Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 11:12:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O ČVEKE KJE STE? ne zdej zgint sam časovno smo pa zelo dobro usklajene
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 12:37:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, a prideš v četrtek na srečanje? Sem ti mail poslala, ker tukaj ne vem, če boš prebrala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 12:37:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O ČVEKE KJE STE? ne zdej zgint sam časovno smo pa zelo dobro usklajene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 12:38:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Kokica kako je z zanimanjem gledal krokodila Uh, z mano že Lija nebo šla v terarij ker sem jaz vsa posr**** cuj saj jaz sem tudi bolj postrani hodila mimo kač, ker se jih ful bojim....Ga je ata poleg stekla nosil ne jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 12:44:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Kokica kako je z zanimanjem gledal krokodila Uh, z mano že Lija nebo šla v terarij ker sem jaz vsa posr**** cuj a zdaj, ker je tebe stah mora bit še Lijo? ja, ne sam mene nebo v terarij dobila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 13:22:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Kokica kako je z zanimanjem gledal krokodila Uh, z mano že Lija nebo šla v terarij ker sem jaz vsa posr**** cuj a zdaj, ker je tebe stah mora bit še Lijo? ja, ne sam mene nebo v terarij dobila aja, tak hudo je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 13:23:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- ti greš v čertek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 17:05:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, a prideš v četrtek na srečanje? Sem ti mail poslala, ker tukaj ne vem, če boš prebrala. Dobila in odgovorila. Pa tudi tukaj bi prebrala, sej sem sam zarad tebe prišla gor. Hecam se, no malo pa je tudi res.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 17:27:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- ti greš v čertek? Ne vem, jutri za ziher povem. Sicer se stanje s prehladom zboljšuje tak da to nebi smela bit ovira, ampak ne vem kak bo z avtom. Ali bo T. mogo avto met ali ne, ker ne vem, če bo moral na šolo. Če ja, pol midve ne greva, če ne pol pa greva. SAm ne vem ali sami al z atejem Ti greš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 17:39:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Vse najboljše Klari za 10-tko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 17:52:23
|
|
|
|
trezika
|
KLARA vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaajboooooooooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:04:39
|
|
|
|
tasa_m
|
spps na raport
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:19:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps na raport želite?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:26:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps na raport želite? te že dolgo nisem "slišala"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:40:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps na raport želite? te že dolgo nisem "slišala" dolgo si že nisi tipkala a ti je dolgcajt ,ko bejba spi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:40:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, a prideš v četrtek na srečanje? Sem ti mail poslala, ker tukaj ne vem, če boš prebrala. Dobila in odgovorila. Pa tudi tukaj bi prebrala, sej sem sam zarad tebe prišla gor. Hecam se, no malo pa je tudi res. Aha..tudi jaz sem ti odgovorila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:41:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- ti greš v čertek? Ne vem, jutri za ziher povem. Sicer se stanje s prehladom zboljšuje tak da to nebi smela bit ovira, ampak ne vem kak bo z avtom. Ali bo T. mogo avto met ali ne, ker ne vem, če bo moral na šolo. Če ja, pol midve ne greva, če ne pol pa greva. SAm ne vem ali sami al z atejem Ti greš? Aha, razumem. Ja, midva bova verjetno šla. Če kaj ne pride vmes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:42:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dolgo si že nisi tipkala a ti je dolgcajt ,ko bejba spi? tvoj mali že spi? Si mu dala kaki 0,03 not da bo celo noč spal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:43:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, razumem. Ja, midva bova verjetno šla. Če kaj ne pride vmes. bom jutri javila kako in kaj. Kje pa bi se naj sploh dobile? Jaz nič ne vem..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:45:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vse najboljše Klari za 10-tko Kaj? Joj, sploh nisem vedela. Pa še pri njej sem bila danes. VSE NAJBOLJŠE KLARA!!!!!! Od bodoče tašče se pa spodobi, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:46:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps dolgo si že nisi tipkala a ti je dolgcajt ,ko bejba spi? tvoj mali že spi? Si mu dala kaki 0,03 not da bo celo noč spal? tistega sem jaz prej-mogoč bo pa mali vseen vredu spal, ker spi čist zraven mene- sam bi mogla že it , preden se preluftam drugače je pa zaspal kak je flašo pojedel- dans ni bil sposoben za žlico ( izpustil je popoldansko spanje )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:48:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tistega sem jaz prej-mogoč bo pa mali vseen vredu spal, ker spi čist zraven mene- sam bi mogla že it , preden se preluftam drugače je pa zaspal kak je flašo pojedel- dans ni bil sposoben za žlico ( izpustil je popoldansko spanje ) ja, ja...boš rekla da si sam 0,03 ?? Cccccc Ja, mi je znano kako je, ko ne spijo popoldan. Imam en primerek doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:49:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? Joj, sploh nisem vedela. Pa še pri njej sem bila danes. VSE NAJBOLJŠE KLARA!!!!!! Od bodoče tašče se pa spodobi, ne? ohjoj, tašča tašča.. Nebota v dobrih odnosih... Kaj ga je danes malo bolj šmirglala? Al bi mogla Lija vmes stopit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:50:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, razumem. Ja, midva bova verjetno šla. Če kaj ne pride vmes. bom jutri javila kako in kaj. Kje pa bi se naj sploh dobile? Jaz nič ne vem.. Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:51:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? Joj, sploh nisem vedela. Pa še pri njej sem bila danes. VSE NAJBOLJŠE KLARA!!!!!! Od bodoče tašče se pa spodobi, ne? ohjoj, tašča tašča.. Nebota v dobrih odnosih... Kaj ga je danes malo bolj šmirglala? Al bi mogla Lija vmes stopit? Niti ne, se je bolj mame držala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Pomagajte!пеперутка16Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.Naj povem sestri. (
63%)
Naj povem mami. (
16%)
Naj zagrozim kretenu. (
18%)
Nekaj drugega, to je? (
3%)
Število vseh glasov: 38Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!