|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
18.1.2010 18:51:45   
Jessy
Vekybel, čigave slikce pa so to v tvojem avatajru? Saj ti še nisi rodila??? user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.1.2010 18:59:23   
vekybel
.....user posted image ne ne nišem še rodila, sem pa jz z dragijem gor in drživa mojo nečakinjo-od brata hčerkica....

a glih ti moraš jesti ostanke user posted image , mal heca sej veš.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.1.2010 19:01:26   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

.....user posted image ne ne nišem še rodila, sem pa jz z dragijem gor in drživa mojo nečakinjo-od brata hčerkica....

a glih ti moraš jesti ostanke user posted image , mal heca sej veš.....

Aaaaa....saj se mi je zdelo, da si še malce prehitra!!! Sem že mislila, da si delala fotomontažo! user posted image

Ostanke pa morem pojest! user posted image  Veš, da se ne sme nič stran vreči. Pa še doooobro je toooolk! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.1.2010 19:07:47   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 boga, upam da te neha bolet ta lumpast zob, ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, js tut upam da bo čimprej bolš, sej bi šla spat pa od bolečine ne morm, vrjetno bom kr prebedela celo noč user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.1.2010 19:08:28   
3Sonček3
uuuu vekybel nova slikica user posted image user posted image user posted image lepa user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.1.2010 19:13:11   
andrejka28
Pozdravljene nosečke!
Javljam se po zelooo dolgem času.. Od novembra naprej sem bila namreč skozi v pogonu in gužvi. Ko pa sem si decembra končno vzela čas da nekaj napišem, pa sem ugotovila da ste čisto podivjale z pisanjem in da imam najprej kar nekaj gradiva za prebratJ. No pa sem začela..
In zdaj sem vas končno dohitela. Upam da sem še vedno dobrodošla.. Najprej da na hitro poročam o pregledih. Bila sva na 3D ultrazvoku in bomo imeli punčko. Ime sma soglasno izbrala in naša pupa bo MIA. Sem v 32.tednu  danes je težka 3100g. Ginekologinja pravi da če bom rodila na rok, bo velika okrog 55cm in 4kg. J
Kar se tiče opreme, imama večinoma že pripravljeno, le malenkosti še manjkajo. Jutri še sestavima previjalno mizico, potem pa še en šoping v avstriji in torbe za v porodnišnico še je potrebno pripravit pa smo pripravljeniJ.
Voziček sma naročila že novembra in ga decembra tudi dobila. Odločila sma se za IMPLAST BOLDER 3 in sicer v črno beli kombinaciji. Pravtako sma vzela Implastovo lupinico. FUUUUL sma zadovoljna.
Vmes sma imela še smolo in nama je tik pred božičem zružil še avto (enoprostorec), ki je bil predviden za družinski avto in sva drugega mislila kupit šele čez kakšno leto ali dve. A sma bila zdaj prisiljena še v nakup drugega vozila.. KATASTROFA, no, ampak zdaj se je dobro izteklo.
Danes sem oddala tudi papirje na CSD in čakam še na odločbo za višino starševskega nadomestila. Zanima pa me punce kolko povprečno predvidevate da boste imele porodniške?
Obljubim da se zdaj bolj redno tipkamoJ.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.1.2010 19:20:15   
3Sonček3
andrejka28 lepo da si se oglasla, seveda si še vedno dobrodošla in vesele smo da si se vključla nazaj, zdej se pa le bolj pogosto oglašat user posted image . Tvoja pupika je pa zelo teška, js sm v 31.T, pa je prejšn teden user posted image meu 1350g. Tvoja pupa pa kr za skor 2 kg več pa samo en teden razlike. No bravo za tvojo pikico, sm da je use uredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.1.2010 19:31:42   
zoey
Alo babure, a bo kej akcije? S takim tempom ni šans da pridemo do 3. dela user posted image
Andrejka - user posted image za dolge muke ob prebiranju user posted image Pa čestitke za vztrajnost in da si nas končno dohitela. Welcome back user posted image
Sonček - grdi grdi zobek user posted image Mene so tudi modrostni ful matrali, vse zatečeno, 1x 2 dni sploh nisem mogla ust odprt več kot 1 cm ... pa ful so mi počasi izraščali in je bil res user posted image Upam, da ne bo prehudo in boš lahko spala.
Kje je mama Rožca?!? Sara tud neki štrajka. A sam FB okupirajo??? A katera ve, kako je Zvezdici?
In kaj bomo naredile s skupinskim srečanjem? Bo treba akcijo narest, da nas Rim ne prehiti user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.1.2010 19:45:55   
lakaya
ojla bejbe user posted image

Vidim, da se vam kar dogaja in da ste ZELOOOOOOOO pridne s pripravljanjem stvari za user posted image tudi meni počasi ratuje, sm začela s pranjem, pa dons sva naročila voziček k nej bi ga dobla v 14 dneh, bova pa vzela 3-kolesnik babyboom. Mamo okrog polno sprehajalnih poti, samo so večinoma makedamske, tko da so mali koleščki že v štartu odpadli.. Sva pa pridna in hodva redno user posted image v šolo za starše pa je kr ql user posted image

Nosečka 24 tud js grem ju3 na Jesenice se zment za EA je pa vsak torek ob 13h v 3 nadstropju... tko da če prideš se vi2 user posted image

Hlačke za 1x uporabo morm še kupt, ampak morm pogledat kakšne majo v lekarni (pred parimi leti so meli super, obliko oprijetih boksaric, ful fajne) k une v Mullerju so katastrofa user posted image

Uživajte max pa se tipkamo in beremo

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.1.2010 20:00:21   
Anonimen
jessy: ja očitno res nisem več v pravi formi...do nadaljnegauser posted image , kri sem imela pa do sedaj zmeraj v redu, samo ne bom dala roke v ogenj če se mi ni zdaj malo poslabšala, ker zadnji pregled sem imela skoraj 5 tednov nazaj, počutim se pa vedno bolj švoh in brez energije...bomo vidli v sredo na pregledu.

lakaya: no super da gre vsaj ena marčevka jutri na Jesenice. kje točno je to predavanje? A to greš tukaj čez glavni vhod notri pa potem levo in na dvigalo za v tretji štuk al kaj? Jst sem bila v Jeseniški bolnici samo 2x in sicer na otroškem oddelku ko je bil moj bratec gor in pa lani sem šla k teti na obisk ko je rodila-a je to tam na tem oddelku?

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.1.2010 20:09:15   
vekybel
andrejka28 dobrodošla spet med nami. user posted image user posted image user posted image  Bravo za pupiko, je prava punca. Jz sem v 33t pa je mali težak 2.200kg. Sam da je zdrava, drugo ni pomembno.

3sonček3 spij lekadol, da ti olajša bolečino, sej ga lahko spiješ brez skrbi.

Jaz vam moram povedat, da ko grem na veliko potrebo me tako boli tam spodaj, da sploh ne vem kaj me boli in ko končam z potrebo me tako zvije da se ne morem en lep čas zravnat in niti stati. To ne moreš verjet. Sem vprašala G kaj je to in je rekel da pač user posted image  pritiska. Z uno malo ritko me dol pritiska user posted image ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.1.2010 20:12:06   
lakaya
Nosečka 24 tud js ne poznam tako dobr bolnice na Jesenicah... ja bo pa tko kot si napisala najboljš, da kr u dvigalo pa do 3 nadstropja, itak pa verjetn ne bova sami tko da kakšno sestro najdemo pa povprašamo kje in kako...user posted image
Ti me kr pocuki, sm blond, daljši lasje, okol 166cm ( HIHI se opisujem kot bi meli zmenek)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.1.2010 20:22:34   
vekybel
Za zvezdici in ostale pošiljam veeeeeeeeeeeeeeeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se nam čim prej pridružijo in klepetajo z nami.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.1.2010 21:11:45   
3Sonček3
Js pa imam že ene 3 dni občutek da mam ful zatečeno luliko user posted image . Ob dotiku je mal tak neprijeten občutek, sm nimam pojma kaj bi to blo user posted image sigurno kakšna nosečniška težavica (spet) user posted image . Lekadola pa nebom pila, hvala useeno za predlog. Sm si zdej že drugič namazala z unim gelom in je na dlesni nehalo bolet (al je pa že tko razboleno da nč več ne čutm) drgje pa polahko popušča, tko da švignem spat da bo jutr bolš, upam. Pa hvala usm za pikapoke in lepe želje,...mogoč je pa to pomagalo da se tko hitr zbolšuje. Ma supr ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.1.2010 21:26:23   
lunka1
lakaya in nosečka24; jaz sem bila prejšnji torek na predavanju za EA na Jesenicah. Mislim, da nas je bilo okoli 15 nosečk user posted image , je rekla anastezistka, da ne ve, kam nas bodo spravili vse hehe. No, ampak hvala bogu nimamo vse na isti termin roka user posted image .

Drugače pa je predavanje še vedno v 3. nadstropju ob 13h, in sicer se počaka v avli oz. tam, kjer se dvigalo ustavi, potem pa vas babica ali sestra prideta iskat in se gre na oddelek. Sigurno pa ne bosta sami, saj pravim, nas je bilo zadnjič ogromno, da smo komaj vse v tisto sobo prišle.

Po predavanju imata še možnost, da si ogledata porodne sobe (ki je pravzaprav le ena, saj ni nobenih vrat vmes - ampak samo zavese user posted image ), pa če imata kakšna vprašanja lahko po mili volji izprašata babico. Mi smo imeli prejšnji teden Špelo in je bila ful prijazna!

*

Drugače pa tudi meni danes blazno nagajajo zobje user posted image user posted image . Zanimivo je, da zobarica pravi, da nimam niti ene luknjice, ampak se dlesni dvigajo zaradi nosečnosti... Groza user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.1.2010 21:45:05   
girl79
Dober večer drage sonosečke user posted image ,

Joj ste bile pridne v petek in čez vikend, je kar trajalo da sem vse prebrala... user posted image

Vidim da ste že vse v akciji in na veliko perete cunjice in likate in pripravljate potovalke za porodnišnico itd... no jaz sem cunjice vsaj prebrala že, pranje in likanje bo pa še malo počakalo... aja sicer imam pa tudi voziček že, kupiti moram pa še lupinico, pa mojo zibelko moram pripeljat iz štajerske - je pa ta zibelka stara že 30 let in je bila prav moja, no potem je pa kar nekaj otrok še v njej rastlo zdaj jo pa dobi moj user posted image   user posted image ....se mi zdi prav fino, pa še prav lepa je, taka čisto klasična bela lesena....

Drugače pa že odštevam dneve ko bom tudi jaz na dopustu oz. porodniški - še 7x grem v službo user posted image user posted image

Drugače pa sem na srečo zaenkrat tudi jaz brez hujših nosečniških težav, edino vsake toliko me špikne oz. vščipne spodaj pod trebuhom, pa po daljših sprehodih me že od avgusta dalje boli desno od trtice, zdaj se je pa bolečina začela malce stopnjevat - no upam da bo vsaj po koncu nosečnosti to minilo, da bom lahko normalno hodila na sprehode....no če pa ne, mi je pa moj user posted image že zagrozil, da če pa me bo vse bolelo bosta pa z Angelinco (to je delovno ime za našo punčko user posted image ) zamenjala mamico, ker okvarjenega modela pa že ne bosta imela user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pošiljam user posted image user posted image user posted image vsem, ki se nič kaj ne oglašajo te dni in upam da jih user posted image tolk crkljajo da nimajo časa priti na računalnik in da ni katera že v porodnišnici...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.1.2010 23:01:15   
Anonimen
hehe lakaya...to bo pravi nosečniški zmenekuser posted image .
Pomoje bom vsa zadihana prlaufala ker imam prej celo dopoldne obveznosti na šihtu in bom lih za glih do 13h.
Lunka1: hvala za info o poteku predavanjauser posted image

meni pa user posted image tooolk tišči v desni del reber, da moram sedeti ko da bi imela kol v riti, samo da se kaj bolj sključim me zaboli-tako čudno lego imauser posted image , pa bolj ali manj samo na desno stran brca. Je moja mami rekla, da mi vrača za vse bolečine, ki sem jih jst njej povzročila, ker sem bila z glavo napopana direkt na ledvico in so bile baje grozne bolečine zadnje tedne, jst sem imela pa potem en ušesek čist tanek in prosojen ko sem ven prišla, ko sem se tolk tiščalauser posted image ...

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
19.1.2010 0:58:59   
3Sonček3
No evo do zdej mi je uspelo spat, sm se zbudila od muke, joj kok boli user posted image user posted image user posted image . Sm si šla zobke oprat da sm si spet z gelom namazala pa ko sm pršla v kopalnico in plunla v umivalnik je blo use krvavo user posted image od kje kri? kr nekje umes med 4. in 5. spodaj desno mi krvavijo dlesni, pa sm samo spala, nism nč šarala po ustih. Uglavnm ko bi usaj lahko normalno požirala slino...ampak ne...u glavo sm ko kugla za bowling. Ko saj nebi biu modrostni da bi se dalo kej zrihtat, tko je pa rekla da se med user posted image nesme pult kr je treba pol une močne tablete jemat in to dvoje negre skupi. No ve kr lepo ajčkejte še naprej, js bom pa dežurala danes. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
19.1.2010 8:08:38   
rožca26
Dobro jutro!

No, pa se vam po parih dneh končno oglašam na RR user posted image . Kaj nej rečem za opravičilo user posted image  - v nedeljo smo bili pri teti na kosilu in ko smo prišli, je Vid šel sam še spat, včeraj pa se mi ni čisto nič dalo, ker se je mali zbudil ob 5.30 user posted image  Groza in danes je bilo isto - ne, lažem, za petnajst minut bolje user posted image
Napisale ste ogromno in zdej moram jest najti stran s pregledi ... - a veste kok je to dela user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa smo dopolnili 34 tednov in nič ne kaže na to, da bi šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
19.1.2010 8:09:00   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silmarillion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image          PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  medvedekpu, 31 let      (1. user posted image )             user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image
user posted image  girl79                            (1. user posted image )           user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )             user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )             user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )    user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )         user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 90 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 27
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 22
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 42

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
19.1.2010 8:09:31   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

petek, 22.01.2010

čmrlika

ponedeljek, 25.01.2010

maja.gal

torek, 26.01.2010

TejkaPK
W.W.

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80
pinakolada

četrtek, 28.01.2010

rožca26
7lina7

petek, 29.01.2010

lunka1

sobota, 30.01.2010?

soni

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77
sneguljka1

torek, 02.02.2010

Jessy
sara2007 + CTG

sreda, 03.02.2010

lenčy
strumf
sandrica23
mammamia
medvedekpu

četrtek, 04.02.2010

girl79
lucika

torek, 09.02.2010

zoey
vekybel

sreda, 10.02.2010

Tjasa27
plamen

četrtek, 11.02.2010

3sonček3

petek, 12.02.2010

lucika

ponedeljek, 15.02.2010

meti.v

sreda, 24.02.2010

lucika

MAREC

torek, 02.03.2010

lucika

petek, 05.03.2010

lucika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
19.1.2010 8:10:47   
rožca26

Navijamo za današnji pregled: tia78!

Pa ne pozabi na poročanje!!! Punce, ki ste pa imele včeraj pregled pa user posted image  za uspešno opravljene preglede!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
19.1.2010 8:13:38   
rožca26
Glede medenične vstave: V 37. tednu naredijo zunanji obrat. V primeru, da obrat ni uspešen, pa naredijo CR šele v primeru, da je otrok težak 3800g. Če je pod to težo, mamico pošlejo kr rodit po naravni poti. Tako je v Lj. P.
Drugače pa baje pomaga, poleg ležanja na L boku, tudi plazenje po vseh štirih. Ne vem kolk to res drži, sam poskusit ni greh. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
19.1.2010 8:22:22   
lucika
dobro jutro!

Jaz se pa danes odlično počutim:)
sem vstala ob šestih in zrihtala malega, potem pa sem se odločila, da grem spat nazaj. pa sem malo poležala, pa mi ni bilo več za spat:) zdaj sem že za čarunalnikom...srkam kapučinček, malo delam za službo, malo planiram, kaj bi potem...lepo mi je, nič me ne boli, nič me ne tišči...naj le tako ostane:)

3sonček3, zakaj ti ne more modrostnega zoba vsaj odpret in malo popravit? jaz sem imela plombo tud na modrostnem. pa ko mi ga je spulila, tud nisem rabila tablet... ma, to je neka finta od zobarke, ker se ji ni s tabo za ukvarjat, po moje... sem sigurna, da tudi puljenje (mislim, da se injekcija lahko da, ker je le lokalno) in bolečina po njem ni niti približno tako močna kot če se ti nekje vse zagnoji in tisto trpiš.

rožca, a si sploh predstavljaš, kako bo potem, ko bomo res se sred noči vstajale...hm.....pol boš rekla, oooo, moj dragi videk, ti si bil super do pol šestih.. pa saj ti pol še kaj zaspi nazaj, al je akcija cel dopoldan?

je pa zanimivo tole s spanjem. jaz sem včasih znala do enajstih spat. in moj tudi..al pa do kosila, ko sma se pustla kam povabit:) in sem bila besna, če me je kdo zbudil. mi je bilo slabo, se mi je motlo, vse bi pobila okol sebe... kak sem dobila malega, pa ni bilo več problema. enkrat mi ni bilo težko. in to res povem, iskreno, nikoli nisem niti pomislila, joj zaaakaaaaaaj glih zdaj. sem sama sebe presenetila s tem. moram pa priznat, da sitnarjenja in cviljenja in brez veznega drenja pa še zdaj ne prenesem, to sem se pa drla nazaj zže od malega... si ne morem pomagat, pa je že tri leta mimo. imam slabo vest fuuul, ampak kako minuto, dve mi gre, pol pa popizdim. pa ok, dok se derem, pa še to brez učinka, ni panike. mu pa eno po riti že tri leta obljubljam. pa se brzdam in je še ni dobil. hm, sem razvila temo:)))))

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
19.1.2010 8:28:32   
soni
Lep pozdravček še z moje strani.

Tudi mi pridno rastemo in že pripravljamo stvari za našo user posted image .

Probleme imam samo še z vozičkom, ker še vedno izbiramuser posted image   Drugače imam veliko stvari še od dvojčkov, tako , da bi bilo pri nas prav vseeno  kaj bi dobili, saj imamo cunjic dovolj za oba spola, mogoče bo potrebno dokupiti nekaj več tanjših manjših stvari zaradi razlike v letnih časih rojstev.

Rožca26, hvala za vprašaj pri mojem pregledu, sem danes še enkrat pogledala in hitro poklicala ginekologinjo, da mi je spremenila datum naslednjega pregleda na 25.1. 2010.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?