|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
18.1.2010 13:16:17   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Dan!

Moje poročilo iz pregleda:
težki smo 2.200kg, rastemo kot je primerno za 33 tednov, smo pa z ritko še vedno obrnjeni dol-medenična vstava user posted image , tako da se moram potrudit do naslednjega pregleda da se user posted image  obrne na glavico in sicer mi je G priporočil da dosti ležim na levem boku in si podložim ritko z povštrom, tako bom pomagala otroku da se obrne. Do sedaj sem se vse skupaj zredila za 10kg. Dala sem kri in vodo. Dobila slikico.

Naslednji pregled imam 9.02.

Vekybel, kot bi brala svoje poročilo izpred štirih in pol let. Meni je tudi svetoval, da ležim na levem boku, pa ti povem, da mi ni pomagalo - na žalost. Tako sem šla v 36. tednu na obračanje, ki pa mi ga niso začeli niti delat, saj so se mi ravno tisti dan kazali lažni popadki. Zato sem na koncu pristala na CR-ju.
Upam, da boš ti imela kaj več sreče!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.1.2010 13:19:00   
lucika
MAJA.GAL, mene pa moj mori s tem, kak je bilo hudo, sploh meni. pa pravim, eh, je minlo. neee, ful je bilo hudo, joj, kak bo zdaj to, pa uh in ah...če še sama nisem niti malo panična, se on ful trudi okol tega:))))

gatke: v mb smo jih dobili, ne bom kupovala. itak zdaj te moje tako širim, da mi bodo po porodu fajn na ohlapno:) pa še škoda jih ne bo, ker so itak za stran počasi...

epiduralna: ne, jaz sem še vedno optimist in bom rodila na brzinco, brez večjih pretresov in ne rabim epiduralne. rezervni plan: tak se bom drla, da bojo hit prnesli tiste liste za podpisat, pa bom že v naslednjem trenutku na pol zadeta in...tiho. hihih, računam na plan a.

danes mi ful nekaj ne paše v trebuhu. jem itak samo svinjarijo, pašteto, sokece, bombone, banane, to sem danes...pa mi nič ne paše. imam še včerejšnjo sadno kupo, me čaka v hladilniku, pa ne vem, če mi bo pol boljše ali slabše...nekaj mi ne paše, tud nos imam tak zabit da mi kapljice čisto ne odprejo, pa glava me malo boli, pa še vedno vstrajam brez tablete...

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.1.2010 13:21:02   
maja.gal
Vau, lepo lepo za 33.tednov.user posted image user posted image

Sicer pa me zanima kako pridete do teh podatkov o teži in velikosti, k men ni še nikol GK to povedal...sm iskala v materinski pa tud nism našla ... user posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.1.2010 13:23:56   
lucika
meni te podatke vedno g pove, pa še na slikici, ki jo za vsako sprinta so vsi zapisani...imam srečo in imam za vsako uz, na kratko, a tolk da vidi da je vse ok...

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.1.2010 13:24:38   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: zoey
.
Mali je pa čisti nočni ptiček. Se razživi, ko pade mrak in se mu dogaja na polno, prej se pa samo malo prevali vsake tolko. Upam, da ne bo prinesel tega ritma na svet user posted image  

....tvoj user posted image  je tak kak moj, zvečer je žur a čez dan se tu pa tam oglasi kej. Sem pa brala, da v 34t, zdej ne vem v katerem si ti, kakšen ritem imajo spanja da ga znajo nadeljevat ko pridejo na svet, tako da upam da ne bo tako.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.1.2010 13:26:14   
maja.gal

MAJA.GAL, mene pa moj mori s tem, kak je bilo hudo, sploh meni. pa pravim, eh, je minlo. neee, ful je bilo hudo, joj, kak bo zdaj to, pa uh in ah...če še sama nisem niti malo panična, se on ful trudi okol tega:))))

Maš srečo, moj je namreč porod komentiral kot: "Ja moja je to kr na hitr na konc zrihtala, je tamal prletu kt po toboganu. Ne, res nč tacga, sej ni tok časa ven prhajal. Je blo čist na izi ane lubica?"
user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsakič ko sm slišala tak komentar me je mel, da mu glavo odgriznemal pa vsaj eno črnjavko prpopamuser posted image

Ampak vsaj nasmejem se pol (ko se jeza ohladi user posted image user posted image user posted image )

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.1.2010 13:29:01   
Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: zoey
.
Mali je pa čisti nočni ptiček. Se razživi, ko pade mrak in se mu dogaja na polno, prej se pa samo malo prevali vsake tolko. Upam, da ne bo prinesel tega ritma na svet user posted image  

....tvoj user posted image  je tak kak moj, zvečer je žur a čez dan se tu pa tam oglasi kej. Sem pa brala, da v 34t, zdej ne vem v katerem si ti, kakšen ritem imajo spanja da ga znajo nadeljevat ko pridejo na svet, tako da upam da ne bo tako.

To tudi mene bega zadnje dni, saj sem brala, da podoben ritem obdržijo ko pridejo na svet. Po moje bom začela še moliti, da do tega res ne pride, saj potem bomo mi ponoči žural, podnevi pa krokal.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
18.1.2010 13:30:01   
lucika
jao, si mislim, da bi ga treščila nekam, ja...

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
18.1.2010 13:30:17   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Drugače pa kar prekipevam od energije, res sem v fazi gnezdenja. Z lubijem sva ta vikend imela debato na temo poroda. Me je spet vprašal kdaj imam točno rok user posted image .  Mislim da se tudi že on malo gnezdi. Ta teden čakam da vidim ali bo v drugo tudi CR ali ne, bi bilo tudi mojemu ljubše CR ker ga je strah komplikacij.

user posted image  Pri nas je bil tudi hec včeraj. Je bilo treba Nejo okopat, pa jaz s trebuhom tega ne zmorem več, kljub Nejini želji. Potem pa moj ves pameten pokomentira, da bo čez 3 mesece že bolje. Pa brž mi še ni kapnilo, da je omenil 3 mesece, kasneje pa se vrnem in ga vprašam, da kaj pa bo čez 3 mesece, pa on pravi, da bom takrat rodila. user posted image  Sem ga vprašala, če sploh ve, katerega smo danes in koliko mi še manjka do poroda. Je kar malo prebledel, ko je zaslišal, da samo še 7 tednov. user posted image

Malicki, jaz sem za matične celice pisala na ta naslov     central@ztm.si , odgovor sem dobila pa od branka.prijatelj@ztm.si

....ta tvoj dragi je res smešen....user posted image  ja moški ne.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
18.1.2010 13:39:43   
Anonimen
hvala bogu, da imam tokrat CR.

No sej o tem sem že pisala, ampak moj ziher ni za porod, je preveč namišljen bolnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
18.1.2010 13:45:28   
vekybel
sara2007 da te spet neki vprašam user posted image , danes sem nesla papirje na CSD za porodniško, pa me zanima koliko časa si čakala da si domov prejela odločbo? Ker mi je rekla če dobim odločbo do konca januarja bom dobila denar nakazan 15 februarja, če ne pa bo 15 marca user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
18.1.2010 13:46:57   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Dan!

Moje poročilo iz pregleda:
težki smo 2.200kg, rastemo kot je primerno za 33 tednov, smo pa z ritko še vedno obrnjeni dol-medenična vstava user posted image , tako da se moram potrudit do naslednjega pregleda da se user posted image  obrne na glavico in sicer mi je G priporočil da dosti ležim na levem boku in si podložim ritko z povštrom, tako bom pomagala otroku da se obrne. Do sedaj sem se vse skupaj zredila za 10kg. Dala sem kri in vodo. Dobila slikico.

Naslednji pregled imam 9.02.

Vekybel, kot bi brala svoje poročilo izpred štirih in pol let. Meni je tudi svetoval, da ležim na levem boku, pa ti povem, da mi ni pomagalo - na žalost. Tako sem šla v 36. tednu na obračanje, ki pa mi ga niso začeli niti delat, saj so se mi ravno tisti dan kazali lažni popadki. Zato sem na koncu pristala na CR-ju.
Upam, da boš ti imela kaj več sreče!

......joj kaj res.... kaj mi lahko prosim opišeš kako izgleda to obračanje otroka? Vem da ni prijetno. Kaj te to naroči ali ti je takoj tam v ordinaciji to naredil in koliko časa traja?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.1.2010 13:49:08   
vekybel
jessy ja zdej sem še enkrat prebrala da ti niso uspeli narest zaradi popadkov, a veš vseeno kako to gre?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
18.1.2010 14:06:45   
Jessy

jessy ja zdej sem še enkrat prebrala da ti niso uspeli narest zaradi popadkov, a veš vseeno kako to gre?

Pri meni je do prekinitve poskusa obračanja potekalo takole:
G mi je rekel, dase vidiva v porodnišnici (on dela tudi v Postojnski porodnišnici) zjutraj ob 8h na tešče. Moj me je pripeljal in šel domov, mene pa so sprejeli v eno sobo na porodnem oddelku, ki je namenjena za porod v vodi. Tam sem se ulegla in so me priključili na CTG, čez nekaj časa pride sestra in mi namesti metuljčka v žilo, da mi bo pred začetkom lahko dala eno stvar, ki sprošča mišice. Potem sem tam ležala skoraj 1 uro, nakar prideta moj G in Merlo, ter gledata CTG in vidita, da mi riše popadke. Sama sem jih sicer tudi čutila, ampak nisem vedela, da je to to. Nakar naredita še UZ, pa ugotavljata, da je že najbrž prenizko, da ga ne uspeta dvigniti iz kanala. Merlo je sicer že kar želel nekaj poskušati, pa moj G ni dovolil zaradi popadkov. Tako smo v tistem trenutku prekinili. Ko so mi vzeli metuljčka, sem poklicala, da me pride iskat in sem šla domov.
Po moje sem vse doživela, le samega obračanja ne. Ne vme, kako izgleda in sem tudi vesela, da mi tega ni bilo treba dati skozi. Ene pravijo, da je neprijetno in boleče, druge pravijo, da je čisto ok. Verjetno spet tako kot porodne zgodbe.
Vem, da če bi mi obrat delali, da bi morala še nekaj časa ostati na opazovanju, saj se rad začne porod, zato ga pa delajo šele v 36. tednu.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
18.1.2010 14:19:12   
malicki
Vekybel - kaj ti je rekel G za primer da se bejbi ne obrne? Ti bodo obračali ali CR?

Nekaj sem že brala na internetu, nekatere mamice so imele z zunanjim obračanjem pozitivno izkušnjo, jaz pa nisem ravno najbolj navdušena nad tem obračanjem user posted image
evo sem malo poguglala in si lahko preberete
http://www.google.si/search?hl=sl&source=hp&q=obra%C4%8Danje+ploda&meta=&aq=3&oq=obra%C4%8Danje+

Upam da mi bo v sredo G naredil UZ, da vidim v kakšni pozi je dete. Nazadnje sem ga imela pri morfologiji user posted image .
Mogoče je najboljše da si kaj namislim, da me nekaj boli. Kak me to jezi!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.1.2010 14:27:00   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Vekybel - kaj ti je rekel G za primer da se bejbi ne obrne? Ti bodo obračali ali CR?

Nekaj sem že brala na internetu, nekatere mamice so imele z zunanjim obračanjem pozitivno izkušnjo, jaz pa nisem ravno najbolj navdušena nad tem obračanjem user posted image
evo sem malo poguglala in si lahko preberete
http://www.google.si/search?hl=sl&source=hp&q=obra%C4%8Danje+ploda&meta=&aq=3&oq=obra%C4%8Danje+

Upam da mi bo v sredo G naredil UZ, da vidim v kakšni pozi je dete. Nazadnje sem ga imela pri morfologiji user posted image .
Mogoče je najboljše da si kaj namislim, da me nekaj boli. Kak me to jezi!!

G mi ni nič rekel, sem pa ga jz vprašala kaj bomo naredili če naslednjič, in takrat bom v 36 tednu, ne bo obrnjen z glavico dol, je sam rekel da pacientki ponudijo CR ampak da bomo videli prohodnjič kaj bo. Tako mi je rekel in nobenega obračanja mi ni omenil user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.1.2010 14:38:20   
vekybel
Hvala za informacije jessy in za link malicki.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.1.2010 17:12:28   
zoey
Ojla srečke user posted image
Se umetno ohranjam pri življenju in čakam user posted image da mu dam lupčka pa mal poklepetava, pol grem pa eno oddremat, sem čist koma, čeprav sem danes ful ok in dolgo spala. Sem pa preskočila opoldanski beauty nap in ni ok user posted image Šla sem si malo krvi spustit, potem sem pa imela plan it mal v službo izpolnit papirje pa se dobit s sodelavko, pol me je pa ta skenslala, pa sem kar našo Tjašo poklicala pa sva šle na en nosečniški čvek user posted image
No lubi je zdaj prišel, sem ga nahranila, zdaj jo je pa že odnesel skoz vrata. Namesto da bi bil doma in me npr. masiral user posted image
Mi je pa stric dostavljalec dans pripeljal paket iz Dojčlanda (MyToys), iiii kake lušne stvarce. Sem naročila 2 posteljnini, pa dudice, pa 2 Snoopy bodyja, pa vedro s Pujem, pa paketek za nego, pa bejbisitrko, pa dekce ... je kreditka zapela, pa sploh ni bolel user posted image Zdaj pa še previjalko in jogi v Recinkotu naročim, pa v Lekarni nakupim kar rabim, pa sem zaključila.
So se mi pa neki lišaji začeli delat po obrazu user posted image Ampak predvidevam, da so prehodnega značaja, no, upam user posted image Tako da delajo družbo tem nosečniškim mozoljem user posted image
Zunanji obrat so pa delali prijateljici v 37. tednu in ji ni bilo panike, mala je ostala obrnjena in je normalno rodila.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.1.2010 17:24:35   
Anonimen
jst sem pa dans dobila posteljnino od galeba in sicer tisto miško v ladjiciuser posted image user posted image user posted image
Me je pa mami napsihirala, ko jo je vidla, češ da je prevelika za dojenčka (130x80) in da bi rabila manjšo, zakaj nimava rajši najprej zibke pa potem špampka...skratka sem ji dopovedala da zakaj bi imela zibko za 3 mesece in potem posebej kupovala še jogi za zibko in še posteljnino posebej za zibko?- Kakšne dimenzije posteljnine imate kaj ve in ali je 130x80 res prevelika posteljnina, ker zdej sem pa res zbegana, ker manjše za v špampek sploh ne prodajajo.

Drugače sva šle pa dans s sestro na en običajni sprehod in sem komaj sfolgala do doma prit, mi je blo tako čudno, malo se mi je vrtelo, spodnji desni del trebuha me je bolel, švoh sem bila... sem se malo zamislila, da mogoče pa nisem več v formi za eno urne sprehode z mojo naspidirano sestrco in se bom mogla pač sprijazniti, da ta dva meseca malo izprežem, čeprav zelo paše na zrak in sončka it.

V sredo imam pregled, jutri pa grem na Jesenice v porodnišnico na posvet za EA-za vsak slučaj, če me prime tik pred zdajci da bi jo vzela.
A katera od gorenjskih nosečk ve, če so posveti še zmeraj ob torkih ob 13h v 3. nadstropju?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.1.2010 18:28:59   
meti.v
Ola user posted image
Jst se vam tud po dooooogem času spet mal oglašamuser posted image   Morm rečt da čas kr hitr teče in sm že v 30 tednu no sam še maluser posted image   Drgač pr men nč nouga počutm se ok, sm pa vas redno brala in vidm da mate ene te laže popadke no morm rečt da pr men se še nč ne dogaja v tej smeri, no nevem mogoče je še prezgodi. Drgač sm pa bla dans na pregledu in dobila injekcijo ker sm Rh negativna. Sm pa jezna na g. ker je škrt z ultrazvoki in sm ga komi preprosla da mi ga bo naredu šele v 36 tednu čeprav se men to zdi mal pozn, pa prav da prej se ga kao ne splača delatuser posted image  drgač je pa vse ok srček tud bijeuser posted image   pa še neki men je reku da potrdil o PDP nedajejo več da je kao dovolj materinska knižca za urejanje porodniške na CSD-ju. Nevem a so vm tud tko rekl?

Nasledni preglen 15.2.2010-za seznam 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.1.2010 18:32:37   
3Sonček3
Čau punce moje, bom zelo hitra, ker me tok svinsko modrostni zob boli da...bog se usmili, sm šla že v lekarno po en gel za masiranje in upam da bo kej pomagalo. drgač me pa boli od glave do bezgavk po desni strani use, tut učk in ušes user posted image .
Aja se bom še na hitro pohvalla, da sva danes zrihtala use papirje na CSD-ju tko da mam eno skrb manj user posted image . So bli pa zlo prjazni in hitri. vekybel o kakšni odločbi so to tep govorili na CSD-ju? Men je rekla samo da bo 15. 2. nakazan dnar, tist iz paketka???
vekybel user posted image za pregled.
Kolk teh mrežastih hlačk si boste nabavle?

Joj sm skor pozabla se še neki pohvalt user posted image sm bla pr frizerju danes user posted image in mi je lepo spremenila frizurco, tko da sm zdej čist nova user posted image .
Bla sva tut pri G da sm uprašala glede šole za starše kdaj mislijo met predavanja, pa je rekla, da so predavanja ta četrtek ob 10.00 in bo use skp trajalo mogoče mal dlje kot 1 urco. Predavou bo pa moj G, ker une tapamtne medicinske sestre ni in bo on to na hitrco povedou kar je nujnega. Bojo predavanja pa samo 1x se pravi samo zdej v četrtek, tko da upam da mi bo uspelo user posted image prepričat, da si na šihtu uzame 3 urce frej pa bo šu pol nazaj delat da gre z mano. Se mi je pa ful fajn zdelo k je hotu sestro prepričat da on pa ne rabi nobenga potrdila, da bo on plačou tistih 25€ in bo zravn, pa mu je lepo razložila, da bo mogu kej pomagat pa use in se bo to tukej nauču in mislm da ga je prepričala, mislm kok ti lahko oseba z izobrazbo spremeni mišljenje, čeprou sm mu js doma isto  govorila, ampak ne...ti baba moja si smotana nimaš pojma sej še nisi šla rodit... pol pa ja sej maš prou....user posted image deci.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.1.2010 18:36:45   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v

pa še neki men je reku da potrdil o PDP nedajejo več da je kao dovolj materinska knižca za urejanje porodniške na CSD-ju. Nevem a so vm tud tko rekl?

Men so dali potrdila za osebnega zdravnika in za na CSD in ta potrdila so tut sprejeli ni noben reku da je dovolj materinska user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.1.2010 18:48:43   
vekybel
meti.v men je G tudi reku da grem sam z materinsko tja in vse uredim in tako sem naredila in šla tja in so mi vzeli in pogledali in pol sem morala kopirat stran kjer piše PDP.

3sonček3 boga, upam da te neha bolet ta lumpast zob, ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja to odločbo za porodniški dopust in za paket.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.1.2010 18:49:51   
vekybel
mrežaste hlačke pa si moram še kupit in verjetno jih bom kupila 2-3paketa.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.1.2010 18:50:21   
Jessy
Pravkar sem prišla domov, ker sem Nejo peljala na telovadbo. Zdaj kuham večerjo in jem ostanke kosila - popečeno polento. user posted image user posted image

Papirji za CSD: Meni je G vse dal in so brez besed tudi sprejeli. So pa dekleta že omenjala, da so jim enako rekli, da ni papirjev in da urejajo z materinsko knjižico.

Mrežaste gatke: Če jih bom rabila tako kot v prvo - samo v porodnišnici, potem jih več kot 5 ne rabim, saj 3 dobim v porodnišnici. Če se bo izkazalo, da bi jih rabila šedoma, jih pa še vedno lahko kdor koli zleti kupiti v lekarno.

3Soncek3, smola za zob! Upam, da bolečina hitro mine!!! Pa super za novo frizuro! user posted image

Nosecka24, zagotovo nisi več v taki formi kot si bila. Verjetno bo treba dolžino malce prilagoditi, če se ne počutiš ok. A kri imaš vredu?

Po kolikih flašah sirupa železa se hemoglobin poboljša???

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?