lucika
|
MAJA.GAL, mene pa moj mori s tem, kak je bilo hudo, sploh meni. pa pravim, eh, je minlo. neee, ful je bilo hudo, joj, kak bo zdaj to, pa uh in ah...če še sama nisem niti malo panična, se on ful trudi okol tega:)))) gatke: v mb smo jih dobili, ne bom kupovala. itak zdaj te moje tako širim, da mi bodo po porodu fajn na ohlapno:) pa še škoda jih ne bo, ker so itak za stran počasi... epiduralna: ne, jaz sem še vedno optimist in bom rodila na brzinco, brez večjih pretresov in ne rabim epiduralne. rezervni plan: tak se bom drla, da bojo hit prnesli tiste liste za podpisat, pa bom že v naslednjem trenutku na pol zadeta in...tiho. hihih, računam na plan a. danes mi ful nekaj ne paše v trebuhu. jem itak samo svinjarijo, pašteto, sokece, bombone, banane, to sem danes...pa mi nič ne paše. imam še včerejšnjo sadno kupo, me čaka v hladilniku, pa ne vem, če mi bo pol boljše ali slabše...nekaj mi ne paše, tud nos imam tak zabit da mi kapljice čisto ne odprejo, pa glava me malo boli, pa še vedno vstrajam brez tablete...
|