|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
18.1.2010 16:10:35   
Mož*

Mož* po moje ti samo praviš kako "grozn" je Klemenuser posted image

Ma, ni on grozn, jest sem očitnouser posted image user posted image user posted image ; ker ni z mano zadovoljenuser posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.1.2010 16:28:20   
tulpek
Se ni bilo časa odločit za kašico, tak da bo jutri nabavil, če se odločim.... Po sprehodu je sledilo hranjenje, previjanje, igranje, kuhanje... še prebrat nisem imela časa do sedaj.

Js mu še ne bi dala GH, ampak me je obsedel nek strah, da mu mleko ni več dovolj. Se mi zdi, da ne pridobiva več tako na teži. Pa še kadar ni res sestradan, se upira zizi in ga moram prav silit, potem pa kar dosti poje. Danes, ko me je gledal, da jem, se je drl, čeprav je bil prej priden. Ko sem ga vzela v roke mi je pa hotel žlico iztrgat in ko sem jo nesla proti svojim ustom je on odpiral svoje in slina je tekla. Mi ga je hudo gledat. Ko sem nekaj dni nazaj poskusila malo jabolka (frutek) mu dat, je pojedel lepo, nič ni ostalo na slinčku, jeziček umakne in usta na veliko odpre.

Tiste, ki boste same kuhale, a imate domačo zelenjavo? Js mislim tudi večinoma sama delat. Trenutno imamo domač krompir, pod snegom korenje, v zamrzovalniku pa nekaj blitve, bučke in peso ter papriko (za zadnji dve ne vem, kdaj se uvajata). Tudi kakšno jabolko bi se našlo kje, pa borovnice imam zamrznjene.

To riževo kašo sem mu mislila dati v flaško z mojim mlekom, malo, toliko da bi bilo malo bolj kalorično, ker se mi zdi, da je lačen. Tudi zbuja se več ponoči, kot se je prej in zbudi se lačen, ker fajn sprazne zizo, ni samo za cartanje.
Bom še brala, opazovala malega in razmišljala... Če ne bi kazal nobene želje po hrani, bi bilo lažje.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.1.2010 16:29:15   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Mož* po moje ti samo praviš kako "grozn" je Klemenuser posted image

Ma, ni on grozn, jest sem očitnouser posted image user posted image user posted image ; ker ni z mano zadovoljenuser posted image user posted image

Moj user posted image ima tudi mene včasih vrh glave in se vsem ostalim bolj smeji user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.1.2010 16:47:59   
Anonimen
jaz bom tud prek žličke dajala tko da čez flašo ima samo čajček in to je to,ker nočem pol tistga sitnarjenja in jokanja ko bo treba flašo odmaknit,če je Luki brez flaše bil in od samga začetka prek žličke čajček pil (ker flaško je zavračal) lahk tud Klarauser posted image nobenih razlik ne bouser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
18.1.2010 16:51:22   
sontschica
Pozdravljene mamice!

Upam, da se me še spomnite. Enostavno ni časa za RR, čeprav pogrešam ta čvek:) Sem vas prišla samo pozdravit...ker imam malo v naročju.

Nisem uspela vsega prebrat ( niti polovico nisem). Vendar sem uspela zasledit, kaj vse že vaši user posted image jedo. Midve se samo dojiva, razen zvečer ji dajem mleko za dolgotrajno sitost dojenčkov, ker se je zvečer velikokrat zbujala. Odkar pije zvečer to mleko, je veliko bolje. Drugače pa še ne razmišljam o GH, saj imamo še čas.

Je pa naša princeska že "fasala" šesto bolezen, je bila bogica. Vročina, izpuščaji...

Ima pa pri 4. mesecih 5,780kg, koliko je velika ne vem, ker je ni zmerila, ker sva bili pri zdravniku zaradi drugih stvari. Drugič še ni bila cepljena, ker je imela neke izpuščaje.

Je pa vsak dan lepši, ker je vsak dan nekaj novega.

Toliko za sedaj, upam da se mi uspe še kaj javit.

Lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.1.2010 17:36:06   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Pupček, no, če bosta imeli z Luano čas pa se ta teden lahko dobimo?

Lahko bi se jutri ali pa v četrtek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
18.1.2010 18:21:51   
dreja79
Dons sem imela še govorilne ure v šoli.user posted image  Sem se pripravila na najhujš, ker je moj otrok pač malo bolj živahen. No, potem pa slišim same pohvale za vedenje, pri predmetih pa tudi dosega najvišje cilje.user posted image  Tako, da sem zelo zadovoljna.user posted image  Najbolj, da ga deci spijem in proslavim moje I. govorilne ure v šoli.user posted image  

Trenutno pa pošiljam enmu tipu slike za avto k ga prodajam. Upam, da se bo model odloču, ker nam trije avti stojijo na dvorišču, pa še tašča ima svojega u garaži.user posted image

Itak, k se jest kej spravm delat, pol pa strežniki dol popadajo  user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.1.2010 18:53:27   
dolenjka
Dreja, kak avto prodajaš?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.1.2010 19:15:43   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mislim da je zdaj v SN rekla da xsaro karavan....vsaj tak se mi zdi

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
18.1.2010 19:23:09   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

aha, to je pa verjetno kar staro in kar nekaj km...iščem nekaj pametnega za mami user posted image

Pa dec je včeraj padel in ima spiralni zlom golenice, leži z nepohodnim gipsom in men se bo... MOŽ a bi ti men mal persena za intravenozno zrihtala user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.1.2010 19:39:55   
dreja79

aha, to je pa verjetno kar staro in kar nekaj km...iščem nekaj pametnega za mami user posted image

Pa dec je včeraj padel in ima spiralni zlom golenice, leži z nepohodnim gipsom in men se bo... MOŽ a bi ti men mal persena za intravenozno zrihtala user posted image user posted image user posted image

Poglej : http://www.Avto.net/ad.asp?ID=3434156

avč to pa mora bolet user posted image  za tole pa ne vem, če bo dost persen user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.1.2010 19:56:34   
Mož*

O, ti, revica, ti, to je pa grozno. Ja, a potem sploh (z)moreš iz hiše?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.1.2010 20:34:37   
Dulsineya
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Lahko bi se jutri ali pa v četrtek.

Potem raje v četrtek, jutri šibam v Ikeo po par stvari in bo moj prej skočil iz službe. Kje se dobiva? Magari na parkingu pred Kapitanijo, dopoldan, okoli 11.00...oz. kdaj tebi najbolj paše?

< Sporočilo je popravil Dulsineya -- 18.1.2010 20:35:41 >

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.1.2010 20:46:41   
JaLuca
Danes sem bila z Andražem pri P ker je dobil ekceme na rokah, pa ker mi je tudi zadnje 2 tedna velikokrat v večjih količinah sirotko ven zbljuval. V mesecu dni se je zredil za 300g, ekcemi pa naj bi bili posledica alergije. Za začetek morem ukiniti jajce (predvsem beljak), mleko in mlečne izdelke ter arašide.

Prosim, če mi lahko katera pomaga pri izbiri izdelkov, oz. kaj je otroku ponujala kot prvo GH, čeprav zdaj bi mogoče počakala 14 dni do kontrole, če bi res videla, da preko mojega mleka mu "škoduje".

Drugače pa se čez dan vedno dojima na 2 uri, redkodaj na 3, ponoči okrog enih, štirih, no potem pa ob šestih zjutraj. Mleka imam dovolj, plenice so vedno na 2 do 3 ure polulane, vsaki dan tudi kakama.

P mi je predpisala Aptamil Digestive Care, da ga naj jaz pijem. Vseeno bi ga še rada polno dojila.

Neposredna povezava do sporočila: 639
18.1.2010 21:06:00   
dolenjka
JaLuca, zakaj pa naj bi ti pila ta aptamil user posted image Sej obstaja riževo mleko, pa sojino in .... Prehrana ti ne bo tak problem, boš videla user posted image Pri uvajanju na začetku tut ne bo hudo, sadje, zelenjava, to itak lahko, polenta je brez glutena, če bi ta mogoče bil problem...pa sej bo šlo, boš videla user posted image Najpomemneje je najprej ugotoviti kaj je tisto, kar tvojemu pikecu škodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam kar nekaj izkušen od Tare, tako da te vsaj malo lahko potolažim user posted image Od kod si že ti doma user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.1.2010 21:16:55   
dolenjka
Tulpek, Tjaš gre že v peti mesec, kajne user posted image Moraš vedeti, da se sedaj ne bo več redil po kg al pa še več na mesec, zdaj bo šlo malo počasneje gor, tko da ne misli da imaš zato ti kaj premalo mleka ali podobno user posted image Upira se pa zizi lahko mogoče tudi zaradi user posted image . Tara nikoli no hotela zagrabit kadar so bili dnevi okoli user posted image ali pa če sem ribe jedla user posted image
Upam, da ni nič in da boš lahko še naprej samo dojila, tako, kot si si zamislila user posted image

Riževo kašico bi ti pa jaz vseeno svetovala po žlički, če se mu jo boš odločila dajati user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.1.2010 21:25:44   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Lahko bi se jutri ali pa v četrtek.

Potem raje v četrtek, jutri šibam v Ikeo po par stvari in bo moj prej skočil iz službe. Kje se dobiva? Magari na parkingu pred Kapitanijo, dopoldan, okoli 11.00...oz. kdaj tebi najbolj paše?

ok, sva zmenjene pol za četrtek. ob 11ih bo kar v redu. upam, da bo tak sonček kot danes user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 642
18.1.2010 21:26:00   
dolenjka
Aja dreja, tvoj avto bi bil bolj zame kot za mojo mami, je prehiter user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.1.2010 21:27:32   
baby blue
Čer

Dulsineya lepotička je... user posted image

Jst sem danes za hec kupila od Hippa kašico za lahko noč z okusom riža in banane... Sem ji prejle malo dala pa ji je bilo kar všeč... Je žlico kar sesala kot bi bila na joški... user posted image user posted image No sam je bilo potem moje mleko še vseeno mnjami mnjami... Drugače bomo pa z rednim uvajanjem GH še počakali... To je bilo samo malo za posladek ki ji ga bom občasno dala

Zdej je šla pa že spančkat

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.1.2010 21:30:14   
JaLuca

JaLuca, zakaj pa naj bi ti pila ta aptamil user posted image Sej obstaja riževo mleko, pa sojino in .... Prehrana ti ne bo tak problem, boš videla user posted image Pri uvajanju na začetku tut ne bo hudo, sadje, zelenjava, to itak lahko, polenta je brez glutena, če bi ta mogoče bil problem...pa sej bo šlo, boš videla user posted image Najpomemneje je najprej ugotoviti kaj je tisto, kar tvojemu pikecu škodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam kar nekaj izkušen od Tare, tako da te vsaj malo lahko potolažim user posted image Od kod si že ti doma user posted image

Med PT in SL. Bistrico. Aptamil mi je rekla zaradi tega, da vidiva, če bo prišlo v 14 dnevih do kakih sprememb. Saj mi ne bo toliko težko uvajati GH, problem je bolj v meni, ker je moje telo res navajeno na mlečne izdelke, in če ga ne pojem v pravih količinah imam jaz potem probleme s prebavo.
Čokolino lahko jem (če ga zmešam s pravim mlekom), nekako sem navajena, da ga zvečer pojem, ali pa zjutraj, ko še večji spravljam v vrtec, pa da na hitro dam nekaj toplega v želodec. Kaj pa sladkarije, čokolada...ko sem prejšnji dojila se mi ni tako luštala, pri tem pa bi lahko vsaki dan pojedla v velikih količinah.

V glavi si morem malo "pospraviti stvari", ker obe punci sem dojila do leta in pol, bili sta brez flaše, brez AM, pa tudi z uvajanjem mleka in mlečnih izdelkov ni bilo problem (pojedle nista veliko, pile mleka pa tudi ne prav do 2 leta).

Kaj pa si ji punudila kot prvo GH?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.1.2010 21:48:18   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Med PT in SL. Bistrico. Aptamil mi je rekla zaradi tega, da vidiva, če bo prišlo v 14 dnevih do kakih sprememb. Saj mi ne bo toliko težko uvajati GH, problem je bolj v meni, ker je moje telo res navajeno na mlečne izdelke, in če ga ne pojem v pravih količinah imam jaz potem probleme s prebavo.
Čokolino lahko jem (če ga zmešam s pravim mlekom), nekako sem navajena, da ga zvečer pojem, ali pa zjutraj, ko še večji spravljam v vrtec, pa da na hitro dam nekaj toplega v želodec. Kaj pa sladkarije, čokolada...ko sem prejšnji dojila se mi ni tako luštala, pri tem pa bi lahko vsaki dan pojedla v velikih količinah.

V glavi si morem malo "pospraviti stvari", ker obe punci sem dojila do leta in pol, bili sta brez flaše, brez AM, pa tudi z uvajanjem mleka in mlečnih izdelkov ni bilo problem (pojedle nista veliko, pile mleka pa tudi ne prav do 2 leta).

ah, mi smo zelenjavo, pa sadje, pa je vse zavračala, malo banane kdaj pa kdaj je pojedla, pa kako žličko sadnega hippa, tko da sem ji pri 7m ponudila pasirano skuto in takrat se je šele najbolj videlo da je alergična na mleko...tko da pol še tega ni smela in je bila polno dojena praktično do 9m, ker je vsega skupaj Gh v celem dnevu za 1 obrok skupaj pojedla user posted image No, danes se ji to nič ne pozna user posted image

Ko boš 1x ugotovila kaj je tisto, kar povzroča alergijo se bo lažje odločiti kaj in kako ponuditi in kaj bi ti jedla, ampak AM user posted image Kaj ne bi raje s sojinim in riževim mlekom probala čokolino delat user posted image No ja, oprosti če se preveč vmešavam user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.1.2010 21:54:00   
Bety11
uffffff...danes, ste pa toliko koristnih informacij napisale, da sem si plonke pisala...user posted image ...

Tažana....Kar si nam kopirala, jer zakon...user posted image user posted image user posted image ...Točno tako bom jaz otroka hranila....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.1.2010 21:56:59   
tulpek

Tulpek, Tjaš gre že v peti mesec, kajne user posted image Moraš vedeti, da se sedaj ne bo več redil po kg al pa še več na mesec, zdaj bo šlo malo počasneje gor, tko da ne misli da imaš zato ti kaj premalo mleka ali podobno user posted image Upira se pa zizi lahko mogoče tudi zaradi user posted image . Tara nikoli no hotela zagrabit kadar so bili dnevi okoli user posted image ali pa če sem ribe jedla user posted image
Upam, da ni nič in da boš lahko še naprej samo dojila, tako, kot si si zamislila user posted image

Riževo kašico bi ti pa jaz vseeno svetovala po žlički, če se mu jo boš odločila dajati user posted image

Saj vem, da se zdaj ne redijo več toliko, ampak vidim, kako imajo ostali user posted image 8 kil in več, moj pa še kar vztraja pod to cifro, s tem da velik je pa kar, vsaj 68 cm. Pri P sem bila nazadnje pred 1 mesecem, tak da za ta mesec ne vem točno, kako je. Tehtnica pa vedno drugače pokaže. Mleka imam, mi ga ne zmanjka, še stisnem si ga, če se mi ga da, da ga bom potem imela za obroke.
user posted image sploh ne vem, če sem že dobila, mogoče me to čaka jutri.
Sem pa danes posumila, da bi lahko bilo to, da že tretji dan nisem jedla čokolade user posted image .
Kašico torej po žlici... zakaj je tako boljše?

Bom videla, kako bo vnaprej.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.1.2010 21:57:57 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.1.2010 21:59:09   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

uffffff...danes, ste pa toliko koristnih informacij napisale, da sem si plonke pisala...user posted image ...

Tažana....Kar si nam kopirala, jer zakon...user posted image user posted image user posted image ...Točno tako bom jaz otroka hranila....

Js sem si shranila tisto stran, kjer je Tažana kopirala, kot zaznamek, da bom takoj našla te informacije, ko jih bom potrebovala.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.1.2010 22:01:14   
JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

ah, mi smo zelenjavo, pa sadje, pa je vse zavračala, malo banane kdaj pa kdaj je pojedla, pa kako žličko sadnega hippa, tko da sem ji pri 7m ponudila pasirano skuto in takrat se je šele najbolj videlo da je alergična na mleko...tko da pol še tega ni smela in je bila polno dojena praktično do 9m, ker je vsega skupaj Gh v celem dnevu za 1 obrok skupaj pojedla user posted image No, danes se ji to nič ne pozna user posted image

Ko boš 1x ugotovila kaj je tisto, kar povzroča alergijo se bo lažje odločiti kaj in kako ponuditi in kaj bi ti jedla, ampak AM user posted image Kaj ne bi raje s sojinim in riževim mlekom probala čokolino delat user posted image No ja, oprosti če se preveč vmešavam user posted image user posted image

Saj se nena preveč vmešavaš, zato pa sem vprašala. . Jutri grem v trgovino, pa bom določene stvari probala. Bomo videli kaj se bo pokazalo. Pač zdaj mi bo težko na začetku, saj potem se bom že navadila, pa pri obeh puncah nisem imela težav s prehrano, pač so bili drugi problemi, v vsem sorodstvu ima edino moja sestrična celekijo.
Katero mleko ti je bilo boljšega okusa, riževo ali sojino? Mi lahko edino mogoče napišeš nekaj izdelkov, ki so ti bili najslajši? 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?