JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka JaLuca, zakaj pa naj bi ti pila ta aptamil Sej obstaja riževo mleko, pa sojino in .... Prehrana ti ne bo tak problem, boš videla Pri uvajanju na začetku tut ne bo hudo, sadje, zelenjava, to itak lahko, polenta je brez glutena, če bi ta mogoče bil problem...pa sej bo šlo, boš videla Najpomemneje je najprej ugotoviti kaj je tisto, kar tvojemu pikecu škodi Imam kar nekaj izkušen od Tare, tako da te vsaj malo lahko potolažim Od kod si že ti doma Med PT in SL. Bistrico. Aptamil mi je rekla zaradi tega, da vidiva, če bo prišlo v 14 dnevih do kakih sprememb. Saj mi ne bo toliko težko uvajati GH, problem je bolj v meni, ker je moje telo res navajeno na mlečne izdelke, in če ga ne pojem v pravih količinah imam jaz potem probleme s prebavo. Čokolino lahko jem (če ga zmešam s pravim mlekom), nekako sem navajena, da ga zvečer pojem, ali pa zjutraj, ko še večji spravljam v vrtec, pa da na hitro dam nekaj toplega v želodec. Kaj pa sladkarije, čokolada...ko sem prejšnji dojila se mi ni tako luštala, pri tem pa bi lahko vsaki dan pojedla v velikih količinah. V glavi si morem malo "pospraviti stvari", ker obe punci sem dojila do leta in pol, bili sta brez flaše, brez AM, pa tudi z uvajanjem mleka in mlečnih izdelkov ni bilo problem (pojedle nista veliko, pile mleka pa tudi ne prav do 2 leta). Kaj pa si ji punudila kot prvo GH? ah, mi smo zelenjavo, pa sadje, pa je vse zavračala, malo banane kdaj pa kdaj je pojedla, pa kako žličko sadnega hippa, tko da sem ji pri 7m ponudila pasirano skuto in takrat se je šele najbolj videlo da je alergična na mleko...tko da pol še tega ni smela in je bila polno dojena praktično do 9m, ker je vsega skupaj Gh v celem dnevu za 1 obrok skupaj pojedla No, danes se ji to nič ne pozna Ko boš 1x ugotovila kaj je tisto, kar povzroča alergijo se bo lažje odločiti kaj in kako ponuditi in kaj bi ti jedla, ampak AM Kaj ne bi raje s sojinim in riževim mlekom probala čokolino delat No ja, oprosti če se preveč vmešavam Saj se nena preveč vmešavaš, zato pa sem vprašala. . Jutri grem v trgovino, pa bom določene stvari probala. Bomo videli kaj se bo pokazalo. Pač zdaj mi bo težko na začetku, saj potem se bom že navadila, pa pri obeh puncah nisem imela težav s prehrano, pač so bili drugi problemi, v vsem sorodstvu ima edino moja sestrična celekijo. Katero mleko ti je bilo boljšega okusa, riževo ali sojino? Mi lahko edino mogoče napišeš nekaj izdelkov, ki so ti bili najslajši?
|