|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.1.2010 10:07:16   
Kliki
Sonček25 koliko ti pa zamuja M?
Nadka kako je kaj s tvojimi slabostmi?
Kepica kako se pa ti počutiš? Tudi jast sem firbčna kaj nosiš pod srčkom.

Evo jast sem pa sama domoa in se mi pospravljat ne ljubi in sem prišla pogledat če tukaj kaj dogaja. Pa vidim da je malo bolj živahno kot včeraj.
No jast še vedno čakam na 20.1. in se mi zdi da ne bom dočakala ker se dnevi tako dolgi. No pa če  že dočakam naj bodo vsaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
14.1.2010 10:12:29   
soncek_25
KLiki v soboto ali nedeljo bi bilo 14 dni od ovulacije, torej sem delala test 2 dni prejuser posted image , pokazala se je črtica, lepo vidna (ne kot senca). Kadar nisem bila noseča, se je pokazala nekakšna senca.
No sej, bomo videli v soboto, če bo CB pokazal isto.

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
14.1.2010 10:13:39   
Kliki
Upam da ugledaš user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
14.1.2010 10:20:05   
nadka30
Midva s pikico navijama da obe zagledate pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
14.1.2010 10:22:00   
Kliki
Nadka hvala. Sem te kar pogrešala tukaj.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
14.1.2010 10:25:51   
nadka30
kliki hvala sem popoldan v službi tako da bolj klepetam ta teden zjutraj.
Moje slabosti enkart so drugič jih ni, boli me križ, pa hitro menjam razpoloženje tako da me včasih kaka malenkost vrže iz tira, moji balkončki so lepi imam takšno lepo okrasje, no pa včeraj sem opazila da mi krvavijo dlesni, to se je pojavilo tudi v prvi nosečnosti in upam da je to sedaj dober znak.
Drugače pa kar gre.
In ti kako si, sedaj pridno držim pesti zate in za sončeka.Že dolgo ni bilo nobehega glasu od teni in tanjusiuser posted image user posted image user posted image Le kaj delajo?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
14.1.2010 10:26:01   
soncek_25
KLiki jaz tut navijam zate!!!!user posted image user posted image user posted image
Nadka a ti si vidla slikico ku sem ti jo poslala? Se vidi kej? Mal je smotan ku je bla luč prižgana in se bleščiuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
14.1.2010 10:28:07   
nadka30
sonček kam si mi poslala, ker nisem nič dobilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
14.1.2010 10:45:16   
Kepica83
hehe radovednice moje user posted image . Nič nebo kepica povedala kaj nosi pod srčkom. Saj bo kmalu PDP tu pa boste prve izvedleuser posted image .
Jaz sem dokaj vredu. Danes je sicer prvi dan da malo počivam od kar sem iz bolnice prišla.. prej ni bilo časa. Nadka si vidla da sem imela prav glede tvojega špikanja v križu. Sem rekla da je pri meni tak blo ko sem bila nosečka.user posted image

Sonček25 upaaaaam da bo +++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image

Anonimna.. če si delala CB test in se je obarval +. pol se nekaj dogaja z hormonom. Tako da upanje za + je.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
14.1.2010 10:51:34   
soncek_25
Nadka mms sem ti poslala zjutrajuser posted image user posted image Sme se že ustrašla da sem komu drugemu poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
14.1.2010 10:57:55   
nadka30
pa kepica nas ne bi malo napeljala v pravo smeruser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja imela si prav ampak veš kaj je zanimivo to špikanje v križu sem jaz imela že od začetka decembra user posted image res pa je da lahko obastaja še ena možnost da sem jaz zanosila že prej, med prvo user posted image in drugouser posted image , ker enkrat sma ga mal biksalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je tista ta druga bila samo pika na i.Ker če je to potem sem jaz noseča že večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sonček nimam pojma kam je šlo sporočila, ker na telefon nisem dobila nič.?

Neposredna povezava do sporočila: 2636
14.1.2010 11:36:10   
Kepica83
Nadka naj bo malo ti namignem user posted image  zdravniki so rekli tak: 50% je da bo punčka, pa 50% da bo fantek user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
14.1.2010 11:39:18   
nadka30
ha-ha-ha to je pa dober odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
14.1.2010 11:42:34   
soncek_25
ooo Kepica to pa je namig!user posted image user posted image user posted image Drži se...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
14.1.2010 12:45:45   
Kliki
Nadka  po tem imava pa enako smeno tudi jast sem ta teden popoldne.
Ja upam da je res pri tebi sedaj to to in da se ta nosečnost izpelje do konca.
Upam da moje špikanje vsake toliko v križu pomeni isto kot pri tebi, križ me je bolel zelo samo takrat ko sem imela še ciste po tem pa nič več. SEdaj me pa nekaj dni že malo špika.

Kepica pa daj no ne bomo nikomur povedale kaj nosiš pod srčkom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
14.1.2010 13:18:44   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tak so mi rekli. kliki težka bouser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
14.1.2010 15:23:08   
Teni_
Pozdravljene, čveke.

Pri nas je O mimo, zdaj pa je kar je. Joj, če bi bil test drug teden pozitiven. Po moje bi mislila, da se mi je marija prikazala.

Se približuje dan, ko bi morala rodit in sem karuser posted image , samo upanje po novi user posted image me drži gor,ampak meseci tako dolgo trajajo. Se vleče in vleče.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
14.1.2010 21:05:39   
sonček85
kliki in sonček:držim pesti da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image
kepica:lupčka velikega nazajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Aja 25.1 prideva z Rižkoo če ne bo slabo vremeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
14.1.2010 21:43:59   
Kepica83
hej sonček85 jeeeeeeeeeeee. 25.1?? jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

mi lahko pomagaš glede tega??
Punce jaz če hočem dat otroka drugo leto v vrtec. Nevem npr. pri 11 mesecih. torej nekje februarja - marca, a potem morem vlogo oddat to leto ??? Pri nas v vrtcu sprejemajo prijave do 30.aprila. To pomeni da morem aprila oddat vlogo. Seveda upam da pred 30 aprilom rodimuser posted image . Zdaj pa še nekaj ne razumem kar piše na njihovi strani glede pogojev.

[color=#000000 size=3]V vrtec se sprejemajo:
-         otroci, katerih starši imajo na območju občine Ormož stalno prebivališče,
-         otroci, ki imajo na območju občine Ormož stalno prebivališče skupaj z enim od staršev,
-         otroke tujcev, katerih vsaj eden od staršev ima na območju občine Ormož začasno prebivališče in je zavezanec za dohodnino v Republiki Sloveniji.

Torej midva ne izpolnjujema kriterijev ker sva v tej občini prijavljena začasno?? A pol nemorem tu otroka vpisat v vrtec? POMOČ PROSIM???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.1.2010 21:56:06   
sonček85
Ja kar letos daj do aprila in daj kar prošnjo v oba vrtca v ormožu in tle ko sedaj stanujeta oz.Kater ti je bližje saj boš dala otorčka nase a ne dokler se ne .....
Jaz bi naredial tko ,potem pa mogoče dobiš v obeh in izbereš prvega oz.kater ti je /vama je bližje.

Ja 25.1 jupi komaj čakam ,sam nama boš mogla pomagat do poti :))))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
14.1.2010 21:56:47   
Teni_
V vrtec moraš vpisat letos, ker boš za drugo leto prepozna.

Pa mislim, da bi smelo bit problema, če sta začasno tam prijavljena. Jaz sem bila prijavljena čisto na drugem koncu, kot smo ji vpisali v vrtec, moj pa tudi. V glavnem takrat še noben ni bil tukaj prijavljen, pa sta obe dobili vrtec.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.1.2010 21:57:56   
sonček85
oz.pod tretjo točko ti piše če je en od staršev začasno prijavljen in to pomeni da lahko dasta ,čeprav nista tujca sta pa res tujca v tej občiniuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.1.2010 22:10:31   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

oz.pod tretjo točko ti piše če je en od staršev začasno prijavljen in to pomeni da lahko dasta ,čeprav nista tujca sta pa res tujca v tej občiniuser posted image

Aha. Tak da nebi smelo biti problema? Uh sta me pomirle z Teni. Hja torej kak rodim morem še do vrtca tekat pa papire dat. Ker pred rojstvom nemorem ne?

Hvala sonček85user posted image . Pa veš da vama bom pomagala. Samo povedat mi moreta po kateri strani bosta prišle. Da vem kje vaju čakatuser posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 14.1.2010 22:11:53 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
15.1.2010 6:41:23   
sonček85
kepica:ja po moje takoj ko se rodi bebi ,saj prej res ne moreš in želim da dobiš vrtec
Ja prišle bova pa ....hm to je dobro vprašanje-bova kr navigacijo nek doble ,čene se bomo zgubli-hhhhhh nene sej bo rižkoo to znala.Seveda pa ti javiva

Kako ste ostale??????
POzdravčke vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
15.1.2010 7:25:39   
Teni_
Jaz mislim, da lahko informativno prej vpišeš, če še ne rodiš, pa potem samo podatke prineseš. Raje vprašaj, da ne boš potem prepozna.

Aja, dobro jutro.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......