Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:04:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
a pride kera s podmladki al ste vse same?? jz sem že decu rekla da bom ostala v ljubljani, tko da bo sam z gajo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:05:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj pa če se potem tiste ki pač lahko dobimo že prej? Ob 17h? Dudi lahko, jaz tudi. Ledenka, najbrž bi tebi tudi tako odgovarjalo. Pa še katera mogoče, Katmat? Ja jaz lahko samo potem grem sama ker ne vem kako lahko HM,če bi se že z njo peljala.... flaska ti kar pokliči in rezerviraj,če se še kakšna javi lahko pa naknadno pomoje pokličemo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:05:19
|
|
|
|
KatMat
|
aja...če se kera pride zdele na rudnik pač ni treba kej govort da vam govorim o njej....(o my sister)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:05:29
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:05:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ledenka jaaaa pridi cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme čikfajt to vedno rada gledam... pa kdaj pa kdaj skočim na pomoč :)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:06:01
|
|
|
|
KatMat
|
ah kje...jest pridem okol 19
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:06:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:06:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja...če se kera pride zdele na rudnik pač ni treba kej govort da vam govorim o njej....(o my sister) he he.. a je kera v BTC-ju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:06:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz nimam z nikomer probleme da ne bo nesporazuma blue denarja pa ne bomo pobirale prej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:07:02
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Petrazg, kdaj pa začneš z varstvom? Konec aprila , začetek maja... odvisno od Lukca ... Čakamo še na ene izvide... mogoče imamo prvo operacijo maja, potem se vsa stvar zakomplicira... aja... No važno da veš da lahko računaš na varstvo ane Aha... upam, da se stvari uredijo, tako kot pričakujemo....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:07:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... itak.. jz se čist strinjam... če je že to tak problem se ni treba med sabo pogovarjat.. sej nas bo tok drugih tm... drgač babe ste pa hude.. tok pišete da komi dohajam poste.. jz objavm enga pa je že 10 novih
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:07:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ledenka jaaaa pridi cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme čikfajt
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:08:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje...jest pridem okol 19 a skupi z blue???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:08:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, ti si pa čist v elanu danes!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:09:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz nimam z nikomer probleme da ne bo nesporazuma blue denarja pa ne bomo pobirale prej sej to vem, sam sm mislila pol k bomo na koncu zbrale skup kok smo plačale da ne boš ti pobitrala... boš kej viška zaračunala, ostalo pa k seb v taško
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:10:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... itak.. jz se čist strinjam... če je že to tak problem se ni treba med sabo pogovarjat.. sej nas bo tok drugih tm... drgač babe ste pa hude.. tok pišete da komi dohajam poste.. jz objavm enga pa je že 10 novih si iz forme bejbi! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje...jest pridem okol 19 a skupi z blue??? ja baje caki pozabla sem...a sve se za kasnej zmenile??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:10:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje...jest pridem okol 19 a skupi z blue??? ja baje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:11:25
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:11:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz nimam z nikomer probleme da ne bo nesporazuma blue denarja pa ne bomo pobirale prej sej to vem, sam sm mislila pol k bomo na koncu zbrale skup kok smo plačale da ne boš ti pobitrala... boš kej viška zaračunala, ostalo pa k seb v taško
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:11:45
|
|
|
|
petrazg
|
Na večerjo pa tudi jaz ne morem pred 18 uro... Ob 17 bo pa sigurno doma, no razno če kje na letališču ostane, tako kot zadnjič Tanjin... Tanja... bejži v Egipt no. Boš videla kako je fajn. Mi bi šli full tja, samo mi je v marcu še malo hladno...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:11:55
|
|
|
|
KatMat
|
jest sem tud mislila da bi prej pobrale....ne pa pol spet-kera je dala prevec'?!?!??!?!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:12:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... itak.. jz se čist strinjam... če je že to tak problem se ni treba med sabo pogovarjat.. sej nas bo tok drugih tm... drgač babe ste pa hude.. tok pišete da komi dohajam poste.. jz objavm enga pa je že 10 novih si iz forme bejbi! ja sej me je kr sram IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje...jest pridem okol 19 a skupi z blue??? ja baje caki pozabla sem...a sve se za kasnej zmenile?? hvala kati sm itak dopoldne, tko da mi je čist vseen kdaj se vidva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:12:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari..... sam to pa res....cveki cveki...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:13:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... itak.. jz se čist strinjam... če je že to tak problem se ni treba med sabo pogovarjat.. sej nas bo tok drugih tm... drgač babe ste pa hude.. tok pišete da komi dohajam poste.. jz objavm enga pa je že 10 novih si iz forme bejbi! ja sej me je kr sram IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje...jest pridem okol 19 a skupi z blue??? ja baje caki pozabla sem...a sve se za kasnej zmenile?? hvala kati sm itak dopoldne, tko da mi je čist vseen kdaj se vidva oki doki....se bove v cetrtek do konca zmenile
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:13:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari..... a pa ni tud lokacija zaradi nje zbrana... da je čim bližje???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?