|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
15.1.2010 22:22:46   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

O, Rožca, se, se! Res boš morala mal naokrog!!!! user posted image  Ni treba, da sam na perverznost misliš! So še drugi pomeni, ja! user posted image user posted image user posted image

Kdo je pa sploh o perverznosti mislil user posted image  Jest sm pa ja pridna punca user posted image  

Seveda, seveda! Le kdo je podvomil?!? user posted image

Se mi pa zdi, da res ne poznaš vseh pomenov, ampak o tem bomo kdaj drugič. user posted image

Res je in to unga perverznega user posted image  Sej pravim, da sm pridna punca. Jest o takih stvareh lih ne razglabljam.user posted image  Moj bi reku, da še dobr da sm na Rožanca uletela, da so me vsaj malo pokvarl user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da te samo dotični zanima! Bova drugič! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.1.2010 22:23:05   
Anonimen
Tudi jaz se poslavljam do jutri!

Lepe sanje vsem marčevkam, prisotnim in odsotnim!

lahko noč, jst grem tudi počasi spat.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.1.2010 22:24:22   
rožca26

Ja hrbet .... pa rit. Sej tarnam že cel večer. Si grem že kar na jetra user posted image user posted image user posted image

In zdaj bi tvoj komentiral na učiteljice, ker površno beremo, da bomo me učile njegovega otroka. user posted image

Ne, to pa lih ne. Se je že navadu z mano žvet user posted image  Pa je ugotovu, da sem jest ena od ta boljših user posted image  in bolj normalnih user posted image  Men bi še pustu svojga otroka v varstvu user posted image
Drgač je pa on ornk na naši strani glede položaja in plač in dopusta ... Tk da ga je fajn poslušat ko se krega s policaji, ko norijo čez učitelje user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.1.2010 22:25:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Tudi jaz se poslavljam do jutri!

Lepe sanje vsem marčevkam, prisotnim in odsotnim!

lahko noč, jst grem tudi počasi spat.

Nočko tudi od mene. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.1.2010 22:25:47   
Jessy

Ne, to pa lih ne. Se je že navadu z mano žvet user posted image  Pa je ugotovu, da sem jest ena od ta boljših user posted image  in bolj normalnih user posted image  Men bi še pustu svojga otroka v varstvu user posted image
Drgač je pa on ornk na naši strani glede položaja in plač in dopusta ... Tk da ga je fajn poslušat ko se krega s policaji, ko norijo čez učitelje user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si ga udomačila! user posted image  Ta boljša pa itak moraš bit, ker drugače bi mu huda predla! user posted image
Je pa za pohvalt, da nas podpira! Malo je takih! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.1.2010 5:38:58   
zoey
Doooobrooo jutro!
Mal sem ogorčena, ker mi nobena ne dela družbe user posted image Zbudila sem se ob 4h s kupom težav. Mali je kolcal, da me je kar metalo, lulat me je, kolk me je bolel, pa še lačna sem bila. Vse drugo smo poštimal, razen lakote, pol sem pa kar vstala in si naredila zajtrk user posted image . No,saj verjetno bom imela potem še 1.
Včeraj ste bile spet pridne user posted image , sam ste pa hitr dol padle user posted image Sem šla do prijateljice, sva najprej en kup $ zapravle, sva si mal cunjc naročile iz Amerike, pol sva pa še Snubitev gledali, tk da je bil prav lušn babji večer. In potem sem prišla domov in preden sem vas prebrala, ste že pocepale user posted image
Zdaj bom pa še kako igrco odigrala, če me bo kaj uspavala. Držim pesti zase user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.1.2010 9:10:59   
Anonimen
Hey user posted image

Že celo jutro imam čist za en  drek, ponoči sva imele z Živo matinejo in to kar trikratuser posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj ji je zadnje čase, mogoče me pa navaja na novi nočni ritem , ki bo ziher padel drugi mesec. No ja pri Živi se nikoli ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zdej pa čakam, da pride user posted image , da grema v Avstrijo po zadnje nakupe.

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.1.2010 9:41:01   
Jessy
Morgen!

Ja, Zoey, kaj se pa toliko časa potepaš? Prej bi prišla nazaj! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj naredila vse po planu, le Heinikena nisem dobila, ker je moj user posted image  že pred dnevi vse popil, povedal pa ni, da jih je zmanjkalo. Tako sem se morala zadovoljiti s cedevito in pozneje še s kozarcem mrzlega mleka.
Drugače sem si pa danes privoščila spanje vse do 9h, ko me je prišla klicat Neja, saj je user posted image  šel v službo in je ostala sama.
Pravkar sem počokolinola, v stroju se mi že perejo cunje, pospravt bo kaj treba, ker popoldne dobim obiske in bo spet vse razmetano, ko se bodo štirje otroci lotili igranja. user posted image

Sara, nič se ne sekiraj, če te Živa privaja na nov ritem. Boš vsaj pripravljena! Jaz bom pa v hudem šoku, ker zdaj spim po cca 12 ur, vmes ene 3x šibam na WC, ampak spim pa veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.1.2010 10:30:51   
ursa_p
Zivjo!

Pri meni nic posebno novega. Drugace pa vse kaze, da bo sinko po 10 mesecih zdravja zbolel ... no, sej v bistvu se nimam kej pritozevat - je dolgo zdrzal!!! user posted image

Jessy ... dej prosim potem se meni zaupaj kaj napises v tist S-1/1 obrazec pod olajsavo.
Pa se nekaj me zanima, ker vidim, da si ravno obrazce oddala. A jaz dam zdej ta zadnjo placo notr ... se pravi decembrsko, potem mi pa ne bo vec treba dopolnjevat???
Pa vse najboljse!!! user posted image

Zvezdici ... super, da je se vedno vse ok!!! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.1.2010 10:38:46   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Zivjo!

Jessy ... dej prosim potem se meni zaupaj kaj napises v tist S-1/1 obrazec pod olajsavo.
Pa se nekaj me zanima, ker vidim, da si ravno obrazce oddala. A jaz dam zdej ta zadnjo placo notr ... se pravi decembrsko, potem mi pa ne bo vec treba dopolnjevat???

Lp, Ursa

pod olajšavo vpišes vzdrževane družinske člane - enako kot pri napovedi za odmero dohodnine. naprimer otroka,ki ga že imaš- če ga seveda ti daješ kot davčno olajšavo in ne partner. za nas marčevke se vpiše plača od januarja do decembra leta 2009. nič ni treba dopolnjevat. delodajalec ti izpolni vlogo,poštempla in je to to! jaz sem oddala že v začetku januarja in sem že tudi dobila odločbo za teh prvih 105 dni.

ta z nočno lakoto pa mi je znana... user posted image user posted image tud mene daje zadnjih par dni! sem predvčerajšnjim tud okrog 4 zjutraj razmišljala kaj bi jedla.. pa nisem . sem počakala do pol11! danes pa sem se zbudila z luknjo v želodcu!! ja,user posted image so začeli zahtevat svoje!! ker me nasplošno bolj lakoti kot ponavadi. user posted image

tak, zdaj pa v A!! lep dan vsem!!

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 16.1.2010 10:41:48 >

Lin@

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.1.2010 11:00:06   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Ursa, meni je na CSD takole rekla, da če sem med letom uveljavljala pri otroku davčno olajšavo, da ga potem tudi spodaj napišem. Jaz pa tega ne počnem in moram do 5.2. oddati na DURS en obrazec, kjer jo vpišem, zato jo na tist obrazec za CSD NE SMEM vpisati. Upam, da nisem zakomplicirala.
Plača pa gre zadnja ta decembrska.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.1.2010 11:00:38   
vekybel
Dan!

Danes sem dobila modrček za dojenje, sem si ga naročila prek spleta. Tako da ga zdej moram oprat in dat v kovček z ostalo robo ki čaka za v P.
Drugače kaj počnete? Kaj boste kuhale danes?
Jz imam sarmo, samo naredim še pire krompir, solato in juho.
Lep dan vam želim.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.1.2010 11:47:12   
Jessy
Vekybel, a si si že torbo pripravila? Jaz o tem še ne razmišljam, a bo verjetno res treba prav kmalu, ja.
Jaz imam že od prve user posted image  3 modrčke za dojenje, pa ker so še taki kot so bili, ne bom kupovala novih. So mi tudi trije popolnoma odtehtali in ni bilo potrebe po še kakšnem.

Jaz danes kuham makarone s paradižnikovo omako, ter majevko s fižolom. Bom tudi manj skuhala, ker bomo popoldne jedli in jedli, saj dobim povabljence na obisk.
Jutri pa še moje in njegove starše na kosilo, potem pa zaključim s praznovanjem.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.1.2010 13:55:30   
3Sonček3
o zoey danes si bla pa hitra. Js danes nism rabla nč kuhat, kr je user posted image mene pa mojo sestrco pelou na pico user posted image user posted image user posted image .
Drgač se vam pa res opravičujem za učerej. user posted image je reku da bo spau, pol je pa sestra klicala če pridemo k njej kr ji je dougčas, pa smo šli. Tam pa itak nism mela dostopa do interneta user posted image . Upam da mi je oproščeno. Čene bo pa user posted image opravičilo napisou, da nebom kakšnega ukora dobila. Ste ble pa res pridne user posted image user posted image user posted image .
No zdej se grem pa mal stiskat pa uživat u vikendu, pa se še kej slišmo. Pridne bodte. Pa-pa

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.1.2010 13:58:18   
lucika
včeraj vas pa niti brat nisem dohajala, kaj šele da bi kaj napisala:)

en stroj imam opran, drugi se suši. to je za 56 številko:) 62 se zdaj belo suče po pralnem stroju, pisano pa čaka na novo rundico. hihi, tudi jaz sem začela prat. mogoče bom morala še vse enkrat, žal, brez silana pač ni šlo...če pa taaaak lepo diši vse:)
posušene pa bašem v eno veliko ikeino vrečko, ker...se mi ne ljubi peglat, priznam. tist bo pa še malo počakalo, glavno da je oprano.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.1.2010 13:58:36   
zoey
O, a smo vse na dopustu user posted image Lepo, lepo. Jaz sem ob ene 7h odjadrala nazaj v posteljo, oddremala do 9h, pol sem se pa spravila v akcijo in naredila testo za pico, 2 za kruh, pa še mafne sem umesla. Zdaj je že vse lepo pečeno, dišeče, nekaj se pa že prebavlja. Za omožit sem, kaj naj rečem user posted image Zdaj sem pa mrtva in imam pol ure časa za počitek, potem me pa pelje ena bejba na sprehod in kofi. user posted image vodi nek foto tečaj, tako da pride šele proti večeru. Se je nafutral pa šel, baba nej pa še vse posprav user posted image .
Mi je pa prjatlca prinesla še cotke za malega in so na srečo že vse označene. Človk jo mora imet user posted image user posted image . Tako da se bo spet praloooo, samo veselje. Zdaj še, se mi bo še kolcalo po teh (zarečenih) besedah user posted image
Lepo preživite soboto.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.1.2010 14:01:29   
zoey
Lucika, jaz tudi samo perem, pa še ne peglam user posted image Nekako upam, da se bo samo user posted image
Sonček - prijetno stiskanje želim.
Vekybel - jaz pa planiram pakirat s popadki user posted image Bom potem bolj učinkovita user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.1.2010 19:04:22   
vekybel
Čer!
bravo za nas ker smo danes dopolnili polnih 33 tednov in jutri vstopamo v 34 teden.
Pikec je spet bolj miren te dni, tako da me samo sekira user posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.1.2010 22:16:59   
branka28
ojla!

naša user posted image tudi veselo nabija po trebuhu. Včeraj me je tako zgrabilo na levi strani ledvic in me držalo skoraj uro, zgleda da je malecka tiščala tja nogico al roko, vglavnem komaj kaj sem dihalauser posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz že veselo perem in pripravljam stvari za našo user posted image .
Februarja še pobarvamo stanovanje in postavimo otroško posteljico.user posted image
Počasi si bom pripravila tudi torbo za v P samo moram najprej cotike zlikatuser posted image

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.1.2010 22:50:06   
Jessy
Jaz bom umrla!!! user posted image user posted image  Utrujena sem, pravzaprav me noge bolijo! user posted image  Do 21.30 sem imela obiske, zdaj sem pripravljala že za jutrijšnje kosilo, ker mora čez noč biti v hladilniku. Še sreča, da mi je user posted image  prav veliko pomagal. Je bilo pa prijetno druženje, tako da mi ni žal nobene minutke, ampak zdaj grem pa noge dat v luft!

Imejte se!
pa pa

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.1.2010 8:59:02   
medvedekpu
Dobro jutro vsem skupaj v to snežno jutro! Pri nas kar pridno pada snegec! Če bo tako cel dan, nam kidanje ne uide.user posted image

Njaprej toliko sporočam s pregleda - vse ok. Po meritvah je ravno na tisti povprečni krivulji (do sedaj sva bila na tisti spodnji krivulji), organi naj bi bili ok, imel pa naj bi cca 2kg. Doma imam tri mačkone, ki imajo vsi po cca 6 kg in sem se potem hecala, da ga je ravno za 1/3 mačkona. Kakšno drobceno bitje! user posted image  V torek vstopam že v 34. teden in sploh ne morem verjet, da je šlo vse skupaj tako hitro naokoli. Aha, naslednji pregled imam 03.02.2010.

Midva bova tudi sedaj začela pripravljat vse za dojenčka, ker je ta huda rušada stanovanja mimo in sedaj samo še pohištvo namestimo. Precej otroških zadev že imava, samo je vse čakalo po škatlah, tako da sedaj se bova lotila še tega, vključno s pranjem cotk. Se že prav veselim. user posted image  Enkrat za spremembo ne bom kot un kuža "Mambli", ko bo treba cel kup cotk in pleničk zlikat. user posted image  Drugače pa tudi mene sedaj že kake tri tedne matra dihanje, sploh takrat ko dalj časa sedim. Imam občutek kot da mi začne zraka zmanjkovat in da me nekaj tišči v pljuča. Doma grem potem kar na "vse štiri" in potem poskušam mirno dihat par minut, pa je potem boljše.

Aha, Zoey je omenila označevanje cotk. No, to je tudi eno vprašanje, s katerim se ukvarjam. SEm imela idejo, da bi jih poslikala ali pa kje na "skrivnem mestu" naredila par šivov z različnimi sukanci,ampak ne vem, ali se bi to obneslo, da ne bom na koncu ravno tako vse zbrkala, ko bo treba vrnit. Kako pa je po vaših izkušnjah najbolj praktično in čimamnj zakomplicirano označit izposojene cotke?

LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.1.2010 9:14:35   
Jessy
Dobro jutro!

Noč mi je čisto prehitro minila. Večkrat sem se tudi zbudila zaradi nog, ki so me bolele in me še vedno, ampak je malce bolje kot včeraj. K sreči bo danes manj dela.

Medvedekpu, tudi sama sem razmišljala o označevanju, kako in kaj bi, pa mi je prišlo nekaj drugega na pamet. Cotke bom fotografirala in si jih shranila pod ime tistega, ki mi bo posodil. Seveda ne bom vsako cunjo posebej, ampak po enih par na eno fotko. Po moje bi se moralo obnest.

(odgovor članu medvedekpu)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.1.2010 9:24:11   
Jessy
Sem imela že prej namen nekaj vprašat, pa sem v trenutku pozabila.

Tiste, ki niste pozitivne na toksoplazmozo...ali so vam že vzeli kri v tretje? Meni je na prejšnjem pregledu rekla, da mi jo bo naslednjič, ko pa sem prišla prejšnji teden je rekla, da naslednjič. Takrat bom že 34 tednov. A ni to že malce pozno? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.1.2010 9:47:57   
lunka1
Meni je rekla, da mi krvi sploh ne bo več testirala za TOX, pa sem tudi negativna.. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.1.2010 10:27:20   
sneguljka1
Pozdravljene, bejbe!

Po zelo doolgem času se spet javljam. Ta pavza je nastala iz čisto neljubih fizičnih razlogov, namreč tisto vnetje oči iz začetka decembra se je še zakompliciralo in sem dobila še herpes na očesu in sploh nisem mogla bit na računalniku ker sem na eno oko videla čisto megleno. Tako tudi nisem mogla delat ker delam vse na računalniku. Povedala sem že, da je šla mami k mojemu zdravniku ko sem bla še v Argentini in mi je dal en teden bolniške, potem pa naj bi mi dal še za naprej, ampak ko sva prispela sem je imel že dopust do novega leta, po novem letu pa mi je rekel da mi za nazaj ne more dat več bolniške kot tisti teden in sem morala žrtvovat vse nadure ki sem jih imela prišparane, pa še tiste 4 dni dopusta ki mi jih je ostalo za 2009, tako da sem na šihtu ostala brez vseh bonusov. No, po eni strani je še bolje, ker bom samo za en teden dobila manjšo plačo zaradi bolniške (zadnja plača ki se upošteva za porodniško je decembrska, ane? Tista ki jo nakažejo zdej januarja?), pa tudi ne vem če bi mi drugače dovolili porabit te nadure kar tako ker je pri nas kar problem.
Po novem letu sem potem šla k zdravniku in potem še k okulistu in sem mela zdaj bolniško (prepovedano matrat oči na računalniku in tv-ju), jutri pa že začnem spet delat.

Lotila sem se brat za nazaj ker vas zdaj več kot en mesec nisem mogla, in sem prišla do nekje kjer ste me že mal začele pogrešat, se mi prav fajn zdi da ste se še spomnile name in sem rekla da zdaj pa res moram mal napisat kaj se dogaja z menoj :)

V Argentini sem šla sredi decembra (še čisto z zaprtim očesom) na 4D ultrazvok za 35€ k enmu najboljšemu ginekologu v Buenos Airesu in se je res ful potrudil in mi naprintal 30 slikc, pa še 15 minut video posnetka na DVD-ju, tako da sva bla res zadovoljna in sva slikce že ful razkazala naokoli. Ta ginekolog je pa še rekel da je bil lani v Sloveniji v Portorožu na enem kongresu in da se mu zdimo Slovenci ful fajn in prijazni ljudje.

13-urni let do Frankfurta je minil še kar hitro, nisem imela na srečo nobenih problemov s kakšnim otekanjem, vmes sem vstala ene 5x in šla do wc-ja, pa en čas sem mela noge malo dvignjene, tako da je blo čist uredu. Mel smo pa 1 uro zamude tako da sva v Frankfurtu morala laufat čez pol letališča da sva ujela avion za naprej v Benetke in nama je uspelo za mišjo dlako. Če naju in še nekaj ostalih ne bi počakali, ga sploh ne bi ujela in bi ostala 24. decembra zvečer tam v Frankfurtu do naslednjega jutra. Seveda pa jim ni uspelo prestavit najinih 4 kovčkov v drug avion, tako da so 3 prišli v nedeljo 27., zadnji pa je prispel šele v sredo, 30. decembra. Ampak vsaj prispel je, sem bla čisto srečna.

Tukaj pa sem brž po novem letu šla na pregled k ginekologu in je blo vse v redu, user posted image se je že obrnil z glavico navzdol in zdaj mam naslednji pregled 1.2.2010.

6.1. sva začela hodit na šolo za starše v Kranj in je kar zanimivo, škoda je le ker moj user posted image še ne zna dovolj slovensko da bi vse razumel, tako da hodi z menoj in si vse zapisujem in mu potem doma naredim povzetek v španščini user posted image . Je kar precej informativno, samo ne vem zakaj se ne morejo malo zedinit te babce pa ostali zaposleni v porodnišnici, vsak drugače govori in pol sploh ne veš komu verjet. Smo meli že dve predavanji o porodu, od dveh različnih babc in je vsaka drugače opisovala kaj se dogaja od prihoda v porodnišnico do odpusta.
V sredo smo mel najprej eno predavanje od babce kako poteka porod in nas je prepričevala da je najboljše za vse če imaš naraven porod, drugo uro pa smo mel predavanje anesteziologinje (od katere sem ravno par dni prej prebrala članek v reviji Moj malček) in je več kot eno uro govorila čist isto kot je blo napisano v tem članku, da je naraven porod preveč stresen in da je praktično obvezno vzet epiduralno (za 110€!) če nočeš da te zaradi tega hudega stresa in bolečin še celo življenje kaj boli, psihično in fizično, in da še otrok pride ven cel pod stresom če si ti med porodom v bolečini in blabla. Se mi zdi prav mal pretirano.
No, še jutri mamo zadnjič, potem bomo pa že pripravljeni :) Dobro je da sva šla da sva vsaj videla kje je porodnišnica in bo vedel kam me peljat ko bo prišel čas user posted image

Počutim se pa še vedno kar v redu, zdaj se mi je oko že skoraj čisto popravilo, 100% še ni ampak na računalniku že zdržim nekaj časa brez problemov. Me je pa začela bolet medenica kakšna dva tedna nazaj in tiste kosti dol spodaj okoli, kadar vstanem in prvih par korakov, ampak se mi zdi da je že malo bolje. Se pa zmeraj ponoči zbudim ko se prevalim iz enega boka na drugega, ker me boli.

Evo, to je blo zdej celotno poročilo kar se mene tiče, če se je kateri dalo brat do konca user posted image

Me veseli da je z vami vse v redu in da še ni blo kaj hujšega user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?