|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
15.1.2010 22:08:06   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Sara, sam v vednost...Nogomet je strašno dolgočasna igra. Gledaš, pa gledaš, pa gledaš, pa kar nobenga gola. In pol, ko za delček sekunde pogledaš stran, pade gol in si ga sfalila. A ni to čist brez veze?

Vem ja. Sam po naši plazmi se skos sam nogomet vrtiuser posted image user posted image user posted image  Jst pa zraven sedim na kavču in imam prenosnik gor, sam me vseeno sfali.

Saj na plazmi pa nič čudnega, da kaj sfališ, ker ne uspeš tolk hitr glavo obrnit, kot leti žoga. user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
15.1.2010 22:09:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Kje si pa šiško našla user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se zdi, da boš ti mogla mal v naše kraje prit, da te mal naučimo, kaj kaj pomeni! user posted image user posted image user posted image

Sej vem kaj pomeni, sam nism pa slišala še za uporabo te besede v takem sklopu user posted image
Veš, jest že od kar vem zase, vem kaj šiška pomeni, ker sem tam žvela user posted image  Je bla potrebna razlaga prec.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
15.1.2010 22:10:31   
rožca26

Sara, sam v vednost...Nogomet je strašno dolgočasna igra. Gledaš, pa gledaš, pa gledaš, pa kar nobenga gola. In pol, ko za delček sekunde pogledaš stran, pade gol in si ga sfalila. A ni to čist brez veze?

Vem ja. Sam po naši plazmi se skos sam nogomet vrtiuser posted image user posted image user posted image  Jst pa zraven sedim na kavču in imam prenosnik gor, sam me vseeno sfali.

Zakaj pa skoz? Sej nimaš deca doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
15.1.2010 22:10:36   
Jessy

Sej vem kaj pomeni, sam nism pa slišala še za uporabo te besede v takem sklopu user posted image

A vi Šiški si živela? user posted image  No, pri nas se ta beseda uporablja z malo začetnico in ima svoj pomen. Uporablja pa se jo tudi namesto besede "lisica"! user posted image  Ima pa še drug pomen, ja! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
15.1.2010 22:11:09   
rožca26

Saj na plazmi pa nič čudnega, da kaj sfališ, ker ne uspeš tolk hitr glavo obrnit, kot leti žoga. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jessy, danes si pa v akciji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
15.1.2010 22:12:02   
Anonimen

Vem ja. Sam po naši plazmi se skos sam nogomet vrti Jst pa zraven sedim na kavču in imam prenosnik gor, sam me vseeno sfali.

Zakaj pa skoz? Sej nimaš deca doma

MAh moj očim skos gleda ta fuzbal. No sej moja lcd je pa skor skos ugasjena - še največ jo uporablja živa s telebajskiuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
15.1.2010 22:12:04   
Jessy

Jessy, danes si pa v akciji user posted image user posted image user posted image

Ma, ja...čakam, da mi date dovoljenje za tist tuš in pirček! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
15.1.2010 22:12:46   
Jessy

še največ jo uporablja živa s telebajskiuser posted image user posted image

Ej, sam pol so pa telebajski še bolj bajski!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
15.1.2010 22:13:19   
rožca26

A vi Šiški si živela? user posted image  No, pri nas se ta beseda uporablja z malo začetnico in ima svoj pomen. Uporablja pa se jo tudi namesto besede "lisica"! user posted image  Ima pa še drug pomen, ja! user posted image

sej sem vedla, da je beseda za lisico, sam nism vedla, da se tut šiška uporablja namesto tega user posted image user posted image user posted image
Ej, sm blond, sam ne pa spet tok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
15.1.2010 22:14:11   
Anonimen

Jessy, danes si pa v akciji

Ma, ja...čakam, da mi date dovoljenje za tist tuš in pirček!

Ni šans user posted image user posted image user posted image  Rajši mi povej, če so te šivi po CR dolg boleli ???

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
15.1.2010 22:14:21   
rožca26

MAh moj očim skos gleda ta fuzbal. No sej moja lcd je pa skor skos ugasjena - še največ jo uporablja živa s telebajskiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj neki pametnega se gor vrti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
15.1.2010 22:15:16   
rožca26

Ni šans user posted image user posted image user posted image  Rajši mi povej, če so te šivi po CR dolg boleli ???

user posted image user posted image user posted image  Sam jest bi pa res že počasi šla. Ker se ne hecam glede bolečin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
15.1.2010 22:16:33   
Jessy
O, Rožca, se, se! Res boš morala mal naokrog!!!! user posted image  Ni treba, da sam na perverznost misliš! So še drugi pomeni, ja! user posted image user posted image user posted image

Sara, šivi me niso dolgo boleli. Sem šla domov že kot rožca. Šivi so me bolel še kak teden, ko lsem bila doma in še to samo pri pobiranju s postelje, drugače pa ne.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
15.1.2010 22:16:44   
Anonimen

Ni šans Rajši mi povej, če so te šivi po CR dolg boleli ???

Sam jest bi pa res že počasi šla. Ker se ne hecam glede bolečin

Ej mene tut že vse tak boli ko user posted image user posted image user posted image user posted image  Sovražim že ta kavč

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
15.1.2010 22:17:06   
Jessy

user posted image user posted image user posted image  Sam jest bi pa res že počasi šla. Ker se ne hecam glede bolečin user posted image user posted image user posted image

Kaj te pa boli?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
15.1.2010 22:18:12   
rožca26

O, Rožca, se, se! Res boš morala mal naokrog!!!! user posted image  Ni treba, da sam na perverznost misliš! So še drugi pomeni, ja! user posted image user posted image user posted image

Kdo je pa sploh o perverznosti mislil user posted image  Jest sm pa ja pridna punca user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
15.1.2010 22:18:20   
Jessy
Saj jaz bom tudi šla počasi, ker si res želim tuša in heinikena. Se mi sline že lep čas cedijo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
15.1.2010 22:18:51   
Jessy

Kdo je pa sploh o perverznosti mislil user posted image  Jest sm pa ja pridna punca user posted image  

Seveda, seveda! Le kdo je podvomil?!? user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
15.1.2010 22:19:04   
rožca26

Kaj te pa boli?

Ja hrbet .... pa rit. Sej tarnam že cel večer. Si grem že kar na jetra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
15.1.2010 22:19:46   
Jessy

Se mi pa zdi, da res ne poznaš vseh pomenov, ampak o tem bomo kdaj drugič. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
15.1.2010 22:20:11   
rožca26

Saj jaz bom tudi šla počasi, ker si res želim tuša in heinikena. Se mi sline že lep čas cedijo.

No, jest tudi grem. Bom sedaj dala Vidu mir. Lepo bodita. Mirno noč, pa uživejta do jutri. Čav bav.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
15.1.2010 22:20:34   
Jessy

Ja hrbet .... pa rit. Sej tarnam že cel večer. Si grem že kar na jetra user posted image user posted image user posted image

In zdaj bi tvoj komentiral na učiteljice, ker površno beremo, da bomo me učile njegovega otroka. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.1.2010 22:21:28   
Jessy
Tudi jaz se poslavljam do jutri!

Lepe sanje vsem marčevkam, prisotnim in odsotnim! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.1.2010 22:21:43   
rožca26

Se mi pa zdi, da res ne poznaš vseh pomenov, ampak o tem bomo kdaj drugič. user posted image

Res je in to unga perverznega user posted image  Sej pravim, da sm pridna punca. Jest o takih stvareh lih ne razglabljam.user posted image  Moj bi reku, da še dobr da sm na Rožanca uletela, da so me vsaj malo pokvarl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.1.2010 22:22:09   
Anonimen
OOO ninča77???????????????????
A matevž spi?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?