Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:15:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. spet si šla mimo B
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:15:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga?? Obe.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? hmmm, nebi vedela. Težko verjamem, a misliš da bo zdaj teden dni paznovala. ja lubica tk je ko si 30 .... kr šparaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram. oprosti, sem te jaz prikrajšala, ko sva šli prej domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? KUHNO
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:56
|
|
|
|
ly117
|
Otrok lačen. letim. Se tipkamo zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:17:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. spet si šla mimo B ja, samo danes je sobota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:17:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram. oprosti, sem te jaz prikrajšala, ko sva šli prej domov Nič me nisi prkrajšala. Bi v vsakem primeru šla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:17:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja lubica tk je ko si 30 .... kr šparaj! ojoj, mater a tolk mislite spit, da šparam že 4.leta vnaprej?? Mater, z vami pa ni heca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:18:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Otrok lačen. letim. Se tipkamo zvečer. madonca bosta dolgo jedla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:18:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram. oprosti, sem te jaz prikrajšala, ko sva šli prej domov Nič me nisi prkrajšala. Bi v vsakem primeru šla. to sem htela slišat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:18:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. spet si šla mimo B ja, samo danes je sobota dober izgovor
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:19:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, mater a tolk mislite spit, da šparam že 4.leta vnaprej?? Mater, z vami pa ni heca vsako leto je hujše
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:21:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vsako leto je hujše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:25:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa si ga ti usrala včeraj? A ti je možek dal prepoved? Če pa je mogel it delat .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:27:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slike..od malo kasneje pa tak boljše da ne romajo na net zakaj pa ne? ja dajte gor da jih vidim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:31:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga?? prva...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:32:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga?? prva... same dobre babe..te mora slika bit dobra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:33:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? KUHNO
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:34:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m same dobre babe..te mora slika bit dobra povej katera je prva z leve pri matcar, pa prva z desne ki sedi pri amaliji77, pa ona pri Sarayi na njeni desni strani?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:41:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca povej katera je prva z leve pri matcar, pa prva z desne ki sedi pri amaliji77, pa ona pri Sarayi na njeni desni strani? - prve z desne si nisem zapomnila..od matcar kolegica je.imena ne vem
- zraven saraye pa je naša vitabella
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:46:04
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:49:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca povej katera je prva z leve pri matcar, pa prva z desne ki sedi pri amaliji77, pa ona pri Sarayi na njeni desni strani? - prve z desne si nisem zapomnila..od matcar kolegica je.imena ne vem
- zraven saraye pa je naša vitabella
hvala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:49:27
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:49:30
|
|
|
|
tasa_m
|
čer vsem skupaj grem seznam iskat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?