MiNa*
|
mi imamo tudi zamašen nosek, že 14 dni. Začelo se je s prehladom, ki ga je staknil od sestrice, ampak je bil le zamašen nos, kihanje in sem pa tja pokašlja. Ta nos pa je sedaj že grozen. Mu tako hrope noter, da sva bila že 2x pri pediatru, da mu je poslušal pljuča, ker me je strah kje mu hrope. Pa pravi, da je le v nosu. Meni pa nič jasno, ker mu redno čistim nos, z baby vacom in fiziološko, pa že en teden skoraj nič ven ne pride. Včasih manjši suhi smrkelj, včasih malo svežega. Ampak res malo, tako da res ne vem kaj mu to hrope. Pa predvsem ko je ali je budem, ko spi pa je čisto tiho. A ve hodite vseeno z malimi ven, čeprav ima zapacan nos? JAz ga prav zaradi noska ne peljem ven, pa bi že tako rada šla. KAj pa vem, mogoče mu pa ne bi škodilo za kakšnih 20 minut? Plenice: mi smo pri ta veliki prisegali na Mullerjeve, sedaj sem za malega kupila newborn, pa vidim, da so tako trde, debele in brezelastičnih trakcev. Vem, da so bile večje št. plenic OK. Mogoče katera ve ali so po novem vse Mullerjeve plenice tako debele, trde, nbrez el. trakcev? Kdaj jih lahko začnemo postavljati na trebušček, da bodo pasli kravce? KOliko ste pa kaj budni čez dan? A to, da mali otroci zvečer tako pozno zaspijo, je pa standard? Naš zaspi okoli 23. ali še kasneje, res da čez dan in ponoči spi, ampak tam od 20 naprej je pa buden. PA ravno takrat, ko ta velika zaspi, nbi mi pasalo, da bi tudi mali zaspal, da imam malo časa zase in za moža. Čez dan ga pa nočem znbujat, ker pravijo, da otroček že ve, kdaj mu paše spati. Ja, imamo že eno veliko damico, ampak tako hitro pozabiš,kako gre to pri malih otrocih, da se ne čudite mojim začetniškim vprašanjem. Pa veliko užitkov vsem.
|