dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Korenček ti pa jaz osebno odsvetujem zdaj, ko je Tjaš zaprt, ker korenček je "znan" po tem, da zapira Še to... bomo kar počakali. In potem bo dobil krompir. Pa domačo blitvo imam v zamrzovalniku, take male porcije. Ampak saj ne vem, če je zaprt, kaka bolj poredko, ampak me moti to, da meni prebava laufa 100 na uro, 3krat dnevno, še za njega ... zakaj je potem on zaprt? Bi pričakovala, da če imam js ok prebavo, bi jo imel on tudi. In običajno mi naredi zadnje dni en mali kakec na dan, orng se ni pa že kak teden podelal. Bom še počakala en mesec, ko imava naslednji pregled, čaj bo dobil, pa še to grenek, če ga bo hotel. blitva ga bo fajn odprla Jaz sem pri T kar večko količino skuhala (česarkoli že pač) in potem v poorcije zmrznila (uporabila sem kar plastičen modelček za led) in v vrečke spakirala, ker je težko in zamudno na začetku take majhne količine skuhat Aja, pa Maks pa jaz tut nimava enake prebave (na mojo žalost), ker on pa v povprečju 2-3x na dan, jaz pa samo 1x, pa še to včasih ne In to je od poroda naprej, prejšnjič je blo pa čist kontra no, zdej pa že prave intimnosti spet pišem, grem rajš dojit, ker se zbuja