|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.1.2010 9:44:17   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutrooooo!
evo ena kavicauser posted image
user posted image
da mam lažje učke odprteuser posted image sej pravim kava dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAA, a tega imaš ti na svojem balkonu al kako user posted image user posted image

men pa glava ni všečuser posted image user posted image user posted image

Ma ne glej ga v glavo, sej itak ni nič notr, tko kot pri vseh descih user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 301
15.1.2010 10:01:54   
anitka7

Ma ne glej ga v glavo, sej itak ni nič notr, tko kot pri vseh descih user posted image

user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
15.1.2010 10:03:42   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 303
15.1.2010 10:05:13   
dolenjka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar je res, je res user posted image

če jim je narava že dala 2 glavi je dobr vsaj to, da je ta druga uporabna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.1.2010 10:09:52   
tulpek
mali je tečen, gremo na sprehod. berem potem, v albumu je še slika nagca, ki je fb nisem dala.

mož, sio me nasmejala s primerjavo noči.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.1.2010 10:29:51   
Anonimen

jutrooooo!
user posted image
da mam lažje učke odprteuser posted image sej pravim kava dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAA, a tega imaš ti na svojem balkonu al kako user posted image user posted image

uf se ne bi branila če bi ga res mela,tko sem pa kt oaza v puščavi,ti lahk Anitka pove itak če bi pa mela tazga kje v bližin bi mi Anitka sigurno prišla družbo delatuser posted image user posted image

ja tm k si ti je res oaza...kr daleč naokol nbenga user posted image ampak se pa lahk pohvališ da se je Plut mimo vas sprehaju...user posted image user posted image
če bi pr teb takle stregu kavico bi hodile na čveke k teb in ne v SN user posted image user posted image

a joj ma kje si mi zdej Pluta našlauser posted image user posted image ja je bil tle okol ja sam zraven pa ful vojakov pa policajevuser posted image user posted image jaz vzun kidam k mi je itak za Pluta dol mahal pa mi pridejo rečt ja a vas ni nč strah pa da naj grem raj notr,tko da sm jim prbila da če bodo namest mene skidal pol grem komot notr drgač pa ne bo šlo,tko da sm skidala do konca uni so bili skoz v bližin reve usrane ampak so bli vsaj luštne reveuser posted image user posted image

ja tale tipson ma res tko glavo čudn kukr naknadno nalimano,sam mi je vseen všeč tak šarmantenuser posted image padam na starejšeuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
15.1.2010 10:32:21   
Anonimen

user posted image

kar je res, je res user posted image

če jim je narava že dala 2 glavi je dobr vsaj to, da je ta druga uporabna user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
15.1.2010 10:36:37   
dreja79
Dobro jutro!

Veselka, želim ti da bi septembra drugič postala teta, tvoja sestra pa mamica user posted image user posted image

Tud pr nas je pestro, enkrat skoraj prespi vso noč, naslednji dan pa zbujanje na dve uri. Dons je tud pol noči prespal pr men. Ma dobr je, sam da ne joka ponoči user posted image

jutrooooo!
user posted image

uf se ne bi branila če bi ga res mela,tko sem pa kt oaza v puščavi,ti lahk Anitka pove itak če bi pa mela tazga kje v bližin bi mi Anitka sigurno prišla družbo delatuser posted image user posted image

ja tm k si ti je res oaza...kr daleč naokol nbenga user posted image ampak se pa lahk pohvališ da se je Plut mimo vas sprehaju...user posted image user posted image
če bi pr teb takle stregu kavico bi hodile na čveke k teb in ne v SN user posted image user posted image

a joj ma kje si mi zdej Pluta našlauser posted image user posted image ja je bil tle okol ja sam zraven pa ful vojakov pa policajevuser posted image user posted image jaz vzun kidam k mi je itak za Pluta dol mahal pa mi pridejo rečt ja a vas ni nč strah pa da naj grem raj notr,tko da sm jim prbila da če bodo namest mene skidal pol grem komot notr drgač pa ne bo šlo,tko da sm skidala do konca uni so bili skoz v bližin reve usrane ampak so bli vsaj luštne reveuser posted image user posted image

ja tale tipson ma res tko glavo čudn kukr naknadno nalimano,sam mi je vseen všeč tak šarmantenuser posted image padam na starejšeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kva ste že gajstne zjutraj! Jest sem se komaj mal sestavla skupuser posted image .

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.1.2010 10:45:27   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dobro jutro!

Veselka, želim ti da bi septembra drugič postala teta, tvoja sestra pa mamica user posted image user posted image

Tud pr nas je pestro, enkrat skoraj prespi vso noč, naslednji dan pa zbujanje na dve uri. Dons je tud pol noči prespal pr men. Ma dobr je, sam da ne joka ponoči user posted image

jutrooooo!
user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kva ste že gajstne zjutraj! Jest sem se komaj mal sestavla skupuser posted image .

drugič pa prej poglej kako sliko larilu pripopa, pa boš v sekundi sestavljena user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.1.2010 10:46:28   
vila MaLiNa
Pozdravljene,

no pa sva tudi midve s Saro z njenega prvega cepljenja. Po cepljenju je pa takoj zaspalauser posted image , tako da ji še Calpola ne moram dati. Drugače je pa dolga 70cm in težka 7600g. Ni čudno, da že mišice dobivamuser posted image .

Veselka upam, da boš končno ratala ponosna tetauser posted image . Pa bravo Aurori za tak perfekten obratuser posted image . Vidim, da sta najini mali dami skoraj istih meruser posted image .

Mož tale tvoj sine te pa hecauser posted image

Včeraj se je Sara čuvala, je tašča prav zaradi nje dopust vzelauser posted image , da sva šla lahko z dragim po mojo diplomo. Ampak vragec mali se je skos drluser posted image user posted image . No, ko sva prišla domov in ko sem jo stisnila pa takoj konec histeričnega jokauser posted image . Nimam pojma kako mi jo je uspelo razvaditiuser posted image . No čeprav sem še vedno mnenja, da to ni razvajenost, če ima rada naju z možemuser posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 15.1.2010 10:49:28 >

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.1.2010 10:47:16   
vila MaLiNa
btw... a ste mogle omenit glavo. Zdej pa skos to glavo gledamuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.1.2010 10:52:59   
dolenjka
Malinca, zakaj pa si ji hotela dat Calpol, a je vročino dobila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
15.1.2010 11:03:07   
barika
malina, 70 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.1.2010 11:04:20   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

katero? user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 314
15.1.2010 11:05:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

uuuu enim pa sekaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.1.2010 11:06:33   
altaja

uuuu enim pa sekaaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.1.2010 11:15:57   
veselka
malina sej ponosna teta sem že 4 leta skor user posted image

pa čestitke za cm vaše manekenke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 15.1.2010 11:17:03 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.1.2010 11:17:28   
dolenjka
Aja Veselka, tudi jaz želim tvoji sestrici najboljše, naj zakladek ostane pri njej na varnem čim dlje, potem pa kak kravželjček Aurori naredi user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.1.2010 11:23:00   
jpnincy
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Tale naš Klemen je totalni blefer: cel dan je težil, na obisku pa se je obnašal kot kralj (razen da se je grozljivo usral in smo prišli domov z usr. kavbojkami): gledal, grulil, se smejal, osvajal hrta, niti sence tećke - domauser posted image user posted image user posted image Očitno ga jaz dolgočasimuser posted image user posted image user posted image

Mož, pod tole se pa js podpišem... pri nas je isto. Doma tečka, tečka, tečka, ko pa pridemo kam (če se nam že uspe oblečt in spravit od doma) je pa priden. In ko povem kako tečkasto obdobje ima in da je siten kot ne vem kaj, me gledajo kot da sem z lune padla user posted image , ker kao imam tako pridnega sina, da ne morjo verjet user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.1.2010 11:23:57   
vila MaLiNa

Malinca, zakaj pa si ji hotela dat Calpol, a je vročino dobila user posted image

Ne, rekel so da iz preventive.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.1.2010 11:24:39   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

malina sej ponosna teta sem že 4 leta skor user posted image

pa čestitke za cm vaše manekenke user posted image user posted image user posted image

No pol pa da boš teta na kvadratuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.1.2010 11:25:50   
vila MaLiNa

malina, 70 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja kaj češ.... samo mami bo bakrontiralauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.1.2010 11:26:50   
vila MaLiNa

ti ti packauser posted image

Nimam rentgenskega vida, da bi še kakšno vidlauser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.1.2010 11:30:46   
anitka7
Veselka naj vam uspe uštima tše enga septembrčka v familiji user posted image

sam kakšne velke otroke mate to od dulsineye in maline mata že 70 cm user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.1.2010 11:30:48   
tulpek

js tud...

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?