|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.1.2010 11:35:28   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Malinca, zakaj pa si ji hotela dat Calpol, a je vročino dobila user posted image

Ne, rekel so da iz preventive.

pa ta tvoja dohtarca no user posted image user posted image user posted image A pol nej bi človk kar vsak dan ko vstane en lekadol spil iz preventive user posted image user posted image user posted image Halooo?? Sori, sam mi gre na jetra k bi eni te malčke kr mal filal z vsem mogočim, kot da ni cepivo dovolj user posted image Sej če je potreba ok, ampak kar mal tko, da ne bi kej blo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.1.2010 11:40:51   
vila MaLiNa

Malinca, zakaj pa si ji hotela dat Calpol, a je vročino dobila user posted image

pa ta tvoja dohtarca no user posted image user posted image user posted image A pol nej bi človk kar vsak dan ko vstane en lekadol spil iz preventive user posted image user posted image user posted image Halooo?? Sori, sam mi gre na jetra k bi eni te malčke kr mal filal z vsem mogočim, kot da ni cepivo dovolj user posted image Sej če je potreba ok, ampak kar mal tko, da ne bi kej blo user posted image

Sem tudi sama tako mislilauser posted image
Samo je dr. zato študirala ne jaz. Sem jo že z AD3 kapljicami in cepljenji nadlegovala z vprašanj, da me je imela še vrh glave po moje, ko je morala na vsa ta vprašanja odgovarjati.
Kje imata pa tvoja dva pediatrinjo, če smem vprašat?

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 15.1.2010 11:42:34 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.1.2010 11:41:42   
anitka7

k pol ne bo nič prjelo ko bo treba...ker bo telo že navajeno da dobi svojo preventivno dozo....

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.1.2010 11:44:06   
vila MaLiNa
A pol pri vas ni taka praksa, da se da tamalim sirup za pogoltnit?

Ah ja... pa sem ga spet neki usralauser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.1.2010 11:45:44   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Veselka naj vam uspe uštima tše enga septembrčka v familiji user posted image

sam kakšne velke otroke mate to od dulsineye in maline mata že 70 cm user posted image user posted image

To je najbrž od čokolade in sladoleda vešuser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.1.2010 11:54:56   
Bety11
Če boste naokoli brskale, pa poglejte v album še našo novo kapico...

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

Neposredna povezava do sporočila: 331
15.1.2010 11:56:04   
Anonimen
no če vas že glava mot potem pa tkole da mal ohladite:user posted image user posted image user posted image
user posted image
pa za tiste k ste bojno razpoloženeuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
15.1.2010 11:59:14   
dolenjka

Sem tudi sama tako mislilauser posted image
Samo je dr. zato študirala ne jaz. Sem jo že z AD3 kapljicami in cepljenji nadlegovala z vprašanj, da me je imela še vrh glave po moje, ko je morala na vsa ta vprašanja odgovarjati.
Kje imata pa tvoja dva pediatrinjo, če smem vprašat?

on je tam zaradi tebe in ne ti zaradi nje, torej ti mora odgovorit na vsa tvoja vprašanja, ker je zato v šolo hodila, ne pa da neumnosti klobasa user posted image
Naša P je v Ivančni, Peršin Zupetova user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 333
15.1.2010 12:00:01   
dolenjka

seveda, ko je potreba...torej vročina ali bolečina (npr zobki)

Neposredna povezava do sporočila: 334
15.1.2010 12:00:50   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

no če vas že glava mot potem pa tkole da mal ohladite:user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ka te je čuj user posted image Se bom mogla it omavžat ven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.1.2010 12:06:32   
vila MaLiNa

user posted image
user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ka te je čuj user posted image Se bom mogla it omavžat ven user posted image

Dolenjka saj imaš svojega doma, njega uporabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.1.2010 12:07:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sej ta prvi je da te mal ohladi tko da ti ni treba nč vn hodituser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
15.1.2010 12:07:52   
vila MaLiNa

Hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.1.2010 12:14:30   
dolenjka

pa ne se zdej sekirat, ker se ni nihč pameten rodil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
15.1.2010 12:26:42   
dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dobro jutro!

Veselka, želim ti da bi septembra drugič postala teta, tvoja sestra pa mamica user posted image user posted image

Tud pr nas je pestro, enkrat skoraj prespi vso noč, naslednji dan pa zbujanje na dve uri. Dons je tud pol noči prespal pr men. Ma dobr je, sam da ne joka ponoči user posted image

jutrooooo!
evo ena kavicauser posted image
user posted image
da mam lažje učke odprteuser posted image sej pravim kava dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAA, a tega imaš ti na svojem balkonu al kako user posted image user posted image

uf se ne bi branila če bi ga res mela,tko sem pa kt oaza v puščavi,ti lahk Anitka pove itak če bi pa mela tazga kje v bližin bi mi Anitka sigurno prišla družbo delatuser posted image user posted image

ja tm k si ti je res oaza...kr daleč naokol nbenga user posted image ampak se pa lahk pohvališ da se je Plut mimo vas sprehaju...user posted image user posted image
če bi pr teb takle stregu kavico bi hodile na čveke k teb in ne v SN user posted image user posted image

a joj ma kje si mi zdej Pluta našlauser posted image user posted image ja je bil tle okol ja sam zraven pa ful vojakov pa policajevuser posted image user posted image jaz vzun kidam k mi je itak za Pluta dol mahal pa mi pridejo rečt ja a vas ni nč strah pa da naj grem raj notr,tko da sm jim prbila da če bodo namest mene skidal pol grem komot notr drgač pa ne bo šlo,tko da sm skidala do konca uni so bili skoz v bližin reve usrane ampak so bli vsaj luštne reveuser posted image user posted image

ja tale tipson ma res tko glavo čudn kukr naknadno nalimano,sam mi je vseen všeč tak šarmantenuser posted image padam na starejšeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kva ste že gajstne zjutraj! Jest sem se komaj mal sestavla skupuser posted image .

drugič pa prej poglej kako sliko larilu pripopa, pa boš v sekundi sestavljena user posted image

sej mi je res kr kri pognal po telesu user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.1.2010 12:28:37   
dreja79
Malinca, bravo za Saro user posted image user posted image . Tale punca pa bo manekenka.user posted image

Imam Matica v naročju, ne morem tipkat, pokomentiram še pol kej. Je glih tolk zdržu, da sem vse položnice plačala user posted image . Sovražm 15-tega u mescu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 15.1.2010 12:29:34 >

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.1.2010 12:32:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Malinca, bravo za Saro user posted image user posted image . Tale punca pa bo manekenka.user posted image

Imam Matica v naročju, ne morem tipkat, pokomentiram še pol kej. Je glih tolk zdržu, da sem vse položnice plačala user posted image . Sovražm 15-tega u mescu user posted image user posted image

jaz ti svetujem, da 15. sploh PCja ne prižgeš, stvar rešena user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.1.2010 12:33:26   
veselka
mi tud ne dajemo nič preventivno, razen AD3

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.1.2010 12:49:30   
little*miss
Meni je pediatrinja rekla da naj dam Calpol samo če ima vročino nad 38,5..pred tem še ni potrebe in da mi (starši) sploh ne vemo da so otroci bolj trdoživi kot si mi mislimo..Se strinjam z njouser posted image

Veselka, upam da boš spet postala teta in seveda vso srečo tvoji sestriuser posted image

Danes smo šli k moji mami na obisk..sem šla zelo dobre volje tja in seveda ona je spet tablete pojedla preden smo prišli..komaj gledala, kaj šele da bi se menla. Najbolj me raz*izdi da je vedla celi teden da pridemo..In ko je ona zadeta bi najbolj kadila, tak da je 800x šla v kuhinjo na čikuser posted image No vsaj v kuhinjo je šla(od kar ne kadim sem ful proti čikom, zraven Tie se sploh ne sme kadit..zaenkrat še) No v glavnem pokvarla mi je dan..ne grem več k njej. Odkar je Tia na svetu jo je vidla enih 15x, mogoče še manj(ker sploh nene rada tja hodim) in je od tega CELO enkrat bla trezna. Joj, iz dneva v dan jo bolj sovražim user posted image ..dobro nem vam težila, uživajte v dnevu, grem kuhatuser posted image

Larilu..nehaj že nouser posted image samo lušte delašuser posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 15.1.2010 12:51:25 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.1.2010 13:31:04   
Mož*

MaLiNa: čestite za manekenko!

CALPOLA "PREVENTIVNO" SE NE DAJE!!! Celo pri otrocih z vročinskimi krči ne! Študije so namreč pokazale, da zgodnje dajanje antipiretikov zmanjšuje imunski odgovor. Čakamo do 38,5 st, pri otrocih z vročinskimi krči v anamnezi pa do naraščanja temperature.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 345
15.1.2010 13:34:28   
Mož*
Evo, ta hip prvi čisto samostojni obrat na trebuh: in to na otoku, ko je hotel k dojenčku v ogledalu. He, he, sedaj pa ne ve, kaj biuser posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.1.2010 13:49:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Evo, ta hip prvi čisto samostojni obrat na trebuh: in to na otoku, ko je hotel k dojenčku v ogledalu. He, he, sedaj pa ne ve, kaj biuser posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj? Ima dialog z dojenčkom? Moj HB spi, obrnil se bo ko bo star 1 leto, ker zgleda da bo do takrat v glavnem spal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.1.2010 14:06:36   
Anonimen
naša tud trenutno spi,sm ji pa prej rižek dala z jabolčnim kompotkom in sm čis pozabila da sm dala eno hruško zravenuser posted image no sej jedla je k nora pol jo je začel pa zvijat oziroma se je mogla sprdkat
če ktera hod v lidl,sm glih dobila po mailu
http://ferme.si/2007/03/26/resnica-o-lidlu/

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
15.1.2010 14:07:05   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

mene neki zanima...sicer se ne tiče naših dojenčkov...

kako veš če ima otrok povečano žrelnico....tavelk skoz glasno govori pa drgač ne govorimo glasno
mož to sem hotla tebe že v torek vprašat pa sem pol pozabla,če kaj veš o tem seveda

Najbolj pogosti nosljajoče govori in ponoči smrči (drugače pa slabše sliši, ar lahko ugotoviš le s specialnim pregledom, rada se ponavljajo vnetja srednjega ušesa, nos je vseskozi zamašen). Drugače pa ugotoviš na ORL pregledu.

kako sem jaz tole zgrešila user posted image

Mož hvala za odgovor...verjetno da ni nič....ušes ni mel nkol vnetih,nos je bl mal zamašen....sam glasen je ful,sploh ne vem kako mu naj zmanjšam frekvenco user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.1.2010 14:10:19   
baby blue
Naša tud spi - SPET user posted image tako da o kakem obratu ni ne duha ne sluha ker če bo tkole skoz spala ne bo mela časa sploh... Tako da bo trajal do kakega leta... user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?