|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
25.12.2009 21:35:38   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

spanje ponoči...vas ne bom rajcala...Iza je še vedno sanjska...

Joj, na tole moram odgovoriti. Tudi naš je postal sanjski.user posted image Že mesec dni. Da pa pa. Spije deci mleka, se vleže, ga pobožaš, greš ven in spi. Do jutra. Podnevi pa dve uri. Sem izračunala, da nikoli ni toliko spal kot sedaj. Tudi 13 ur. Od četrtega tedna pa 10- 12 (v super dnevu). Skratka pravi zaspanček. Pa kot švicarska urca. Ob pol dvanajstih podnevi- kot v vrtcu in pol sedmih zvečer. Brez problema. Ta mesec se je zbudil 2x. Sploh se več ne spomnin kaj je bilo prej??? No, to ni res, vendar že brišem, sicer ne bomo imeli drugega... Pa, ne še nisem. Začnemo z novim letomuser posted image .

Bolhica se je očitno zabubila...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 25.12.2009 21:42:34 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
26.12.2009 23:04:58   
Roberta69
Naš božični večer je bil pester, po eni strani zaradi Liama, ker je šibal po hiši gor in dol, spet in spet, HB smo se trije menjavali pri opravilu, drugače bi se nam zmešalo :), po drugi strani pa je od brata taščo najbrž rahla kap (je v zg. šestdesetih, ampak fejst mačka), tko da smo padli malce ven iz božičnega razpoloženja, ampak ko se je vrnila z urgence, se ni dala :) in smo potegnili do ene tretje zjutraj :) (Liama je ob ene 23.30 zmanjkalo), ampak kaj ko je Liam naslednji dan že mal čez sedmo zjutraj navijal, da naj se akcija začne :) Smo pa našega škrata malce prehladili, ker je non-stop rinil na vrt in čeprav je bilo toplo, pa glih za body ni bilo, tko da tudi mi skoraj prvič malce pokašljujemo, ampak ni sile.

Drugače pa teli frej dnevi kar pašejo in smo skos v pogonu... Liam po ta novem ful rad vozi šajtrgo (hodi po sprednjih rokah - se mi zdi prov frajer, da to zmore).

Spanje - ah pri nas po starem (in imam feeling, da bo približno tako kar ene par let) user posted image - do polnoči 1x budnica,  potem pa še okrog treh in od ene 6-ih pa do bujenja dojenje (se zdaj ful velikokrat zgodi, da zaspi čez mene in sem potem vsa polomljena user posted image ). Pozitivno je pa vsaj to, da zdaj skoraj brez izjeme zaspi okrog 21-ih (no kakšen dan nas kljub vzpostavljanja tišine, teme itd. čaka še petje, potiskanje postelje (se tistim pod nami od škripanja lahko še zmeša - ker preden mu preprečimo, že naredi svoje), ampak dalj kot do 22-ih pa to ne traja.

P.S. Srečka, zdaj ko ste ustaljeni in blizu, pa kak dan kar korajžno pridita Liamu družbo delat, bo ful vesel user posted image Čez praznike naš mini vrtec ne laufa in kar pogreša otročke... bog ve, če se bo po novem letu kaj spremenilo, ko so obljubljali, da bomo tudi ostali dobili prosta mesta v vrtcih user posted image

Zdaj mi lapi topi fino dela in tkole zvečer na kavču malce lažje ulovim kakšno minutko za kaj spisat user posted image

Uživajte in bodite zdravi user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
29.12.2009 10:51:38   
simvir
Se vidi, da je povsod praznično razpoloženje, ni časa za pisanje.

Jaz sem sicer še do jutri v službi, v četrtek imamo kolektivnega. Sem si pa 24. vzela fraj, otroka odpeljala v vrtec, šla k moji mami na zajtrk (je bila tudi fraj), potem sem se lotila pa potice in pospravljanja.
Med prazničnimi dnevi smo imeli z združenim zborom dva koncerta, dva sledita še dve nasledni nedelji. MM se je izkazal z varstvom (je bilo tudi kar nekaj vaj), malo so pa še babice priskočile pa je šlo. Je pa noro dober občutek ko ubrano poje cca 50 ljudi, zraven pa še igrajo še klaviature, bobni, bas kitara, dve violini.

Za novo leto bomo pri kolegih, bile naj bi štiri familije, zdaj pa imajo eni norice, drugi so vsi 3je bolni, in zaenkrat smo ostali le dvoji. Pa bo vseeno sigurno lušno.
Kje boste pa kaj ve silvestrovale?

Roberta a vi pa šele prvič malo pokašljujete. Res super se držiteuser posted image .

Srečka super za uspešno selitev, pa za idejo da se tudi tastarejši malo pozabavajo.

Trnuljčica no končno se je vaše spanje popravilo, ja enkrat menda že morajo začeti spati celo noč.

< Sporočilo je popravil simvir -- 29.12.2009 10:52:00 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.12.2009 20:39:34   
SpeliG
Da se uspem še javit v letu 2009; vidim, da smo vse bolj nezgovorne, kar je po eni strani prav, očitno smo okupirane z našimi družinicamiuser posted image .
Mi smo dobro, po starem, tako mala kot velika "Pika" rasteta-slednji smo včeraj poslušali srček in je vse kot mora biti. Sploh ne morem verjet, da je naslednji pregled že morfologija, pa kam gre ta čas...
Božična darila so že v uporabi, spet je bil lep, družinski božič pri mojih starših, kjer se zberemo skupaj s sestrino družino in je vedno zelo prijetno.
Otroci so bili skoraj kičasto pridni, seveda, vsi zagledani v svoja darilauser posted image .
Tako da bomo čez dva dni ponovili vajo, v isti ekipi bomo čakali leto 2010, ki nam prinese novega družinskega člana in nas bo še več, juhej!

Mi je pa odveč, ker sem sicer prosta od 24. dalje, ampak jutri pa grem za en dan delat, ker pač delam v komerciali in se pripravljamo na inventuro. Pa dobro, bomo že, saj je samo en dan. Se je pa v teh dneh Martina čist nalimala name, še na wc ne morem brez nje, spet smo sredi "maminega sindroma". Sej je prijetno, tudi jaz ful uživam v najinem crkljanju.
Škoda, ker je pocasti dež pobral ves sneg, smo ga dodobro izkoristili in Marti je bila čist navdušena. A pa še da se pohvalim, smo že več kot en mesec brez dude in to popolnoma brez odvajanja in brez težav, tudi vpraša ne zanjo. Eno popoldne je prosila zanjo, pa sem ji rekla, da zdaj duda počiva, da jo dobi kasneje - nikoli več ni vprašala zanjo, ne moreš verjet!

Vsem vam želim lepe praznike in uspešen skok v novo leto 2010, SREČNO!!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.12.2009 12:32:10   
simvir
Naj bo v letu 2010 pomlad zaljubljena, poletje sproščujoče, jesen zapeljivo barvita in zima prijazno čarobna.

Lepo praznujte!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
31.12.2009 8:56:47   
sasy20
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami.
Naj gre po svetu-rama ob rami,
Svetloba ob nami.

( T. Pavček )

Zvezdnato nebo v prazničnih dneh,
Zvezdo sreče, za veselje, zdravje, srečo.

Lepo praznovanje in srečno v letu 2010.

Saša

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
31.12.2009 21:50:45   
Jo@n
Želim vam vse dobro v prihajajočem letu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 31.12.2009 21:51:21 >

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
4.1.2010 8:10:26   
tasyo
Evo, pa naj bom jaz prva, ki bo tole temo spravila k življenju v letu 2010... Uf, tole mi še ne gre najboljše od prstov... Upam da so bili prazniki lepi, prijetni in da ste se tudi malo spočile. Mi smo se imeli fino, Lano je dedk mraz pošteno obdaril, čeprav sem najbolj vesela, da ni nihče pretiraval. No, zdej je pa že vse po straem, razen dejstva, da sem danes frej. Nasploh je naslednja dva meseca moj razpored zelo čuden, pa bo že kako...
Sicer pa sem se odločila, da bo letošnje leto drugačno - malce bo treba prioritete zamenjat, pa tudi zase bom morala kej postorit. Ampak o tem kdaj drugič.

Upam da naš forum ne bo čisto zamrl - da ga boste vsaj nosečke držale pri življenju, no... Sama nisem tolk pridna, da bi se mi dalo viset za tole škatlo, kadar ni nujno potrebno, sploh pa zvečer kar padem v posteljo - ma zadnje čase sem res totalno brez energije, pa ne počnem nič tako zelo utrujajočega, pa tudi spat hodim ob dokaj normalnih urah.

Aja, vam moram povedat še eno prigodo - smo šli med prazniki pogledat dedka Mraza, pa je bil v mestu prej še spremljevalni program s petjem in podobnim. Vsi otroci so se gužvali pred odrom, naša Lana pa protestira in protestira... Ker se mi je zdelo, da ima vsega dost, sem jo odnesla malce stran - in kaj je hotela - več prostora, da je lahko plesla - in to celo uro!!!! No, pol je tut od dedka Mraza sfehtala dva bonbona, ampak ni blo pol toliko interesantno kot plesati. Ma skos poje in pleše, goska mala... Moram prečekirat, kok morajo bit stari za na plesne urice...

Evo, toliko od mene. Naj vam prvi delovni teden čim hitreje mine!!!! LP!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
4.1.2010 13:21:34   
JABOLKO3
Živijo!

Mi smo prvi delovni teden začeli - z bolniško... tokrat sem jaz od mularije pobrala nek virus, ki je poskrbel za čiščenje telesa po prazničnih pojedinah, he he.... med prazniki sta večja dva vsak po pol dneva bruhala, pa sta bila dobra... jaz sem začela pa včeraj popoldne in nato še celo noč - muka kot le kaj in danes sem res šfoh... danes zjutraj se je seveda priključil še MM, sicer ne z bruhanjem, ima pa vročino. Doma je ostal pa tudi Jure, ker nam kljub rednemu spiranju in pucanju med 10-dnevnimi počitnicami ni uspelo, da bi tisti zeleni smrkelj presahnil, tako da sem danes poklicala zdravnico, da nam je napisala recept za kapljice. Ker se revežu ta smrkelj baše v žrelu in potem kašlja in bruha. Tako, to je poročilo o trenutnem stanju.

Med prazniki smo bili bolj vremenu primerno lenobni, malo po obiskih, malo smo se doma crkljali, ko je zunaj monsun kaj oslabel, smo šli hitro malo na sprehod... nič posebnega. In moram priznat, da je meni nekaj umirjenih dni prav pasalo. Sedaj smo v pričakovanju rezultata napovedanega sneženja v naslednjih dneh... da se zimske radosti vendarle začnejo.

Jure je užival, ker smo bili vsi na kupu... poseben izziv pa je smrečica in jaslice - lučke na smreki kar naprej ugaša in prižiga (lutka je - lutke ni ec...), okraske snema dol, se malo igra in jih obesi nazaj, pa hodi nam kazat, kaj vse imamo gor, s kroglicami se žoga... jaslice pa - na srečo letos nismo nabrali mahu, ker ne vem, kje vse bi ga sedaj že imeli..., hlevček nosi naokrog, pastirji, ovce - vse kar naprej leži, figurice sem tudi med lonci v kuhinji našla... se pa včasih usede zraven in se pol ure igra s figuricami, pa jih da vse 'nina nana', pa vsi morajo s senika 'am am'... dva dni smo tekali za njim, potem pa obupali... večja dva se smejeta, da je v jaslicah spet bil cunami... Je začel pa več govoriti, tudi v knjigicah rad pokaže stvari, ki jih pozna, pa več se hodi stiskat v naročje... prav luštno je v njegovi družbi.

To bi bil moj prispevek, da te strani v novem letu ne zamrejo...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.1.2010 20:29:12   
Jo@n
Čer!
Še prvo novoletno javljanje od mene. Zaenkrat zdravi, MM je preživel krajšo praznično virozo, drugače pa bljak vreme čez praznike, ne bi imela nič proti, če bi bilo tako kot je bilo v nedeljo, vse praznike.

Jakob je šel danes prvič v vrtec, so nam zgradili povsem novega in ta teden imamo uvajanje. Vzgojiteljico je osvojil že na otvoritvi, tako da danes ni bilo krize, v vrtcu smo bili slabi dve uri, pa še vmes sva z MM šla za nekaj minutk ven. Ob obilju vrat, kljuk in pip mali princ seveda ni niti opazil, da naju ni več v igralnici.user posted image Jutri bomo štartali od 9 pa do kosila, ker se mi res zdi nesmiselno obdobje uvjanja vleči v nedogled. Konec koncev že 3/4 leta pridno in brez problema hodi na svoj "šiht". Se mi pa zdi, da sta naš in od kolegice (plavajoči aprilček D.) v skupini najstarejša, najmlajša pikica ima dobrih 11M. Joj, kakšne so razlike v tej starosti...

Toliko od mene, naj se vas gripe, prehladi in viroze na daleč izognejo!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.1.2010 10:55:25   
NiLe
Ojla!

Ne morem verjeti, da se 1 mesec nisem javila user posted image ... jah, vsega je bilo v mesecu decembru - veselja, žalosti, pričakovanja, obdarovanj ... upam, da bo tole leto krasno, veselo, razigrano, navdušujoče, predvsem pa zdravo, zdravo in še 1x zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vsem želim vse dobro v letu 2010 ... zelooo se veselim aprila, ko bodo naši aprilčki in aprilčice upihnili 2. svečko!!! in pa junij, ko bomo dočakali nove junijske sončke ... seveda pa navijam še za kakšnega user posted image , ki bo dopolnil družinice aprilčkov user posted image
!

Smejte se ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.1.2010 15:14:43   
Srčekgirll
Hojla!

Se me še spomnite? Ena zgubljena dušauser posted image user posted image user posted image

Čeprav z zamuda:

SREČNO IN ZDRAVO V LETU 2010...

In drgač kako ste? Pr nas smo super, Vid raste in je živ k popr pa čvekast tud, julija se nam bo pridružil še en član. Drgač pa smo še vedno delavni, komaj čakam it na porodniško.
Nč, lepo se mejte pa se še kaj oglasim. Zdej pa šibam vn z Vidkom na sneg.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
6.1.2010 16:27:03   
bela vrtnica
Halo apriličice!

Naj vam vsem zaželim vse naj, naj v letu 2010.

Mi smo ok, trebušček lepo raste inuser posted image  lepo brca. Danes sem imela morfologijo in baje bo Zara dobila bratca. Res sem vesela, da bomo imeli par. Mogoče bo pa user posted image  bolj name navezan, ker Zara je čisto atijeva. Cele dneve samo ati, ati, ati. Mislim, kdo sem pa jaz??? Se vidi, da je mm več z njo pa še ta nosečnost me tako utruja, da se res nekoliko manj ukvarjam z njo kot pa ati. Pa še ati je pri nas tisti, ki vse dovoli, mami je pa tu in tam huda. Skratka komaj čakam maj in rojstvo našegauser posted image .

Se že veselim porodniške in že počasi odštevam dneve. Saj me razumete kako je?! Do konca marca bom še v službi potem pa malo dopust in porodniška, če bo vse tako kot mora biti.

Toliko od mene.

Pozdravček.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.1.2010 10:45:33   
sinskaT
Ola
Moje prvo javljanje v tem letu,  zato naj vam z zamudo voščim vse dobro, predvsem zdravje in veliko pozitive!

Tudi pri nas je kar pestro, saj si lahko predstavljate..Hana je vsak dan večja pridna lumpa, ki ima vsake toliko svoje "izpade", drugače je pa super punčka! Trenutno ji (nam) življenje grenijo petice, baje sta dve že pogledali ven - only two to go ; )HB!
Tudi Nik je facko, sinko slinko, pa občasno tudi tečko ampak rečmo, da so to zobki krivi user posted image user posted image Že pridno puza po stanovanju, rikverc seveda : )Občasno, ko sem sama z njima, sem zvečer kot cunja, ker se hočem in moram posvečat obema in to istočasno hehe. kje so tisti časi, ko je Nikson pančal in pančal, zdaj je pa akcija na kvadrat. Ma sploh se ne pritožujemo, sam da smo zdravi, lepo spimo in se imamo radi.

Veselim se z vsako nosečkico posebej, super se držite..le pridno poročajte kako vam gre. V teh dneh se je N&H pridružila še ena sestrična,pa moja sestrična je ponovno nosečka in ko se bomo spomladi vse zbrali, bomo imeli že cel vrtec in pol : )

Vrtec - razmišljam...kako je Hana zadovoljna pri babiki in doma, otroške družbe ima dovolj ampak jeseni gre lepo v vrtec. Le za malega nisem odločena ali bi ga že dala z 1 letom..kaj pa vem. Ravno nujno ni, da grem že delat8zaenkrat je tako) in mislim, da mu ne bo nič škodilo, če bo še eno leto doma. Klinc pa zasonj vrtec za drugega..to mi ni faktor odločanja. Kaj bi ve naredile?
V vsakem primeru meni ne bo dolgčas, ker kar konkretno že razmišljam o izobraževanju za doulo..Ja prav ste prebrale, iz heca je ratalo to, da sem začela kar nekaj prebirat na to temo in me je čist not potegnilo. Bomo videli kako se bo to razvilo ampak občutek je dober. Nekaj me vleče v to sceno - in to veliko bolj močno in z občutkom, kot pa nazaj v ekonomijo ; )

No takole, fino fajn se imejte, izkoristite proste trenutke z malčki, veselite se novih dogodovščin z njimi in z vašimi dragimi.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.1.2010 10:48:38   
sinskaT
Naša bejba in njena najljubša punčka s katero pleše, da je veselje

user posted image

Pa še moj šefe (levi na sliki seveda) s svojo prvo punco Niko ; )

user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.1.2010 13:28:48   
simvir
O kako lepi fotki, Hana je že cela punca, a Nik pa da že puza, pa saj si bila ravno kar noseča Sinskauser posted image . Čas res hitro teče.

Sedajle sem nameravala malo prej iz službe, pa malo po nakupih, a se v tem snegu ne bom odpravljala nikamor.
MM se je danes odpravil na smučanje s službo. Tam naj bi bil do nedelje, pa pravi da bi šel raje jutri domov. Če bo vreme kolikor toliko zdržalo ga greva z Nejcem iskat, pa ga bom še malo poskusila na smučke spravit. Naslednji teden gremo tako smučat, pa upam da bo vsaj malo osvojil stanje na smučah.

Drugače smo že cel teden bolj kot ne sami, MM je imel šiht pop. in mi je vseeno če ga še jutri ne bo, ker bi tako imel šiht. Edino v nedeljo dop. imamo še ne koncert, tako da bi bilo dobro da bi bil doma, drugače so se pa babice ponudile da vskočijo z varstvom.

Popoldne smo kar se da zunaj, snega je bilo že včeraj vsaj 30 cm, tako da smo vsi 3je uživali v zimskih radostih.

Novo leto smo preživeli pri kolegih, T. je zdržal do 23.50, N. pa do 1.45, ko je zaspal v avtu za domov. Imeli smo se res super in na koncu smo ugotovili da so tudi žuri z otroki lahko enkratni. Vsak z enim v naročjem smo plesali, poskakovali na precej glasno muziko.

Uživajte v snegu!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
9.1.2010 21:32:13   
trnuljčica
Želim vam  srečno  2010.

Super slikici Siniska.

Lepa posadka in Tasyo imata zs.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.1.2010 9:13:21   
sky77
Pozdravček še od mene. Pa seveda srečno in zdravo 2010.

Mi potrebujemo predvsem zdravja, ker se tole leto ni ravno dobro začelo. Najprej sva čez praznike podlegla midva z mojim, potem je prejšnji teden zbolela Brina, Ta teden imam pa doma Roka. Pestro ni kaj. Sem bila letos v službi celo en dan, pa še to ne cel. user posted image

No zdaj pa k bolj veselim temam. Sem bila danes na pregledu pri G in avgusta pričakujemo tretjega otročka. Srček že veselo bije, tamalči maha z rokicami. Zaenkrat vse tako kot mora biti. je pa moja G ful navdušena nad dejstvom, da bomo imeli 3. Jaz pa zaenkrat še ne dojemam čisto kako bo, bo pa definitivno pestro.

Evo toliko za zdaj. Šibam Roka zabavat user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.1.2010 10:23:25   
NiLe
Dober dan, na teli beli dan ... uf, tale pošiljka snega nam jo je krepko zagodla ... sej če sem doma in čez vikend me ni prav nič motilo, danes pa je bila ludnica na dostavnih točkah - šola, vrtec, pa misija parkiranja v službi user posted image .

Sinska, kako sta luštna tvoja dva srčka. Hana deluje tako velika punca, Nik je pa tudi ež pravi korenjak. Kar se tiče tvoje velike želje oz. kaj bi delala v bodoče ... go for it! Se mi zdiš taprava za tako poslanstvo user posted image

Tasyo, tvoja lepotička pa bo očitno rada nastopala ... še mal pa jo boš lahko vpisala na kakšne plesne urice user posted image

Sky, ja braaaavoooo ... želim ti čim lepšo nosečnost in enega zdravega bejbija!

Jo@n, user posted image za vstop v vrtec ... naj bo uvajanje čim lažje!

Uf, punce ... zdej se vas je pa user posted image kar nekaj nabralo ... tko da bom kar en tak seznamčič naredila, da bomo vedele, kdaj stiskat pestke.

Srečke user posted image v letu 2010

MAJ - Bela vrtnica user posted image

JUNIJ - SpeliG, Majček, Scorpio, Katja271

JULIJ - Srčekgirl

AVGUST - Sky

Če sem katero zgrešila, naj se dopiše ... aja, Bolhica, kam si poniknila user posted image ?

Tolk od mene ... uživajte v zimskih radostih!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
11.1.2010 19:21:28   
Roberta69
Še od naju z Liamom vse najlepše v letošnjem letu!

Novo leto smo praznovali kar pri nas (prišli so še prijatelji s tri mesece straješim škratkom) in je bilo prov fletno in glasno :) Mala nadobudneža sta vztrajala do 2 zjutraj, pa še bi, ampak smo bili starši že kar utrujeni od norenja :)

Drugače smo super, edino tok je na hard vse skupaj ("Mami, dej to pa tisto, mami, sem premajhen dvigni me, da prižgem to in tisto, pa morda še v drugi sobi nekaj... zdaj bi šel pa sem, zdaj hočem to user posted image user posted image user posted image "), da bi Liam pod nujno rabil vrtec :))) Mi je pa pred kakšnim tednom prvič privoščil kar tri poljubčke naenkrat (prov vsakega posebej je cmoknil) in sem se skoraj stopila user posted image ... upam, da še pride kakšno stiskanje na vrsto, dokler ne odide od doma :) - sicer pa mi uradno MAMA FAZE nismo imeli user posted image (najbrž si večina misli, saj to je fajn - samo če se otroček res noče čisto nikoli niti malo pocrkljati, si misliš, da je bolje, da ves čas pleza po tebi :)

BTW: a je bila na novičkah od Baby Centra slučajno Kaja od Ketrin - drugače pa ena njej zelo podobna pupika.

Forumček kar nekako zamira... bi bilo pa ful luštno spet po dolgem času kakšno srečanje organizirat - me prav zanima, kakšni so tile naši/vaši škratki postali, po slikah sodeč, so že pravi korenjaki user posted image

Sky, a vi pa kar še enega :) Joj, jaz pa zadnje čase sploh ne vem (pa kaj češ sanjat za v naprej :))... ker prvotni plan je bil tak, da bodo trije, ampak potem bo moralo toliko stvari počakat... si prvih nekaj let kar nekako ukleščen doma (kar se potovanj tiče - vsaj mi2 malo komplicirava glede tega), pa če dojiš, kot mama kar ne moreš nikamor user posted image (jaz sem se nekako odločila, da bom kar v nedogled :), sem prebrala kar nekaj literature, forumov, itd. in povsod vse pozitivno (razen osebnih mnenj posameznikov, ki pa nimajo nikakršne znanstvene osnove), tako da če se nič drastičnega ne zgodi, bomo vztrajali :) Skratka jaz o tem razmišljam iz tisoč in ene plati in njdem veliko pluskov, vprašajev pa tudi kak minusek :))) No, vam vsekakor čestitke!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.1.2010 20:31:41   
SpeliG
Pa smo že v letu 2010; v kratkem se poslovim od 20-let in vstopam v 30-eta, čas res beži....
Mi smo dobro, še vedno vsi zdravi, kar je najbolj pomembno. V Novo leto smo lepo vstopili, Martina je bila proti pričakovanjem budna do pol enih ponoči, pa še takrat se ji kar ni mudilo spat. Lepo so se igrali z mojima nečakoma in so bili prav kičasto pridni, čeprav znajo včasih tudi celo hišo spravit na glavouser posted image .

Nosečk nas je pa res kar nekaj med aprilčicami, je bilo leto 2000 kar plodnouser posted image .

Sky, iskrene čestitke za tretjo pikico in upam, da bo nosečnost čim lepše potekala.

Jaz se že ves čas počutim zelo dobro, sem popolnoma enako zadovoljna nosečnica kot sem bila pri Martini. Dete že ful miga v trebuščku, kar pa je zame precej novo, ker je bila Martina izredno mirna, zelo malo gibanja je bilo od nje.
Tale pa je ful živahen, kaj šele bo, ko pride  venuser posted image . Martina zavzeto spremlja kako je trebušček vsak dan večji, ga boža in mu prigovarja vse sorte - misli, da je povezava v mojem popku ,ker tja govoriuser posted image ...
Za zdaj nima nobenih težav če pestujem kakšnega drugega otročka, tako da upam, da bo tudi bratca/sestrico lepo sprejela. Spola še ne vemo, imam pa čez dva tedna morfologijo, pa bomo vprašali, če bo kaj videt.
Sinska, a Nik pa že puza, joj...Tudi meni se zdi, da si bila ravnokar noseča, zdaj pa že kar puza. Verjamem, da si na ful utrujena če si sama z obema, tudi meni je jasno, da bomo imeli kar pestro, ampak bo pa potem toliko bolj luštno.

Jabolko, naj se leto nadaljuje bolj zdravo kot se je začelo; saj veš, slab začetek pa tko...Tudi Martina raznosi figurice iz jaslic po celem stanovanju, običajno pa vsi ležijo, ker pravijo da "ajajo". Sem pa tudi v jaslicah našla že vlakca Tomažka in podobne like, ki (če kaj poznam Sveto pismo) ne sodijo v jasliceuser posted image ...

Lepo se imejte,nočka!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
12.1.2010 10:05:49   
Majček28
Ooooo bejbe moje,

da me ne razglasite za pogrešano, bom ukradla nekaj službenega časa, da se lahko javim.

Praznike smo, kot že po praksi prejšnjega leta, preležali, pol jih je bilo na AB, ostali smo imeli vročino in tudi Brina ni bila izjema, čeprav je bila od vseh še najboljšega zdravja. V nedeljo pred službo smo vsi čudežno (? ) ozdraveli, tako da smo lahko na novo zaštartali in je kar pasalo....pišuka, ugotavljam, da smo med delavnim tednom tako malo skupaj, da smo se v 10 dneh 'bolanega' dopusta, ko smo bili 24h/dan skupaj in vsi malo tečni zaradi bacilov, vsi pošteno najedli drug drugega...še dobr, da smo lahko šli nazaj v službe :o)

Vsi kg, ki so šli prej dol so zdaj lepo prišli nazaj in prav presenečena sem kako lepo vshajam :o)
Naš bodoči član je začel pošteno razgrajati po trebuhu, očitno mu zmanjkuje prostora za prosto plavanje kaj šele za kravel...za enkrat je vse OK, jaz moram sicer pazit na železo in pa malo nizek pritisk imam, se pa počutim super fajn tako, da se nič ne obremenjujem.

Ta teden sem slamnata vdova, je šel mm smučat v Francijo in baje, da se imajo sanjsko, zimska idila kot iz razglednice. Brina se čuva doma pri dediju in se imata tako fajn, da se šele ob 14h spomneta, da bi Brina mogla po praksi že eno urco odspančkat. Sneg je zakon, rokavic noče nosit in kar brez njih rije po snegu dokler nima čist rdečih...potem ti jih pa porine pod vrat in se greje.
Je pa naš Brinček ratal še večja faca in iz dneva v dan me preseneča s čim novim...zdaj je začela že lepo govorit, sicer še ne v povezanih stavkih ampak samo glalole in samostalnike pove, tako da zlahka veš za kaj gre....no, mislim da mi domači bolj kot ostali, ker kakšni besedi manjka pač prvih par črk :o)
Zelooooo rada se slika in prav pozira, se 'narejeno' smeji in potem ji moraš obvezno pokazat sliko če je OK. Ful poje in včeri je priredila pravi nastop...se je postavila sredi dnevne sobe, dedi, babi in jaz smo bili publika, roke je dala v žep, se zibala levo desno in odpela 'venček domačih'- ringa raja v parih verzijah (od muca nagaja, dedek mraz prihaja do zima bela... ) in na koncu še žigi žaga....mi smo dol popadal, jaz sem začela še cmerat in ko smo ji začel ploskat se ji je tko dobr zdel, da je 'premiero' ponivola še trikrat...Zdaj moramo že zelo pazit na besede, ker ti jo hitro servira nazaj, ko najmanj pričakuješ.
Kahlica nam še ne gre, ker pač ne sme biti umazana (? )...mah, jo bomo že odvadli. Spimo za enkrat še vedno carsko z občasnimi 'slabšimi' nočni, ko mal poskuša kaj lahko in kaj ne sme sredi noči, za jest je pridna in najrajš bi jedla 'načo' (špinačo ) za zajtrk, kosilo in večerjo :o)
Da je pa ne bom samo hvalila...včasih prav preizkuša kako daleč lahko gre in krokodilje solze se pojavijo takoj (je taka jokica kot mami :o) ) in ne manjka dost, da bi se vrgla po tleh (to še čakam! )...jaz pa ne znam drugač odreagirat in se začnem kar smejat (po mojem od nemoči )...sicer se potem pogovoriva in neki kima da razume, ampak....upam, da pri tem tudi ostane. HB je takih izpadov bolj malo.

Zdaj bom pa zaključila, da se prej ne naveličate brat....Še eno dejstvo....sicer sem letos Junijčica 2010, ampak se nikakor tako ne počutim in tudi nisem tako pridna z javljanjem pri njih kot sem bila pri nas...mojih punc ne more noben nadomestit....pa pogrešam naša druženja...zeloooo.

Tko, zdaj pa res dovolj...Ostanile lepe še naprej

zdaj bom šla pa še mal za nazaj prebrat in če utegnem vas tudi pokomentiram.

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
12.1.2010 11:30:56   
Majček28
wwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii še ena nosečka, Sky čestitke, super truper user posted image user posted image user posted image

Očitno nismo bili edini, ki smo med prazniki imeli nepovabljene goste po imenu bacili in virusi...naj letos pridejo čimmanj na obisk.

Vrtec....mi še čakamo in mislim, da bi Brina zelo uživala, ker obožuje otroke in družbo, starost ni pomembna....vse po vrsei objema, stiska, lupčka...mogoče za nekatere kar malo nadležna :o)

Duda....še v uporabi...smo jo hoteli zamenjat za darilo od 'Dedi maza' pa je bila ravno bolančkana in z vročino, tako da nisem imela srca jo še od dude odvajat

Slikice...luštne ful in šele ko pogledaš za nazaj vidiš kako veliki so še napi malčki...se mi zdi, da čas čisto drugače teče odkar sem mamica (hm, al pa že od težko pričakovanega 18 leta naprej user posted image )...definitivno prehitro

a vam je tole kaj znano:
user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
15.1.2010 10:36:05   
Majček28
halooooooooooo, pa kaj je zdaj to, že 3 dni ni nobena nič napisala, komentirala,....a sem vas prestrašla al kaj?

.....mogoče vas je pa slikca spravla v nostalgijo in ste brez besed.... user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
15.1.2010 12:42:01   
simvir
Sky, čestitke za še eno pikicouser posted image , ne bom nikoli pozabila kako si rekla da poleti začnete delati na novemuser posted image , samo da TM o tem še nič ne veuser posted image user posted image user posted image . Želim ti da bo user posted image potekala mirno. Verjetno bo res naporno, ampak vse se da.

SpeliG vse najboljše, če sem prav razumela sva enako stari, mene čaka zamenjava sprednje št. v jeseniuser posted image .

Majček tako lepo si opisala Brino, si jo kar predstavljam. A s5 ste bili bolni čez novo leto? upam, da bo letos več zdravja v vaši hiši. Ko je bila narejena tale slikica nas ni bilo zraven, sem se pa spomnila na nekaj drugih naših srečanj in slikic, ki so takrat nastale.

Mi tudi radi pojemo, najraje Leze, leze, polžek počasi- zraven se tudi ziba, je prav smešen. Tevž tudi že veliko govori, je med bolj zgovornimi (oz razumljivimi) v vrtcu. Najbolj pa mi je všeč to, da se sedaj oba moja fanta velikokrat sama igrata, včasih se celo zapreta v eno od njunih sob in je kar nekaj časa mir. Se končno kažejo prednosti, da sta rojena dve leti narazen. Tudi pri vas, ki ste zdaj user posted image , bo prišlo to na vrstouser posted image .

Hej Joan vidim da si gor, kako ste? Se je princ že privadil na vrtec? Zanj je sigurno lažje, ker se je že drugje čuval.

Mene pa danes čaka pakiranje, jutri odrinemo na počitnice. Komaj čakam malo odklopa od vsakdanjih stvari.

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil simvir -- 15.1.2010 12:43:20 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......