Majček28
|
Ooooo bejbe moje, da me ne razglasite za pogrešano, bom ukradla nekaj službenega časa, da se lahko javim. Praznike smo, kot že po praksi prejšnjega leta, preležali, pol jih je bilo na AB, ostali smo imeli vročino in tudi Brina ni bila izjema, čeprav je bila od vseh še najboljšega zdravja. V nedeljo pred službo smo vsi čudežno (? ) ozdraveli, tako da smo lahko na novo zaštartali in je kar pasalo....pišuka, ugotavljam, da smo med delavnim tednom tako malo skupaj, da smo se v 10 dneh 'bolanega' dopusta, ko smo bili 24h/dan skupaj in vsi malo tečni zaradi bacilov, vsi pošteno najedli drug drugega...še dobr, da smo lahko šli nazaj v službe :o) Vsi kg, ki so šli prej dol so zdaj lepo prišli nazaj in prav presenečena sem kako lepo vshajam :o) Naš bodoči član je začel pošteno razgrajati po trebuhu, očitno mu zmanjkuje prostora za prosto plavanje kaj šele za kravel...za enkrat je vse OK, jaz moram sicer pazit na železo in pa malo nizek pritisk imam, se pa počutim super fajn tako, da se nič ne obremenjujem. Ta teden sem slamnata vdova, je šel mm smučat v Francijo in baje, da se imajo sanjsko, zimska idila kot iz razglednice. Brina se čuva doma pri dediju in se imata tako fajn, da se šele ob 14h spomneta, da bi Brina mogla po praksi že eno urco odspančkat. Sneg je zakon, rokavic noče nosit in kar brez njih rije po snegu dokler nima čist rdečih...potem ti jih pa porine pod vrat in se greje. Je pa naš Brinček ratal še večja faca in iz dneva v dan me preseneča s čim novim...zdaj je začela že lepo govorit, sicer še ne v povezanih stavkih ampak samo glalole in samostalnike pove, tako da zlahka veš za kaj gre....no, mislim da mi domači bolj kot ostali, ker kakšni besedi manjka pač prvih par črk :o) Zelooooo rada se slika in prav pozira, se 'narejeno' smeji in potem ji moraš obvezno pokazat sliko če je OK. Ful poje in včeri je priredila pravi nastop...se je postavila sredi dnevne sobe, dedi, babi in jaz smo bili publika, roke je dala v žep, se zibala levo desno in odpela 'venček domačih'- ringa raja v parih verzijah (od muca nagaja, dedek mraz prihaja do zima bela... ) in na koncu še žigi žaga....mi smo dol popadal, jaz sem začela še cmerat in ko smo ji začel ploskat se ji je tko dobr zdel, da je 'premiero' ponivola še trikrat...Zdaj moramo že zelo pazit na besede, ker ti jo hitro servira nazaj, ko najmanj pričakuješ. Kahlica nam še ne gre, ker pač ne sme biti umazana (? )...mah, jo bomo že odvadli. Spimo za enkrat še vedno carsko z občasnimi 'slabšimi' nočni, ko mal poskuša kaj lahko in kaj ne sme sredi noči, za jest je pridna in najrajš bi jedla 'načo' (špinačo ) za zajtrk, kosilo in večerjo :o) Da je pa ne bom samo hvalila...včasih prav preizkuša kako daleč lahko gre in krokodilje solze se pojavijo takoj (je taka jokica kot mami :o) ) in ne manjka dost, da bi se vrgla po tleh (to še čakam! )...jaz pa ne znam drugač odreagirat in se začnem kar smejat (po mojem od nemoči )...sicer se potem pogovoriva in neki kima da razume, ampak....upam, da pri tem tudi ostane. HB je takih izpadov bolj malo. Zdaj bom pa zaključila, da se prej ne naveličate brat....Še eno dejstvo....sicer sem letos Junijčica 2010, ampak se nikakor tako ne počutim in tudi nisem tako pridna z javljanjem pri njih kot sem bila pri nas...mojih punc ne more noben nadomestit....pa pogrešam naša druženja...zeloooo. Tko, zdaj pa res dovolj...Ostanile lepe še naprej zdaj bom šla pa še mal za nazaj prebrat in če utegnem vas tudi pokomentiram.