Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:09:11
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No sara in ostale, a bomo en čvek udarle? Dns še nism bla nič na rač., ker sem bila na kavici z zoey in Tjašo. Ja iz moje strani ni problema Lepo, da si še gor. A še nisi nič zdelana od Žive
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:10:16
|
|
|
|
rožca26
|
Aja, a si prebrala moje okrevanje pri CRju ? Je na bolj zabaven način napisan, sam jest se v resnici sploh več ne spomnim, da bi me po enem tednu pa pol še kej bolel
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:10:22
|
|
|
|
Jessy
|
Rožca, uradno ga imam, ja. Kristusova leta. Sem pravkar odpravila celo četico obiskov, tako da grem zdaj našo deklino končno spravit spat, potem pa pridem, da napišem še mojo izkušnjo po CR, pa da še kako debato udarimo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:13:01
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, uradno ga imam, ja. Kristusova leta. Sem pravkar odpravila celo četico obiskov, tako da grem zdaj našo deklino končno spravit spat, potem pa pridem, da napišem še mojo izkušnjo po CR, pa da še kako debato udarimo. Ja, pol pa VSE NAJ NAJ. DA BO PREOSTANEK NOSEČNOSTI ŠE NAPREJ OK. DA BI BILA BEBICA ZDRAVA, POROD LAHAK IN HITER IN DA TI NE BI BILO TREBA ČAKATI ČEZ ROK! Pa nikar ne skrbi zaradi let. Vsa leta so najboljša, če si jih le taka narediš Stavim, da še najman 100 let ne boš za odpis
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:14:14
|
|
|
|
rožca26
|
Na sej, jest sprašujem če ste za debato, velik za, pol pa nobena ne odgovarja. Jest se pa sama s sabo pogovarjam Upam, da me ne bodo v pole spravli
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:33:04
|
|
|
|
Jessy
|
Evo, mene! Rožca, hvala za lepe želje!!! Za odpis pa res še dolgo ne bom!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:33:45
|
|
|
|
Jessy
|
Ja, pa ni treba sama s sabo klepetat, no....to pa res ni fajn.... Grem pisat svojo izkušnjo s CR.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:34:51
|
|
|
|
rožca26
|
Jah nič ne. Če pa ni nobene za čvek, pol grem pa jest raj še do konca Police acadamy pogledat. Lep večer še naprej. Se vam jutri oglasim po pregledu (ga mam dopoldne). Aja, glede skupinskega meetinga - a ste za soboto, 23. 01. ?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Na sej, jest sprašujem če ste za debato, velik za, pol pa nobena ne odgovarja. Jest se pa sama s sabo pogovarjam Upam, da me ne bodo v pole spravli Dokler imaš veze za dobro hrano, se ni za pritoževat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:35:41
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Evo, mene! Rožca, hvala za lepe želje!!! Za odpis pa res še dolgo ne bom! Valda da ne Sej zato sem pa napisala še najmanj 100 let
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah nič ne. Če pa ni nobene za čvek, pol grem pa jest raj še do konca Police acadamy pogledat. Lep večer še naprej. Se vam jutri oglasim po pregledu (ga mam dopoldne). Aja, glede skupinskega meetinga - a ste za soboto, 23. 01. ? Sej sem tle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:36:36
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Na sej, jest sprašujem če ste za debato, velik za, pol pa nobena ne odgovarja. Jest se pa sama s sabo pogovarjam Upam, da me ne bodo v pole spravli Dokler imaš veze za dobro hrano, se ni za pritoževat A ja, to te pa spravi za računalnik Pa veš, ne bi zdržala. Se že zdej sprašujem kak bo, če ne bodo dovolil otrokom v P.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:37:15
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jah nič ne. Če pa ni nobene za čvek, pol grem pa jest raj še do konca Police acadamy pogledat. Lep večer še naprej. Se vam jutri oglasim po pregledu (ga mam dopoldne). Aja, glede skupinskega meetinga - a ste za soboto, 23. 01. ? Sej sem tle Kak si bla kle, če sem se pa jest vmes še stuširala in glavo oprala???? a?????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem prej mal zalutala na internetu, sem gledala še košaro za quinnya pa ni nič kaj pametnega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:39:36
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sem prej mal zalutala na internetu, sem gledala še košaro za quinnya pa ni nič kaj pametnega. a maš nov voziček? Al menjaš sam košaro?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:40:02
|
|
|
|
rožca26
|
Torej, kakšen se ti zdi opis mojega okrevanja
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Na sej, jest sprašujem če ste za debato, velik za, pol pa nobena ne odgovarja. Jest se pa sama s sabo pogovarjam Upam, da me ne bodo v pole spravli Dokler imaš veze za dobro hrano, se ni za pritoževat A ja, to te pa spravi za računalnik Pa veš, ne bi zdržala. Se že zdej sprašujem kak bo, če ne bodo dovolil otrokom v P. Na ptuju baje ne komplicirajo, če pa bodo, bom pa mojemu G rekla, da nej kej naredi. Zadnje čase vse kar ga prosim mi ugodi. Nejpri CR, pol Nadstandarno sobo, itd.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sem prej mal zalutala na internetu, sem gledala še košaro za quinnya pa ni nič kaj pametnega. a maš nov voziček? Al menjaš sam košaro? ne imam še od Žive bugabooja pa quinnya!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:42:10
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Na ptuju baje ne komplicirajo, če pa bodo, bom pa mojemu G rekla, da nej kej naredi. Zadnje čase vse kar ga prosim mi ugodi. Nejpri CR, pol Nadstandarno sobo, itd..... Sej jest bom pol tut veze mal ponucala. Vsaj za 1x in takrat ko gremo dam, ker bi rada tut vida pokazala na EINTu kakšen je po enem letu in še mal. Pa še drugod po P
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:42:47
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sem prej mal zalutala na internetu, sem gledala še košaro za quinnya pa ni nič kaj pametnega. a maš nov voziček? Al menjaš sam košaro? ne imam še od Žive bugabooja pa quinnya! Zakaj pa košare pol gledaš? A je nisi mela prej?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej, kakšen se ti zdi opis mojega okrevanja Super, v določenih stvareh podoben mojemu, pa sem rodila naravno. Drugače pa bo že, če smo prvega ven spravl, bomo pa tudi tadrugega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sem prej mal zalutala na internetu, sem gledala še košaro za quinnya pa ni nič kaj pametnega. a maš nov voziček? Al menjaš sam košaro? ne imam še od Žive bugabooja pa quinnya! Zakaj pa košare pol gledaš? A je nisi mela prej? Ne, pa ne sprašuj zakaj kr je dolga zgodba in sem še zdej jezna ko .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:45:20
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Torej, kakšen se ti zdi opis mojega okrevanja Super, v določenih stvareh podoben mojemu, pa sem rodila naravno. Drugače pa bo že, če smo prvega ven spravl, bomo pa tudi tadrugega Ja, ni takšen bav bav kot ene strašijo. Je pa res čist odvisno od človeka do človeka. Jest se res ne spomnim, da bi blo ful hudo, razen prvi dan, ko sem bila lačna ko volk, pa se me niso niti mal usmilili s hrano. Sem mogla stradat do zajtrka
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:46:37
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ne, pa ne sprašuj zakaj kr je dolga zgodba in sem še zdej jezna ko . Ok, pol pa ne bom spraševala. Če prov me firbec matra Sklepam, da so ti kej obljubil, pa so obljubo prelomil. A prov cilam????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 21:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Torej, kakšen se ti zdi opis mojega okrevanja Super, v določenih stvareh podoben mojemu, pa sem rodila naravno. Drugače pa bo že, če smo prvega ven spravl, bomo pa tudi tadrugega Ja, ni takšen bav bav kot ene strašijo. Je pa res čist odvisno od človeka do človeka. Jest se res ne spomnim, da bi blo ful hudo, razen prvi dan, ko sem bila lačna ko volk, pa se me niso niti mal usmilili s hrano. Sem mogla stradat do zajtrka Ma ja ene ženske znajo kar too much pretiravat. Take koklje mi gredo tok na živce. Ko mi je moja soseda pravla kako je ona rojevala na Ptuju, da kako je bilo, sem mi mislila dobesedno, če bi bila jst na njihovem mestu te pošljem u lepše kraje - če verjameš KLETVICE SO PREPOVEDANE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?