tilči
|
Dobro jutro! Kaj sem jezna in to samo iz malomarnosti Namreč 1x na teden se zgodi,da imamo zvečer,ko gremo domov iz trgovine,kontrolo varnostnikov.Pregledajo nakupljeno,račune,torbice,žepe,..Vse moramo imeti 3x podpisano,..No,včeraj pa se je zgodila malomarnost:imela sem 2 kisli smetani,a na računa samo 1.Sodelavka je bila tako furjasta,da mi je samo eno zaračunala,ker se ji je mudilo,jaz pa kot nalašč nisem preverila računa.Pa vedno ga,ker se je že zgodilo,da so mi kaj pozabili zaračunati in sem morala še 1x na blagajno.Včeraj pa ne! Pa tudi namestnica vedno preveri,kaj imamo,preden podpiše,pa včeraj ni.tako da je varnostnik naredil zapisnik,je pa tudi sodelavko zapisal. Zjutraj sem klicala šefinjo in ji razložila,da ne bo potem vpila,ko bo zvedela,pač pa da že prej ve.Pravi,da je to posipanje s pepelom,da pa mi verjame,da ne bi šla v blamažo zaradi ene kisle smetane in to za 0,38 eur.je pa rekla za sodelavko,da je vedno furjasta,potem pa se izgovarja.Pa ne dela drugega,kot cel dan sedi v blagajni.Police nima,fila tudi ne. Šefinja je rekla,da bo uredila zadevo.Sem pa rekla,da ne bom več nakupovala pri nas.rajši grem zjutraj v trgovino,nabavim,pa imam mir.Ne pa da moram še razmišljati in gledati,a je vse na računu,a je vse podpisano,...
|