annie
|
Končno sem vas za nazaj malce prebrala...ste prave čvekice...prav tako No, jaz sem prehlajena, tako, da je spet v uporabi Sterimar ...še dobro, da sta mož in sin zaenkrat zdrava in upam, da se ne bosta nalezla. Sta pa šla sedaj na obisk k 1-mesečni dojenčici in mi je prav žal, da nisem mogla iti zraven...je Nik že cel dan bil vesel, da gre gledat dojenčka in me prav zanima, kakšna bo reakcija Pa da malo pokomentiram: Dojenje: sina sem dojila do začetka te nosečnosti, se pravi do 2 let. Se je v bistvu kar sam odstavil, itak, pa se je dojil oz. pocrkljal samo še preden je šel zvečer spat, potem pa sva kar naenkrat se dogovorila, da sedaj pa je že velik fant itd. Pa na srečo ni bilo nobenih problemov. Sedaj pa že tudi sam govori, da bo dojenček zizal, tam, kjer je on... Sva pa na začetku imela zelo velike probleme z dojenjem, saj se nisva znala pravilno pristaviti in potem sva imela oba muke...on lačen, jaz pa z krvavečimi bradavicami ....HB nama je potem nekako vseeno steklo...sedaj v drugo pa se nič vnaprej ne sekiram, kako bo....če se bo dalo bom dojila, če ne pa bo flaška tudi ok...je pa dojenje res neka lepa vez med otrokom in materjo Brcike: jih čutim zelo narahlo...je pa lep občutek in komaj čakam na bolj konkretne brcike Morje: uh, mi delate lušte. Lani smo se imeli res zelo lepo. Je bil takrat Nik 22 mesecev star in je že "plaval" v rokavčih. Sploh naju ni pustil zraven, da bi ga kdo od naju z možem držal, je kar v globino odčofotal...lump mali Sva ga vsakokrat komaj iz vode ven dobila...bilo je res prekrasno. Za letos pa imamo tudi neke plane, da bi v sredini avgusta šli...destinacije pa še ne vemo. Imena: glede imen pa še sploh nisva kaj ekstra razmišljala, ampak vsi nama pravijo, da če bo punčka, da naj bo kar Nika Bova se potem po morfologiji bolj konkretno temu posvetila. Kaj pa o porodu ste že kaj razmišljale...naravno, ultiva (čeprav je menda že ukinjena ), z epiduralno? No, jaz sem prvič rodila naravno in mi ni žal, je bil mož zraven, za kar sem mu še sedaj zelo hvaležna, saj mi je bil zelo v oporo Imam porod v zelo lepem spominu in upam, da bo tudi v drugo enako, čeprav sedaj študiram, da bi šla rodit z epiduralno (v Mb porodnišnici), glede na to, da imajo tam sedaj epiduralno na voljo 24/h...moram še premisliti.
< Sporočilo je popravil annie -- 14.1.2010 17:24:21 >
|