|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
14.1.2010 17:15:07   
annie
Končno sem vas za nazaj malce prebrala...ste prave čvekice...prav tako user posted image No, jaz sem prehlajena, tako, da je spet v uporabi Sterimar user posted image ...še dobro, da sta mož in sin zaenkrat zdrava in upam, da se ne bosta nalezla. Sta pa šla sedaj na obisk k 1-mesečni dojenčici in mi je prav žal, da nisem mogla iti zraven...je Nik že cel dan bil vesel, da gre gledat dojenčka in me prav zanima, kakšna bo reakcija user posted image

Pa da malo pokomentiram:

Dojenje: sina sem dojila do začetka te nosečnosti, se pravi do 2 let. Se je v bistvu kar sam odstavil, itak, pa se je dojil oz. pocrkljal samo še preden je šel zvečer spat, potem pa sva kar naenkrat se dogovorila, da sedaj pa je že velik fant itd. Pa na srečo ni bilo nobenih problemov. Sedaj pa že tudi sam govori, da bo dojenček zizal, tam, kjer je on... user posted image Sva pa na začetku imela zelo velike probleme z dojenjem, saj se nisva znala pravilno pristaviti in potem sva imela oba muke...on lačen, jaz pa z krvavečimi bradavicami user posted image ....HB nama je potem nekako vseeno steklo...sedaj v drugo pa se nič vnaprej ne sekiram, kako bo....če se bo dalo bom dojila, če ne pa bo flaška tudi ok...je pa dojenje res neka lepa vez med otrokom in materjo user posted image

Brcike: jih čutim zelo narahlo...je pa lep občutek in komaj čakam na bolj konkretne brcike user posted image

Morje: uh, mi delate lušte. Lani smo se imeli res zelo lepo. Je bil takrat Nik 22 mesecev star in je že "plaval" v rokavčih. Sploh naju ni pustil zraven, da bi ga kdo od naju z možem držal, je kar v globino odčofotal...lump mali user posted image Sva ga vsakokrat komaj iz vode ven dobila...bilo je res prekrasno. Za letos pa imamo tudi neke plane, da bi v sredini avgusta šli...destinacije pa še ne vemo.

Imena: glede imen pa še sploh nisva kaj ekstra razmišljala, ampak vsi nama pravijo, da če bo punčka, da naj bo kar Nika user posted image Bova se potem po morfologiji bolj konkretno temu posvetila.

user posted image Kaj pa o porodu ste že kaj razmišljale...naravno, ultiva (čeprav je menda že ukinjena user posted image ), z epiduralno?  No, jaz sem prvič rodila naravno in mi ni žal, je bil mož zraven, za kar sem mu še sedaj zelo hvaležna, saj mi je bil zelo v oporo user posted image Imam porod v zelo lepem spominu user posted image in upam, da bo tudi v drugo enako, čeprav sedaj študiram, da bi šla rodit z epiduralno (v Mb porodnišnici), glede na to, da imajo tam sedaj epiduralno na voljo 24/h...moram še premisliti.

< Sporočilo je popravil annie -- 14.1.2010 17:24:21 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.1.2010 17:19:20   
bcljka
bazeni - pazte na bazene, če ste ble občutljive že prej, ne it... jst mam kolegico k se je med nosečnostjo okužla v bazenu in je skor v 5.mescu rodila... jst nism nikol nč staknla, niti gljivic pa sm skos bosa hodila, pa tud v tistih 10ih minutah k jih maš do naslednjih vaj se nism kej dobr stuširala (bazen na difu... 3x na teden), moj pa stakne gljivice kljub šlapam kamorkol gre... sej glede čistoče vode so tkoaltko standardi, sam mam par sošolk k so mele zarad vode v bazenu ginekološke težave... tko da, jst ful rada plavam, ampak priznam da si ne upam v vodo (čeprou ibr priporočajo)... bom polet nadoknadla v morju user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.1.2010 17:26:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymeyA boš kr sama na Krku??? Al kako?

zakaj pa misliš, da sprašujem,če bo še katera na Krku??? Ja, načeloma bom 5 dni sama. Ma dej, bom že zmogla, kako pa preživijo mame samohranilke. Če se mi pa skisa - me boste pa reševale.user posted image  Sej moj bo dol prvi teden, pa pol septembra, ko greva v Poreč, bomo tud vsi skupaj. Sam on nima toook dopusta, pa še rabi ga za svoje plezanje. Bomo zmogli? Bomo ja!! (pravi mojster Miha)user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.1.2010 17:30:29   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Ok, ok ,ok ... sej vem.... tale je reees zadnji... je pa za Krtkovo, da si ogleda kaj je prava plesna glasba!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=player_embedded#

no, zdej sm si ga ogledala. user posted image  A mi nisi tega videa (beyoncee) poslala ravno zadnjič enkrat??

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.1.2010 18:15:28   
mkbk

zdle pa morm dat 100 citatov, dont kill me!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: Kety
Krk....ja, moji imajo tudi prikolico na Krku,

Kje na Krku? zamenjajte avgusta; ti na Krk oni v Ankaran!! user posted image

A boš kr sama na Krku??? Al kako?

Meni bi se spipalo da sem sama z dojenčkom nekje v prikolci al pa apartmaju. Sploh pa želim, da je moj čimveč z dojenčkom že od začetka. user posted image

men bi se tuuuud meymey! garant!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.1.2010 18:25:12   
Zoja83
joj, ste pridne z oglašanjem...jst mam pa celo gužvo-v službi bojo bilance počas, na faksu mam še en izpit za naredit, pišem pa še dilpomo user posted image upam, da čimprej pridem na zeleno vejo, da se lahk bolj posvetim sebi in user posted image . z mojim vesoljčkom se pa vsak dan zvečer spoznavama prek angelsounda...brcamo pa nežno že od 15.tedna, čeprav je prva nosečnost. morfologijo imam 2.2.
lp

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.1.2010 19:15:44   
majkl
no jst še vedno ne čutim brcik...sploh k vas berem in že vse boj kot ne čutite, me kr stisne...se tolažim, da bo že. Verjetno res ni pravila, kdaj se začnejo. Pri vsaki drugače.

dejte mi osvežit spomin, kaj ste pogruntale, da je najboljše za prehlad (se spomnim da ste veliko debatirale o tem neki časa nazaj)- k tole ni za nikamor....čist zamašeni sinusi, pol pa glava boli

varjanta z 4d -UZ pa sploh ni tolk slaba ideja-zanima me če je tut kakšna časovna omejitev, kdaj je dobro it
Krtkova sem vidla da si ti napisala nekaj o Septumu na Šmartinski-a se bo kera odločla za oboje skupaj (skupaj z morfologijo)?

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.1.2010 19:24:06   
bcljka
majkl - ja sterimar (men se je zdel da mi prvo ne pomaga pa sm pol prec ugotovila da je zakon), čaj z medom in limono v enormnih količinah, pa jst sm si ponoč dala v spalnico v sparilnik eterično olje evkaliptus in me je ful prepucal...

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.1.2010 20:03:57   
pik ipoki

lep pozdrav!

danes so me klicali iz moje g klinike in mi povedali da imam zelo slabo vodo. včeri sem imela namreč pregled in odvzem krvi in urina. tako da sem morala danes še enkrat v laboratorij in bom po vsej verjetnosti pirstala na antibiotikih... user posted image user posted image user posted image a lahko te bakterije v urinu škodujejo moji pikici?? kaj pa antibiotiki??? me je kr mal strah kaj je zdej to in kako bo jutri pokazal... user posted image

drugač pa imena imava pa že zbrana, za vseh 5 otrok v naprej user posted image user posted image to je maksimumuser posted image tako da če bo user posted image kar pravijo na NS bo Laura, če bo user posted image pa žan oziroma žiga. bomo videli, samo upam in molim da bo vse ok z pikico pa naj bo roza ali pa modra!!

fajn bodite in uživajte v brcikah še v mojem imenu, še vedno nič ne čutim user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.1.2010 20:48:07   
tukaj
Pozdravljene,

tudi jaz se trenutno utapljam v delu. Na faksu je prava norišnica - potem pa še študentsko delo.

pik ipoki - tudi moja prijateljica je imela v prvi in drugi nosečnosti slabe izvide in je morala jemati antibijoteki, pa so vsi trije palčki (zadnja sta dvojčka) bili rojeni popolnoma zdravi - tako, da si lahko brez skrbi. Zdravniki že vedo, kaj je dobro za naše user posted image .

Brcik pa tudi jaz še  ne čuti - zadnjič se mi je zdelo, da jih, a od takrat ničuser posted image .

Uživajte

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.1.2010 21:24:38   
krtkova
mkbk - najprej ti sporočam, da te je danes na pilatesu nadomeščala meymey! Je bilo luštno, potem sva šli pa še k meni na čaj in sva se malo načvekali!! Morava tud midve enkrat na en čvek!!

Nehite me strašit, da se mi bo tistih 5 dni sama-na-morju-z-dojenčkom skisalo!!user posted image  To bo super preizkus mojih zmogljivosti. Takšnih in drugačnih.

Grem kr spat, ker sm prijetno utrujena. Danes nas je imela ena druga na pilatesu (Asja), ki nas je kr bolj zgonila, se mi zdi.
Nočko!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.1.2010 21:51:29   
mkbk
ja, sej ta tedn naj bi bil bolj "ta prav" v smislu gibanja ...ja škoda k se nista z meymey h men povable na čaj, sej sm najbliži! user posted image . No upam,d as e naslednjič vse vidmo .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.1.2010 21:57:23   
nikcaa
pozdravcek po doolllgeemm casu...
kako ste user posted image ?
buscek raste,a?
počutje je enkratno-zaenkrat....upajmo da tako tudi ostane...
brcik tud jst se ne cutim... ma upam da bo kmalu....
19.1 imam pregled in sm ze kr nestrpna...
komaj cakam da vidim mojega soncka...

kako pa kaj poteka nabava?
ste ze v akciji?

mej te se....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.1.2010 8:51:44   
misar
dobro jutro

danes pa je en tak lenoben danuser posted image

na faksu so me že rahlo razkurili. 27.1. naj bi bil izpit zaradi katerega sem doma in gulim rit, pa so me obvestili, da naj bi bil prestavljen za nedoločen čas...halooooooooooo???user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, sem že od jutra v badu...javljanje kasneje

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.1.2010 8:53:41   
meymey
Mene pa nekaj danes boli globoko v trebuhu... sem se komaj vsedla na kavč. Pa celo noč me je bolelo ful pod desno lopatico user posted image

A je možno da je to od vaj pri pilatesu? Madona, sej nisem tak nenatrenirana... user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.1.2010 8:55:38   
krtkova
hm, meymeyuser posted image  - mene nič ne boli (še). Upam, da ni pilates.  Si delala vaje po navodilih? Da nisi mogoče pretiravala za prvič? Joj, zdej me pa mal skrbi.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.1.2010 9:13:54   
meymey

hm, meymeyuser posted image  - mene nič ne boli (še). Upam, da ni pilates.  Si delala vaje po navodilih? Da nisi mogoče pretiravala za prvič? Joj, zdej me pa mal skrbi.

jah sej nisi nič kriva, da imam želatino namesto mišic! user posted image
Če pomislim, da sem bla natrenirana za 10km na LJ maratonu, pa mi kr solze v oči stopijo... celo leto se matraš in migaš pol pa v 3h mesecih vse gre plus še malo zraven :(,
**** user posted image bom pa letos nadoknadla... :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.1.2010 9:53:01   
tinci1
Hej punce lunce!

Jaz sem pa danes tako dobre volje - pa a vam nekaj povem - sploh ne vem zakaj. Ful mi je smešno, včeri zvečer sem s pa zjokala, ker je moj mož dal tamali napačno zobno pasto na krtačko. Me je kar malo čudno gledal kaj mi je, tamala pa še bolj :)

Imena: za fantka nama je ostal še izbor iz prve nosečnosti in bo ta tudi obveljav, če bo res fant. Tako da bo Bor. Za Zojo sva pa vedela se mi zdi že ene tri leta preden sem bila sploh noseča. Slučajno sva vidla risanko Roli Poli Oli in je njegova sestrica, luštna kot strela, ZOja. In zdaj naša Zoja gleda to risanko in skos sprašuje - a to je moja ZOja. Zdaj, ko gledam si bolj podobni ne bi mogli biti. Obe lumpi na kvadrat. No če pa nas preseneti in bo tudi tokrat punčka pa pojma nimam kaj bi bila. Bi blo treba kar debate.

Plavanje:  mogoče malo prezgodaj ampak vseeno. Ste kaj razmišljale, da bi potem z dojenčki hodile na plavanje. Jaz sem bila z Zojo, ko je bila stara pol leta na tečaju v Atlantisu in mi je blo ful, ful všeč, tako da grem zdaj s tem spet. Tako da družba zelo dobrodošla :)

Lep vikend vsem!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.1.2010 10:45:55   
Stajerka26
Hej punce!
No, da se vam še jaz malo oglasim iz delovnega mestauser posted image  ravno sem se nabasala domačega štrudlja s češnjami in skuto...mmmmmmm je pasalo user posted image
Sicer pa kar se imen tiče imava mi2 tudi že zbrano vse...če bosta parček bosta Lia in Taj, če bosta dve punčki bosta Lia in Pia, v primeru dveh fantkov pa Maj in Taj...nič naju torej ne more presenetit user posted image user posted image

Sicer pa jaz trenutno nimam večjih težav, razen pri spanju, ko ta soček več ne vem kako bi prestavila, da bi bilo najudobneje zaspatuser posted image

Sicer pa komaj čakam torej in ponovni pregled pri G, da vidim kako in kaj user posted image
Lepo se mejte...se kmalu tipkamo user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.1.2010 11:01:34   
Majček28

Nehite me strašit, da se mi bo tistih 5 dni sama-na-morju-z-dojenčkom skisalo!!user posted image  To bo super preizkus mojih zmogljivosti. Takšnih in drugačnih.

hej hej krtkova, ne pusti se prestrašit, ti povem da bo super....z dojenčkom se bosta že prvi mesec ufurala in ujela ritem, ko boš pa na morčiju sama boš pa lahko brez slabe vesti poležavala in ti ne bo treba skrbet da bo kosilo pravočasno pripravljeno za možeka, pa da bo pospravljeno, pa ostale neumnosti s katerimi se obremenjujemo.....malček bo lepo spančkal v senčki, ti boš lepo na sončku s kakšno knjigico al pa po vsej verjetnosti boš 'bulila' v svojega malčka in ga občudovala, ko bo lačen ti bo že povedal, ostali čas boš pa namenila sebi in svojim potrebam. Super bo boš videla...in čist zna se zgodit, da ti kakšna Junijčica pride kakšen dan delat družbo user posted image .....pa sej si doma itaq tud sama...možek je v službi in pride ko pride, za dojenčka pa itaq ti skrbiš ker je pač čist odvisen od tebe....očka pač ne more dojit user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.1.2010 11:18:36   
Majček28
dan,
sem obljubila da bom bolj pridna z javlanje in to jemlem resno user posted image

če sem se pritoževala, da mi kile ne grejo gor to zdaj jamljem nazaj....se mi zdi, da tko lepo vshajam user posted image
a vam povem kaj sem naredila včeri....načeloma nimam nobenih čudnih popadkov kar se tiče hrane, jih nisem imela tudi v prvi nosečnosti, in tudi nočni izleti v hladilnik me ne mikajo, no včeri sem pa imela ob 21:30 zmenek v BTC-ju z žrebičkovim zrezkom user posted image ....pišuka, se mi ga je luštal že prejšnji teden pa nikakor nisem prišla do tja. Včeri sem se pa še z eno nosečko zmenila, da si ga privoščiva, ker je žrebiček pač dober za kri, a ne user posted image ...in ker sem sama doma, mm smuča, sem počakala da je moja Brina šla ob 21h spančkat, baby fon sem nesla eno nadstropje nižje in prosila dedija, če lahko mal počekira ker moram jaz nujno v BTC na žrebičkov zrezek user posted image user posted image hahaha kolk je blo smeha....in tam je čakala že Aprilčica čojka in sva si privoščle na veliko....mal so naju čudn gledal- dve s trenuhi pa strašno lačni in to ob 21:30 user posted image user posted image ....dons mi pa ni blo nič smešn ko sem šla na vago pa se nič ne sekiram

še dojenje....čisto normalno je, da po porodu še ni velikih količin mleka, zato brez panike če ne bo kar brizgalo. Pravi navali mleka pridejo 3- 4 dan, do takrat pa kar lepo vstrajat...seveda če gre...če pa ne bi šlo pa lepo prosim ne poslušajte tistih, ki hočejo to predstavit kot totalno nesposobnost, ne boste ne prve ne zadnje.... dogaja se tudi, da na začetku nimaš dovolj in lahko malo dodajaš in čez kakšen teden ali dva pa zalaufa na polno in lahko še dolgo dojiš.....še vedno so vsi otroc gor zrastel ob 'joški' al pa ob flaši....vse ima svoj + in - , tako da brez panike. Sama sem dojila do 10 meseca potem se pa Brini ni dalo več in se je odstavila. Men je sicer bilo kar mal hudo in sem na začetku imela občutek krivde- brez veze, če noče pač noče, smo zalaufal flaško, itaq je bila že na gosti hrani. Flaška nam ni glih šla tako da je raje kar po slamci popila tiso mleko in je bilo OK.

...grem se še mal delat, da delam user posted image papa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.1.2010 12:21:40   
mkbk
Hojla...

za nami je pa danes nemogoča noč - katastrofa. Filip se je dru ponoč dvakrat po najmanj eno uro čist histerično, p anista pomagala ne naročje ne kaj drugega. Je bil pa včeraj cepljen za pnevmokok in mu danes že teče iz noska, tko, da jaz to krivim, upam da ni kej druzga. user posted image

Zdele najboljše da se kar spat poberem dokler še lahko, ker je on tud šel; potem ko bo služba se mi pa ne zdi kako bo to šlo. user posted image

Skuhal smo pa za danes tako ali tako že - rižota s treviškim ra<dičem bo - zdanjič mi je ful ful uspela, dans pa že po vonju vidim, da ne bo sita. Pismo, men ko prvič delam kako jed mi ponavadi ful dobra rata, ampak pol pa never again! To moža ful jezi, jasno ko misli, da bo dobr jedu pa rata čisto nekaj tretjega...

plavanje - jst ts tamalim nisem hodila, ko ful dolgo ni držal glavce sam, potem je bil pa nekaj bolan, pol je bil pa že skoraj morje. Mogoče bo zdej ratal. Men so rekli da imajo na Soči najbolj čisto vodo za dojenčke ker j o menda tud glih menjajo-...user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.1.2010 12:32:48   
gajka
imena - vidim, da je naša opcija za še enega fantka že nekajkrat uporabljena pri junijčicah. Razmišljava namreč o Filipu. Za punčko pa še ne preveč, Eva, Zoja...

plavanje dojenčkov - hodila 2×, prvič pri Rokovih 5 mesecih in potem takoj še en tečaj, časa v porodniški je bilo dovolj, Roku je bilo tudi všeč v vodi. Bomo poskusili ponovit! user posted image

porod - prvič rodila 100% naravno. Mi je 14 dni pred PDP odtekla voda, pa se razen tega ni še nič dogajalo (mojega so poslali domov, da bo mogoče šele naslednji dan kaj novega), potem se je pa naenkrat po hitrem postopku vse skupaj začelo (moj je komaj prišel pravočasno nazaj v P) in je zmanjkalo časa še za tisto osnovno zdravilo proti bolečinam... Ja, me kar malo stisne, ko se spomnim, da bo treba še enkrat dat to čez. user posted image Ne razmišljam o nobeni epiduralni, ultivi itd., tudi prvič nisem in še HB, da res nisem, ker če se prehitro dogaja (kot je bilo pri meni), ti ne morejo ničesar dat in bi bila samo razočarana.

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.1.2010 12:34:56 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.1.2010 12:47:27   
bcljka

jah sej nisi nič kriva, da imam želatino namesto mišic! user posted image
Če pomislim, da sem bla natrenirana za 10km na LJ maratonu, pa mi kr solze v oči stopijo... celo leto se matraš in migaš pol pa v 3h mesecih vse gre plus še malo zraven :(,
**** user posted image bom pa letos nadoknadla... :)

jst sm bla natrenira za 42km (3leta zapored) pa mam po 10ih izpadnih korakih zdej musklfibr... tko da, nimaš kej! počutm se k največji gnoj! mislš da bo kej ostal, pa nč! sicer pa sej bomo pol takoj nazaj v formi! user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
15.1.2010 13:16:03   
meymey
ma ja, problem je v tem, da sem bla jaz kako leto čisto neaktivna in sem se pol spet spravla malo migat. Sej hvalabogu, tudi shujšala cca.6kg.

malo sem žalostna, ker sem spet na začetku. (3 meseci ležanja naredijo svoje, sem imela krvavitve in hude slabosti). Ne vem pa tudi, ali so kake vaje meni še posebej prepovedane, saj sem se zjutraj zbudila z zelo čudnim občutkom v trebuhu in nekje globoko noter (po moje MV me je ful špikalo). Ko sem se usedla in se hotela zleknit na kavč, se od bolečin sploh nisem mogla nagnit na stran. Zdaj je bolje, tudi trebuh ni več boleč.

Ali so to lahko bolečine od treniranja mišic pri keglovih vajah?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.