Majček28
|
Dan srečke nosečke, predno me čisto odpišete in zbrišete iz seznama se raje javim. Sem prav jezna nase, da tokrat ne sodelujem tako aktivno v debati na RR kot sem v prvi nosečnosti. Kar nekako ne najdem pravega časa ali pa na koncu dneva zmanjka volje. Večino časa itaq pobere služba, doma me pa čaka ena navihanka, ki prav čaka da mi lahko kaj novega pokaže. Ko jo dam ob 21h spat in ko se še sama preoblečem v pižamo je pa ura tudi že skoraj 22h in potem se mi res ne ljubi še za lap-topijem viset...se raje mm (beri: moj možek ) posvetim. V službi bi si sicer lahko vzela čas (tko kot zdaj ), ampak ga imam največ takrat ko je na rr-ju nekakšno zatišje....skratka, polna sem izgovorov za kar ni opravičila ...sej me še sprejmete medse, a ne Brala za nazaj nisem, razen to stran, in super, da dobivamo še kar nove nosečke....in to celo z dvojčki . Berem tudi, da se dobivate in ja, fouš sem 100/h...prov mi je, kaj pa zabušavam ....in da hodite na telovadbo...super pridne...jaz verjetno ne bom, enostavno ne vem kako naj jo vkomponiram v tise dve urce prostga časa, ki pa ga vsekakor raje izkoristim za tamejčkeno....sej Brina ima 11kg pa jo mal kvihtam, a to tud šteje za telovadbo ...Upam, da sem mi uspe kdaj pridružit kakšnemu srečanju. Jaz sem končno prišla na svojo začetno kilažo, zahvala ge seveda dopustu med prazniki, in še tisti dve kili, ki sem jih dobila sta obe šli direkt v trebuh....zdaj je ni več jopice, ji bi zakamuflirala trebušček in tudi nobenega takega namena nimam. Meni je tko super biti nosečka in trebušček prej raje pokažem kot pa ga skrijem Brcike so zelo intenzivne in imam občutek, da je vse skupaj precej nisko. Se mi zdi, da je pri Brini bil trebušček višje....hm, mogoče bo pa zdaj fantek....vsaj vsi po vseh mogočih vražah in opažanjih to napovedujejo...pustimo se presenetit, sicer bo pa 4.2., ko imam morfologijo, vse jasno. Morje...mi imamo tudi prikolico na Hrvaškem in se že veselim, da jo odkurim tja...upam, da čimprej po porodu. Brina je bila stara 2m ko smo jo odpeljali prvič na morje in skupaj sva boli kar 7 tednov na morju....ni boljšega....senčka, sonček, dober zrak, Brina se je dojila torej je bila hrana vedno pripravljena ....sicer pa, saj se dojenčki tudi na morju rojevajo, a ne? Letos bo verjetno malo drugače. predvsem manj prostega časa ker bo Brina stara dobri dve leti in bo seveda zahtevala svoj delež 'mamice'....bomo pa rekrutiral še babico in dedija pa bo mal lažje. Mogoče iz izkušenj, tako kot se že druge punce povedale, čimmanj kompliciranja z dojenčkom. Ponavadi kompliciramo starši, otroci so neverjetno prilagodljivi in jim je bitno samo da se dogaja. Imane....imava že zbarana....za fanta še od prejšnjič, za punco se pa še malo dogovarjava, ker ima mm nekaj 'kriterijev' pri imenih in sicer: da ima ime za punčko več kot 4 črke (za fantka več kot 3 ) in da ni neka sestavljenka oz. neka moderna zloženka....za enkrat jih še ne bom napisala, bom počakala do morfologije, da vidimo 'kdo' tako veselo skaklja po mojem bušiju. ...zdaj gren pa poskusit malo za nazaj prebrat in še kaj pokomentirat. Ostanite lepe še naprej.