|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
14.1.2010 11:54:11   
meymey
Krtkova, kaj si pa ti mene na piko dobla? user posted image boš kr sama prevedla, RTL lover!!! :P
drugače sem jaz našla tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662 ne vem če je prava.

Štajerka čestitam za dvojčka! Iz katerega dela štajerske pa si? Aja, pa morfologija se opravlja od 21 do 24t, tako da bo termin za tvoj pregled še ok :).
Jaz imam morfologijo 24.1., ko bom v 21. tednu. Upam, da bo pregled pokazal da je z malim vse OK.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.1.2010 11:59:28   
Majček28
Dan srečke nosečke,

predno me čisto odpišete in zbrišete iz seznama se raje javim. Sem prav jezna nase, da tokrat ne sodelujem tako aktivno v debati na RR kot sem v prvi nosečnosti. Kar nekako ne najdem pravega časa ali pa na koncu dneva zmanjka volje. Večino časa itaq pobere služba, doma me pa čaka ena navihanka, ki prav čaka da mi lahko kaj novega pokaže. Ko jo dam ob 21h spat in ko se še sama preoblečem v pižamo je pa ura tudi že skoraj 22h in potem se mi res ne ljubi še za lap-topijem viset...se raje mm (beri: moj možek ) posvetim. V službi bi si sicer lahko vzela čas (tko kot zdaj user posted image ), ampak ga imam največ takrat ko je na rr-ju nekakšno zatišje....skratka, polna sem izgovorov za kar ni opravičila user posted image ...sej me še sprejmete medse, a neuser posted image

Brala za nazaj nisem, razen to stran, in super, da dobivamo še kar nove nosečke....in to celo z dvojčki user posted image . Berem tudi, da se dobivate in ja, fouš sem 100/h...prov mi je, kaj pa zabušavam user posted image ....in da hodite na telovadbo...super pridne...jaz verjetno ne bom, enostavno ne vem kako naj jo vkomponiram v tise dve urce prostga časa, ki pa ga vsekakor raje izkoristim za tamejčkeno....sej Brina ima 11kg pa jo mal kvihtam, a to tud šteje za telovadbo user posted image ...Upam, da sem mi uspe kdaj pridružit kakšnemu srečanju.

Jaz sem končno prišla na svojo začetno kilažo, zahvala ge seveda dopustu med prazniki, in še tisti dve kili, ki sem jih dobila sta obe šli direkt v trebuh....zdaj je ni več jopice, ji bi zakamuflirala trebušček in tudi nobenega takega namena nimam. Meni je tko super biti nosečka in trebušček prej raje pokažem kot pa ga skrijem user posted image
Brcike so zelo intenzivne in imam občutek, da je vse skupaj precej nisko. Se mi zdi, da je pri Brini bil trebušček višje....hm, mogoče bo pa zdaj fantek....vsaj vsi po vseh mogočih vražah in opažanjih to napovedujejo...pustimo se presenetit, sicer bo pa 4.2., ko imam morfologijo, vse jasno.

Morje...mi imamo tudi prikolico na Hrvaškem in se že veselim, da jo odkurim tja...upam, da čimprej po porodu. Brina je bila stara 2m ko smo jo odpeljali prvič na morje in skupaj sva boli kar 7 tednov na morju....ni boljšega....senčka, sonček, dober zrak, Brina se je dojila torej je bila hrana vedno pripravljena user posted image ....sicer pa, saj se dojenčki tudi na morju rojevajo, a ne? Letos bo verjetno malo drugače. predvsem manj prostega časa ker bo Brina stara dobri dve leti in bo seveda zahtevala svoj delež 'mamice'....bomo pa rekrutiral še babico in dedija pa bo mal lažje.
Mogoče iz izkušenj, tako kot se že druge punce povedale, čimmanj kompliciranja z dojenčkom. Ponavadi kompliciramo starši, otroci so neverjetno prilagodljivi in jim je bitno samo da se dogaja.

Imane....imava že zbarana....za fanta še od prejšnjič, za punco se pa še malo dogovarjava, ker ima mm nekaj 'kriterijev' pri imenih in sicer: da ima ime za punčko več kot 4 črke (za fantka več kot 3 ) in da ni neka sestavljenka oz. neka moderna zloženka....za enkrat jih še ne bom napisala, bom počakala do morfologije, da vidimo 'kdo' tako veselo skaklja po mojem bušiju.

...zdaj gren pa poskusit malo za nazaj prebrat in še kaj pokomentirat.

Ostanite lepe še naprej.

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.1.2010 12:27:17   
bim*bam
bam bam: ufff..izvidi od AC bodo čez kakšnih 14dni mogoče malo več.opravljena je bila v ta pon čaka pa se nekje do 3 tedne.vsekakor bom sporočila.zakaj ti je ime tako všeč?ne vem mogoče imam okus.hihiuser posted image ali pa je tvojemu malčku že tako ime? LP

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.1.2010 12:37:06   
meymey
Ena pesmica za lepši popoldan:

Fučkaš tekst kad sam sladak!!! user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4&feature=player_embedded#

(odgovor članu bim*bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.1.2010 12:39:43   
meymey
Sam tale link še... za Štajerko

http://www.net.hr/bebe/page/2009/10/19/0642006.html

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.1.2010 12:45:02   
RAKICA1
No se še jaz malo oglasim nisem povedala kdaj imam datum 3.6user posted image user posted image  sedaj naslednji pregled imam 20.1.09 in bom imela ultra zvok tako da komaj čakam da bomo gledali mojega dojenčka in da bom videla kaj bo pa če prav nebom verjela kar mi bo rekla ker se mi je že zmotila
Skje pa ostale punce prihajate seveda če lahko prašam

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
14.1.2010 12:46:21   
meymey
Ok, ok ,ok ... sej vem.... tale je reees zadnji... je pa za Krtkovo, da si ogleda kaj je prava plesna glasba!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=player_embedded#

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
14.1.2010 12:53:20   
Stajerka26
meymey hvala :) sem se kar nasmejala in tudi zamislila kako pestro bo....
Ne vem točno katera je spraševala ampak sem iz MB.
Še katera tukaj iz našega konca??

Saj vem da se dela do 24.tedna, ampak pri dvojčkih bi se naj prej, zato mije malo čudno, se baje potem oba ne vidita več tako lepo...

Sicer pa iz dneva v danm spoznavam nove nosečke, ki imajo junija rok, ravno zdaj sem v trgovini srečala še eno, prijateljeva punca, tudi junijka :)

Nas je kr nekaj. Očitno nismo imeli v septembru kaj pametnejšega za delat user posted image user posted image user posted image

Ja nič, grem naredit čufte in pire za kosilo, dobim obiske, pride na obisk 7 mesečni fantek z mamico, da si malo naberem izkušnje user posted image

Lepo bodite bejbike in pazite na svohe sončke ;) 

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
14.1.2010 12:57:51   
krtkova
Meymey - sem vedela, da moram kaj provokativnega napisat, da se boš javila!!user posted image user posted image  In kaj dobim v zameno? eno pesmico, k veš, da je ne morem v službi poslušat, ker mamo vse blokirano!!! In jo bom lahko šele doma!user posted image   sam še to: plesna glasba je DISKO!! user posted image

Posteljo si pa falila!!!user posted image  Hensvik postelja se išče!! ha ha

Kako pa si ti? Kako kaže z bolniško? Jst še vedno držim pesti.

Bejbe, če bo katera konec avgusta na Krku, se naj javi!! Da bomo skupaj kakšno rekle. Ker men bo po mojem svinjsko dolgčas (kljub naporom ob otroku) - sem namreč bolj družabna oseba.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 14.1.2010 12:59:21 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
14.1.2010 13:03:49   
Bonnie_RR
Hellou!

U, debata o morju... Ja, to je direkt za mene!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud js sm vsem s čimerkoli ob morju strašansko favš...user posted image user posted image  Drugače pa nekak planiramo dopust nekje v avgustu verjetno - destinacije, čas in to je pa še vse pod ?.

Po izkušnjah je pa dopust s tako majhnim user posted image  balzam za dušo, res...user posted image Tamali je bil 1. star 4m in je bilo res super, naslednjič pa katastrofa. Takrat je bil namreč star leto in pol in smo prišli z morja uničeni - no ja, midva, tamali je itak užival, ko je skakal naokrog, da sva ga skoz lovila ko zmešana. Res, niti minute ni bilo miru - spal je pa itak samo v sobi po kosilu (pa midva z njimuser posted image ).

Aja, tamali je pa zadnje čase tud čist v morske debate padel (pa mu skoz govoriva, da je najprej še smučanje na vrsti user posted image ), verjetno zato, ker ve, da bomo dobili user posted image  poleti. Se mu že tako vlečeeeeeeeee...user posted image

Imena... Nič konkretnega še.

brcike... Pri nas so tud že kar konkretne in moram rečit, da mi je to ful všeč. Tiste prve res ful nežne mi nekak ne pašejo. Sploh ne vem, kako naj to razložim. Meni, recimo ne pašejo neki na pol božajoči, na pol žgečkajoči gibi (dobim kar kurjo kožo), to mi je pa na začetku nekaj podobnega. Itak, da mi je bilo fajn, ko prvič začutiš gibe, ampak sem vseeno komaj čakala na kaj bolj konkretnega. user posted image

štajerka... Dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image ! user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.1.2010 13:05:21 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
14.1.2010 13:10:54   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Meymey - sem vedela, da moram kaj provokativnega napisat, da se boš javila!!user posted image user posted image  In kaj dobim v zameno? eno pesmico, k veš, da je ne morem v službi poslušat, ker mamo vse blokirano!!! In jo bom lahko šele doma!user posted image   sam še to: plesna glasba je DISKO!! user posted image

user posted image Kazen mora bit!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
14.1.2010 13:32:37   
Bam Bam
Uuu... kako pridno ste se zavzele za tole mojo Ikeo. Hvala! Sicer pa iščem tole: http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11937/ U bistvu imam že doma to previjalno, poličke in bebi posteljico. Zdaj bi pa rada mojemu prvemu rojencu kupila tisto mladinsko posteljico, ki je videti na sličici desno?!? Pa mi ni jasno kje bi jo našla... no, če kateri slučajno uspe, bom fajn vesela :)

meymey, prav simpatično si popestrila tole stran s temi luškanimi linki. Kar toplo rata pri srčku ob teh malčkih :)

Majček, ne skrbi, ne bomo te kar tako izbrisale, ampak vseeno se pridno javljaj, te je luštno brat ;) Drugače pa tudi meni vsi napovedujejo še enega poba... kako so vsi pametni... ko bi le bila punčka :P Pa sej mi je čist vseeno kaj bo, ampak so mi res hecni ko takole padajo stave.

Krtkova, a to je bilo povabilo na Krk v avgustu? :)) Bomo vse priletele ti družbo delat :P :)))

Stajerka, mogoče ti bo pa vseeno prej delala MF. Ti kar omeni, kako si podučena, pa se dogovorita za prejšnji termin ;)

A ste že kej razmišljale o 4D UZ? Boste šle? Kakšne s kaj cene?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
14.1.2010 13:36:00   
meymey
http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/childrens_knowledge_0-36_months/AT/

v katalogu je tudi Hensvik posteljica, cena 99eur, tudi dimenzije. Za zalogo pa bi blo res fajn poklicat. Sam pa zadnjič ugotovila da v ikei govorijo super angleško... je bla ena tečna stara Lublančanka pred mano, pa je preodajalec obvladal ANG...user posted image

Jaz bom zgleda dobila od kolegice zibelko, po naročilu narejeno, tako barvasto, lepo... drugače pa mi je ona posteljica za 35 eur prav kul. Kaj bi lahko bilo z njo narobe??

Aja danes grem spet k eni drugi kolegici. Ma za nas pleničke in oblekce za novorojenčka... kak fajn da sem med zadnjimi z dojenčkom v naši družbi... sam nosijo mi vse user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
14.1.2010 13:37:57   
bcljka
uffff, ste se razpisale user posted image

imena mava midva že zbrana, je bil trenutek pa oba sva se v sekundi strinjala... če bo punčka bo Julija, če bo fantek bo Jaš user posted image ... sobo bova v kompletu kupla v ikei pa so nama svetval nej se vseen prej pozanimava če jo majo na zalogi... sicer pa nekje jo bodo že mel vilese, celovc, graz... user posted image ... brcike - zadnjič sm pisala da se mi zdi da jih čutm... no in men se je to še vedno dozdeval, nism pa vedla... pol sm pa učeri rekla možu nej da roko na trebuh pa mi nej pove kaj on čut in valda, neki je brcal... tko da ja, čutm jih tud jst user posted image

krtkova - Hugo... moje sošolke na faksu že od začetka nosečnosti kličejo mojga Hugo, zato k mam že 3 leta za zvonenje na telefonu Hugota (živijo, je kdo doma... zdaj visoko v zraku, drugič v jami v mraku... kot zgubljeno pišče hugo sam družino išče...)... no, midva ga kličeva Hippo user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
14.1.2010 13:47:34   
krtkova
bam bam - sori, ne najdem. user posted image  grem pa verjetno drugi teden v Ikeo in bom pogledala.

Ha ha, ja, vas žal nimam kam dati, ampak na obisk na Krk pa vsekakor vabljene!!user posted image

Jaz bom šla mogoče na 4dUZ v februarju, v Septum na šmartinski. Cena je 85 eur, z morfologijo vred pa malo več (120?).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.1.2010 13:48:45   
Stajerka26
Jaz sem že bil ana 4D imava tudi fajn posnetke, sicer pa si je vzela čas in sva lahko vse v miru pogledala...
Tudi postetke sva dobila na USB ključek :)
Zanimiva izkušnja, jaz bi ju kar ves čas gledala....

Bila sem v SG, cena 50€

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
14.1.2010 13:54:55   
mkbk
Jst bi tud mesno štruco, krtkova...mmmmm...aja, za pilates pa next week grem na vse, dans pa nimam varstva! Ej, kakšen je pa kaj tvoj odnos do vaj v vodi?

imena - mam že zbrana in kr povem;: če bo punčka bo Lara (iščem še kako ime za zraven ki bi pasalo in sem odprta z apredloge), če bo fantek bo pa Val (kot Kilmer), Brad bi bilo namreč pri na sful čudno.

misar - pr men je bilo glede brc čisto isto. Pa zima zna bit tud ke do aprila, glede na to da je blo decembra skor +15, upam da ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
14.1.2010 14:07:19   
meymey
Glede na to da mava zgleda fanta, sem v popolni temi glede imen! Vsa so mi krneki.

Ne maram kratkih imen (4 črke in več)
pa Žja, Yja in Xa ne sme bit not.
pa slovensko ime - vsaj da se sliši slovensko - mora bit

Iz teh razlogov sejavascript:void(AddText('user posted image '))m rekla mojemu, naj on izbere imena, pa mu ne gre ravno preveč dobro, če me razumete user posted image ... nekateri od predlogov: Valentin, Loki, Vid,... sem rekla da lah pesa kupi pa mu da Loki ime user posted image

Mate kake predloge?user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
14.1.2010 14:10:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Jst bi tud mesno štruco, krtkova...mmmmm...aja, za pilates pa next week grem na vse, dans pa nimam varstva! Ej, kakšen je pa kaj tvoj odnos do vaj v vodi?

Mah, načeloma v bazene ne hodim tudi kadar nisem noseča. Jst tam vse staknem, kar plava in leze. Sem zelo občutljivo bitje.user posted image
Ni panike, bom danes sama, te bom zatožila tam, da si neresna in da špricaš!user posted image  Sej se hecam!! Mi je jasno, da ne moreš. Pa v ponedeljek torej. Sam te bom pogrešala, veš!!

Meymey - o tvoji posteljici za 35 bova kakšno osebno rekli (mam nekaj pridobljenih mnenj izkušenih mamic). Torej - kdaj boš kaj v LJ???? Ne vem čist točn ZAKAJ te moram tok prosit, da greva na eno kavo, a sm tok grozna družba.user posted image

user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
14.1.2010 14:13:24   
krtkova
ha ha ha Loki!!!user posted image  Ta je pa zmagovalec! Kje je pa to pobral???

Midva bova dala tud slovensko, brez šumnikov, pa tako, da je klasično, ne pa da si noben ne bo zapomnil imena al pa otroka 3x prosil, da naj ponovi ime, ker ga ne bodo razumeli.

Pa vsekakor pričakujeva otroka in ne psa, kar pomeni, da ne bo imel pasjega imena (saj veste kaj mislim,a ne?).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
14.1.2010 14:31:55   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Ne maram kratkih imen (4 črke in več)
pa Žja, Yja in Xa ne sme bit not.
pa slovensko ime - vsaj da se sliši slovensko - mora bit

IMate kake predloge?user posted image

No naš je bil neki časa nameless, ker so mi bla vsa imena fantovska bolj bljak kot ne, je na roj. listu pisalo : deček, Moj Priimek, pa sem tud hotla, da je slovensko,d a ni zafnano, da je international, no in zdaj je Filip in se mi je kar prikuplo to ime.

Krtkova, saj men se tud načeloma bazeni tko mal, sicer grem če je treba, samo sem slišala, da imajo na difu ob četrtkih ko kao vodo menjajo in so nosečnice ta prve...jaz ne vem no bom šla probat verjetno...sicer ,me je pa tud strah zarad kakšnih glivic in podobnih tegob v nosečnosti...ko zadnjič mi je glih ena frendica govorila, da je njan tamal dobu na bazenu v Laškem kao to 6. bolezen, zdej pa vedi..user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 14.1.2010 14:33:11 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
14.1.2010 14:42:39   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Krtkova, da imajo na difu ob četrtkih ko kao vodo menjajo in so nosečnice ta prve...

ja mogoče bi dif še prišel v poštev. Lahko greva skupaj. Sam nimam kopalk - bikinke verjetno ne pridejo v poštev? Jasno, da ne, sej mam že joške večje, no, pa jasno tudi rit!!! Ne ne, ne grem v bazen!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
14.1.2010 15:03:47   
Kety
Čao,

pri nas smo pa vsi zbolel...smrkamo in kašljamo, zato včeraj nisem šla na telovadbo. Ta malega imam doma, da inhalirava fiziološko vsaj 6x na dan in moram rečt, da se že prav fino odkašlja, pa ponoči ni nič kašljal. Ampak bo kar doma do drugega tedna, da se dobro pozdravi. Je namreč ful občutljiv na pljučkih. Ta velik pa je ok, moram prav potrkat, da je ful zdrav otrok.

Se pogovarjate o imenih. Jaz sem obakrat za fantka ful težko našla ime. Tako je za prvega izbral mož in mu je ime Timon, drugega pa jaz in imamo; tako kot mkbk; Filipa. Mi je tako lepo ime, da sploh ne vem, kako sem ga v prvo zgrešila. Ta tretji pa nimam pojma kaj bo, če bo fantek. Če bo punčka, bo nekaj na črko N ala Neja, Neli,...še ne vemo in se nismo kaj dosti poglabljali. Je še čas! Vsekakor pa sem bolj za slovenska imena, ampak za taka, ki niso prav pogosta.

Krk....ja, moji imajo tudi prikolico na Krku, samo mi ne hodimo nič dol. Ostajamo na Slo. obali in sicer imamo apratma v Ankaranu. Otroka tam uživata in smo kot doma. Oba sta že od malega hodila tja, mislim, da oba že po prvem pregledu pri P. (ob 1 mesecu).

Glede Difa-a. Jaz sem hodila tja na plavanje za nosečke v prvi nosečnosti in mi je bilo super. Nisem imela nobenih težav. Plavat sem pa hodila zato, ker je bil moj prvorojenec tako trmast, da je do konca vstrajal na ritki in se potem tudi tako rodil. No zaradi medenične vstave so mi priporočili plavanje, ker naj bi otroku v bazenu omogočila, da se lažje obrne na glavo. No, Timon se ni, ampak sem tudi tako rodila brez večjih težav.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
14.1.2010 15:13:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Kety
Krk....ja, moji imajo tudi prikolico na Krku,

Kje na Krku? zamenjajte avgusta; ti na Krk oni v Ankaran!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.1.2010 16:00:38   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: Kety
Krk....ja, moji imajo tudi prikolico na Krku,

Kje na Krku? zamenjajte avgusta; ti na Krk oni v Ankaran!! user posted image

A boš kr sama na Krku??? Al kako?

Meni bi se spipalo da sem sama z dojenčkom nekje v prikolci al pa apartmaju. Sploh pa želim, da je moj čimveč z dojenčkom že od začetka. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.