|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 16:57:39   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No moje ta veliko dete se je pa odločilo da risanke niso zanimive, že par dni če mu risanko ponudim reče, da risanke pa ne bo gledal.

mu pa naštimi kak filmuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.1.2010 16:57:44   
Onasiss
Aajaaaa... tanci...pa Hana....sam da sta ok.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.1.2010 17:01:04   
tanci29
onassis no problem sam pol boš okol devetih u službi k mi pred osmo ne vstajamouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.1.2010 17:04:43   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

onassis no problem sam pol boš okol devetih u službi k mi pred osmo ne vstajamouser posted image

Ne...to pa no go....user posted image user posted image ...

polet bom pa itak z biciklom hodila....eno dete spredaj, eno zadaj in Onasis piči po Zaloški s sireno uuuuuuuaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.1.2010 17:05:48   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

....
Imam nekaj vprašanj,na katera ne znam odgovoritiuser posted image

-Ali že vaši user posted image spijo na vzglavnikih?ne,samo tetra pleničko in pod glavico

-Imajo tudi vaši user posted image podočnjakeuser posted image moja mišola ima tako velike,pa nevem zakajuser posted image mogoče zobki?Hana ima čisto male,ko je zmatrana

-Čist tko me zanima...vaše osebno mnenje...ali se vam čisto ok zdi da bi vašiuser posted image spali v taščini postelji kak popoldanski spanec?
Meni to nikakor ni in ni,nevem no...nikakor mi ni,ne znam opisat..mi pač niuser posted image user posted image sj vem,sem ubrisana...glede na to da bo Hanči se mirkala pri tašči,bosta ziher skupaj zaspali v taveliki postelji,ker so enkrat že vsi 3je zaspali skupaj-mene ne moti,dokler bo Hana ponoči spala v svoji postelji 

Po dolgih pogovorih smo v službi prišli do zaključka(upam,da bo tako ostalo)in sicer doma sem do 9.2. potem pa grem delat za kakšen mesec,ker moram upoštevati odpovedni rok...sem upala,da mi ne bo treba,ampak da bo vse štimalo in da nekaj tudi evrčkov dobim je pač treba.....in sedaj me je groza,ker moj nebo imel vedno čas,tašča (ja sj vem imata se radi)samo men je tok..eh..nebom zdej šinfala...v glavnem počutim se čist povoženo če pomislim da jo bo imela tako dolgo časauser posted image user posted image user posted image

Super za krpiceuser posted image user posted image
Tile podočnjaki..nevem no...

Zgleda da sem js ena ornk smotana snahauser posted image user posted image kaj čem..
pol sva že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar 3 štejteuser posted image

+ še ena = 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.1.2010 17:10:13   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika kok časa pa žće nimaš stroja? To pa je kriza ja user posted image user posted image user posted image user posted image

od nedelje, perem pa že ne od petka, torej en teden user posted image user posted image user posted image user posted image

uf to pa bo enih cunjuser posted image user posted image user posted image user posted image pomoje boljš da začneš kr k tašči dol nosit, sej mogoče pa zlikane nazaj dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepe sanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.1.2010 17:10:35   
tanci29
onasiss-ej a veš da sem jest tud študirala kako bi oba pelala z bicikleto...a maš ti ta spredn sedež  res...dej povej kako to dela please

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.1.2010 17:12:47   
tanci29
mi komaj čakamo da bo mal lepš vreme da naloživa vsak enga na bicikel pa gremo mal naokoli, ful bi šla u soboto dopoldne do tržnice po mal sadja zelenavce, na kakšno kofeto u mesto in pol u tivoli na igrala...pomoje bo ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.1.2010 17:17:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sem vidla, da je sjmm spet neke recepte pisala....user posted image user posted image  bom probala narest.
Sicer pa sem z jogustovim pecivom čist sodalvce in sodelavke šarmirala.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti bodo skozi prste pogledali, če kdaj zamudiš user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.1.2010 17:34:02   
MIHAILO
Pozdravljene ..vam sploh ne morem sledit...Mihailo je tako zivahen da morm bit skoz ob njemu...hodi ob omari in vse bi mel,vse predale bi odprl...itd...ponoci skoz joka,skoz se zbuja ,zobje mu rastejo kr en za drugim in verjetno je to problem...do zdaj jih ima 7...vas grem malo prebrati...jaz pa sem spet bolana,preden sem sla v bosno sem se ab pila zdaj se je pa ponovilo,sem bila pri zdr. danes pa nisem nic dobila zdravil,ponoci pa tko kasljam da ne morem spat...pol ko se mihailo joka zarad zobekov ga koncno uspavam ,in ga potem zbudim ker kasljam in ga potem moz uspava da grem jaz na wc se izkasljat...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.1.2010 17:46:01   
MIHAILO

....
Imam nekaj vprašanj,na katera ne znam odgovoritiuser posted image

-Ali že vaši user posted image spijo na vzglavnikih?

-Imajo tudi vaši user posted image podočnjakeuser posted image moja mišola ima tako velike,pa nevem zakajuser posted image mogoče zobki?

-Čist tko me zanima...vaše osebno mnenje...ali se vam čisto ok zdi da bi vašiuser posted image spali v taščini postelji kak popoldanski spanec?
Meni to nikakor ni in ni,nevem no...nikakor mi ni,ne znam opisat..mi pač niuser posted image user posted image sj vem,sem ubrisana...

Po dolgih pogovorih smo v službi prišli do zaključka(upam,da bo tako ostalo)in sicer doma sem do 9.2. potem pa grem delat za kakšen mesec,ker moram upoštevati odpovedni rok...sem upala,da mi ne bo treba,ampak da bo vse štimalo in da nekaj tudi evrčkov dobim je pač treba.....in sedaj me je groza,ker moj nebo imel vedno čas,tašča (ja sj vem imata se radi)samo men je tok..eh..nebom zdej šinfala...v glavnem počutim se čist povoženo če pomislim da jo bo imela tako dolgo časauser posted image user posted image user posted image

Ne vem zaradi cesa sprasujes..ampak jaz vem da mihailo ne bo NIKOLI vec spal na pojsli brez ograje...v bosni so me prepricali da naj ga dam na zakonsko posteljo ko je popoldan zaspal in sem jaz to posteljo videla ker so bla vrata od sobe odprta in sem bila zraven ampak sam eno sekundo sem se obrnila in mihailo se je v spanju obrnil in padel user posted image user posted image user posted image zdaj ce sem na obisku spi pri meni na sedezni spodaj pa dam plenicko,doma pa v posteljici v sobi ali pa v prenosni ki jo imam v dnevni...ne vem pa a si zato sprasevala ali iz katerega drugega razloga...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 18:29:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
14.1.2010 18:53:14   
tanci29
kok časa se peče tisto jogutrovo pecivo, pa to z jabolki od urše....čas in stopinje prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.1.2010 18:54:15   
sjmm
mihailo...hitro se pozdravi....noči pri nas kot pri vas...sam še sreča da sm jz kr ok..tudi zate evo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se te hitr poloti zdravje!!!

kolumbo...ja deci in ura....čist dva pojma, ne sekiraj se glede stanvanja..jz sem mela cel teden bombo, sam pri nas sami princi in princese z atam na čelu...k se jim še gat ne da pospravt za sabo...sem jih dons nagnala sobe porihtat...gre na bolje...pa kuhno sem spedenala....pa še spalnico...postle preoblekla in je zdej vse lepo dišeče...ful paše

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 589
14.1.2010 18:55:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kok časa se peče tisto jogutrovo pecivo, pa to z jabolki od urše....čas in stopinje prosimuser posted image user posted image user posted image

jogurtovo...pol urce tam nekje na 180..lahk z zobotrebcem v sredino zapičiš in če je suh je ok

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.1.2010 18:56:46   
sjmm
aja..onassis...dan....lepo, da si se oglasla..ok, si lastim zasluge za šarmiranje v službi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mal heca...lepo, da si gut volje

kolumbo....bravo za prošnje...itak ti bojo BMWja ponudil, a si kej podvomla???user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.1.2010 18:57:34   
sjmm
spet jz pa nobene druge..ah, grem pa še mal kocke zlagatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.1.2010 19:48:54   
MIHAILO
je se kira tu...sem prisla se malo vas prebrati...

KATJUSA vse najboljseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 19:51:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 19:51:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 595
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 19:53:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 596
14.1.2010 20:22:09   
Čebel@
onasiss.....user posted image user posted image user posted image  za uspešen prvi dan

midva sva šla pa banjo in radiatorje plačat,v ponedeljek dostavijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....zdej si grem pa lase oprat in gledat Policijsko akademijo(že 100tičuser posted image )

lepo,mirno in prespano noč vam želim(in sebi tudiuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 597
14.1.2010 20:30:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

rabm en dopust
kdaj gremo u Bosnouser posted image

kadar ces...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
14.1.2010 20:31:16   
MIHAILO

onasiss.....user posted image user posted image user posted image  za uspešen prvi dan

midva sva šla pa banjo in radiatorje plačat,v ponedeljek dostavijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....zdej si grem pa lase oprat in gledat Policijsko akademijo(že 100tičuser posted image )

lepo,mirno in prespano noč vam želim(in sebi tudiuser posted image )

A to za novo hisko?Superca...user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.1.2010 20:31:55   
SURF
Pa še jaz..ravnokar pršlauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?