|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 14:54:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

surf......itak da kompliciraš-ker si mamica in to je pravuser posted image user posted image user posted image .....bi bilo skrajno čudno da te nebi skbelo za Patricijouser posted image ....moj nasvet:tašči povej,da sta se vidva odločila da mala spi v svoji postelji in ko/če pride do nerazumevanja in ko/če začne delati po svoje,boste takrat reševali problem-ne sikeraj se prekmalu,ker na koncu se bosta lahko onidve prav super poštimaliuser posted image

ja točno to..se sekiram za naprejuser posted image
hvala za bolj jasen pogled na moje mišljenjeuser posted image
sem jaz ista-strahove vidim čisto prekmaluuser posted image ......ni panike-zato smo tukajuser posted image

ja taka sem..polna scenarijev...se pa trudim,da se izteče kot se mora,če se la da..

Sem vesela da ste tu...in nisem si mislila,da bom tako dolgo na tem rr-u...je moj zadnjič zopet vprašal ,da za kako dolgo pa imamo članstvouser posted image je rekel,pa to se ti misliš večno takole pisatiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.1.2010 14:55:14   
Čebel@
baje drug teden dobim prenosnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 527
14.1.2010 15:00:18   
SURF
Majchy-Bom sporočila,mislim,da se bo treba itak pokazat,ker tako po telefonu je čist..samo za malo potolažituser posted image

Prenosnik...user posted image user posted image user posted image super,potem še brezžični rutar in z nami boš povsoduser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.1.2010 15:01:54   
SURF
Še en user posted image .
Tamala mi je na prenosniku sliko obrnala narobe...in kaj naj sedaj naredim?user posted image
Bom pogledala še na temu,ker na tistem je vse na glavi in je težko iskatuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.1.2010 15:02:08   
Čebel@

Majchy-Bom sporočila,mislim,da se bo treba itak pokazat,ker tako po telefonu je čist..samo za malo potolažituser posted image

Prenosnik...user posted image user posted image user posted image super,potem še brezžični rutar in z nami boš povsoduser posted image user posted image
pol se bom lahko iz postelje uglašalauser posted image user posted image user posted image user posted image .......zdej rabim samo še kakšno ugodnomizo(kuhijsko) in sem zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa zdele so mojga klicali da bojo pripeljali banjo in radiatorje za v tanov stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.1.2010 15:03:39   
Čebel@

Še en user posted image .
Tamala mi je na prenosniku sliko obrnala narobe...in kaj naj sedaj naredim?user posted image
Bom pogledala še na temu,ker na tistem je vse na glavi in je težko iskatuser posted image
joj to ti pa ne znam pomagatuser posted image .....jaz bi še nekrat shranila ozadje(originalno sliko)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.1.2010 15:10:28   
sazi

Ima pa težave z slabokrvnostjo?Je mogoče to?

Ja slabokrvnost bi znala biti razlog. Ko sva bila v bolnici (so mu odstranili žrelnico) je bilo pediatrino prvo vprašanje, ko ga je zagledala, če sploh je kaj mesa - pa ga in ni slabokrvn - tako da so podočnjaki možno res ponavadi odraz slabokrvnosti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.1.2010 15:16:04   
Urša08
uf ste pa velik načvekaleuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem se mal z Žigcem igrala, pa eno rundo cunj sva dala prat, potem pa mal crklanja in sedaj spančka, no kr oba spančkata user posted image . Mene pa čaka še kuhinja da do konca pospravim, potem pa en kapučinčekuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.1.2010 15:16:15   
SURF
Aha,glede darila za prvi rojstni dan...nekako idej je ogromno...
Naša bo dobila mizico +dva solčka iz ikeje ter tablo za risanje s kredami...v bistvu to ni mišljeno čisto kot darilo..lahko pa bi bilo...
Zelo so mi všeč punčke iz blaga v Vili Malini(Celje),pa tudi kakšna lego zbirka mi diši..pa tista ideja z odprtjem računa je super....
Naredila bi ji hišico za punčke pa prehitevam(bo pa za 2.rojstni dan)če pa jo bo spremenila v garažo pa tudi okuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.1.2010 15:17:20   
Urša08
SURF super ideje user posted image user posted image user posted image Jaz sem tud vedna polna idej kaj naj mojima škratkoma kupimuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 535
14.1.2010 15:23:15   
sjmm

....
Imam nekaj vprašanj,na katera ne znam odgovoritiuser posted image

-Ali že vaši user posted image spijo na vzglavnikih?ne,samo tetra pleničko in pod glavico

-Imajo tudi vaši user posted image podočnjakeuser posted image moja mišola ima tako velike,pa nevem zakajuser posted image mogoče zobki?Hana ima čisto male,ko je zmatrana

-Čist tko me zanima...vaše osebno mnenje...ali se vam čisto ok zdi da bi vašiuser posted image spali v taščini postelji kak popoldanski spanec?
Meni to nikakor ni in ni,nevem no...nikakor mi ni,ne znam opisat..mi pač niuser posted image user posted image sj vem,sem ubrisana...glede na to da bo Hanči se mirkala pri tašči,bosta ziher skupaj zaspali v taveliki postelji,ker so enkrat že vsi 3je zaspali skupaj-mene ne moti,dokler bo Hana ponoči spala v svoji postelji 

Po dolgih pogovorih smo v službi prišli do zaključka(upam,da bo tako ostalo)in sicer doma sem do 9.2. potem pa grem delat za kakšen mesec,ker moram upoštevati odpovedni rok...sem upala,da mi ne bo treba,ampak da bo vse štimalo in da nekaj tudi evrčkov dobim je pač treba.....in sedaj me je groza,ker moj nebo imel vedno čas,tašča (ja sj vem imata se radi)samo men je tok..eh..nebom zdej šinfala...v glavnem počutim se čist povoženo če pomislim da jo bo imela tako dolgo časauser posted image user posted image user posted image

Super za krpiceuser posted image user posted image
Tile podočnjaki..nevem no...

Zgleda da sem js ena ornk smotana snahauser posted image user posted image kaj čem..
pol sva že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar 3 štejteuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.1.2010 15:24:20   
Urša08
Sjmm ste že pojedli kosilo?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.1.2010 15:25:57   
Urša08
No zdej k mi otroc spijo in mam čas sem pa sama ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.1.2010 15:27:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ste že pojedli kosilo?

smo smo...sam ni padla lazanja...mi je ena lušt nardila s krompirjevo juhco, pa sem moggglllaaa to skuhat...pol sem pa nardila prave domače štruklje s skuto 1 zvitek in v enega sem dodala še mal orehov....ma tko, no, za shujševalno, sej veš...tko, da se tvojim palačinkam dans odrečem...boš pa še mal za jutri imela...se pa lahk zmenimo za drugičuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.1.2010 15:30:24   
Urša08
Sjmm super kosilo user posted image user posted image user posted image A bo jutri lazanja padla? Jaz jo bom en vikend nardila k nas bo mal več, za mojedva piška se ne splača delat k pojesta res k piškauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.1.2010 15:36:51   
sjmm

Sjmm super kosilo user posted image user posted image user posted image A bo jutri lazanja padla? Jaz jo bom en vikend nardila k nas bo mal več, za mojedva piška se ne splača delat k pojesta res k piškauser posted image user posted image user posted image  

joj, ne vem...verjetno..sam sem ugotovila, da morm platke kupit...so sam 2 v škatliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...premal

joj, naši pa kr pomlatjo ...user posted image user posted image user posted image ...se je še Maj nalezu lakote...je ful pojedu...sam je zdržal samo do juhce....pa fajn še kruhka not....štrukljev pa ni dočakal...ga pa še ta skutni čakajo, ta orehovi so pa zginli...še dobr, da sem enga probala ko sem jih rezala, ker tak cajt k sem jz rezala še skutne...so orehovi izpuhteli....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa še en velik hlebec polnozrnatega kruha sem spekla...da bo za ene 2 dni....k naši vsi malico s seboj nosijo...je v šoli tok slaba ratala...je Jan hodil domov, če je imel 6 ur..čist zelen od lakote....user posted image ..pa še možek ponavadi tud s sabo nese lunch box...tak, da morm skoz skrbet, da je roba na zalogi, saj je treba zjutri še 4 malce pripravtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.1.2010 15:40:03   
sjmm
naš mali tud spančka...angelito

ta velki pa za šolo rihtajo....pol imajo pa mal frej popoldne....so proti koncu tedna že kr izmučeni

Saša je imela še dons razgovor zaradi vpisa, izbire šole in podobnega...tko, da je imela kr pester dan

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.1.2010 15:42:57   
sjmm
joj,tamika, ti nič ne zavidam da si brez stroja...ej če se to pri nas zgodi se kr utapljamo v cunjah, pa še pralnice nimam...upam, da pade letos poleti, ko bomo kopalnico prenavlali.....je še iz pamtiveka k sta jo imela še tašča in tast...buuu...brrrr...komaj čakam na svojo...to mi v 15 letih še uspel do konca spucat...zanemarjena do konca...mi je ful nerodno k obiski pridejouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.1.2010 15:44:13   
črticaa
bejbe moje drage naju ne bo v soboto ker jz komi diham tok mam zabasan nos,...dominik je itak imun na vse kar mami dobi tako da mu nič ni,..upam da bom že ok,..sam glede na to da skoks letam okol,..resno dvomim,... uživajte,...posnemite miljon slik,.....urša ti nam pa sprot prinesi tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kaj bi dala da bi se pozdravilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.1.2010 15:53:39   
Čebel@
črticaa........zdravje je na prvem mestu....pocajtej se,pa se ob kateri drugi priliki vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa malo slikice gledam in sploh ne vem kako je lahko tako hitro šel čas mimo-saj smo komaj hodile rojevat in sporočale mere,zdej bomo pa že 1. svečke pihaliuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.1.2010 15:54:03 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.1.2010 15:59:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MAL ZA LEPŠI DAN......sm slučajno vidla pri eni rr-jevki v podpisu:

Na koncu bo vse dobro.
Če ni dobro, še ni konec.....
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z bmwejem al pa s pižojemuser posted image ...še najboljš pa s fordomuser posted image

bomo kr na hyundaiu ostal.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čeprav moj je neki cel v zraku.... je reku sej ga lahko kupima dama polog pa je najnuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa počes onega prodajamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej ga pa že res težko bremzam......

Punce hvala vsem za čestitke:)

pa mal manj čvekajte k vas ne folgam brat.... ka ste čist noreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.1.2010 16:02:06   
TAMIKA3

Tamika kok časa pa žće nimaš stroja? To pa je kriza ja user posted image user posted image user posted image user posted image

od nedelje, perem pa že ne od petka, torej en teden user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.1.2010 16:04:03   
TAMIKA3

Tamika kok časa pa žće nimaš stroja? To pa je kriza ja user posted image user posted image user posted image user posted image

ej sam res......sej se mi je zdel da je zadnje cajte ful na rr, več kot ponavadi...nima s cotami dela....k ga dobi nazaj je pa par dni sploh ne bo tukaj

Tanci pomoje da res, bo cel ddan med cunamiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ej sej ne bi o tem da sem zdele ugotovila da mi mal cunj za Žiga manjka - bo treba kak stroj zalavfat

a zdaj me je preveč, ko me pa ne bo me boste pa pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.1.2010 16:12:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ej sam res......sej se mi je zdel da je zadnje cajte ful na rr, več kot ponavadi...nima s cotami dela....k ga dobi nazaj je pa par dni sploh ne bo tukaj

Tanci pomoje da res, bo cel ddan med cunamiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ej sej ne bi o tem da sem zdele ugotovila da mi mal cunj za Žiga manjka - bo treba kak stroj zalavfat

a zdaj me je preveč, ko me pa ne bo me boste pa pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč te ni prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.1.2010 16:13:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

od nedelje, perem pa že ne od petka, torej en teden user posted image user posted image user posted image user posted image

uf to pa bo enih cunjuser posted image user posted image user posted image user posted image pomoje boljš da začneš kr k tašči dol nosit, sej mogoče pa zlikane nazaj dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?