|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 16:14:05   
Urša08
Katjuša kar smiselna odločitev user posted image

čebel@
ne govori k ne vem kam je šlo teh 11 mesecev

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.1.2010 16:33:27   
Onasiss
dannnnnnnnnnnn

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.1.2010 16:33:58   
Onasiss
A ste me kaj ogrešale????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.1.2010 16:34:50   
Onasiss
Vam smem postrežti s kavico????user posted image user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 554
14.1.2010 16:36:10   
Urša08
Onasiss user posted image user posted image user posted image user posted image kakšen je bil prvi dan?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.1.2010 16:37:24   
SURF
Urša-ja idej je tolikouser posted image
Katjuša-Tvoj je res čist paf na avteuser posted image moj pa na mehanizacijouser posted image user posted image .
Majchy-mah..čist preveč letijo leta...

Onasiss-Helo,kakšen je bil prvi dan?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 556
14.1.2010 16:38:28   
Onasiss
O Urša...hvala, bilo je mirno.... so mi pa takoj en seminar napopal na glavo....user posted image user posted image user posted image  tako, da sem že polna znanja.... Ja nič a ne ... konc zabušavanja....user posted image

A lahko vprašam...kaj moj mož delat popoldne????? je neki tanci napisala pa še nisem raztolmačilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.1.2010 16:39:56   
Onasiss
Aja... drugače pa sem zjutraj skoraj živčnega fasala z iskanjem parkinga.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ga iskala celih 40 minut...sem se kot en idiot vozila okrog porodnišnice... sem si rekla, da ga kar pred porodnišnico pustim in grem rodit......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 558
14.1.2010 16:41:23   
Urša08
Onasiss tanci je zanimalo kdo ima Evito čez in sem ji razložila da tvoj mož. Potem je mislila da je dopust vzel pa sem razložila da dela popoldan. No toko da boš na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.1.2010 16:41:57   
Onasiss
Tako, da zaradi logistike in jutranjega kaosa kupujem še 2 avtosedeža in jih bo Onasis vozu, ker drugače že vidm, da se mi bo kar strgalo k bom morala 2 otroka najprej oblečt in potem u avtosedeže napokat in potem pred vrtcem ven in slečt in jih oddat brez joka in... skratka s  takim scenarijem bi prišla v službo šele ob 8,30..... user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.1.2010 16:42:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Aja... drugače pa sem zjutraj skoraj živčnega fasala z iskanjem parkinga.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ga iskala celih 40 minut...sem se kot en idiot vozila okrog porodnišnice... sem si rekla, da ga kar pred porodnišnico pustim in grem rodit......user posted image user posted image user posted image

A bi kr 9 mesecev preskočila pa kr direkt v porodno po novo štručko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.1.2010 16:42:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss tanci je zanimalo kdo ima Evito čez in sem ji razložila da tvoj mož. Potem je mislila da je dopust vzel pa sem razložila da dela popoldan. No toko da boš na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja...ok hvala...user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.1.2010 16:43:11   
Urša08

Tako, da zaradi logistike in jutranjega kaosa kupujem še 2 avtosedeža in jih bo Onasis vozu, ker drugače že vidm, da se mi bo kar strgalo k bom morala 2 otroka najprej oblečt in potem u avtosedeže napokat in potem pred vrtcem ven in slečt in jih oddat brez joka in... skratka s  takim scenarijem bi prišla v službo šele ob 8,30..... user posted image

Ja žal velikokrat pride do tega da se rabita avtosedeža v dveh avtomobilih ravno zato da jih lahko en v vrtec pelje drug gre pa iskatuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.1.2010 16:43:34   
Onasiss

A bi kr 9 mesecev preskočila pa kr direkt v porodno po novo štručko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja.... tokrat na EA pa s trojno dozo umetnih....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.1.2010 16:45:36   
Urša08

ja.... tokrat na EA pa s trojno dozo umetnih....user posted image user posted image user posted image

Maš vse možnosti odprte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.1.2010 16:45:56   
Onasiss

Ja žal velikokrat pride do tega da se rabita avtosedeža v dveh avtomobilih ravno zato da jih lahko en v vrtec pelje drug gre pa iskatuser posted image

Ja... sam sem mislila, da bo šlo takole da so samo v enem, pa na žalost ne!! Enga grem danes iskat, Vitu ga bom pa jutri kupla u BC k imajo akcijo. Ampak ves problem je moj uhrni dec. ON rab nove gate in čevlje le-te bi šel iskat v Celje, avtosedežev pa ne rabimo.... user posted image user posted image user posted image  sm ga komaj prepričala, da takole...no go!!!!

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.1.2010 16:47:00   
Onasiss
Urša...kako si se včeraj imela???

Kolumbo.... a zdej k si pa brezposelna si boš pa kar bemfla umislila... ??user posted image user posted image user posted image  Ej...dam takoj odpoved....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.1.2010 16:49:46   
Urša08
Onasiss super je blo včerejuser posted image user posted image user posted image Bomo še ponovile, res paše mal odklopit vse skup. user posted image Pa še moj nč ne komplicira user posted image

Ja Onasiss no gate so pa res pomembne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.1.2010 16:50:02   
baki
nik ospal pop. spanje.mu spet teče malo iz noska.bomo spet lepo začeli pucat,pa fiziološke ene 5x na dan ali več zvečer pa fiziološke pa posesat nos pa operil v vsako 1 kapličo.upam da hitro mine.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.1.2010 16:50:28   
tanci29
HELLO

evo mi doma, smo se malo z avtom vozili kako urco pa pol po ljubljani kar tako malo za štos...erik ful rad avtobuse gleda k se mimo vozijo.

zdele pa gleda rorya 8ko hana mu pa nagaja

onasiss-uf tole je pa čist adijo, s tzemle park placom...men bi se zrolal. drugače pa upam da vse ostalo je blo kul. kako je sta pa evita in možek pregurala

tamika-ne ne čist nč te ni preveč, prov fajn da si tuki, zarad mene bi blo boljš da pralnega še kak teden ni. pa tale ideja od urše je zakon, mogoče res kej zlikano nazaj dobišuser posted image

hana ima sadje še vedno v želodčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zgleda da smo imeli enodnevni bruhkolitis

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.1.2010 16:51:36   
Onasiss
KATJUSA... SAJ VEŠ.... VSE NAJBOLJŠE, VSE NAJSLAJŠE IN VSE NAJVEČJE....user posted image user posted image
user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.1.2010 16:53:20   
Onasiss
TANCI... a kr tko ste se vozil??? ja pol pa prid jutr zjutri pome, pa me u službo odpel, da men ne bo treba parkinga iskat....user posted image user posted image user posted image  pa še eRIK BO UŽIVU, KER JE TAM VELIKO REŠILCOV IN SO NON STOP LUČKE IN SIRENE....user posted image user posted image user posted image sory črke

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.1.2010 16:54:20   
Urša08
tanci super za Hano, samo da je zdej vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.1.2010 16:55:12   
Urša08
No moje ta veliko dete se je pa odločilo da risanke niso zanimive, že par dni če mu risanko ponudim reče, da risanke pa ne bo gledal.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.1.2010 16:56:56   
Onasiss
sem vidla, da je sjmm spet neke recepte pisala....user posted image user posted image  bom probala narest.
Sicer pa sem z jogustovim pecivom čist sodalvce in sodelavke šarmirala.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?