misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinci1 Hej ! No evo mene ˝back to work˝. Zdaj je konec bolniške in sem spet v službi. Delo me je vse počakalo, tako da imam kar gužvo. Pa bom že preživela. Danes grem s kolegico malo v City park, ker tudi jaz nujno rabim nov modrček. Iz vseh že vse pada ven, tako da ni za nikamor. Je pa moj mož tako vesel :) No zdaj malo manj, ko sem spet v službi. Zdaj ko sem bila na bolniški in je on ob dveh prišel s tamalo domov iz službe je bilo vse pospravljeno, stanovanje v redu, zvečer sta dobila toplo večerjo - no tega zdaj ni več. Včeraj ga je doletela polna kuhinja umazane posode. Smo pa bili za vikend v šopinhu in smo kupili sedežno za v hiško, pa kuhinjo smo si ogledali in narisali. No za kuhinjo morava še malo premisliti kaj in kako ampak bo tudi kmalu v planu za nakup. Ampak selitev bo pa verejtno nič prej kot junija. Mislim, da nam ne bo uspelo prej, še kar nekaj manjka. Dojenje - no evo še moja izkušnja dojenje. Normalno treba je dojiti - tko vsi pravijo in tako sem bila tudi jaz prepričana. V glavnem sem bila prepričana, da bom imela enormne količine mleka, ker mi je že pri petem mesecu nosečnosti začelo curljati iz jošk in sem bila od takrat naprej obsojena na blazinice v modrčku. In seveda takoj v porodni sobi, tamalo na joško, pokažite mi kako jo pristavim in bova midve to prakticirale. In seveda (zdaj sem že mal pozabila - kakšna sem) vsake pol ure gor, vedno na drugo joško, kupčka podret in tako naprej. No in začuda v porodnišnici ne duha ne sluha o tistih velikih količinah mleka, ki so ga prej napovedovale moje joške. Imela sem občutek, da nič ne pride ven. Ampak vseeno, tamalo na ramo in naj podre kupčka, ker ga je treba, da ne boli trebušček. In sva delale kroge po sobi ampak normalno, da ni blo nobenga kupčka. In jaz začela razmišljat kaj je zdaj to - nobenga mleka, kupčka ne podira - obup. Ampak tamala se je vseeno zredila in sva šli domov in po čudežu je doma spet špricalo na vse strani in sva se dojili do enega leta. Potem pa konec in tudi zdaj nimam nobene želje dojiti kaj dlje. Tamala je bla pa še sploh tak požeruh, da je po pol ure visela na eni strani in potem še pol ure na drugi strani, ker ni bla sita. Predstavljajte si med obiski, me eno uro ni blo. No tako,da kot je že ena napisala - ne vse vzeti za zlato kar reče stroka. Ravnajte po svojih občutkih. Morje - o jaz se tudi že tako veselim poletja in morja. Mi imamo v Ankaranu prikolico in že delam plane, da bom celo poletje na morju - no edino rodit bom šla vmes. Tako da če hoče kdo pridt na obisk naj se kar v Ankaranu oglasi :) Lep dan vsem! no potem imamo podobne plane...mi imamo stanovanje v Izoli in imam tud plan bit čist celo poletje na morju , sicer ne vem kako bo to zneslo, če bo moj delal , bom pa mal mamo vpregla za pomoč (sicer je še v službi ampak ji bo v veselje). tako, da morje letos te hočem v popolnosti