katy83
|
oj, punce moje Sva danes z dragim do pol 11 poležavala v postelji, pa bluzla, pa se cartala. je pasalo. Zdaj pa je šel v službo in sem spet sama. Joj, lažem. Muca je zraven mene. Al pa jaz zraven nje, glede na to, da ona pol kavča zasede. no, pa da napišem svoje komentarje. Jih bom skušala čim bolj skrčit, obljubim. Aprilčica - sem videla na fb, da si naredila sociologijo. Nincy- za poroko in skupen naslov Kepica - ja, ni panike. Veš, da sem ti mogla kak sms poslat. Če bi jaz bila v bolnici, bi bila tudi zelo vesela, da bi se kdo spomnil na mene. mhm, lubček. Nataša35 - saj vem, da ste mislile na mene, samo malo se sama sebi smilim vrtec - ja, pri nas v vrtcu tudi gledajo kje je otrok stalno prijavljen, tak da se pozanimajte o tem. Jaz sem se že z ravnateljem zmenila, da septembra 2011 začne otrok z vrtcem, jaz pa s pripravništvom. upam, da me ne pusti na cedilu, tako kot mentorca za diplomo. he, he. Še zdaj sem jezna. ležalnik za - mi2 sva kupila kar takega navadnega, ki je lahko v ležečem položaju, pa kasneje v sedečem. Nič igrač gor, al ma glasbe, pa vibriranja. Sem pa ga hotela zato, ker sem videla, da je kolegici full prav prišel. Cojka - glej, ti se kar včlani v Oriflame. jaz sem tudi. Pa ne prodajam skoraj nič. Tu pa tam me kdo pokliče, pa mi reče, da mu naj kaj naročim, večinoma naročam za sebe. Noben na Oriflamu te ne bo gnjavo. Tak da brez skrbi. Pa fajn je, ko so kaki materinski dnevi, pa Valentinovo, pa poleti imajo fajn znižanja, tak da go for it. pregledi - meni tudi g. vedno zmeri razdaljo maternice od sramne kosti, pa pogleda če kaj zatekam, pa poslušamo, zdaj na NP upam, da mi bo delala tudi uz. Res bi rada še videla tega našega nogometaša/boksara. aja, punce, zdaj ko je bila Kepica v bolnici, sem full razmišljala o tem, da bi bilo fajn, da imamo vse kakšno gsm številko od 1 ali 2 punc. Saj veste, lažje je sms poslat, kot pa na RR it. Pa potem ko bomo rojevale, bo to še kako fajn. No, če se strinjate. Fajn bi bilo, da bi bila to ena, ki ima rok na začetku in ena ki ima proti koncu. No, jaz imam na sredini, pa tudi lahko. Mi ni panike. Mormo se zmenit. Photo - ne si vsega kupovat s seznamov. Škoda, res. Čeprav sem sama tudi prvorodka, se mi zdijo nekatere stvari res brezvezne. mislim, da je to to. No, če pa se kaj spomnim, pa itak čez dan kaj napišem. lepo se imejte. Katy
|