|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 19:51:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
9.1.2010 17:00:38   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...gremo nazaj na prvo stran user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 18:10:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 18:10:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2754
9.1.2010 21:34:22   
ada2
lahko noč

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2755
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 11:14:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
10.1.2010 12:16:55   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

hoj, evo odločitev je padla, se najemo pa gremo iskat snega, jeeeeeeeeeeeeeeeeee

vso srečo user posted image user posted image pa uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2757
10.1.2010 15:23:55   
mamamajča
Dober dan še od mene- Timonu še nekaj dolgujem- VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
10.1.2010 16:29:02   
trezika
Moja Maruša pa znova dokazuje da je celi ati... je ugotovila, da je kruh boljši kot pa kakšen keksolino, gres, medolino, polenta in podobne zadeve... prej je vse to jedla brez problema, zdaj pa je uspeh če ji pet žličk v usta spravim...če pa ji dam kruh, pa poje celo sredico.... se mi zdi, da bi lahko vsak dan jedla sir  user posted image user posted image   meni pa že idej zmanjkuje kaj ji dat za jest zraven kruha  user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 17:18:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
10.1.2010 21:47:29   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Moja Maruša pa znova dokazuje da je celi ati... je ugotovila, da je kruh boljši kot pa kakšen keksolino, gres, medolino, polenta in podobne zadeve... prej je vse to jedla brez problema, zdaj pa je uspeh če ji pet žličk v usta spravim...če pa ji dam kruh, pa poje celo sredico.... se mi zdi, da bi lahko vsak dan jedla sir  user posted image user posted image   meni pa že idej zmanjkuje kaj ji dat za jest zraven kruha  user posted image

potem je pa tako kot naš adam... njemu je pa čisto dovolj kruh in jabolko, ne mara nobenih namazov, razne linote je pa rad jedel samo nekje do leta in pol, zdaj jih pa niti videt nočeuser posted image , enako je z grisom... polenta je pa dobra samo z golažem, z mlekom pa neuser posted image user posted image

kap me bouser posted image user posted image  moj je šel zdaj v gatah in jopici na balkon kadituser posted image user posted image user posted image

svašta...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
11.1.2010 9:02:40   
katka37

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kap me bouser posted image user posted image  moj je šel zdaj v gatah in jopici na balkon kadituser posted image user posted image user posted image

svašta...

ojla, babike

Timon, vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

monchy, očitno imajo eni še več časa kot ti, da se lahko ukvarjajo s tem, ne sekiraj se

ada, in takšen lep pogled sem zamudila, kaj me nisi poklicala bi pridrvela pod balkon, ali pa kako drugo sosedo user posted image user posted image
kaj se bomo mi kaj videli sploh, to je nenormalno kako mi dnevi grejo, če ne prej pa ko mama odide
pa sosedi reči da mi je tudi že kdaj obljubila da pride na kavico

bodite lepo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
11.1.2010 9:09:18   
ada2
katka jaz sem se že vstrašila, da bomo sosede spet zgubiliuser posted image user posted image user posted image

no, smo mislili priti za vikend k vam, ampak, ker imava midve prepoved dogovarjanjua za srečanje je torej moj klical tvojega in ga ni dobil in tako spet nič iz tega... bo še najbolje, če se ženske same zmenimouser posted image

tako, zdaj pa šibnema z mihom v trgovino, potem pa dobima obiskuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
11.1.2010 9:44:28   
katka37
ada, pravkar sprašujem mojega in preverja na mobiju, pa nima nobenega klica od tvojega vele gatarjauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
11.1.2010 12:24:08   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, pravkar sprašujem mojega in preverja na mobiju, pa nima nobenega klica od tvojega vele gatarjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
11.1.2010 19:36:11   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čisto normalno, moj je še vedno najbolj zadovoljen s kosom kruha. jogurt zraven al pa mlekec, pa je večerja.
moja stara mama je vedno rekla DOKLER KRUH RAD JE, NE BO LAČEN.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 20:44:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2767
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 20:45:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 20:50:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 15:50:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.1.2010 12:38:59   
trezika
ja kaj je zdaj to? user posted image spet nas moram s sredine druge strani vlečt? user posted image kjeeeeeeeeeeee steeeeeeeeeeeeeee?
js sem prehlajena.....samo čakam kdaj bo še Maruša začela smrkat....

Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.1.2010 18:48:41   
mamamajča
Vam povem?

Danes dobim napotnico za usposabljanje na delovno mesto, in sicer v vrtec rogaška. Pričetek zelo kmalu. Se veselim, da KONČNO nekaj, eni mi že čestitajo, da se mi je končno nekaj posrečilo, potem se pa pozanimam, klikam, kličem, in izvem, da je usposabljenje kao preko javnih del, plača- PAZI- 350eur BRUTO!!!! + potni stroški.
Ha ha, jaka fora. Potem pa- vrtec, otroški mi padejo in potem se vprašam- kaj naj naredim???

Torej javna dela se plačajo po 60% minimalne slovenske plače, kar znaša 339 pa še nekaj bruto. Dela se 3 mesece, ne teče delovna doba, nič. Torej, če seštejem dejstva, za osem ur dela dnevno dobim plače nekaj več kot 250.....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.1.2010 8:50:40   
ada2
dobro jutrouser posted image

mamamajča - ja, to je vse skup en drek, ta javna dela so bolj kot ne mazanje oči, oz. so dobra za zelo mlade, ki nimajo družine, ali tiste, ki so tik pred penzijo. glede plačila mislim. torej, ker bi začela delat, bi seveda moral Marki v vrtec, pa čeprav le za 3 mesece, ker pa do zdaj nisi delala bi prišla v najnižji razred za plačilo, verjetno tam nekje med 30 in 40 eur. otroški dodatek ti pade za 20 % (saj je za to 20, ali je 10? ne spomnim se več, je že dolgo od tega, ko sem jaz to za nušo dobivala, vem, da sem takrat imela za 30 % povišan OD, ker ni bila v vrtcu, pa ker sva bili sami, ampak zdaj res ne vem, ali je bilo 20 za nevrtec, pa 10 za enostarševsko družino, ali obratno) kolikor je večji, če otrok ne obiskuje vrtca, plus lahko se zgodi, da ravno zaradi te tvoje "nagrade" (moram napisat nagrada, saj 250 eur menda ni plača, ne?!?) padeš še en razred. pri že tako malih OD se take spremembe zelo poznajo. na koncu boš sicer še vedno nekaj v plusu, čeprav je to slaba tolažba, saj boš morala delati ravno toliko in tako dobro, kot tisti, ki bo za isto delo zaslužil normalno, celo plačo. jaz bi na tvojem mestu delo vseeno sprejela. vsaka izkušnja šteje, za naprej boš lahko to dopisala tvojemu življenjepisu, na zavodu za delo bodo videli, da si pripravljena delati, da res želiš neko normalno službo in konec koncev daj priložnost ljudem v vrtcu rogaška, da te spoznajo, da vidijo, da si dobra in morda se ti pa le posreči in dobiš redno zaposlitev. želim ti, da ti uspe, pa le pogumno, saj veš kaj smo rekle, 2010 bo boljše letouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.1.2010 9:51:13   
katjakokol
user posted image user posted image user posted image TJAZ VSE NAJBOLJSE ZA TVOJ 5 ROJ.DANuser posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.1.2010 12:46:39   
ada2
o, a slavljenca imamouser posted image user posted image user posted image .... pa potem jutri še enega, ne?

Tjaž vse najboljše!user posted image user posted image , pa ne mamice jezituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?