Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.1.2010 21:04:55
|
|
|
|
trezika
|
dober večer, kaj bo dobrega?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.1.2010 12:27:35
|
|
|
|
trezika
|
dober dan, danes bo kaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.1.2010 15:17:53
|
|
|
|
ada2
|
mi2 z adamom sva se sankala... napol po travi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.1.2010 16:45:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi2 z adamom sva se sankala... napol po travi midve z Marušo tudi prej dopoldan...potem pa je spala od 11 do skoraj 13.30
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 17:43:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.1.2010 8:14:39
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro babike! pa ena vlka .. lahko pa vam pošljem malo snega po želji mi smo se tudi že včeraj sankali in smučali timon je pravi korenjak na smučkah morrak tudi mi bomo imeli malo bebico !!!! da ne bo pomote da da bom jo jaz mela ampak bom zaenkrat še tudi tiho in molila da bo vse ok! tak babe kavo ste spile zdaj pa na sanke pa akcija z na sneg
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 19:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.1.2010 20:46:16
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak upamo da bo ostalo in ne bo SPET šlo ampak je že 5 tednov tak da upamo na najbolše!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 9:23:14
|
|
|
|
katjakokol
|
timonu sve najboljse za 2go svecko mi pa se 8dni pa imamo prvp svecko in kako ste kaj ostale mi uzivamo 100na uro mai pa je pravi navihanec se bo mami vidla svoje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 9:28:05
|
|
|
|
ada2
|
kam bi človek zapisal, da se ene še znate javit Vse najboljše Timon
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 9:49:06
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa ne vem, če veste... včeraj smo imeli v Ormožu spet kriminaliste... je bilo javljeno, da je na avtobusni postaji v enem avtu nastavljena bomba kolikor sem jaz zvedela, bi naj šlo za nesrečno ljubezen... kao, en moški bi rad imel eno punco (njo poznam), ona pa njega ne in ji skoz pomalem že dela neke ****rije, zdaj pa naj bi še to zakuhal svašta
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 10:13:17
|
|
|
|
tatly
|
TIMON VSE NAJBOLSEEEEEE
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 10:23:57
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kam bi človek zapisal, da se ene še znate javit Vse najboljše Timon ja ada zaj pa res malo da se javimo saj zaj ko bo zima se bomo malo vec in kako ste kaj vi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 11:05:46
|
|
|
|
*monchy*
|
Hvala vsem v Timonovem imenu! in pa bosta v soboto
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 11:06:20
|
|
|
|
*monchy*
|
me nekaj jezi rr
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 7.1.2010 11:07:14 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 19:24:26
|
|
|
|
Barbara111
|
Timon! Vse naj ,naj za tvoj 2.rojstni dan !
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 20:08:49
|
|
|
|
trezika
|
TIMON VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ŠE OD NAS!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 20:14:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2010 20:49:31
|
|
|
|
*monchy*
|
hvala vsem!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.1.2010 8:25:15
|
|
|
|
*monchy*
|
jutro čveke! viidim da vas nihče ne more ustavit kak čvekate htela sem vam samo povedat da se bom od zdaj naprej oglasla bol poredko ker majo ene malo preveč za povedat, da mam preveč časa da sem na netu... smilijo se mi v glavnem... tak da se čujemo... aja pa eno za vse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.1.2010 10:40:08
|
|
|
|
ada2
|
včeraj smo se sankali v osluševcih po njivah... letelo je ko šus sosed je zvezal trojne sanke za mali traktor oz. ni glih traktor, eno tako mini terensko vozili ( znamke john deere, kar je bilo še posebej všeč adamu ) in smo leteli do trde teme smo se vozili joj je bilo smeha, ko je kdo padel s sank, pa ko se je 1x nuši strgala vrvica, pa ko sta se naša in dedekova psica zakopali v sneg in prišli ven kot dve kepi žal mi je samo, da nisem vzela fotoaparata s sabo ... sicer pa upam, da v kratkem ponovimo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.1.2010 13:17:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* jutro čveke! viidim da vas nihče ne more ustavit kak čvekate htela sem vam samo povedat da se bom od zdaj naprej oglasla bol poredko ker majo ene malo preveč za povedat, da mam preveč časa da sem na netu... smilijo se mi v glavnem... tak da se čujemo... aja pa eno za vse joj kako me takšen folk raz..... naj se brigajo zase pa bodo tudi oni meli kaj za delat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.1.2010 13:18:33
|
|
|
|
trezika
|
ADA lepo da ste uživali...midve sva se včeraj tudi sankali...uživa milijon na uro....dans nama je pa ta ledeni dež, al karkoli že leti z neba, vse pokvaril
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2010 19:49:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2010 19:51:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?