|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
19.1.2010 19:56:22   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

morrak včeraj sem bila v službi na pomerjanju uniforme in potem še na enem uradnem čveku s šefico. je bila ful dobre volje in sva vse napisale glede mojih pravic/želj glede dela. upam, da bo res tako. no, in sem že tam veliko čvekala (zavleklo se je kar na uro in poluser posted image ), ampak mame tvoje pa nisem srečalauser posted image

kaj že ?
Ja mogoče je še v bolniški

pa daj no, za dan žena začnem... saj ne vem, ali naj prilepim user posted image  aliuser posted image  

a na bolniški je bila? sploh nisem vedelauser posted image  upam, da ni kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.1.2010 19:58:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

oj lep pozdrav vsem

najprej hvala za voscila

mi smo danes imeli posvetovalnico in mai ima ze 11kg in 830g velik pa je 75cmuser posted image user posted image user posted image ostalo pa vse ok

višino je imel naš miha tako pri 9 mesecih, kilažo pa dobra 2 in pol kg nižja... drugače pa super, da lepo rasete in da je vse okuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.1.2010 10:10:06   
*monchy*

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada tebi pa včeraj maham in blinkam ampak si ti tak (mislim da je adam naprej sedel v avtu?) nekaj razlagala da me sploh opazla nisi ko si zavijala proti zdravstvenem domu user posted image

ne, tega pa mi ne prakticiramo. adam je vedno zadaj zvezan v stolčku, ker drugače se on ne more peljati, se dere ko hudič... imamo še probleme če se mora s kakim drugim avtom pelati, ki ni našuser posted image .... bila je pa nušauser posted image  sma šle k ortodontu.... videla te pa res nisemuser posted image .... oprostiuser posted image

nisem tak gledala kdo je bil ker mi je timon odzadi nekaj spraševal in sem mislila da je bil adam ker si tak na vlko nekaj razlagala user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
20.1.2010 10:10:29   
*monchy*
aja pa dobro jutro user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 19:55:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.1.2010 7:55:42   
katka37

eh.....

še dobro, da včasih srečam kakega sina od kake naše (ne)čvekulje, da potem malo podebatirava na cestiuser posted image

ada, bodi srečna, vsaj to user posted image user posted image user posted image
če pa mi dnevi tako bežijo, da več ne vem, za razjokat, saj boš na žalost kmalu na istem, pa še celo na praznik, groza, kaj nisi mogla najti boljšega datuma za vrnitev v službo, idi malo k p pa v bolniško, saj ne moreš začeti 8. marca, haloooooooooooooo user posted image
zadnjič so bili kot po moji stari navadi vsi telefoni prazni, ni čudno da me nisi dobila, upam, da bo ta vikend kaj boljši in bomo kaj fraj, v soboto sicer ima moj turnir, nedelja pa bo tokrat verjetno brez smučanja in bo kaj časa za čvek, se slišimo

morrak, seveda vedno nekoga sreča, če pa ada pozna ves svet user posted image

user posted image user posted image za vse otročičke, ki pridno rastejo in vas vsak dan razveseljujejo

morrak, uživajte in zdrži delovno soboto

monchy, si prepričana da se ni ada menila sama s sabo user posted image user posted image , ob treh otrocih rabi včasih malo tišine da sliši sama sebe, tako kot jaz in je v avtu dobra prilika user posted image (se vidi da je petek, ker me meče )

babike, bodite lepo, jutri pa sankat, če ne že danes

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.1.2010 8:41:58   
ada2
katka dvomim, da se bomo lahko videli ta vikend, ker bomo po mojih slutnjah brez avta, oz. z nadomestnim, ampak brez otroških sedežev, ker je moj pač tak trmast, da raje ne bo nikamor šel, kot pa v drug avto predal sedežeuser posted image user posted image user posted image  no, obstaja pa možnost, da pridemo pešuser posted image  (ampak potem bom sama z otroci).
8. marec za začet je pa čisto ok, sem že dobila rožico obljubljeno od sodelavcauser posted image

morrak sem potem bila v sredo še 1x v službi, pa sem jo srečala, smo se v dvigalu skupaj peljaliuser posted image

drugače pa tudi nam letijo dnevi nenormalno, v sredo smo čisto po naključju prišli v knjižnico ravno na pravljično urouser posted image user posted image , mi sicer še ni jasno ali je adam vedel za to , ko je tako silo delal za knjižnicouser posted image , tako, da smo potem prišli po temi domov in je adama skrbelo, če bomo sploh našli domuser posted image , ampak očitno še ne dovolj, ker sta se mi v parku z nušo potem skrila in sem ju mogla čakatuser posted image .... včeraj smo imeli v šoli govorilno uro in HB vsaj tu so padle pohvale in vzpodbudne besede, pa če bo tak nadaljevala bo vse v redu, ocene so lepe, mogoče jo včasih malo zanese in malo preveč klepetauser posted image user posted image user posted image  (to sicer res ne vem po kom), na splošno je pa ok.  če pa povem po pravici sem šla pa kar z malim cmokom v šolo, pa ne zaradi ocen, saj to mi za vsako sproti pove, ampak se mi zdi, da se premalo posvečam njenemu delu v šoli, oz. ona tudi nikoli ne reče, da bi ji kaj pomagala, pa če sem iskrena včasih pomislim na to, da bi šla pregledat kaj delajo, ampak mi zmanjka energijeuser posted image user posted image ... v glavnem, upam, da se ne pokvariuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.1.2010 13:54:15   
ada2
jao, jao   tak je če nimaš mere.... skuhala za celo naselje, zdaj pa se z ubogo špelo že pol ure baševa z bujto repouser posted image

če še katera nima kosila, lahko komot pride, po moje jo bomo kar 3 dni jedliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.1.2010 13:56:01   
ada2
aja, zvečer pa prosim držite pesti - grem na razdeljevanje vlog v gledališčeuser posted image  

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.1.2010 21:30:08   
trezika

aja, zvečer pa prosim držite pesti - grem na razdeljevanje vlog v gledališčeuser posted image  

oooooooo?
upam, da nisem prepozna.... držim pestiuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 14:59:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
23.1.2010 16:20:24   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nuša je naredila baletni izpit

pa vlogo imam, za realizacijo igre pa nam manjka en igralec, en mlad fantuser posted image

pozna katera koga, ki bi prišel?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2812
23.1.2010 16:27:20   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nuša je naredila baletni izpit

pa vlogo imam, za realizacijo igre pa nam manjka en igralec, en mlad fantuser posted image

pozna katera koga, ki bi prišel?

čr bi rabli mlado punco, bi js prišla user posted image user posted image tako pa ti žal ne morem pomagat....
kje pa to igraš?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 18:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 18:48:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2815
24.1.2010 11:17:17   
katka37
nuša, čestitam user posted image user posted image user posted image

ada, potem pa mogoče naslednji teden, mene itak muči migrena, upam da bo tableta prijela
čestitke tudi tebi, si pa res vsestranska, pridna user posted image

za kosilo pa kar juha iz zamrzovalnika in kebab, da ni kuhanja

Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 13:07:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
24.1.2010 18:33:42   
ada2
morrak hvalauser posted image  upam, da bo uspelo.

katka še dobro, da se nismo nič zmenili za danes, namreč miha je zakuhaluser posted image  malo sumim na 6. bolezen, bomo videli čez 3 dni.

nič, grem počasi otroke na spanje pripravit, pa še sama v posteljo skočim, za drugo tak nisem...

aja, prej sem do sosede skočila, ker je bila nuša tam in je "pozabila" na uro, pa mi je tak pasalo tam sedet pa čvekat, da bi najrajši kar ostalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.1.2010 13:51:39   
pondelak
Evo še malo mene po dooolgem času.ja kak ste kaj ženske?pa otročički? Tatly oni dan smo vas iskali pa vas ni blo doma;-(user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.1.2010 20:16:28   
trezika
ADA pikepoke za Miheca user posted image user posted image
js sn pa mislila naju z Marušo jutri al pa pojutrišnjem najavit....pa bova raje počakali, če bo res mel to 6 ob....pa kaj to vsak preboli? Ker se mi zdi, da je tega kr ogromno, vsaj pr marčevkah user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.1.2010 19:14:48   
ada2
torej... po obupni noči, ko nisem več vedela, ali naj bom z mihom v kopalnici nad paro, ali naj ga zavijem pa nesem ven vdihavat mrzel zrak, sva se zjutraj napokala k zdravnici. diagnoza: laringitis. dobil je eno injekcijo deksametazona, jutri morava še po eno, za naprej bomo pa videli...

trezika obisk bova morali prestavit  na petek.

je pa ta miha en tak čuden otrok... najprej je bolan tako, da sedet ne more, samo jokca in negibno leži, ko pa začneta nuša in adam noreti okoli njega pa hitro pot pod kolena in hija za njima.... še pred pol ure se mi je mešalo, ker je miha neutolažljivo jokal, zdaj se mi pa meša, ker so vsi trije tak glasniuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.1.2010 19:16:02   
ada2
aja, morrak sem ga poklicala in povabila, je obljubil, da pride, zdaj pa drži pesti, da ustreza vsem režiserjevim pogojemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.1.2010 19:58:09   
trezika
ojoj, bogi Miha... upam, da bosta čimprej ok.... saj z obiskom ni panike...samo da se pozdravita pa se bomo že zmenili

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 20:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.1.2010 20:51:20   
ada2
trezika saj ni panike, zdaj ko vem kaj je... adam je tudi imel ene 2x laringitis, pa smo preživeli. hudo je le gledat zraven, pa poslušat tisti lajajoči kašeljuser posted image
mi je pa uspelo ga spat spravit, pa nuša in adam sta  tudi v postelji, jaz pa šibnem v kopalnico, pa za njima... bom malo še razočarane gospodinje pogledala, pa probala mojega počakat, ki je šel na ptuj sprejet poslovne partnerje iz tujine, če se mu bo pa predolgo zavleklo, pa bom vsaj v tišini spalauser posted image

moram vam pa povedat kako lepo gesto sem danes doživela od enega gospoda v qlandii na ptuju... torej, ko sva z mihom končala pregled sva skočila še po kalcijeve tablete in fiziološko in neke malenkosti v interšpar, pa nisem imela drobiža za vozek... oz. imela sem hoferov žeton, pa 2 eur, pa noben ni pasal. pa je pristopil en fant - sicer šparov uslužbenec - pred tem sem ga videla, kako je vozičke okoli razvažal, pa mi s svojim ključkom odklenil en vozek, pa rekel, da se ne bom matrala z otrokom v naročju. na hitro sem pogledala na njegovo tablico z imenom, pa sem si samo zapomnila, da mu je ime aleš.  user posted image user posted image user posted image  za take uslužbence.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!