ada2
|
katka dvomim, da se bomo lahko videli ta vikend, ker bomo po mojih slutnjah brez avta, oz. z nadomestnim, ampak brez otroških sedežev, ker je moj pač tak trmast, da raje ne bo nikamor šel, kot pa v drug avto predal sedeže no, obstaja pa možnost, da pridemo peš (ampak potem bom sama z otroci). 8. marec za začet je pa čisto ok, sem že dobila rožico obljubljeno od sodelavca morrak sem potem bila v sredo še 1x v službi, pa sem jo srečala, smo se v dvigalu skupaj peljali drugače pa tudi nam letijo dnevi nenormalno, v sredo smo čisto po naključju prišli v knjižnico ravno na pravljično uro , mi sicer še ni jasno ali je adam vedel za to , ko je tako silo delal za knjižnico , tako, da smo potem prišli po temi domov in je adama skrbelo, če bomo sploh našli dom , ampak očitno še ne dovolj, ker sta se mi v parku z nušo potem skrila in sem ju mogla čakat .... včeraj smo imeli v šoli govorilno uro in HB vsaj tu so padle pohvale in vzpodbudne besede, pa če bo tak nadaljevala bo vse v redu, ocene so lepe, mogoče jo včasih malo zanese in malo preveč klepeta (to sicer res ne vem po kom), na splošno je pa ok. če pa povem po pravici sem šla pa kar z malim cmokom v šolo, pa ne zaradi ocen, saj to mi za vsako sproti pove, ampak se mi zdi, da se premalo posvečam njenemu delu v šoli, oz. ona tudi nikoli ne reče, da bi ji kaj pomagala, pa če sem iskrena včasih pomislim na to, da bi šla pregledat kaj delajo, ampak mi zmanjka energije ... v glavnem, upam, da se ne pokvari