Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 22:51:06
|
|
|
|
petra a
|
uhu, katja, zagovor naj bo pa čimprej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 22:53:45
|
|
|
|
majana79
|
odpujsam! nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 23:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
petra a - jaz bi tudi en kebab,... zdajle. kadar sem prehlajena, se mi ogromno je! skregano z zakoni zdravljenja, vem,... ampak na ta način preženem okus po "bolezni". tudi jaz pujsam proti spalnici,... khm. utrujena sem že. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 7:19:32
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro! Smo se ob 6.30 zbudili v joku in nisem nikakor mogla Nike pomirit. Sva se vstale in se šle previt, pa zgleda ne bo nič već z spanjem. Ponoči je bilo prav pestro . Zdaj pa se igra v stajici, jaz pa sem pri kavi in berem za nazaj. Vam vsem pošiljam za tolažbo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 7:24:53
|
|
|
|
OliveOyl
|
Po dolgem času...jutro Nisem kaj preveč brala,bolj na hitro vse skupaj elly upam da se ti krvavitev ustavi in se nikoli več ne pojavi,vem kako to zgleda. Tanja superca za novo kuhinjo,sam ne zdaj rilca predolgo kuhat-je škoda kuhinje Flaska blagor tebi,ker jih imaš pri varuški,sveta nebesa :) k.tja itak si carica s svojimi komentariji in filozofskim razmišljanjem dudi zapravlja in se sanka..lepo maja, majanca moje sotrpinke z nočnimi obredi,komaj čakam da zraste-sam res... Oh ,naši so šli šele danes v vrtec,vročina in prehlad,Tina je tudi vsa zamašena.Dobiva 6.zobek.. Jah bo nekako no. Zdaj grem pa na masažo hrbtička,ker me nenormalno boli,zadnjič nisem šla je bilo preveč snega. Pa v šihtu so se spomnili name,sem dobila vabilo za letni razgovor za leto 09,bruhuhuuu... Tako da zdaj stalno mislim na njih in na skorajšnjo vrnitev.Evo that'S it.. čawči
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 7:27:20
|
|
|
|
KatMat
|
zivjo olivica!!!!!!!1 dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 7:36:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, joj, dobro opravite jutri! Pol velja za jutri zvečer! Bom še katmat pocukala in ajetam*. Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. bla pokucana!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 7:47:45
|
|
|
|
KatMat
|
kuga je zdej dons?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 7:58:35
|
|
|
|
KatMat
|
no pa mam spet monologe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:07:17
|
|
|
|
AKP
|
Katmat dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no jz sem že vse naredila kar sem mislila zdej pa se počas zrihtam in grem na kavo k sosedi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:21:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo bili tudi zgodnji. Se je zbudil malo pred pol osmo, pa sem mislila, da bo še kaj zakinkal po dojenju, ampak ni šlo. Tudi prav, itak je bil priden ponoči-se je zbudil samo enkrat za papcat okol štirih al kdaj. Očitno flaška zvečer pomaga Aja, dudi, mene tudi lahko daš na seznam za večerjo, sva z mojim že zmenjena, da grem (on gre pa v sredo na en rojstni dan). Pa lahko daš znakec za sedenje, ker zdaj že skos sedi. Moram pa pohvalit mojega-je včeraj spekel muffine zvečer, čeprav sem jst rekla, da jih bom (pa se mi nekako ni dalo), popspravil kuhinjo, skuhal za malega....takole, ko je doma, je res pravi balzam, se človek hitro razvadi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:25:44
|
|
|
|
AKP
|
Cveka ti si pa pridna. Jaz se pa trenutno samo miselno pripravljam na pospravljanje. Vmes sem edino na hitro pometla, ker mi je tamala rožo prevrgla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:27:34
|
|
|
|
AKP
|
Papua dobro jutro. Jaz sem se tudi prav razvadla, ko je bil moj doma. Ga prav pogrešam .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Cveka ti si pa pridna. Jaz se pa trenutno samo miselno pripravljam na pospravljanje. Vmes sem edino na hitro pometla, ker mi je tamala rožo prevrgla. ja jz zmerom zjutraj vse naredim k pol k se enkrat zicnem pred rač. ne naredim nič več no kava pr sosedi je pa padla v vodo je mogla it v LJ. zdej si jo grem pa sama seb skuhat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:39:25
|
|
|
|
cebelica82
|
dobro jutro....mi smo pa danes stari 8 mesecev....pa bolani!! vročina kar ne gre, že od nedelje, mamo poln nosek, tako da ne moremo spat...več ne vem, kaj naj naredim.... spiramo s fiziološko vsak dan najmanj trikrat, dajem ji svečke proti vročini, pa nič.....kakšen nasvet?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:42:28
|
|
|
|
AKP
|
Čebelica ti pošiljam . Ko je imela Nike poln nosek sem ji kupila mazilo za nos, ki narejeno iz fiziološke in ji je to mazilo fajn odprlo nosek.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:45:54
|
|
|
|
AKP
|
Cveka sem se končno spravila k pospravljanju. Kuhinja in dnevna sta že skoraj gotovi, wc je že spucan, kopalnica pride malce kasneje na vrsto, zdaj še hitro šibam v spalnico, posesal bo sin in bo pospravljeno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:51:47
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! čebelica, čestitke za obmesečnico in za zdravje! noč je bila mi je skos na joški visel. smo v mama fazi? ojoj. komi čakam, da vas vidim!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:52:09
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Dons pa v Salzburg, hoče dedi Taji kupt Mozart talerje , pa mal mesto pokazat. Ta teden jo bojo babice in dedek tok razvadli, da ne vem kaj bom drug teden z njo počela. Dedi je glih violino začel vadt, je kr okamenela, ga nepremično gleda.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:52:29
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Danes smo sami 3, ati je nekje v letalu na poti v Frankfurt in smo že naredili prvo meumnost. Smo se zbudili 8.10 in se mi ni dalo hiteti za vrtec... Tako smo vsi doma... ma bo luštno... Včeraj po telovadbi sem bila pa čisto crknjena... jeza se je odkadila, samo utrujena sem bila, da sem padla še samo v posteljo. Tubby kako si??? Tanja... brez komentarja. Dec zmešan... Dudi... ti pa šmekaš s tole barvo... Kdaj gremo na kavo??????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:53:22
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Cveka sem se končno spravila k pospravljanju. Kuhinja in dnevna sta že skoraj gotovi, wc je že spucan, kopalnica pride malce kasneje na vrsto, zdaj še hitro šibam v spalnico, posesal bo sin in bo pospravljeno. vauuu pridna......
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:54:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kdaj gremo na kavo?????? to bi se blo tud fajn zmenit, ja
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:55:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: AKP Cveka sem se končno spravila k pospravljanju. Kuhinja in dnevna sta že skoraj gotovi, wc je že spucan, kopalnica pride malce kasneje na vrsto, zdaj še hitro šibam v spalnico, posesal bo sin in bo pospravljeno. vauuu pridna...... jep, se kar podpišem
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 8:56:29
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro.... Spali smo tko kot do zdej-se pravi v redu. Bi mogle it dons z malo na telovadbo, pa se mi ne da, bom vaju počakala lake-do druzga tedna Učit bi se mogla, pa je to misija nemogoče, ker skoz za tamalo rinem in jo vlečem stran od stolov, vtičnic.... Bedno vreme-obup!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?