Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:18:13
|
|
|
|
Tanja_
|
flasa dej ti k si od foha- a se dobi kaka polir pasta za visoki sjaj pulte?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:19:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flasa dej ti k si od foha- a se dobi kaka polir pasta za visoki sjaj pulte? Joj, to pa nevem Vpraši tam kjer si kuhinjo kupila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:31:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja no, kam ste se poskrile
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:32:22
|
|
|
|
Anonimen
|
no da ne boste tolkle trio kva dogaja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:32:51
|
|
|
|
Kasija
|
Pozdravljene! IZVIRNO SPOROČILO: AKP Ima mogoče katera Aventov baby sitter SCD520. jaz imam aventovega - ne vem če ravno tega - in mi tudi kdaj ne lovi oz. lovi kako drugo napravo. gori zelena luč, ampak otroka ne slišiš. sem ugotovila (pa sicer tudi piše v navodilih) da moraš prižgat starševsko enoto 1m stran od enote otroka, da se povežeta. jaz jo prižgem pred zaprtimi vrati spalnice in potrkam rahlo na vrata, da vidim, če sta se enoti res povezali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja no, kam ste se poskrile jz vas berem sam samo berem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:38:34
|
|
|
|
ledenka
|
aj em hir kako zdaj za danes zvečer, kje pa kdaj?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:41:34
|
|
|
|
šivilja
|
Še jaz ponavljam vprašanje kdo je JR na Fb? Jaz sem tudi za kakšen dopoldanski miting, samo bi bilo fino se en dan prej zmenit, da uskladim vso logistiko. Na večerjo mi ne bo ratalo prit - je H. začela spat zvečer od ene osmih, samo moram biti zraven, ker se do pol desetih velikrat zbudi. Danes sva imeli pregled in ima bejba pri še ne dopolnjenega pol leta skoraj devet kil in 70cm. Zdaj vsaj vem, zakaj me tako hrbet boli. Pa še cepljena je bila - po prvem ceplenju je bila zelo boga, upam, da bo zdaj bolje. Ledenka ti si veliko po centru LJ in kadar sem tam se vedno spomnim nate, pa nimam tvoje št. A mi jo zaupaš na ZS, pa te naslednjič pokličem,ko se bom odpravljala na trg. Jaz tudi večinoma iz Trnovega štartam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:41:41
|
|
|
|
AKP
|
Kasija bom še probala to da bo res meter vstran od otroka, zdaj je res malce manj kot meter.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:42:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aj em hir kako zdaj za danes zvečer, kje pa kdaj? Povej kdaj lahko prideš? Majana nič ne pove kdaj lahko. Tanja tut ne. Jaz sem flexible. Bi se pa magar dobile na prešercu, OK?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:43:00
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka še eno vprašanje - kje si našla varuško. Jaz bi rabila eno, pa sem bila nad Sezamom enkrat bridko razočarana, pa ne bi še enkrat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:51:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ok. Grem pospravljat Bom prišla refrešat vsake toliko pa da vidim če bo kej iz te kave in kdaj naj pridem zvečer na prešerca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:55:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aj em hir kako zdaj za danes zvečer, kje pa kdaj? Povej kdaj lahko prideš? Majana nič ne pove kdaj lahko. Tanja tut ne. Jaz sem flexible. Bi se pa magar dobile na prešercu, OK? jaz lahko po 20, varuška pride ob 20., rabim pa ene 10 min do centra. tako da če se zmenimo med 20. in 20.30, je zame super, sicer pa imamo telefone in se slišimo, če bo katera zamujala
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 10:57:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ledenka še eno vprašanje - kje si našla varuško. Jaz bi rabila eno, pa sem bila nad Sezamom enkrat bridko razočarana, pa ne bi še enkrat. potem ti ne bom kaj dosti pomagala. moja je iz Sezama, samo jo bom v kratkem izgubila, ker išče službo izven LJ.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:04:31
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ledenka še eno vprašanje - kje si našla varuško. Jaz bi rabila eno, pa sem bila nad Sezamom enkrat bridko razočarana, pa ne bi še enkrat. potem ti ne bom kaj dosti pomagala. moja je iz Sezama, samo jo bom v kratkem izgubila, ker išče službo izven LJ. kaj pa je narobe s sezamom? jaz sem tudi imela sezam v mislih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:06:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ok. Velja ob 20h na prešercu. Se bomo že dobile. Tanja, si zapisala? Majana, si zapisala?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:07:31
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Kasija bom še probala to da bo res meter vstran od otroka, zdaj je res malce manj kot meter. nisva se razumeli. jaz dam otrokov del naprave otroku v posteljico ali kamorkoli blizu. vključim. potem stojim meter stran (če si bliže, pride do sozvočja in strašansko zacvili naprava) in vključim se starševsko enoto. potem se povežeta. preverim s trkanjem na zaprta vrata.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:09:45
|
|
|
|
petrazg
|
Kaj je zdaj s kavo.... Nič, ok pol pa nič...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:10:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kaj je zdaj s kavo.... Nič, ok pol pa nič... Ja nobena se ne oglasi? Jaz sem še vedno za.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:12:32
|
|
|
|
petrazg
|
Kaj je zdaj to babe? A vse doma pucate al kaj Kasija, Ajetam sta sigurno za... Kje je pa Tanja?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:14:05
|
|
|
|
šivilja
|
Ma saj nič tako kritičnega, samo razjezili so me pa fajn. Sem nujno rabila varstvo za dva otroka - sem klicala štiri dni prej in so rekli, da me bo ena poklicala. In me ni nihče klical do devetih zvečer, zjutraj ob osmih sem pa rabila varstvo. Jasno, da smo potem celo širšo familijo na glavo postavili, da smo nekako rešili ta problem. Potem me pa ob pol desetih ena pokliče - ja hvala lepa. Jaz sem mislila, da bi jo jaz in otroka mogoče prej vsaj enkrat videla, preden jih pustim cel dopoldan same. Pa sploh jaz nikogar ne kličem ob pol desetiuh zvečer. Sem se ji lepo zahvalila in odložila. In kaj dobil potem po pošti - položnico od Sezama za stroške posredovanja. Je letela v smeti po najhitrejšem možnem postopku. Saj če najdeš seno fino punco in se potem direktno z njo meniš je fajn, samo jaz te punce še nisem našla. Nekako bi raje nekoga, ki ga kda vsaj malo pozna. Moja sestra je večkrat koristila Sezam in je tudi kakšno fajn našla za malo dlje časa (enkrat tudi enega fanta, samo za malo večje), enkrat je prišla pa ena darkerca vsa potetovirana, polna kovine in mrtvaških glav. Saj mogoče ji delamo krivico in je bila čist OK punca, samo jaz je tudi ne bi spustila k otrokom. Majana a bi mogoče ti vseeno uno svojo vprašala, če bi bila pripravljena, ker jaz moram nujno k zobozdravniku, ker drugače bom kar na protezo prešaltala, pa bi jo medtem s H. mal na sprehod poslala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:15:26
|
|
|
|
šivilja
|
Ja zdaj je moj odgovor malo trapast izpadel - nanaša se n anezadovoljstvo s Sezamom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:20:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kaj je zdaj to babe? A vse doma pucate al kaj Kasija, Ajetam sta sigurno za... Kje je pa Tanja? ...in potem vse tiho je bilo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:21:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja grrrr.... Da si sploh upajo položnico poslat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 14.1.2010 11:21:32
|
|
|
|
petrazg
|
Itak....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?