Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:18:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba.... Kdaj pa pride?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:19:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba.... ja če ste res za jutri, jaz prestavim eno stvar, ki jo imam popoldne v načrtu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:20:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! iz tvojih ust... še 20 minut, pa začnem pripravljat večerjo. in dneva je konec. kaj zdej to pomeni, a greš al ne? al gremo po pico pa pridemo k tebi? a je tvoj spet lost in space? mah nad mojim sem že obupala, pa tud sicer mamo bolj nemi film neki je sicer rekel, da zna bit zgodaj, ampak... to običajno pomeni pred 9. če se ne zasedi na piru.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, kariere pa jaz itak ne mislim delat... sem tko, pridna in vse, ampak ne bi bila pa šef pa ne bi živela za službo prepuščam to vam k ste še mlade jako mlade, ja ja one so 20+, midve pa 25+ jaz sem tudi pri "midve",...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:22:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba.... ja če ste res za jutri, jaz prestavim eno stvar, ki jo imam popoldne v načrtu bom jutri vprašala varuško, če je fraj. ona je vsaj zanesljiva...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:23:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba.... ja če ste res za jutri, jaz prestavim eno stvar, ki jo imam popoldne v načrtu bom jutri vprašala varuško, če je fraj. ona je vsaj zanesljiva... o šit kruta resnica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:25:34
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba.... Kdaj pa pride? Pojma nimam.Imamo isto kot pri ledenki slika brez zvoka Jutri bi jaz lahko...Upam, da bova že govorila do takrat...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:25:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba.... ja če ste res za jutri, jaz prestavim eno stvar, ki jo imam popoldne v načrtu bom jutri vprašala varuško, če je fraj. ona je vsaj zanesljiva... o šit kruta resnica vsaj vem, kaj pričakovat... in kolk se lahko zanesem. NOT MUCH, I'M AFRAID.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:26:30
|
|
|
|
ledenka
|
pr nas ni čisto brez zvoka... tu in tam se pojavijo napisi
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:27:53
|
|
|
|
majana79
|
no, se bomo čez dan slišale pa zmenile ob 9 zjutrej bote pa pesti držale, mamo mi pregled v PEK... upam da bo vse ok in da ne bomo cel dan viseli tam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:28:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pr nas ni čisto brez zvoka... tu in tam se pojavijo napisi LOL
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:29:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 no, se bomo čez dan slišale pa zmenile ob 9 zjutrej bote pa pesti držale, mamo mi pregled v PEK... upam da bo vse ok in da ne bomo cel dan viseli tam bomo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:30:35
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, kaj delaš za večerjo? jaz sem brez idej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:31:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, joj, dobro opravite jutri! Pol velja za jutri zvečer! Bom še katmat pocukala in ajetam*. Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:31:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kaj delaš za večerjo? jaz sem brez idej mulipino kašico Gute nacht, tale je polnozrnata.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:32:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. a veš da sem vama tole misla predlagat, ampak se mi je zdelo preveč 'udarno'
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:32:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hm, večerja... Bi moglo bit kej dobrega za ob filmu ob 8h. Moram tudi jaz premislit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:33:03
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kaj delaš za večerjo? jaz sem brez idej mulipino kašico Gute nacht, tale je polnozrnata. aja to za M. mislim da imam jaz tudi to za J. sem misla da zate delaš večerjo J. je že zaspal, mi je prej obe zizi dobesedno izčrpal...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:34:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. a veš da sem vama tole misla predlagat, ampak se mi je zdelo preveč 'udarno' To pa že ni udarno. Prej miroljubno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:35:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kaj delaš za večerjo? jaz sem brez idej mulipino kašico Gute nacht, tale je polnozrnata.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:36:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. a veš da sem vama tole misla predlagat, ampak se mi je zdelo preveč 'udarno' To pa že ni udarno. Prej miroljubno. a bi se kar v mestu dobile, tko k zadnjič?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:37:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. a veš da sem vama tole misla predlagat, ampak se mi je zdelo preveč 'udarno' To pa že ni udarno. Prej miroljubno. moj se temu elegantno izogne. ni ga doma.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:38:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. a veš da sem vama tole misla predlagat, ampak se mi je zdelo preveč 'udarno' To pa že ni udarno. Prej miroljubno. a bi se kar v mestu dobile, tko k zadnjič? Lahko. Čeprav mislim da so orasitev že skensali? Je možno? No sej stara Lj je vedno lepa Pa kuhano vino imajo tudi v lokalih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:40:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, pomoje boš naredila tako kot jaz Če bo tkole ko danes se bom samo oblekla, rekla kam grem in šla. Se mi ne da prerekat. Res ne. a veš da sem vama tole misla predlagat, ampak se mi je zdelo preveč 'udarno' To pa že ni udarno. Prej miroljubno. moj se temu elegantno izogne. ni ga doma. No evo. Če to ni miroljubno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:41:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kaj delaš za večerjo? jaz sem brez idej mulipino kašico Gute nacht, tale je polnozrnata. aja to za M. mislim da imam jaz tudi to za J. sem misla da zate delaš večerjo J. je že zaspal, mi je prej obe zizi dobesedno izčrpal... paradižnikovo solato si bom naredla. če se mi bo dalo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?