leda
|
madona. človek mal ne najde časa za rr, zdej pa sploh ne vem, kero naj začnem komentirat??!! no nakladam: olivija, ma kaj jst to berem??!! na fb ni blo niti pol tolk dramatično. wow. kolk pa je kej trdna diagnoza o tabletkah, ki naj bi zakrivile vse to? sem mela namreč glih dons telefon v roki, da prikličem recept, pa zdej še mal pomišljam. pri nas je bla namreč sarayina metoda kriva za to, da mam razliko v letih tri leta, ne pa vsaj štiri kot sem (hahahaha) planirala. tko da poleg ugodnostnih minusov, ki jih je že lara komentirala, se žal ne morem zanest niti na svoja častitljiva leta, ki naj bi v praksi prinesla tudi to, da se težje zanosi...ja valda. sicer pa pri nas pestro. sem kar malo pregorela ta pondelk. zahtevna služba, dva pamža, to, da ne znam zgodi spat in zato že dolgo nisem skupi spravla osem ur spanja (nepretrganega pa sploh ne), da se moram tut družabit, pa jet na kako otvoritev al pa tarok vržt, pa še bi lahko naštevala. glih dons sem mela spet sceno, ki jo bom pa enkrat res posnela. ob 7.00 zjutri stojim v kuhni z džezvo v roki in tuhtam, kaj že hočem narest. tamala mi hodi po nogah in v dvignjenih rokicah drži kniggo in dela: he, he, HE, HE. tavelka pa dirka gor in dol in zraven tuli: mami, ti si volk, jaz sem rdeča kapica. ne mami, ti si princesa, jaz sem baletka. ne, mami,... pol pa pride tkole na obisk moja sestra s tremi otroci. in jih gledam, kako se pakirajo za domov in si rečem, ma ni panike. mam eno roko za vsako.
|