|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
14.1.2010 20:29:37   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dopust?? za maj?? za prvomajske ne bomo šli nikamor, verjetno potem, okrog 15. maja. ampak je še čas za rezervacijo.

To itak, samo je pa do 31.1. popusta 10 %,  če se v tem času rezervira. Itak vemo, da gremo, pa sem kar rezervirala. Gremo pa preko tuje agencije, Terra reisen, ne vem če je avstrijska ali nemška, no v glavnem bistvo je, da je Relax bil 28 € dražji. Sicer je naša agencija zastopnik za tujo, ampak je pa vseeno bolj ugodno. Ne moreš verjeti, če ne vidiš. Se pravi, da tuji državljani, čeprav s petkratno plačo od moje letujejo ceneje kot jaz.

Mojega sem poslala po pice. Čeprav sem daleč od tega, da bi imela idealno postavo, bi bilo bolje da bi samo škatlo gledala, ampak klinc. Nisem je jedla že od pamti veka. Se mi je lušta v nulo.

o njamsi.user posted image
dober tek!!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.1.2010 20:30:43   
zband
Kdor ne dela, se ne more zmotiti.

napaka je bila takšna in tako naumna da je pri mojih letih ni mogoče narediti.

ampak bo že

tudi ti se lepo naspi in uživaj jaz vstanem ob 4.30 in grem v mesto palm-larino croftovo mesto

noč lepa tebi in tvojim

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.1.2010 20:31:05   
ključek

MTY kaj boste še naročili kako bebico? Avgustovke so že dobile novo mamico, jutri ima rok že druga.  Me ima, da bi še mi malo stopili v akcijo. Kaj pa vem no.

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.1.2010 20:33:20   
zband
pf ti jaz kakega posodim za čez vikend

dnevi sreče
dnevi žalosti

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.1.2010 20:47:46   
Lara Croft

MTY kaj boste še naročili kako bebico? Avgustovke so že dobile novo mamico, jutri ima rok že druga.  Me ima, da bi še mi malo stopili v akcijo. Kaj pa vem no.

user posted image

Moji Lari se utrže od žalosti, da bi jaz zdaj imela noč in dan delo z novorojenčkom...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.1.2010 20:48:26   
ključek

dopust?? za maj?? za prvomajske ne bomo šli nikamor, verjetno potem, okrog 15. maja. ampak je še čas za rezervacijo.

To itak, samo je pa do 31.1. popusta 10 %,  če se v tem času rezervira. Itak vemo, da gremo, pa sem kar rezervirala. Gremo pa preko tuje agencije, Terra reisen, ne vem če je avstrijska ali nemška, no v glavnem bistvo je, da je Relax bil 28 € dražji. Sicer je naša agencija zastopnik za tujo, ampak je pa vseeno bolj ugodno. Ne moreš verjeti, če ne vidiš. Se pravi, da tuji državljani, čeprav s petkratno plačo od moje letujejo ceneje kot jaz.

Mojega sem poslala po pice. Čeprav sem daleč od tega, da bi imela idealno postavo, bi bilo bolje da bi samo škatlo gledala, ampak klinc. Nisem je jedla že od pamti veka. Se mi je lušta v nulo.

o njamsi.user posted image
dober tek!!!!

še to sem pozabila dopisati prej, pa je že zaklenjeno....user posted image .........jaz se pa ne sekiram več za te kile. user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.1.2010 20:50:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: zband

Kdor ne dela, se ne more zmotiti.

napaka je bila takšna in tako naumna da je pri mojih letih ni mogoče narediti.

ampak bo že

tudi ti se lepo naspi in uživaj jaz vstanem ob 4.30 in grem v mesto palm-larino croftovo mesto

noč lepa tebi in tvojim

uuuuuuuuuuuuu.............pa mislim, da sem jaz zgodnja, ko vstajam 5.20..........user posted image

glede napake pa.............kdor dela, greši. tudi tvoj tečni šef bo pozabil, kaj je bilo.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.1.2010 20:51:44 >

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.1.2010 20:53:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: leda
sem že parkrat hotla napisat kot spodbudo tistim, ki majo možnost za vrtec kasneje. vsaj pri nas se je potrdila teorija o tem, da se imunski sistem zgradi do (okrog) tretga leta.

Po mojem bo kar držalo - mi se še spopadamo z boleznimi, čeprav je neprimerno bolje; nazadnje je zakuhal za Novo leto, ko so jih pomešali s ta velikimi;
Čakam še norice - predvidevam, da se bodo pojavile spomladi, ko jih bo najmanj treba user posted image

Bubika je v vrtcu od 1.9. pa ni manjkala niti en dan user posted image

Bubi je bil prvo leto privat (v družbi otrok) in je bil dokaj ok, ko je šel v vrtec (pri cca dveh letih) pa je bil 2x v bolnici z bronhitisom. Pa ne krivim vrtca, je pač tako zelo občutljiv na respiratorne viruse.
Zdaj ga imam že kar nekaj časa na preventivni terapiji in sva ravno zadnjič s P kartoteko gledali - nzadnje je imel pumpice aprila lani user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.1.2010 20:57:55   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: leda
sem že parkrat hotla napisat kot spodbudo tistim, ki majo možnost za vrtec kasneje. vsaj pri nas se je potrdila teorija o tem, da se imunski sistem zgradi do (okrog) tretga leta.

Po mojem bo kar držalo - mi se še spopadamo z boleznimi, čeprav je neprimerno bolje; nazadnje je zakuhal za Novo leto, ko so jih pomešali s ta velikimi;
Čakam še norice - predvidevam, da se bodo pojavile spomladi, ko jih bo najmanj treba user posted image

Bubika je v vrtcu od 1.9. pa ni manjkala niti en dan user posted image

Bubi je bil prvo leto privat (v družbi otrok) in je bil dokaj ok, ko je šel v vrtec (pri cca dveh letih) pa je bil 2x v bolnici z bronhitisom. Pa ne krivim vrtca, je pač tako zelo občutljiv na respiratorne viruse.
Zdaj ga imam že kar nekaj časa na preventivni terapiji in sva ravno zadnjič s P kartoteko gledali - nzadnje je imel pumpice aprila lani user posted image

super!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.1.2010 21:01:00   
zband
5.20..........user posted image

glede napake pa.............kdor dela, greši. tudi tvoj tečni šef bo pozabil, kaj je bilo.

dolga zgodba-urejanje rasvetlave pri europskem košarkarškem klubu nekje v tej lepi sloveniji,žoga ob igrišču pa iziv v metanju za tri točke....iz neba se pojavi šef

a iziv sem dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image
kratko in jedrnato igranje košarke med službenim časomuser posted image

otročja napakauser posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.1.2010 21:27:16   
Olivija*
Mojega sem poslala po pice.

mmmmmm
kolk že ima papino številko? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.1.2010 21:28:45   
Olivija*
Gremo pa preko tuje agencije, Terra reisen, ne vem če je avstrijska ali nemška, no v glavnem bistvo je, da je Relax bil 28 € dražji. Sicer je naša agencija zastopnik za tujo, ampak je pa vseeno bolj ugodno. Ne moreš verjeti, če ne vidiš.

kje si pa to agencijo našla? tudi mene zanima...
za istarske vile so cenejši??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.1.2010 21:28:50   
*bubi*

Jaz sem tudi kar rezervirala, že 30.12., ker je bil še malo večji popust. ampak kar pri Relaxu, nisem niti gledala pri drugih agencijah.

Riziko odpovedi moram itak plačat, pa če je to en teden prej ali 4 mesece prej user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.1.2010 21:33:50   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Moji Lari se utrže od žalosti, da bi jaz zdaj imela noč in dan delo z novorojenčkom...

ah, to ti misliš.
js imam noč in dan delo sama s sabo...pa si je Ana hitro našla nadomestno mami (beri: taščo) user posted image user posted image user posted image user posted image

vesela sem, da je tako...da jo imajo tudi drugi radi...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.1.2010 21:59:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ah, to ti misliš.
js imam noč in dan delo sama s sabo...pa si je Ana hitro našla nadomestno mami (beri: taščo) user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma to ni isto...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.1.2010 22:16:33   
Čarli08

Evo, sem navijačica user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.1.2010 22:21:52   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ah, to ti misliš.

Jaz sem imela zelo malo dela z novorojenčkom - veliko manj, kot zdaj, ko je večji; sicer ni nujno, da bo sedaj tudi tako, si bova pa malo porazdelila in bo

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.1.2010 22:37:50   
Lara Croft
Jaz sem imela zelo malo dela z novorojenčkom - veliko manj, kot zdaj, ko je večji; sicer ni nujno, da bo sedaj tudi tako, si bova pa malo porazdelila in bo

Ma saj jaz tudi nisem imela ne vem kok dela z Laro, se je pa hotela stalno cartati in še zdej je tako. user posted image
4 meseci se kr poznajo pri tako malih.... Jst izključno govorim samo zase... Verjetno se ženske ne bi spuščale spet v nosečnost, če bi mislile, da ni OK, da ne bojo sfolgale, da bo starejši otrok prikrajšan itd.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
15.1.2010 7:00:20   
ključek
JUTRO.......user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
15.1.2010 7:22:13   
taja1235
Dobro jutro še od mene..

Js bi tudi imela bebico ampak moj dragi ni preveč zato, pravi da bomo kr pr enmu otroku ostal ;((((
Ne vem kako nej ga nastimam za druzga otroka..sej sm se mlada sam vseen... ;(

Js sm pa kr s prehladom v sluzbi, sm uceraj tok kihala pa smrkala pred sefom sam niblo nobenga govora da bi ostala doma tko da sm kr lepo tuki caj si kuham vsako uro.....skratka uzivam ce mi verjamete...;(
sla bi takoj domov spat....pa se ocke se mi skoz neki solzijo...groza vam povem....se vidi da je danes luna ;(

zelim vam lep zacetek dneva ;)))))

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.1.2010 7:23:04   
RAČKAPK
Jutro

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.1.2010 7:26:36   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: zband

5.20..........user posted image

glede napake pa.............kdor dela, greši. tudi tvoj tečni šef bo pozabil, kaj je bilo.

dolga zgodba-urejanje rasvetlave pri europskem košarkarškem klubu nekje v tej lepi sloveniji,žoga ob igrišču pa iziv v metanju za tri točke....iz neba se pojavi šef

a iziv sem dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image
kratko in jedrnato igranje košarke med službenim časomuser posted image

otročja napakauser posted image

ah dej no, zaradi ene trice cel kažin al kaj?
po svetu imajo  po firmah obvezno športanje (mal pavze med delovnim časom)
recimo jst zdele mal srfam po netu user posted image
ma da bi men šef kej reku nabijem ga na  k user posted image ..... (ups spet grdo govorim)

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.1.2010 7:27:51   
RAČKAPK

Evo, sem navijačica user posted image

jst sm tud navijačica

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.1.2010 7:29:25   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.1.2010 7:29:38   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Dobro jutro še od mene..

Js bi tudi imela bebico ampak moj dragi ni preveč zato, pravi da bomo kr pr enmu otroku ostal ;((((
Ne vem kako nej ga nastimam za druzga otroka..sej sm se mlada sam vseen... ;(

Js sm pa kr s prehladom v sluzbi, sm uceraj tok kihala pa smrkala pred sefom sam niblo nobenga govora da bi ostala doma tko da sm kr lepo tuki caj si kuham vsako uro.....skratka uzivam ce mi verjamete...;(
sla bi takoj domov spat....pa se ocke se mi skoz neki solzijo...groza vam povem....se vidi da je danes luna ;(

zelim vam lep zacetek dneva ;)))))

kr fejst kihi v šefa
bo za drugič vedu, da bolani nismo za v službo,
nej se mal naleze user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.