![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 6:45:10
|
|
|
|
ključek
|
Olivija*............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 6:47:54
|
|
|
|
ključek
|
imate že kakšne ideje za pusta? čez en mesec bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 6:48:36
|
|
|
|
ključek
|
je kakšna kandidatka za srečanje v celju???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 7:25:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno bolana??????? ja, še vedno. ležim. v bolnici...strogo ležanje, brez vstajanja... ampak zdaj imam vsaj internet! ko bi imela tako žilico za pisanje, kot jo imata npr. leda in kahlo, bi malo bolj na dolgo razložila...ampak nisem jaz tak literarni tip. v glavnem - zadnji čas so ugotovili, da imam pljučno embolijo. verjetno jo je povzročila hormonska kontracepcija, ker druge dejavnike tveganja so izključili. dobro, da so strdki ostali v pljučih...ker lahko bi se tudi drugače končalo, če bi prišli v srce ali pa v možgane. punce, 2x premislite glede uporabe hormonske kontracepcije. mene je izučilo...in skoraj ubilo ojej šele zdajle sem prebrala olivija drži se ja tudi jst poznam eno ki je prebolela tole pljučno embolijo (je tudi imela tabletke) uglavnem drži se, okrevanje je kar dolgotrajno, vendar uspešno, tko da bo vse OK jst pa držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 7:26:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya takole sta uživali včeraj.... Kake sta slatke. M pa zgleda tak velika punca, da takle ko sedita bi si človek mislil, da nista par let narazen glede starosti, ampak kvečjemu kako leto. Luškani sta. kako luštni punčki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 7:31:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična Zakaj nepraktična? Ko si glih v najbolj zagret, je treba natikat ... No ja, vsak kot mu paše.... mene še bolj podžge... jezus kaka fajna tema, mene pa ni blo na RR
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 7:32:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro. JUTRO te je kaj zamedlo danes?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 7:32:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you je kakšna kandidatka za srečanje v celju??? ja jst sm kandidatka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 8:03:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro. JUTRO te je kaj zamedlo danes? jutro. ne, danes je kar okej. zaenkrat. je bilo pa zelo pestro v petek.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.1.2010 8:06:05 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 8:03:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you je kakšna kandidatka za srečanje v celju??? ja jst sm kandidatka no, dve sva že. torej.......srečanje bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 8:19:41
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro! domača postelja, domača kopalnica....kako to paše! sicer se pa še vedno pazim, ane ne dvigujem... pravkar je prišla tašča po njo in jo odpeljala. js moram itak počivat. včeraj me je čisto zmatrala, ko sem ležala na kavču, ona pa je plezala po meni in se stiskala k meni
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 12.1.2010 8:26:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 8:20:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK olivija drži se hvala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 8:22:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you imate že kakšne ideje za pusta? čez en mesec bo. pusta???? zame se je čas ustavil malo pred božičem. precej daril še čaka pri nas na svoje lastnike... kje je še novo leto! ajej, zdaj me je pa res čas povozil!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 8:33:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you imate že kakšne ideje za pusta? čez en mesec bo. pusta???? zame se je čas ustavil malo pred božičem. precej daril še čaka pri nas na svoje lastnike... kje je še novo leto! ajej, zdaj me je pa res čas povozil! saj bo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 19:16:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you imate že kakšne ideje za pusta? čez en mesec bo. pusta???? zame se je čas ustavil malo pred božičem. precej daril še čaka pri nas na svoje lastnike... kje je še novo leto! ajej, zdaj me je pa res čas povozil!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 19:53:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zame se je čas ustavil malo pred božičem. precej daril še čaka pri nas na svoje lastnike... kje je še novo leto! ajej, zdaj me je pa res čas povozil! Samo da si bolje in da imaš Ano in svojega ob sebi. Darila boste že raznosili.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 19:54:53
|
|
|
|
zband
|
lep dober večer,sem mal prišel pogledat kaj se kaj dogaja pri vas.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 20:12:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična Zakaj nepraktična? Ko si glih v najbolj zagret, je treba natikat ... ja...meni bi to vse veselje pokvarlo Saraya.... vi morate pa takrat itak že končat....in je veselja itak in itak konec...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 20:35:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband lep dober večer,sem mal prišel pogledat kaj se kaj dogaja pri vas. ojla!! kako ste?? kako ?? kot vidiš, se kaj veliko ne dogaja.......
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.1.2010 20:36:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 20:43:58
|
|
|
|
zband
|
sem delavno po 14 ur na dan hodim iz objekte na objekt,hvala šefu,da sta na obali-sonček in cca 14 stopinj,a danes pa sem zvedel,da bi moral iti v Libijo-a kaj ko je ta v Afriki-pa ni šans.tudi za dva dni ne. moji so super,danes so se smučali pa sankali,vidim jih pa šele v četrtek tako,da glede bušk in zlomov še nimam informacij.pa vi rastete? in uživate v snegu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 20:59:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
14 stopinj Ma zdej pa mal pretiravaš... Sem tudi jaz vsak dan v Kopru...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 21:14:08
|
|
|
|
zband
|
ne danes mi je v avtomobilu kazalo 14 stopinj.če pa si v kopru vsak dan pa te povabim na kavo a sem v največjem centru ki raste sedaj,al pa na vrhu portoroža nad semaforjem-en in edini na hribu kjer je bila vila.novih 6 apartmajev.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 21:15:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja frendica je prišla na idejo, da si za rojstni dan kupiva vsaka enga dildota.... tku da v četrtek greva v sexshop... hahaha V NEdeljo pa sva bili z Laro v Ikei... jao, še dobro, da me niso zaprli.... meni se ni dalo tistega njihovega kroga delat in ko sem se naveličala pohištvo zgoraj gledat, lepo obrnila in šla po isti poti nazaj dol... in kr naenkrat hodim jaz proti izhodu, seveda z nekaj rečmi v vrečki.... ma sej nisem tla nič ukrast, samo vhoda v spodnji štuk nisem najdla..... hahaha In kr naenkrat se ob meni znajdeta dva varnostnika, ki sta hotela od mene račun...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 21:17:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ne danes mi je v avtomobilu kazalo 14 stopinj.če pa si v kopru vsak dan pa te povabim na kavo a sem v največjem centru ki raste sedaj,al pa na vrhu portoroža nad semaforjem-en in edini na hribu kjer je bila vila.novih 6 apartmajev. Mimo bodočega planet tuša grem pa res vsak dan.... No, meni več kot 8 ob 15h ni kazalo. mogoče bolj zgodaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 21:25:13
|
|
|
|
zband
|
planet tuša da smo mi krivi kje te stvari stojijo in zakaj no ko bo pa odprtje le tega pa se spomni name, ko boš videla vse luči v tem centru in zunaj na parkingu, da smo mi krivi kje te stvari stojijo in zakaj....če zmanjka elektrike veš kdo je kriv-jaz in moji lučkarji raklama o.k.pridi na omv na kavo ob 7.40 al pa se sam mimo pelji pa ti pomaham v pozdrav
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.