kaja13
|
Končno sem našla par minutk, da se javim... Uroš je star 5.5 tednov in še vedno nimava nobenega pravega ritma. Ta moj bajsek je v 5 tednih dobil 1.600g samo z dojenjem... verjetno vam je jsano kaj to pomeni (beri: mama je duda). Prave dude mu pa nikakor ne morem uturit, ampak jaz se ne dam . Če smo imeli dva dudlarja, bo pa še tretji. Karakter ima isti kot starejša bratca, kar pomeni, da ponoči ne spi, ne mara vozička in joka tako na glas, da se ga po celem bloku sliši .... Danes sploh nisva šla ven, ker se mu je čisto zmešalo, ko sem ga v voziček dala. Pol ure sem imela odprt balkon, oba sva bila oblečena in sem poskušala.... takoj v voziček - dretje, uspavanje na rokah, potem v voziček (dretje), s tresočim vozekom po stanovanju (dretje, dretje, dretje). Potem sem šla pa na internet in dve nosilki naročila... MiNa... zadnje dva dneva sem preživela na internetu in gruntala tele nosilke. Pri www.mojskratek.si imajo ful teh zadev pa še izposodijo ti. Jaz izbiram med maya wrap, hotslingom in sleepy wrapom... danes sem jim napisala, da si jih bom izposodila za 1 teden, potem bomo pa videli. če si iz Ljubljane, se lahko naslednji teden udeležiš njihovega srečanja, kjer lahko vidiš in izprobaš nosilke... jaz bom verjetno šla. Shopgirl.. jaz sem imela tudi patronažno Alenko, sam meni ni ravno sedla. Po 5x sem ji morala iste stvari govorit, ker me sploh ni poslušala. Če boš v svoji soseski zagledala mamico s kričečim vozičkom al pa mamico, ki doji na zasneženi klopci al pa mamico, ki doji sredi hodnika v koseškem bloku .... ja, to sem jaz . Kravje mleko... ena je vprašala, če pomaga proti krčem. Baje, da fuul. Pa dosti bebic ima alergijo nanj in jim ful odgovarja, če ga mami ukine. Uroš nima tako hudih krčev in se bom takih drastičnih ukrepov zaenkrat vzdržala. Brez jogurtov se bi mi zmešalo. Patronažna mi je rekla, da naj z mlečnimi izdelki ne pretiravam (fora a ne Momtobe - vsaka ima svojo teorijo) Bradavice... meni so tudi blazinice od Multimum nabolj pomagale!!! Sprehodi... previjanje, dojenje, oblačenje in na sprehod - zaenkrat 1x na dan okoli 12.00. Zunaj sva cca 1,5 ure.... če se mu prej ne sfuzla. Pred tremi dnevi sem ga od koseške tržnice do doma nosila v eni roki, z drugo pa sem rinla poln voziček zelenjave. Ko sem prišla domov, leve roke sploh čutila nisem več. A še kateri biserček ne mara vozička????
< Sporočilo je popravil kaja13 -- 13.1.2010 14:09:08 >
|