|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
13.1.2010 17:18:11   
sonček33
Zvezdica, ojej...pojdi kar na urgenco...če je nujno je nujno. Žolč bo že počakal, slepič pač ne. Sploh če so bolečine tako močne. Moj oče je imel lansko leto operacijo žolča..skrajni čas, še dobro, da je tako težil, ker je bil žolč že gangrenast.

Reši se čimprej teh težav. Objem.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 13.1.2010 17:32:02 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Johnyboy7)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.1.2010 17:18:32   
farfala
zvezdicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti že enkrat ugotovijo kaj je narobe in ti pomagajo!

Neposredna povezava do sporočila: 752
13.1.2010 17:32:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, ojej...pojdi kar na urgenco...če je nujno je nujno. Žolč bo že počakal, slepič pač ne. Sploh če so bolečine tako močne. Moj oče je imel lansko leto opracijo žolča..skrajni čas, še dobro, da je tako zežil, ker je bil žolč že gangrenast.

Reši se čimprej teh težav. Objem.

punce hvala :)

Zdaj se je čisto umirilo, HB, Imam uz v petek popoldne, bomo videli kako in kaj. Jutri bo pa tudi kri povedala kaj več.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.1.2010 17:34:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Johnyboy7

Živjo Zvezdica,

Oglašam se zaradi ene zadeve, ki ni povezana direktno s topicom. Zasledil sem tvoj info - ki je povezan s tvojim "možem"...

ojej...k moj, no on je HP APS AIS ASE za ISS programe. no dela s hpjem- jast sem pa vaša zvesta stranka.

moj bi šel takoj k vam pa živet v nemčijo . Že sprašuej tu čez mizo če rabite koga k je nek mcse....kokrkol.

iščemo namreč osebo s točno enakimi znanji....mogoče je lahko zanimivo.
Če mi sporočiš, kakšen mail ali kontakt, se lahko slišimo za kaj več.

Lp,

Johnyboy7, pozdravljen,

lahko mi pišeš na s.zvezdica@gmail.com. Pa se potem vi2 naprej dogovarjata.

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 754
13.1.2010 17:42:07   
nina166
Zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čimbolje zrihtaš v petek in da te čimprej neha bolet

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.1.2010 18:37:36   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čimbolje zrihtaš v petek in da te čimprej neha bolet

Enako ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.1.2010 18:53:06   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Enako ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.1.2010 20:07:06   
khurde
čer, bejbe,

sej berem vas nekako, sam dons sem mela en projekt za oddat na faksu, jutri imam še en izpit, bo mal bol "na izi", za domov vzet, razmišljat, esej napisat in po mejlu do petka popoldne poslat... pol pa bo za nekaj časa spet mir... se na hit oglašam, grem kar spat, sem čist hin user posted image

zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da boš kmalu bolje

user posted image  za vse bolne

sonček, kako narediš popečen radič? sem ga včer kupila sam zarad tebe in tvojega posta en dan user posted image  sem sicer enkrat improvizirala in ga dala kot omako za makarone in je bilo fajn, pa kup parmezana gor.

grem kar spat user posted image ... rabim energijo za noč od jutri na petek, za un take home exam... čez dan itak ne morem nič naredit, razen en kup stolpov postavit in par obrokov skuhat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 13.1.2010 20:08:14 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.1.2010 20:20:06   
Jancci
Joj Zvezdica upam, da ni kaj hujšega!!!!user posted image user posted image

Bolančki pozdravite se!!user posted image user posted image

Khurde in Ulla dobr šolo spedenajta!user posted image

Misica je včeraj celo noč spala, men je pa danes v službi skoraj joško razneslo.user posted image Itak mi samo še desna funkcionira.user posted image

Moj se spet sanka. Jest grem pa spat!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.1.2010 20:22:29   
sonček33
khurde...jaz vzameme terviso radič, ma je tut un navaden ok. Fajn je, da ni preveč tistega belega trdega...., v bistvu je lahko, je pa to tisto grenko, torej..razpustim maslo, vržem vanj natrgan rdaič, pokrijem s pokrovko, dušim 5 minut, mal pomešam vmes, solim, zase tud obvezno popram... to je to. Pa vržeš gor na vročo polento. Njami.Al pa nardiš rižoto.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.1.2010 20:23:44   
sonček33
khurde, se pa tudi jaz priporočam za kak fajn recept...ti si izvirna

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.1.2010 20:29:40   
kiara24
čer,

mi spimo.... koža je kar bolje vsaj nso več tolk rdeče pikice kot so bile včeraj, ko si jo zagledal si mislil, da je ne vem kaj , ker je bila pikica pri pikici.

Zvezdica- čimprej uštimajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to stavrco in upam, da te ne bo več bolelo. Mene je 2 leti nazaj takole zvil slepič pa me je moj ponoči strpal na dežurno pol pa naprej in je bil na srečo lažni preplah.... baje se lahko košček blata zatakne na slepiču in pol se lah uname lahko pa ga izločiš odvisno meni se je to naredilo in ko sem šla na Wc je bilo kul, samo so me pa 2 dni imel na Jesenica h pa niso vedeli kaj naj naredijo ali ja pod nož ali ne.

Sonček- njamsi ja rižota je huda z radičomuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.1.2010 20:42:55   
Zvezdica
punce hvala za lepe želje. Pri meni le malo bolečine, kot ne bi blo ničuser posted image

je rekla moja g da se lahko to zgodi.

tale radič z rižotko, to bom jutr nardila.

Q - a vi jeste jagenjčka? kje se to meso kupi? bi otrokom nardila. Jast tega ne jem, kaj pa vem zakaj,...

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.1.2010 20:43:39   
Zvezdica
mi spimo.... koža je kar bolje vsaj nso več tolk rdeče pikice kot so bile včeraj, ko si jo zagledal si mislil, da je ne vem kaj , ker je bila pikica pri pikici.

HB, sem se ene trikrat danes spomnila na klaro. Ker naš ima spet pikice, čim je zunaj bolj hladno je že ves pikast. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.1.2010 21:00:05   
snikolina
snikolina griz (v beli vrečki ) z vodo pripravljen je čist v redu

Hvala, bom poiskala tega v beli vrečki. Danes sem mu nardila polento-ni bil glih kej preveč zadovoljen, neki malga je pojedeluser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.1.2010 21:05:56   
*x*y*z*
oj user posted image  sem mal boljše

zvezdica - jst sem v eno posodo zmešala bepanten in ribodermin in deluje super, ga namažem vsako jutro in zvečer, vmes nič, smo pa vsak dan dosti zunej na mrazu in deluje, nič ni več pikčast, je taka lepa dojenčkasta koža.

spanje - no, po treh katastrofalnih nočeh smo nazaj na starih tirih, sem posumila, da sem bla zaradi službe mal bolj odsotna in se nisem tolko ukvarjala s tamalim, pa neki sem tekala okoli in je bil več v varstvu in poseldično mislim da je to kazal ponoči z jokom in zvečer k me sploh ni spustu ven iz sobe, no včeraj sem potem bla skozi z njim, se crtala, igrala, pa je bla noč super user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.1.2010 21:16:23   
Ulla80

joj zvezdica, čimprej porihti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Q - a vi jeste jagenjčka? kje se to meso kupi? bi otrokom nardila. Jast tega ne jem, kaj pa vem zakaj,...

jp, mi največ tega pojemo od mesa, k nam je zakon! kupim ga pa kle od enga prjatla od mojga, k pač redi ovce...tko enih 8 do 9 kil ma navadno....

neo je bolan neki...cel dan že kuha, okol 38.7...naprej ne gre, tko da kr pustim....sem šla ob 9ih ponj v vrtec, je bil čist bogi, zjutri je bil pa čist normaln, pa ful dobre volje in tak, predn smo šli v vrtecuser posted image
z ulo sma ble pr zobarci, vse ok, jo je ful pohvalila, je res skoz lepo držala usta odprta, pa ji pihala pa z vodo špricala, ji je blo kuluser posted image ko ji petice do konca zrastejo, bomo pa dal zalit fisure, k ma res globoke...mi je priporočala, pa nej bouser posted image

matematko smo prestavl za en teden, hb....da zrihtam tehnologijo in kemijo, pol mam pa cel teden cajt da še mat mal zvadim....geometrija ne bo tak problem, sam polinomi bojo pa dizasteruser posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.1.2010 21:31:55   
ronja
kaj pa smokije ali jih lahko jedo že?

Smokiji majo not arašide, ki jih odsvetujejo vsaj do 2 leta. Ronja jih je sicer že prej probala, ampak zato, ker je bila že prej testirana in ni bila alergična nanje (dokazanouser posted image ). Leji pa jih seveda še nisem dala, pa se mi tudi čisto nič ne mudi.

S hrano mi zaenkrat nimamo problemov, mata radi zdravo in nezdravo hranouser posted image . Poje Lejla bolj malo, ampak je pa vse.

alergija na neki se lohk kadarkol pojavi, tko da lohk je tud na mleko, ja. tist kinderbueno je eno samo sranje, kemija pa cukr, dauč od kajga mleka, še čokolade ni nevemkolk. sej čokolada sama kot taka je fajn živilo, sam za te tamale je še pragresivna. vseh raznih kinder izpeljanj se je najbolš na dauč izognt, k je sam drek touser posted image

Ulla, podpis.

ronja, fajn delovne dni ti želim, pa da se pocajtate

Hvala, 1. želja se ti je uresničila, samo besede je treba mal okoli obrnit: mam fajn (oz. fejst) delovne dniuser posted image . 2. pa še ne, punci sta slabše kot sta bili. Nista sicer nekaj fejst bolani, ampak prej je bilo samo mal temperature, zdaj pa sta včeraj začeli še nekaj smrkat in Lejla danes začela še mal kašljat. Sicer kot berem je vse skup še manj hudo kot pri Ulli, samo da imata mojidve še vročino. Ampak dokler sta takole, je še ok, čeprav ni luštno, ko skoz za njimi letaš, pa jim nogavice nazaj na noge montirašuser posted image .

snikolina, držim pesti,d a dobiš službo! Prav fejst fauš pa ni treba bit, hehe. Vse ma svoje + in -.

o fak....moj brat je tak alergičen na čebelji pik, sam on ma ene tablete al kva že, sam on je tak tepec in to nikol s sabo ne nosiuser posted image

Sva že dvauser posted image .

Punci, uživajta v ploščicah! Mene pa čaka še mozaik v kopalnici... Ga nikakor nimam časa niti začet, kaj šele končatuser posted image .

za nego starejših nimam pojma, starši so oboji še hvalabogu ok (trkam na les), babic in dedkov pa nima več, on ima pa samo eno babico, ki pa pri svojih n-in-devetdesetih še kar lepo skrbi zase in vnukom nogavice štrikauser posted image .

Glede službe pa je tak, da če bom zbrana se bom mogla za 6 tednov preselit v Ljubljano brez moje pupe. Službo bom sprejela, ker jo nujno potrebujem. Kaj pa bi ve naredile?

Jaz bi se ali vozila ali bi pa pupo sabo vzela in bi se lubi vozil tistih 6 tednov.

Mal sem tečna, ker nimam prav nič časa zase: v nedeljo sem z vožnjo skupaj zase porabila 2 uri, med tednom sem 1x šla za 1 uro smučat, 1.1. tečt...in to je žal vse v tem letu.

Meni se zdi, da ti še kar dobro gre - sploh ob bolanih otrocih...

zvezdica, pocajtaj se oz. naj te pocajtajo! Žolč baje boli ko hudič, ampak ga dajo ven, pa rešeno - no, pa na hrano moraš pazit, seveda, nobenih sašinih pohanjuser posted image .

Vas zanima kako smo mi?
- malidve še vedno bolni (to že veste)
- ta teden oči na bolniški (to tudi že veste), se kar dobro znajde:)
- ta teden jaz v službi (s polno paro probam sestavit vse, kar sem do zdaj naredila in it dalje)
- včeraj kupili nov star avto, dali 5 jurjev, danes šli zrihtat zavarovanje (to je bil projekt, ki je zahteval 3 poti, komplikacije in pol;) in na koncu je crknila žarnica (upam, da je samo to) - skratka ena luč zdaj ne delauser posted image
- jutri ma zagovor dr. moja najljubša sodelavka, s katero deliva tudi lab (no, pa še z eno tretjo), zato ji grem zdaj nekaj naredit, doktoriraš ipak v gl. samo enkrat v življenju, a ne?user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.1.2010 22:05:29   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

snikolina griz (v beli vrečki ) z vodo pripravljen je čist v redu

Hvala, bom poiskala tega v beli vrečki. Danes sem mu nardila polento-ni bil glih kej preveč zadovoljen, neki malga je pojedeluser posted image

Polenta z banano je baje dobra. Al pa brobaš s pudingom kuhanim na kompotu.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.1.2010 22:40:31   
Nea
zvezidca - drži se in dobro opravi!!!!

Nič se ne oglasim. Imamo obiske in sem zelo leteča. Naslednji teden bo boljše.
Drugače smo OK. Erik vsak dan boljše hodi. Jutri gremo po prve čeveljčke.

Fajn bodite!!!!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 23:14:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
14.1.2010 6:39:34   
krtekxx
Nega starejših na domu: k prababici mojih otrok so hodile ene gospe - negovalke po 3x na dan preko Rdečega križa.
Ronja, kdaj boš pa ti predvidoma imela zagovor?
Bolančki, čimprej ozdravite. Jaz za nas upam, da ne zbolimo kmalu. 14 dni zdravja, kolikršna je naša povprečna perioda, se kmalu izteče.
Če bo sreča na moji strani grem danes po službi smučat. 4.v tej sezoni.

Neposredna povezava do sporočila: 772
14.1.2010 7:10:40   
ronja
Ronja, kdaj boš pa ti predvidoma imela zagovor?

Predvidoma čez slabi dve leti. Se mi je zaradi dveh porodnišk malo podaljšalouser posted image .

Včeraj zvečer in ponoči se je Lejla NON STOP ZBUJALA, naredila nisem nič, skoz dojila in cartala in potem padla dol in je lubi nadaljeval, ko se je vrnil iz basketa in se najedel (okoli 2h jo je on prevzel). Zaspala je ob 4:3o. zdaj sta obe že več kot 1 uro pokonci... Meni ni jasno, kako ONA zdrži! Lubija nočem zbudit, bi pa rada končala tisto blazinico za sodelavko, pa probavam rihtat malidve, pa hkrati nalikat aplike, pa vse skup še najbolj spominja na kako komedijouser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.1.2010 7:51:49   
Ulla80
jutro...

neo še spi, ule je v  vrtcu...dons je malo nabiralauser posted image ne vem kaj ji je blo...je šla v igralnico, pol pa gasa nazaj k men...sma se še mal stiskale in crkljale, pol sem jo vprašala če gre nazaj z mano domovuser posted image pa je rekla da ne in šla user posted image pol pa zastopi....user posted image

grem se piflatuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.1.2010 10:02:54   
kiara24
oooo

No mi smo spali super.... upam, da bo tako tudi šlo še v naprej. od 20tih pa do 8.15 je spala. Tako rekoč je bila noč res super.
Ta vikend bo pester, danes grem po piškote nkaj stvarui bom sama spekla v nedeljo pa prazujemo 1 svečko, sploh ne morem vrjet da bo že leto naokoli. Smo se zemnili da bomo kar dva dni prej praznovali.

Za vse bolančke čimprej se pozdravite.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz iščem vratsvo ali katera ve za kakšnega v okolici Nakla ali Kranja?

Je pa naša princeska, legenda a ne kako to ona hod se ji režim, ko nora, ker se kar spuspti pa naredi 4 ali pa več korakov, pa pol na rito.....user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?