|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
13.1.2010 19:55:06   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pri nas je tako že 16 mesecev...včasih se po cele noči ne spi prav...ampak se nekako moraš na to privadit,drugače adijoživciuser posted image user posted image

A jo zobki jezijo tudi ali misliš, da je kaj drugega? Jaz ne vem več kaj bi lahko bilo razen zobkov. Ni v spalnici ne toplo in ne mrzlo, sita je, napije se čaja preden gre spat, ne dogaja se ji nič presenetljivega, da bi jo bilo strah. Nimam pojma.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.1.2010 20:04:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

imate že kakšne ideje za pusta? čez en mesec bo.

bubi bi rad bil spet spiderman, upam, da mu je kostum še prav. Meni kar paše, da ni treba spet nekaj novega kupovat.

bubika pa bo verjetno slonček, imam še od bubija doma in mi je ful ful všeč. Njej pa je itak ravno, kaj ji bom tisti dan oblekla user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.1.2010 20:04:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

je kakšna kandidatka za srečanje v celju???

ja jst sm kandidatka

hmmmmm user posted image    ve se kar zmenite, jaz pa bom probala bolj redno temo spremljat user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.1.2010 20:04:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gledam kam gremo na dopust za prvi maj in odločitev je padla, v ISTARSKE VILE UMAG. Smo bili lani spet v Sol Umagu in sem se že navolila malo, kolegi pa so bili v vilah in mi je bilo super tam, ko smo šli malo na obisk k njim, sploh za male otročke, ker se brez skrbi igrajo, ker tam ni avtomobilov v notranjosti vasi.

mi smo bili 2008 v sol umag, lani v Nivigradu (Maestral), letos pa smo rezervirali Corinthia v Baški. Je katera že bila tam?

Pa ti povem, da nam je bilo v Novigradu celo bolj všeč kot v Umagu.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.1.2010 20:12:29   
zband
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.1.2010 20:33:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pri nas je tako že 16 mesecev...včasih se po cele noči ne spi prav...ampak se nekako moraš na to privadit,drugače adijoživciuser posted image user posted image

A jo zobki jezijo tudi ali misliš, da je kaj drugega? Jaz ne vem več kaj bi lahko bilo razen zobkov. Ni v spalnici ne toplo in ne mrzlo, sita je, napije se čaja preden gre spat, ne dogaja se ji nič presenetljivega, da bi jo bilo strah. Nimam pojma.

kaj te vem...skozi jamra,pa stoka....pojma nimam kaj..včasih glasno zajoče...niha..včasih je solidno,včasih slabo....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.1.2010 20:33:49   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja jst sm kandidatka

hmmmmm user posted image    ve se kar zmenite, jaz pa bom probala bolj redno temo spremljat user posted image

zaenkrat sva kandidatki RAČKA in jaz.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.1.2010 20:46:27 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.1.2010 20:47:46   
Olivija*
jaz pa mislim, da smo z zobki zaključili, ker so že polna usta user posted image

user posted image

upam, da se ne motimuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.1.2010 21:30:45   
leda
madona. človek mal ne najde časa za rr, zdej pa sploh ne vem, kero naj začnem komentirat??!! no nakladam: olivija, ma kaj jst to berem??!! na fb ni blo niti pol tolk dramatično. wow. kolk pa je kej trdna diagnoza o tabletkah, ki naj bi zakrivile vse to? sem mela namreč glih dons telefon v roki, da prikličem recept, pa zdej še mal pomišljam. pri nas je bla namreč sarayina metoda kriva za to, da mam razliko v letih tri leta, ne pa vsaj štiri kot sem (hahahaha) planirala. tko da poleg ugodnostnih minusov, ki jih je že lara komentirala, se žal ne morem zanest niti na svoja častitljiva leta, ki naj bi v praksi prinesla tudi to, da se težje zanosi...ja valda.

sicer pa pri nas pestro. sem kar malo pregorela ta pondelk. zahtevna služba, dva pamža, to, da ne znam zgodi spat in zato že dolgo nisem skupi spravla osem ur spanja (nepretrganega pa sploh ne), da se moram tut družabit, pa jet na kako otvoritev al pa tarok vržt, pa še bi lahko naštevala. glih dons sem mela spet sceno, ki jo bom pa enkrat res posnela. ob 7.00 zjutri stojim v kuhni z džezvo v roki in tuhtam, kaj že hočem narest. tamala mi hodi po nogah in v dvignjenih rokicah drži kniggo in dela: he, he, HE, HE. tavelka pa dirka gor in dol in zraven tuli: mami, ti si volk, jaz sem rdeča kapica. ne mami, ti si princesa, jaz sem baletka. ne, mami,...

pol pa pride tkole na obisk moja sestra s tremi otroci. in jih gledam, kako se pakirajo za domov in si rečem, ma ni panike. mam eno roko za vsako.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.1.2010 21:42:34   
leda
sem pozabla komentirat:

saraya, tamali sta res kjut. to, da pa zgleda starejša, pa itak čivkajo že vse vrabke na rr.

račka, naj se ti besede pozlatijo. glede karvinga seveda.

?? matr, kaj ste še rekle??!

rabim pa nasvet od vas navdušenih nakupovalk. jst sem se dons z veliko avtogenega treninga (šoping je super  user posted image ) odpravla v btc iskat potrebščine za zimovanje. recimo snežke. in je blo povsod, ja gospa, to smo pa že oktobra razprodal. ampak jst to rabim konc januarja in večina ostalih tudi, torej zakaj je normalno, da kupuješ skibucke pri 20 stopinjah??!! aja, to je sam retorično vprašanje, mene zanima, kje se še skriva kak par? sej sem si kupla kao krznene vložke za v škornje, ampak s tem glih ne bi gazila po snegu...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.1.2010 21:59:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz pa mislim, da smo z zobki zaključili, ker so že polna usta user posted image

user posted image

upam, da se ne motimuser posted image

u madona, bravo Ana user posted image

Bubika ima vse štiri enkice in zgornji štirkici. To pa je tudi vse user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
13.1.2010 22:15:16   
leda
o bubi je vletela in prekinla moje monologe...

ampak bom mela zadnjo besedo user posted image . sem že parkrat hotla napisat kot spodbudo tistim, ki majo možnost za vrtec kasneje. vsaj pri nas se je potrdila teorija o tem, da se imunski sistem zgradi do (okrog) tretga leta. taprva je mela od aprila (ko je šla pri dobrih treh letih in pol v vrtec) do danes (trkam, trkam) dvakrat en dan vročino in enkrat vnete oči (kar je itak njena bolezen; smo bli prvo leto abonirani na tobrex)...tadruga je pa v vrtcu vsak dan glih tolk, da skupine od taprve in še dve sosednji v en glas vzklikneta: oooo, ela, dobro jutro (jo težko lovim, ko pomagam taprvi se spravt v copate) in jo potem odnesem z vsaj enim popotnim zajtrkom in zaenkrat (toktok) skoz neki smrka, ampak to je pa tudi vse...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
13.1.2010 22:28:42   
Lara Croft
Sem danes kupila Lari enega dojenčka - črnko.. in vozek, v katerem naj bi jo peljala... Sem v BC dobila neka jajca za 6 evro... seveda se kolesca ne premikajo im Lara je čisto živčna zraven... sem ga mogla kr spakirat proč, ker je tako sceno naredila... user posted image user posted image Ne vem, kaj pri vrabcu imajo v vrtcu za ene vozeke... Baje, da stalno tisto poriva sem in tja....

Pa mizo in stoločke bi ji rada kupla... leseno... ne predrago.... se mi dopade ena mizica iz Ikee je bela in bež, ampak me tisti rob moti, ki ga ima, verjetno zato, da stvari ne tako hitro dol zdrsnejo.... Olivija, ti imaš dve, prodaš kej? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
14.1.2010 7:52:31   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem danes kupila Lari enega dojenčka - črnko.. in vozek, v katerem naj bi jo peljala... Sem v BC dobila neka jajca za 6 evro... seveda se kolesca ne premikajo im Lara je čisto živčna zraven... sem ga mogla kr spakirat proč, ker je tako sceno naredila... user posted image user posted image Ne vem, kaj pri vrabcu imajo v vrtcu za ene vozeke... Baje, da stalno tisto poriva sem in tja....

Pa mizo in stoločke bi ji rada kupla... leseno... ne predrago.... se mi dopade ena mizica iz Ikee je bela in bež, ampak me tisti rob moti, ki ga ima, verjetno zato, da stvari ne tako hitro dol zdrsnejo.... Olivija, ti imaš dve, prodaš kej? user posted image

naša ima že dolgo voziček..čist en navaden iz špara...in vozi babyborna težkega XXkg notriuser posted image in je vsa navdušenauser posted image ....

Mizico in stolčke take kjut pa imasta pri tašči..jih pa je v Tušu kupila....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2564
14.1.2010 7:52:45   
arabela*
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
14.1.2010 8:23:11   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja jst sm kandidatka

zaenkrat sva kandidatki RAČKA in jaz.

Podobno kot bubi, se dam na "hold"

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
14.1.2010 8:29:22   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda
sem že parkrat hotla napisat kot spodbudo tistim, ki majo možnost za vrtec kasneje. vsaj pri nas se je potrdila teorija o tem, da se imunski sistem zgradi do (okrog) tretga leta.

Po mojem bo kar držalo - mi se še spopadamo z boleznimi, čeprav je neprimerno bolje; nazadnje je zakuhal za Novo leto, ko so jih pomešali s ta velikimi;
Čakam še norice - predvidevam, da se bodo pojavile spomladi, ko jih bo najmanj treba user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.1.2010 8:32:30   
Čarli08
Sem danes kupila Lari enega dojenčka - črnko.. in vozek, v katerem naj bi jo peljala...

o, to tudi jaz čakam, da bom lahko kupila čez kako leto in pol user posted image user posted image user posted image ; pa zadnjič me je kolegica, ki ima 5 let staro punčko, poučila o Barbikah in še nekih drugih damah ... to je cela znanost baje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
14.1.2010 9:43:54   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08
o, to tudi jaz čakam, da bom lahko kupila čez kako leto in pol

oo, torej bo sinček dobil sestrico. super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
14.1.2010 9:46:08   
Olivija*
Olivija, ti imaš dve, prodaš kej? user posted image

ne vem še, ker je že user posted image nekaj tašči obljubljal... imam pa obe made-in-ikea, cena solidna

Neposredna povezava do sporočila: 2570
14.1.2010 9:52:23   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
sem že parkrat hotla napisat kot spodbudo tistim, ki majo možnost za vrtec kasneje. vsaj pri nas se je potrdila teorija o tem, da se imunski sistem zgradi do (okrog) tretga leta.

user posted image user posted image user posted image to je pa mojim ušesom zelo všečno!
upam sicer, da dobimo vrtec pred tretjim letom, čeprav vidim, da frklja pri tašči uživa na polno. zdaj je bilo pa sploh dobrodošlo, da je bila skoraj cele dneve tam, ko sem jaz na off user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
14.1.2010 11:46:51   
Čarli08
oo, torej bo sinček dobil sestrico. super user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
14.1.2010 11:48:25   
Čarli08
zdaj je bilo pa sploh dobrodošlo, da je bila skoraj cele dneve tam, ko sem jaz na off user posted image

Zdaj ti še posebej prav pride!!!
Drugače si že kaj bolje?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
14.1.2010 13:14:14   
Lara Croft
Tko, jaz sem iz shopinga.... sem si kupla končno ene kavbojke, dva majčki pa seveda tut Lariki nekaj... user posted image
Aja, in dildota... ma sva si ga menjale, ker si bova ena drugi lepo za darilo zapakirale... Ja za okroglo obletnico, si lahko privoščim kej takega... hahahauser posted image

Zdej pa grem v body creator....

Olivija? Ma Ana ima tudi petice že? Ko gobe po dežju ji rasejo... user posted image

Leda, Bubi, welkm....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.1.2010 16:22:08   
pf
Lara Croft vse naj, naj za rojstni dan. Naj ti dildo dobro služi še na mnoga leta. Duracelke si kupi, da ko bo zalaufala zadeva ne bo prišlo kje vmes do "****šlusa". user posted image

Leseno mizico in stol sva Lani kupila oz. ji je božiček prinesel iz Baby centra. Je medvedek Pu gor narisan in je ful lepo. Ji je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.