|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
12.1.2010 21:35:07   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Slomak čist možno da se je mali oz mala tko ludno postavil, da se tja uprira, ampak cseeno veliko toplega čaja če bi bilo slučajno vnetje.

možno ja, sam upam da ni kej druzga, pa glede na to da se premika kot da bi mel žurko...mi je pa dragi zdele skuhal čajčka user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
12.1.2010 21:36:42   
Aja1
Jaz sem črpalko kupila cca 10 dni po porodu, ker nisem imela občuka, koliko mleka sploh imam user posted image . Tamala je skoz jokala in sem imela občutek, da je lačna. Prvič sem načrpala celih 5 ml...še to s težavo. Po parih poizkusih pa je bila količina večja in tako sem vedela, da ima Neja mleka dovolj. Mogoče sem črpalko rabila cca 10-15x. Ni bila nujna v mojem primeru. Ko je dojenje lepo steklo, je bilo super. Nehala sem dojit pa pri 11ih mesecih. Tako da bi jaz z nakupom črpalke še počakala.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
12.1.2010 22:54:23   
fiesta

Živjo

Kako ste kaj?
Se javljam po dolgem času...
Danes sem imela pregled in mi je naročila naj malo več počivam, da bi še dva tedna zdržala v enem kosu user posted image user posted image user posted image Menda se mi je MV občutno skrajšal in se boji da bo prehitro akcija user posted image user posted image user posted image Mi je vzela bris, napotnice pa mi ni hotela še dat, da ne bom slučajno mislila, da lahko že grem rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede črpalke - jaz sem jo prejšnjič nabavila že pred porodom in mi ni bilo nič žal. Glede na to, da naš mali na začetku ni hotel jesti, sem jo kar rabila. Stiskanje mi ni šlo od rok..

Lepo bodte, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za vse majhne in velike težave, ki vas pestijo.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.1.2010 7:14:12   
plouse
Jutro vsem!

Kako ste? Mene zadnje dva dni ful boli v križu, sploh ponoči.
Čestitke vsem za uspešne preglede!!user posted image user posted image user posted image

Zanima me, a ste si modrček za dojenje kupile večji kot ga nosite sedaj? Koliko številk?

Rada bi kupila kombinezonček za user posted image  v rumeni oziroma zeleni barvi, pa imajo povsod le bele, beige, roza in modre. Če ga katera vidi v meni ustreznih barvah, naj mi prosim javi.

Lep dan vsem.

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.1.2010 7:15:07   
ČikaPika
Dobro jutro...

Slomak
: če imaš probleme z ledvicami in mehurjem pomaga čaj, ki ga kupiš v lekarni, a ne tisti zeliščni (tega nosečnice ne smejo piti), kupiš lahko brusnični čaj. Brusnice naj bi zelo pomagale... Jaz sem mela cca 4 leta kronično vnetje mehurja in sem pila zeliščni čaj iz lekarne - 3 litre na dan... (seveda ob vseh antibiotikih, ki pa jih sedaj nosečnice ne smemo niti pogledat, kaj šele pit). Priporočam ti da veliko veliko veliko piješ.

Je pa seveda možno, da ti user posted image nagaja user posted image ...

Mene pa je danes že drugo noč zaporedoma bolela maternica... neka taka bolečina kot pred menstruacijo... se pripravlja na porod... Ni pa nič kaj prijetno, ko ne veš za kaj se gre in kje se bo končalo user posted image ..., tako, da moram danes postoriti še kar nekaj stvari, v primeru da me preseneti... Obvezno moram k frizerju, ker potem sem pečena za par mesecev user posted image
Mi je pa tako grozno okoli po trgovinah hodit, ker se bojim da mi odteče voda... ajoj..user posted image

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
13.1.2010 7:15:28   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 13.1.-matejka

14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina,busybee,cappy
15.1.-slomak,tejka,rožca26
18.1.-vaney,tajab,matejka(ctg)
19.1.-gapii27, billi83, nattasha,spelch,dskubin,niwci, nincek1(ctg)
20.1.- ninček1, lara73
21.1.-babajči
22.1.- kora33-carski rez
25.1.-čikapika, gapii27,julieb
26.1.-mucica2,smuki
28.1.-rožca26

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.1.2010 7:20:53   
ČikaPika
Plouse: jaz sem si kupila isto številko v HM-ju, vendar mi je malo majhen (ma je bil res poceni, večjih številk, primernih zame, pa v HM-ju nimajo) - sem ga nosila že sedaj, ker je bil brez kosti. Tisti moji s kostjo so me tako tiščali v rebra, da je bolelo ohohoho...
Sem bila prav razočarana nad ponudbo teh modrčkov za dojenje...
Enega sem merila v Lisci - ej prava katastrofa, ma res...
Od Triumfa pa niso meli, so rekli da dobijo po novem letu.. no sej mogoče bom šla danes kej pogledat če so že kej dobili.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.1.2010 7:35:19   
smuki
Jutro nosečke!!

Oprostite za mojo nevednost... ampak, ko se pogovarjate o prsnih črpalkah TT, gre to morda za okrajšavo firme Tommee Tippee? Jaz si za enkrat tud ne bom kupovala, moram pa naštudirat katera je OK in kje jih imajo, da user posted image samo pošljem ponjo.
Drugače sem pa tudi jst končno začela s pranjem in likanjem cunjic. Včeraj sem skoraj celo popoldan likala plenice... obup... kupila sem jih v BC od Aljaža in na vseh koncih visijo nitke, grdo. Pa še to... kako hudiča so ženske pri malem otroku sfolgale še te plenice prat in peglat user posted image .
Grem pa tudi jst danes (končno) k frizerju, da se me dete ne ustraši, ko pride ven user posted image .

Si mogoče katera že masira presredek? Jst si grem danes kupit olje od Welede - zgubit nimam kaj.

Ajde punčare... lepo se imejte!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.1.2010 7:42:25   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Ma meni neki ni jasno glede teh črpalk za mleko...user posted image

Kot razumem sta dva izhoda sta možna pri dojenju:

- če dojenje ne steče: si itak moraš črpat mleko še na začetku ko se boriš al bo user posted image potegnil ali ne in nato jo potrebuješ dokler ne primejo tablete ki preprečijo nastajanje mleka (v obeh primerih da ne pride do mestitisa)

- če dojenje uspe: pa črpalko potrebuješ za dneve ko moraš kam it, da si že prej pri kakem obroku izčrpaš mleko, ki ga daš v zmrzovalnik, da potem user posted image da to mleko user posted image . Sploh pa si s sabo vzameš črpalko, da si izčrpaš mleko, ki bi ga sicer spil user posted image (sicer ti raznese prsi). Navsezadnje pa potrebuješ črpalko, ko se odločiš da otroka ne boš več dojil, da si črpaš mleko ven dokler ne primejo tablete proti nastajanju mleka (razen v primeru ko ti mleko samo preneha nastajati).

Če to drži, zakaj potem veliko žensk reče, da naj čakamo in kupimo črpalko pozneje, ko bomo videle ali jo bomo sploh potrebovale... itak jo potrebuješ v vsakem primeru...
A ni bolje da imaš že v P svoj očrpalko s sabo? Tam so baje take črpalke da te kap... Ravno malo prej sem dobila fotografijo črpalke iz porodnišnice v P - ej katastrofa... predpotopne... (bi dala fotko gor, pa ne vem če mi uspe...)

Res mi ni jasno user posted image

no, da ti povem kak je bilo pri meni...
Dojenje je takoj steklo bret težav, črpalke si nisem kupovala. ta mala je že od 2 tedna starosti prespala noč in so me prsi ponoči zato bolele, vendar si nisem ne črpala ne budila otroka (tak žal nekatere delajo). po 2-3 dnevih so se prsi navadile, da ponoči enostavno ni potrebe po mleku. tako je bilo do 5. meseca, ko mi je začelo mleka primanjkovat, miška pa se ni redila dovolj. smo morali začet dodajat aptamil - najprej sem jo podojila, pol pa ji dala še flaško, da se je do sitega najedla. da pa bi ohranila vsaj še to količino mleka, ki sem jo imela, sem si vedno po podoju še preostanek mleka (mogoče 20-30 ml) sčrpala, da sem si res spraznila prsi - tudi, da ne bi prišlo do mastitisa. tako sem vsaj še to malo količino mleka ohranjala z dojenjem in črpanjem (zaradi tega črpanja se mi je količina spet malo - vendar ne v polni meri- povečala) vse do 10m, ko sva se čisto nehali dojit, ker pa mi je takrat mleko čisto usahnilo.
dokler si črpaš mleko ven, so žleze spodbujene, da producirajo mleko. za te tablete še nisem slišala. ko se odločiš (ali ti ali otrok) da prenehaš z dojenjem, se prsi tudi povpraševanju prilagodijo. da pa se izogneš morebitnemu mastitisu, pa si jih redno masiraš. in to je to... no, jaz tud poznam več žensk, ki je niso potrebovale kot pa kontra... za na pot si pa mleka nisem stiskala, se je vedno nekje našel nek skrit kotiček - če pa smo bili z avtom, pa kar v avtu...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 13.1.2010 7:55:14 >

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.1.2010 7:43:57   
MATEJKA_
smuki - ja TT je tommee tippee

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.1.2010 7:51:48   
Anonimen
na hitro da se vam javim....sem trenutno doma....še vedno brez paketka user posted image
počutje dokaj ok...samo kar čakam kdaj me bo zagrabl....v strahuuser posted image
včeraj prišla domov....danes že aktivnauser posted image

lepo bodite pa srečno vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.1.2010 7:53:04   
MATEJKA_
no, pa dobro jutro...

jaz sem včeraj še zadnje zadeve za user posted image zlikala (ja, celo jaz sem likala, sem mojemu dala fraj za spremembo user posted image ). pol pa sva skupaj posteljico pripravla, da damo še samo svežo user posted image noter...
to noč pa nisem spala skoraj nič. najprej sem sanjala najmanj 20 različnih sanj, pa nobenih do konca, pol pa mi je bilo še takoooo vroče. danes grem k dr po izvide za kri in vodo, pol pa sem pri njej zaključila. v ponedeljek pa spet ctg. moram pa rečt, da se je user posted image zadnje dneve glede gibanja precej umiril. mogoče se že pripravlja. jaz imam tak že ves čas občutek, da bo tokrat prej, a ne vem zakaj. občutek pač. upam samo, da grem tokrat direkt rodit noer, ne tak kot prejšnjič, ko sem bila noter že 3 dni prej...

uživajte!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.1.2010 8:19:02   
ninček1
Jutro punce!

Ja bambi,moj datum na katerega sem stavla se približujeuser posted image user posted image , mogoče bo polna luna kaj naredila, čeprav res vedno bolj mislim, da bo dragi dobil stavo.

Sem pa danes za spremembo spet dobro spala, samo enkrat bila na wc-ju(čudež).

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.1.2010 8:39:43   
Kati81
Ma ta bolečina v vmaternici , ki jo ena opisuje tud mene matra, kar naenkrat me zgrabi, pa ni tko kot popadek, sam zaboli pol pa spusti, kot eno špikanje, po moje se vse skupaj pripravlja na porod.

Jaz sem spala katastrofalno, Kaja se je okol 2 skoz neki zbujala in bila žejna, pa kar neki ji ni šasalo, je bla taka jokava, pol je le zaspala, ampak jaz nisem več mogla dobr spat. Upam, da se je ne loteva kaka stvar, aja pa glava me je začela takrat po noči bolet, tko da me je ob 7h še vedno, sedaj je pa malo bolje.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 8:47:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.1.2010 8:50:20   
mucica2
Dobro jutro tud iz moje strani user posted image

Sem prav dobre volje danes. Lepo sem se naspala. Vmes sem šla enkrat na wc, pa sm takoj nazaj zaspala, pa ko je šel dragi v službo sm se samo malo predramila in že spala naprej do pol osmih.user posted image

Morem pa povedat, da sm se včeraj res spravila k likanju, in sicer sem zlikala vse cotike, posteljnino, pa tetra plenice, nekaj mi jih je še ostalo za danes, ampak sem vstala ob osmih in pred zajtrkom še tiste zlikala. Morem kr sam seb zaploskat user posted image . Tako da zdej mam vse oprano in zlikano (razen kar sem kupila v ponedeljek - 3 stvari, tisto moram pa naprej še oprat). Zdej pa samo še kupim nekaj osnovnih stvari, pol pa spakiram za sebe za bolnico in pripravim za user posted image

Kar se tiče glede modrčka za dojenje, pa ga tudi jaz še nisem kupila, kar nekaj odlašam. Pa tudi sama ne vem kaj oziroma katero številko naj kupim. Pa kje. Sm misla da bi kr v mullerju, sam k ne moreš probat. Tako da bom šla tudi še v h&m pogledat (mam bolj majhno cifro pa je tud težko najdit).

IZVIRNO SPOROČILO: plouse

Jutro vsem!

Kako ste? Mene zadnje dva dni ful boli v križu, sploh ponoči.

ja to pa mene tudi, tako da zdej najraje spim kar na hrbtu, mi čudežno to še najbolj paše. Če pa se vležem na bok me pa boli.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.1.2010 8:52:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro punce!

Ja bambi,moj datum na katerega sem stavla se približujeuser posted image user posted image , mogoče bo polna luna kaj naredila, čeprav res vedno bolj mislim, da bo dragi dobil stavo.

Sem pa danes za spremembo spet dobro spala, samo enkrat bila na wc-ju(čudež).

glede tega se tud men zdi, da bo tvoj dragi dobil stavo user posted image

jah nč boš pač nardila kar sta se stavla, kaj že?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.1.2010 8:56:02   
mucica2

Frizer: ja tud bo treba it enkrat, v kratkem, samo še ne vem kdaj user posted image (najverjetneje drug teden pred izpitom)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.1.2010 8:59:06   
mucica2

Šala za danes:

En precej natančen in precizen par upokojencev zeha na kavču.
Žena postane lačna ter prosi moža:

Daj mi s hladilnika prinesi torto, pa zapiši si, ker vse pozabiš! -
Mož: "Kaj si bom zapisoval, torte pa že ne bom pozabil" in gre proti kuhinji.

Žena zavpije za njim: "Daj na torto še malo smetane, ki je v hladilniku, pa zapiši si."
Mož: "Kaj bom pisal, torto pa smetano, a ne."
Žena: "Pa daj na vrh še dve jagodi in zapiši si , da ne pozabiš."
Mož odvrne:" torto, malo smetane, dve jagodi, kaj bom pisal" in že brska po hladilniku.
Žena: "Potresi še malo mrvic na vrh, da bo tako kot v Mečlatorju, pa zapiši si ..."
Mož: "Ne tečnari, torto, smetano, dve jagodi, pa mrvice - a vidiš, kako dela moj spomin!"

Mož ropota v kuhinji, žena pa vmes že malo zakinka in ko jo mož zbudi, zagleda pred sabo krožnik z dvema na oko pečenima jajcema. Žena zadovoljno pograbi pribor in se loti hrane, potem pa naenkrat izbruhne:
"Osel stari, dementen, sem ti rekla, da si zapiši! Kje je pa kruh in poper?"

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.1.2010 9:02:26   
gapii27
ojla

joj mene tak prehlad muči...sem od včiraj ko ena cota...sam to mi je še manjkalo, da zbolim...pijem lekadol c, pa dost čajčka in ližem halse ker mam nebo čist suho...

me je kr strah ko tolk kiham in smrkam, da ne dobim kakih krčov...sej po eni strani biže kr pasalouser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.1.2010 9:15:48   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Morem pa povedat, da sm se včeraj res spravila k likanju, in sicer sem zlikala vse cotike, posteljnino, pa tetra plenice, nekaj mi jih je še ostalo za danes, ampak sem vstala ob osmih in pred zajtrkom še tiste zlikala. Morem kr sam seb zaploskat user posted image . Tako da zdej mam vse oprano in zlikano (razen kar sem kupila v ponedeljek - 3 stvari, tisto moram pa naprej še oprat). Zdej pa samo še kupim nekaj osnovnih stvari, pol pa spakiram za sebe za bolnico in pripravim za user posted image

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.1.2010 9:21:38   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla

joj mene tak prehlad muči...sem od včiraj ko ena cota...sam to mi je še manjkalo, da zbolim...pijem lekadol c, pa dost čajčka in ližem halse ker mam nebo čist suho...

me je kr strah ko tolk kiham in smrkam, da ne dobim kakih krčov...sej po eni strani biže kr pasalouser posted image

Hej gapii, se mi kar smiliš, ker sem jaz tudi umirala prejšnji teden od prehlada....Še danes ne morem dihat brez kapljic, si jih dam zjutraj in zvečer v nos, drugače pa tudi ližem bonbone...probaj vsak dan žlico medu in limono gor stisnit, pa meni je rekla ginekologinja, da si lahko kupim kar te c vitaminske šumenke, sem v dm kupla c vitamin + železo, piše, da je prav za nosečnice, pa še tisto pijem enkrat na dan(mislim, pa da lahko 2 šumenki dnevno)...

Pa kurja juha pomaga...jaz sem nabavla kurje hrbte in si kar kuhala prejšnji teden, pol pa se lepo zamotala v odejo in se potila, pa je vseeno malo pomagalo....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.1.2010 9:25:15   
zirafa76
no, pozdrav na hitro..

jaz sem danes še enkrat oddala urin, tokrat za bolj podrobne preiskave, namreč so našli sledi krvi v njemu user posted image in morajo preveriti, če ne gre za obolenje ledvic ali kaj podobnega...
Zaenkrat mi je g. dejal, naj pijem urološki čaj, sem dobila nekaj za nosečke, po rezultatih pa bomo ukrepali naprej...
Res upam, da tole ne bo prehudo, sicer me zadaj ne boli, mi je pa rekel zdravnik, če se mi pojavijo bolečine in vročina v tem tednu, da tokoj pridem..res neradi zdravijo z antibiotikmi, tako da moram zaenkrat pit, pit in pit...

Slomak..mislim, da imaš ti podobne težave ...meni se je začelo kot da sem se prehladila tam spodaj, urin po kapljicah ven, sem tudi mislila, da je user posted image ...no, ko me je pa zabolelo tu in tam, pa sem vedela, da je nekaj več..

uff resnično upam, da bo samo prehlad in da ne potrebujem tablet...

pa še o drugih stvareh..

črpalka..sem jo uporabljala že prvič, tako da jo imam doma za potrebo, sem jo pa takrat pravtako kupila po porodu..mi je prišla zelo prav, ker sem imela toliko mleka, da ni uspela pituser posted image ..nekje imajo pakete skupaj s črpalko in posodicami za shranjevanje mleka..tako je imel Avent takrat..
drugače pa je ena omenjala CR..jaz sem začela dojiti drugi dan po CR, pa je kar steklo samo brez problema...čez dva ali tri dni pa naval totalni...user posted image

modrci..jaz sem jih kupila v BabyOne, po super ceni in ful fajni..eno številko večje,kot sem imela svojega pred nosečnostjo, ker se prsi tako spremenijo, tako tudi svetujejo..drugače pa poiskusite v otroških trgovinah, ker men so bili predragi v teh klasičnih trgovinah, še posebej, ker so enaki..40 eur je pa meni bilo too much dati za enega..

nič, grem še malo sofo greti..danes sem user posted image ..sedaj, ko je mož doma, mi vse naredi in sem postala lena..user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.1.2010 9:42:19   
babajči
ojla punce...vidim, da se že vse fajn pripravljamo na dojenčke...jaz imam tudi že vse zlikano, čakam posteljico...edino podloge za previjalno mizo brevi ne najdem nikjer ta pravih dimenzij. prva se je strgala in moram nekje novo nabavit... obupno me pa bolijo rebra in zg. del trebuha, na dotik skeli in je blazno neprijetno.

Slomak, glede vnetja ledvic (sem ga imela med nosečnostjo 2X): v nosečnosti so dovoljeni vsi antibiotiki razen Bactrima (tako mi je povedal ginekolog v porodnišnici). najbolj pogosto predpišejo Hiconcil, ker je širokega spektra. Ko pa naredijo Sanford test,pa točno vidijo, na kaj so bakterije občutljive in predpišejo pravi antibiotik. Ko sem ga vprašala, če lahko nosečka jemlje tudi antibiotike tipa Sumamed, je rekel, da ja. Svetoval pa mi je tudi pitje brusničnega čaja, ker v sečilih naredi nekakšno antibakterijsko zaščito, deluje antibakterijsko. Tekočine 40 ml na 1 kg telesne teže. Izogibati se je treba špinače, koprive (ki je tudi v čajih za nosečnice) ipd, ker vsebujejo oksalate in s sečnino tvorijo kamne in pesek, kar lahko še dodatno draži mehur in ledvice. Drugače pa mislim, da bo najbolje, če se posvetuješ s svojim ginekologom, ki ti bo najbolje svetoval. Mislim, da se antibiotikov ne smemo preveč bati in jih moramo vzeti, če je to potrebno. In bakterijsko vnetje sigurno ni v prid dojenčku, zato mislim, da je vnetje potrebno zdraviti. Kot pa sem že napisala, bo najbolje vedel tvoj ginekolog... nikar pa ne odlašaj z obiskom ginekologa, tudi če nimaš vročine. Meni se je začelo s špikanjem v desni ledvici, ki se je pojavilo samo popoldan, brez vročine. Pa sem šla čisto tako, za vsak slučaj h ginekologu in testi so pokazali vnetje...

Pozdravček vsem....

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.1.2010 9:48:12   
slomak
jutro punce,
prvo hvala za nasvete in odgovore, ampak moram rečt da je danes bolše,me nič več ne boli HB...zgleda je blo od utrujenosti al pa je res user posted image  pritiskal zadaj... upam da se ne ponovi...
Modrčki...ja škoda da nisem šla še u Mullerja pogledat, če pravite da so po 8 eur, jaz sem si 2 kupla kar v Sparu po 15 eur je bil eden... pa kupla sm si 80c, drugače pa imam 75b...tko da bomo vidli kako bo potem ko bo mlekec...
Črpalke... pridejo prav nasveti, ker si ne predstavlam kako bo... drugače pa recimo je moja znanka rodila pol leta nazaj in smo bli na eni žurki, ona je bla brez tamale in si je kar tam črpala mleko v flaško... zato ko ene pravte da ko kam greš a ni fajn da jo maš s sabo, da si mlek vn črpaš??...hm...kaj pa vem.

aha cunjice ja tudi jaz imam vse oprano pa posteljnino tudi, zdaj me pa samo še likanje čaka...si bom kr v sedeči položaj postavla desko in tako likala user posted image

punce pozdravte se vse, ki se vas nekaj loteva, jaz pa upam da bo današnji dan boljši...user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?