zirafa76
|
no, pozdrav na hitro.. jaz sem danes še enkrat oddala urin, tokrat za bolj podrobne preiskave, namreč so našli sledi krvi v njemu in morajo preveriti, če ne gre za obolenje ledvic ali kaj podobnega... Zaenkrat mi je g. dejal, naj pijem urološki čaj, sem dobila nekaj za nosečke, po rezultatih pa bomo ukrepali naprej... Res upam, da tole ne bo prehudo, sicer me zadaj ne boli, mi je pa rekel zdravnik, če se mi pojavijo bolečine in vročina v tem tednu, da tokoj pridem..res neradi zdravijo z antibiotikmi, tako da moram zaenkrat pit, pit in pit... Slomak..mislim, da imaš ti podobne težave ...meni se je začelo kot da sem se prehladila tam spodaj, urin po kapljicah ven, sem tudi mislila, da je ...no, ko me je pa zabolelo tu in tam, pa sem vedela, da je nekaj več.. uff resnično upam, da bo samo prehlad in da ne potrebujem tablet... pa še o drugih stvareh.. črpalka..sem jo uporabljala že prvič, tako da jo imam doma za potrebo, sem jo pa takrat pravtako kupila po porodu..mi je prišla zelo prav, ker sem imela toliko mleka, da ni uspela pit ..nekje imajo pakete skupaj s črpalko in posodicami za shranjevanje mleka..tako je imel Avent takrat.. drugače pa je ena omenjala CR..jaz sem začela dojiti drugi dan po CR, pa je kar steklo samo brez problema...čez dva ali tri dni pa naval totalni... modrci..jaz sem jih kupila v BabyOne, po super ceni in ful fajni..eno številko večje,kot sem imela svojega pred nosečnostjo, ker se prsi tako spremenijo, tako tudi svetujejo..drugače pa poiskusite v otroških trgovinah, ker men so bili predragi v teh klasičnih trgovinah, še posebej, ker so enaki..40 eur je pa meni bilo too much dati za enega.. nič, grem še malo sofo greti..danes sem ..sedaj, ko je mož doma, mi vse naredi in sem postala lena.. papa