|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
12.1.2010 12:26:48   
anita goitan
košuta ma kam že šibaš, dej povej kako siuser posted image
Veš katero ji pa jaz recitiram zraven: Sem repko zajček mlad, si zobke čistim rad, posebno še zvečer....poznašuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
12.1.2010 12:31:10   
košuta
Ojla!
Poznam, poznam... Ta je tudi na sporedu včasih...user posted image Ampak mu je bolj všeč, če pojem, pa kravica je omenjena, ipd. user posted image Ne moreš pomagat, se pozna, da živimo na kmetiji..user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
12.1.2010 12:38:29   
košuta
Anita - kako sem? No, pravzaprav nimam pojma. Zjutraj sem bila na razgovoru za službo, pa je ne morem sprejeti, ker je potrebno 2-mesečno izobraževanje, od pon-pet te ni domov (tam spiš), jaz pa si tega ne predstavljam pri našem mulčku... Vse ostalo je precej sprejemljivo, tudi plača...

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
12.1.2010 15:54:15   
Ryssa
anita čim lažji porod ti želim in zdravo pupo, navijam pa za soboto 16.1. user posted image Na ta dan smo sam fajn ljudje rojeni user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.1.2010 16:46:22   
nell

IZVIRNO SPOROČILO:  K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO:  gajka

user posted image    A vam malčki lepo pustijo umivati zobke?
Pri nas je to totalna borba, pa itak je že Rokovo odpiranje ust odvisno od trenutnega počutja (jih trdno zapre, se obrne stran in z roko odriva ščetko čim dalj od ust)... Če jih uspem vsaj 1× tedensko nekajkrat potegnit s ščetko, je to že praznik! user posted image  

Pri nas je ista zgodba. Ga zelo težko prepričam, da si zobke umijema. Ponavadi si takrat, ko si jih jaz, pusti nekajkrat potegnit pa konec.
Hvala za kavo. Samo, da se je  tisti izcedek ustavil. Ja je kr šok, ko zahledaš kaj rjavkastega ali krvavega med user posted image na hlačkah. Vem, kako je to. user posted image

Zobki - pri nas HB brez problema...odkar jih ima, redno umivamo zjutrajk in zvečer, pa kadar jemo čokolado. Na začetk so ble rahle borbe, pa sva se nki igrc šla, da se je zraven smejal, js sm mu pa medtem zobke mal očistla in potem tko naprej. Zdej je pa že tko navajen, da kadar je čokolado pol kr sam leti v kopalnico in se dere "jobe, jobe". Sm se ravno zamislila, da ima morda zadnje čase tako obsesijo nad čokolado, zato ker si pol lahk zobe umiva - opažam, da mu, zdej k mu zobki vn rinejo, paše "čokanje"user posted image . Paste pa js še kr ne dajem - mam v glavi še vedno tisto načelo, dokler ne zna izpljunit samo vodo...tko da bo še že mal počakal.

Smreke, jelke - je nimamo več, jo je Tibor ravno na cajt strokovno pospravil v ležeči položajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Je blo govora tud o kahlici - ja je aktualna in to fulll...redno prakticiramo...metanje v banouser posted image user posted image user posted image user posted image Vsede se nanjo sam za sekundo al pa dve, pa še to najraje oblečen...o.k. včasih porata sedet mal dlje, ampak moram dat rekvizite (beri mamine ogrlice) - edino to ga zamoti. Mah ga pa neki ne posiljujem s tem, ker mam občutek, da bi se mu hitr zamerla - še zmer delamo to za šalo. Raje se vsede na školjko, pa da ga držim, čeprav itak ne zdrži dolgo, ampak se mu potem dopade, da lahk vodo spustiuser posted image user posted image

Nič bejbike, šibam, mam jutr predstavitev primera dobre prakse pred kolektivom, pa me je strah k zajca, tko da se grem še mal pripravljat.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
12.1.2010 18:52:37   
sayuri
anita, WAW, zdaj pa res šibaš proti koncu. Naj bo čimhitreje in čimprej. JAz sem šla pri Filipu s 3 cm v porodno in tud čez eno uro rodila. user posted image Moja cimra je bila pa en mesec 5 cm odprta. Tko da...kadarkoli bo, naj bo lepo. user posted image Držim pesti. MAdonca, jst komi čakam, da rodiš user posted image

sandra, ajej, angina? Vam želim, da se čimprej pocajtate. Ma se bova dobili, no. Mogoče spomladi? user posted image
bella, mi smo ravno danes po spravili smrečico. So bile kugle in tisti srebrni laski itak že po celi bajti. Da ne govorim o tem, kako si je zara tiste okrasne grinlande al kaj so že za vrat dajala in šibala po stanovanju user posted image
MATEJKA; ti maš tud sam še en mesec do PDPja? Fjuuuuu, kok gre to hitro.
gajka, super za firmo user posted image
Katja, no kooooončno se je prfoksa malce pretegnila. user posted image
Sam zdajle pa kar neko zatišje s frišnimi nosečkami, a ne? user posted image

Mi smo ok. Otroci HB zdravi, mene neki po grlu praska...ni hujšega.... user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
12.1.2010 18:53:59   
sayuri
Kje je pa Erin? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
13.1.2010 7:16:55   
clara23
Anita, želim ti hiter in čim manj boleč porod. Pa seveda zdravo in krepko bejbiko!

Rokavičke....Kakor kdaj..včasih pusti, da mu jih oblečem, drugič ga morem spet po celi hiši lovituser posted image . Se mu pa zdi blazno smešno ko se takole loviva in potem včasih že iz nagajivosti beži pred manouser posted image . Imamo pa take za na 5 prstov, ker tiste, pri katerih je palček ločen, ostali prstki pa so skupaj, noče imet goruser posted image

Zobki...umijeva jih zjutraj in zvečer. Si jih pa umije sam...seveda pod mojim nadzorom. Mu dam lepo ščetko v roke in potem oba drgneva-jaz svoje, on pa svojeuser posted image . Ampak zadnji teden nekaj štrajkauser posted image

user posted image Zobna pasta za otroke -mislite, da se jo že lahko uporabljauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
13.1.2010 7:45:14   
gajka
anita g. - a še vedno vztrajaš z nami? user posted image

košuta - a se ne da zmenit, da se z izobraževanja vsak dan voziš domov? user posted image Saj danes ni nič takega, če se malo več voziš na dnevni bazi. No, razen, če bi to bilo na drugem koncu Slovenije in bi vožnja trajala res dolgo...

Mogoče pa Erin dela na tem, da bo prekinila tole zatišje z novimi nosečkami in nima časa za nas. user posted image

Pa o kakšni ''repko zajček mlad'' pesmici to govorite? user posted image Prvič slišim... user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
13.1.2010 7:46:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
user posted image Zobna pasta za otroke -mislite, da se jo že lahko uporabljauser posted image

Meni se zdi, da naj bi pasta bila na sporedu šele, ko otrok zna sam izpljunit. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
13.1.2010 8:39:26   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Meni se zdi, da naj bi pasta bila na sporedu šele, ko otrok zna sam izpljunit. user posted image

V Mullerju se kupi ena zobna pasta za od prvega zobka dalje, ki jo lahko dol pojejo. Zdajle se ne spomnim kako se reče. Ko sva bili z Evo pri zobarci, je rekla, da se to zobno pasto lahko uporablja. Zobke si pri nas umivamo zjutraj in zvečer. Zjutraj samo z vodo, zvečer pa še s pasto. Najprej sama malo počohata, potem pa še jaz. Od začetka se je bunil, samo pri higieni sem striktna in kar je treba je treba.

Jaz pa pogrešam Erin, Krysio, Zojo Mišo, Buhtlčka, Miškolinko,....

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
13.1.2010 9:25:20   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

V Mullerju se kupi ena zobna pasta za od prvega zobka dalje, ki jo lahko dol pojejo. Zdajle se ne spomnim kako se reče. Ko sva bili z Evo pri zobarci, je rekla, da se to zobno pasto lahko uporablja. Zobke si pri nas umivamo zjutraj in zvečer. Zjutraj samo z vodo, zvečer pa še s pasto. Najprej sama malo počohata, potem pa še jaz. Od začetka se je bunil, samo pri higieni sem striktna in kar je treba je treba.

Jaz pa pogrešam Erin, Krysio, Zojo Mišo, Buhtlčka, Miškolinko,....

helow za začetek dneva za vse ena

user posted image

in za tiste,ki ne pijete kave

user posted image

zobna pasta-meni je pedentologinja rekla,da samo voda ne zadostuje,da mora biti pasta,za en otrokov nohtek ( mezinčka),da pa moramo pazit na sestavino F (flour) ali na nekaterih pastah piše natrijev fluorid,vsebnost le tega pa 500 ppm,ko pa bo zobkov več pa 1000 ppm. 500 ppm pa vsebujejo skoraj vse otroške paste,tako da mi kupujemo kar v trgovini signal ali pa aquafresh kids

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
13.1.2010 10:19:10   
clara23
aha, pa si potem dejansko umijejo zobke, al samo pasto dol pojejo? Se bojim, da bi Mark samo pasto dol polizal in fertikuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
13.1.2010 10:29:56   
orka

aha, pa si potem dejansko umijejo zobke, al samo pasto dol pojejo? Se bojim, da bi Mark samo pasto dol polizal in fertikuser posted image

pri nas je tako,da se vsi otroci nagnetemo pred umivalnik in mala potem oponaša druga 2...ko rečemo A ona drži vsaj toliko časa,da jaz podrgnem,seveda potem to dol pogoltne,a tudi izpljuniti se bo kmalu naučila ob vzoru drugih...če nima bratov/sester pa je najbolje,da si takrat umavaš še ti....pravijo tudi,da naj bi mi otroku umivali zobe do 3.leta potem pa sami pod nadzorom še dolgo, ke do 7-8.leta

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
13.1.2010 11:01:37   
anita goitan
helou bejbeuser posted image

so me domov poslali, čeprou so popadki že zaznani in mi trebuh otrdeva, sam jaz še nič ne čutim in dokler me še ne ščapa nimam kaj tam gužvo delat, plodovnica je še vedno mlečna, ustje je že čist zrahljano oz skrajšano (hm sigurno sem narobe napisalauser posted image ), otroček živahen.
Tako da smo zeloo blizu 14.user posted image

Sem bla še na Fiat servisu, mah vse hkrat, dala avto ocenit, bom ga prodala (no ne glih na Fiatu..ampak samo mal da vidim kolk se grande moj prodaja), bom mela drug/nov avto, daljšegauser posted image , sayuri tazga k maš ti, če se ne motim.

Ok, šibam mal ponaredit, mogoče me pa kej zaščapiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
13.1.2010 12:03:42   
gajka
anita g. - madona, če jutri ne greš rodit, te pa prav lepo mandi gleda! Raje se nehaj vsak dan furat gor pa dol, pa bejž v porodno, mal pritisn, pa bo!  user posted image Itak ti očitno ne manjka več dost...Da ne bo mala šjorca že ven gledala, ti boš pa še kar govorila, da te nič ne ščipa! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.1.2010 12:05:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1891
13.1.2010 12:06:23   
sandra123
Dan...

Moji T&T spančkata, zato sem na hitrco uletela, da malo preverim, kako je s teboj, Anitauser posted image ...ja, potem pa upam, da se ti želja izpolni in da bo mala princeska res šele jutri končno v tvojem naročjuuser posted image ...Kakorkoli že, mislim nate user posted image ...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1892
13.1.2010 12:12:40   
anita goitan
gajkauser posted image user posted image , čak sej bo, jutr mi ni treba v Kr, v petek, na rok imam ponovno amnioskopijo.

sandra123 hvala, ma tud danes je lahko, ker sem že prou mal žleht postala, take brusim mojmu, da me bo res poslal rodituser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
13.1.2010 12:40:36   
anita goitan
user posted image

šibam po lubico, kosilo skuhano, mojuser posted image si je polpete zaželu, jaz pa testenine z rio mare in olivami.

Se beremo

Še to sem pozabila omenit, včeraj sva Zojo cepila proti klopnemu meningitisu, čez 4t ponovno, pa potem čez nekja mesecev, obnovitvena doza je pa čez 3 leta.  Bla pogumna, sam mal zajokala, no sej to cepivo ne boli, samo vbod.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.1.2010 12:54:54 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1894
13.1.2010 12:47:46   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: orka

pri nas je tako,da se vsi otroci nagnetemo pred umivalnik in mala potem oponaša druga 2...ko rečemo A ona drži vsaj toliko časa,da jaz podrgnem,seveda potem to dol pogoltne,a tudi izpljuniti se bo kmalu naučila ob vzoru drugih...če nima bratov/sester pa je najbolje,da si takrat umavaš še ti....pravijo tudi,da naj bi mi otroku umivali zobe do 3.leta potem pa sami pod nadzorom še dolgo, ke do 7-8.leta

no saj takole tudi midva delava..si jih skupaj umijeva in potem me on oponaša. Se naredi tudi kot da pljuneuser posted image . Ampak midva to prakticirave brez zobne paste..in se bojim, da ko bo enkrat dobil tisto sladko, dobro pasto na ščetko, da bo samo dol pojedeluser posted image
No, danes gremo itak v Mullerja v nabavo, potem pa poročam kako se bo obneslouser posted image .

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
13.1.2010 13:11:34   
Erin

Pa o kakšni ''repko zajček mlad'' pesmici to govorite? user posted image Prvič slišim... user posted image

Sem repko zajček mlad,
si zobke čistim rad,
posebno še zvečer, po jedi venomer.

Mi za bombone ni, le repa mi diši.
Moj dom sta dol in breg,
zobje kot beli sneg.

Sem zajček repko mlad,
si zobke čistim rad,
posebno še zvečer, s krtačko venomer.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
13.1.2010 13:15:20   
Erin
Vas berem, sem tukaj, ne delamo na podmladku ampak pedenamo tistega ki ga že mamo, smo namreč spet bolni in na AB...jah, kaj čmo.. smo pa zdržal 2 tedna zdravi, nekaj je, prej smo samo po kak teden...

Prejšnje dni sem imela pa veliko enih opravkov pa sama sem bila s tamalim pa me je okupiral 100%, zvečer sem vas pa komaj prebrala pa samo padla v posteljo...ma spet ni cajta kaj preveč..grem kuhat poj pa če bo mami pomerkala mal na razprodaje =)

anita - srečno******

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
13.1.2010 13:16:28   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Sem repko zajček mlad,
si zobke čistim rad,
posebno še zvečer, po jedi venomer.

Mi za bombone ni, le repa mi diši.
Moj dom sta dol in breg,
zobje kot beli sneg.

Sem zajček repko mlad,
si zobke čistim rad,
posebno še zvečer, s krtačko venomer.

Hvala! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
13.1.2010 13:31:11   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: orka

no saj takole tudi midva delava..si jih skupaj umijeva in potem me on oponaša. Se naredi tudi kot da pljuneuser posted image . Ampak midva to prakticirave brez zobne paste..in se bojim, da ko bo enkrat dobil tisto sladko, dobro pasto na ščetko, da bo samo dol pojedeluser posted image
No, danes gremo itak v Mullerja v nabavo, potem pa poročam kako se bo obneslouser posted image .

Saj ta zobna pasta ni sladka. Ti jo pokažem ko se danes vidimo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
13.1.2010 13:32:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

Lepotička user posted image user posted image

Cepljenje proti klopnemu miningitisu imamo pa mi 31.3.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.