sandra123
|
Dan , samo na hitrco sem uletela...Smo bili na kontroli...Taja je boljše, Teja pa ima seveda tudi angino in je dobila antibiotik , imava v petek kontrolo, pa upam, da bosta zdaj obe boljše, da bom končno spet lahko šla malo v službo, ker mi že gre doma vse na živce , sploh zato, ker nič konkretnega ne morem porihtat, ker nonstop skačeta okrog mene... Oh, Anita, zdaj pa res gre zares , držim pesti, če si že šla v akcijo, ti želim čimhitrejši in čimmanj boleč porod in komaj čakam na vesele novičke Gajka, pri nas je tudi zdaj, odkar imata 4.zunaj prava umetnost ju prepričat, da je treba zobke umit...ampak električna krtačka je še vedno najbolj uspešna pri tem....poskusite še z njo, mogoče mu bo zanimivo, ker bo malo zvoka zraven , vsaj pri nas je bilo tako...IN ZA POGUMNO ODLOČITEV GLEDE SLUŽBE!!!!!!!!!! Naty, ja žal si moje 3xT kar podajajo te bacile med seboj, upam, da bo zdaj počasi boljše, Tina je bila zdaj že 3x bolana odkar mali2 hodita v vrtec, prej smo pa imeli skoraj 2.leti mir z njo, no saj vmes je nekaj bolezni bilo, ampak nič hujšega in ne tako pogosto....Kako je pa z vašimi alergijami? A še hodite na bioresonanco??? Nell, te že dolgo ni bilo slišati , upam, da ti bo uspelo Tiborja pozdraviti...verjamem pa, da te mrzlica strese, ko na bolnico pomisliš...sem bila jaz tudi zadnjič čisto aut , ko sva s Tino skoraj v bolnici pristali....sem imela kar T&T pred očmi, ko smo takrat zaradi bronhiolitisa bile v bolnici celih 11.dni... Ja, nič, mali2 sta že čisto aut, zaspani, sitni, jima je zgleda dolgčas, pa ju grem še malo pozabavat do 11-ih.... Čauči