|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
13.1.2010 8:15:09   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Navijamo za današnji pregled: čmrlika!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne pozabi na poročanje!!! 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.1.2010 8:15:14   
lucika
dobro jutro!

danes nimam kapučinčka, a velja čokolino? praznim sinove vojne zaloge, ga niti povoha ne več. pa je treba šparat, pa bo mama uničla zadevo:)))))

pravkar mi je poštar prinesel galebovo posteljnino. ko sem naročala, so imeli posamezno samo posteljnino, pa obrobe tudi... ful je lepa, tisto z žiraficami sem vzela, če bo katera gledala na spletni strani. tudi račke so mi bile ful lepe, a kaj ko vsega se pa ravno ne da... imam zdaj dva kompleta. bo ćisto ok, glede na to, da imamo tudi sušilni stroj.

za iz porodnišnice imam en kompletek številka 50. mislim, da bom šla po še kakšno številko:)))) imam večkrat na sporedu čekiranje albuma od aidana, pa gledam kaj je nosil in kdaj... 56 je imel tudi 2 meseca gor, na začetku še zavihano...tak da tokrat bom z malo manjšimi cotkami štartala.
majčko+bodi+zokne+hlače in jopica iz pliša+kapica+copatki, pa eno debeeelo deko čez, pa spodaj pamepers+17 kil planic za široko povijanje. v mb se je vsaj včasih lahko čisto do vhoda pripeljalo, tak da za tiste 3 metre koliko je cesta široka, mislim, da ne rabi kombinezona. saj se čez vse te cote ne more shladit v tisti minutki. po moje je bolje tako, kot da je kot medved v vročem avtu še v kombinezonu...

eto, smrekco smo podrli, zdaj pa začnemo gnezdit:)))) ščetko sem si že kupila, za vse ostalo pa je bil ata že malo živčen v dmju, pa sem itak pol pozabila. sa napakiram, pa da se prah nabira do marca:)

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.1.2010 8:35:57   
rožca26
No, da se malo razpišem glede ostalih zadev:

1. oblačila iz P: jest sm že kupila kompletek za domov in je sestavljen iz pliš pajacka in bodija na preklop. Seveda bom še kej dodala - žabice ali štumfke, pa še kej bi se našlo. Sam po pravici povedano - enega otročka smo že dali čez, pa še zdej ne vem kak bi ga oblekla user posted image  user posted image  Je res čist odvisno od vremena.

2. kovček za v P: ma jest bom kar nahrbtnik mela, edin če si ne bom vmes kej premislila. Bom še vidla, ker mam še fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul časa do roka, pa itak ne vem kak zgleda pakiranje, ker prvič ko sem odšla domov, sm mela prtljage za 1 mesec (valda, ko pa sm tm tok časa bla user posted image user posted image user posted image )

3. čaj za dojenčke: v Muellerju se da kupiti čaj v vrečkah, ki se ga da dojenčku že pri 1. tednu. Drgač pa sem jest na začetku (takoj) delala čaj iz kumine in janeža - par zrnc obojih preliješ z vrelo vodo in je to to. Pol sm pa prešla na baby tea od teekaneja. Ne maram lih instant zadeve. Pa tudi čaj za dojenje sem imela od iste firme.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.1.2010 8:38:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Pri nam bo pa ata kupil komplet za iz P. Bo imel to čast, čeprav zadnjo besedo bom tak jst imela.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa mika, da bi kupila kako lepo oblekco, pa body, žabice in lep jopček.No bomo videli, če bodo imeli kaj pametnega.

Sej jest bi našo pupo tudi v kiklico dala, sam kaj ko so vse sam roza user posted image  Sej ne rečem, da sem 2 oblekci kupila v roza barvi, sam kar je pa preveč je pa preveč. Da ne govorim, da se bele jopčke sploh ne da dobit user posted image  user posted image  Mislim, jest bom bruhala od te roze!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.1.2010 8:45:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Ursa_p zakaj naj bi se pa pil malinov čaj? Sem zasledila to pri ljubljanskih nosečkah, k sem šla nazaj brat, sem vidla da so punce to pile čist na koncu, pa sem pozabila že zakaj user posted image

Drugače sem pa malo razočarana nad baby centrom, sva tam naročila lupinico in so rekli, da bo sredi januarja najkasneje. No in pol jih dons kličem in so rekli da bo šele februarja in da ne vejo kdaj. Halo???? Že na voziček čakam celo večnost, a zdej bom pa še na lupinico???' So čist neresni user posted image

Oblekce iz porodnišnice a kombinezončka pa ne boste imele? Jz ga bom dobila na posodo in ga bom imela za vsak slučaj pripravljenga, ker sem na začetku marca in ne vem točno kakšno bo.

Glede malinovega čaja - baje je za mehčanje MVja. sam za to pomaga tudi user posted image user posted image user posted image  - je cenejše pa več užitka maš od tega user posted image user posted image user posted image

Ja BC se res norca dela iz nas user posted image  Ne vpraš, kok sm norela, ko smo naročili avtosedež - sm ga čakala več kot 1 mesec, pa so mi rekli, da sej še ni tak nuja, a ne user posted image  user posted image  Mislim, tamal pa v lupinci že skor živčnega fasal user posted image

Glede kombinezončka pa tak - po vsej verjetnosti ne. Ker pri Vidu smo šli konec novembra domov, pa ga nism mela v to oblečeno. Mu je blo itak pol ful vroče. Drgač pa kak oblečt dojenčka za domov lahko komot vprašaš sestre v P. Ti bodo z veseljem pomagale. Pa samo toliko za okvir - Vidu je bilo že konec februarja tok vroče v HM pajacu, da smo mogl kr hitr nabavt sam jaknico.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.1.2010 8:46:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

3soncek3 ... dobivala bos starsevski dodatek ... lunka, a si prepricana, da ti ne tece delovna doba? Ce sem pred 4. leti prav razumela, bi mi tekla, ce bi ga dobila. user posted image

Če ni zaposlena, pol ji med porodniško ne teče delovna doba. Verjemi, sem se tut jest o tem že fajn pozanimala. Delovna doba ti teče do porodniške, pol pa ne več user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
13.1.2010 8:50:08   
rožca26
Aja, glede kavice - bi bil res že skrajni čas, da se kej spet dobimo (Vrhničanke so izvzete), ker pol bo pa že grozno sedet za volanom. Mene že vse boli.
Plamen, kaj pa mi2? Bi se lahka tut na kakšni kavici doble - pa sva skor sosedi user posted image  Seveda tudi ostale vabljene.
Sm mela pa v mislih, da bi se dobile nekje vse marčevke oz. vsaj večina. Nekje na sredini. To bi bilo ful fajn. Pa za kakšen vikend, ko boste res vse fraj. Kaj pravte????

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
13.1.2010 9:28:16   
Jessy
Dobro jutro!

Pravkar sem zmazala 2 kolobarja ananasa in mi zdaj kavica kar ne potegne, čeprav je na slikci tolk mamljiva. Morda čez kakšno urco! user posted image

Jaz bi se vam tudi pridružila pri srečanju, če ne boste predaleč silile. Namreč, jaz sem iz Idrije. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
13.1.2010 9:32:16   
srečica
Hej marčevke

Kako ste? Vidim, da pridne pri pisanju. Se danes spet malo javljam in upam da me tokrat ne boste spregledale. Priznam, da nisem brala vsega za nazaj zato bomo mogoče postavila kakšno vprašanje o čemer je že pisano in prosim, da mi ne zamerite.

Mi smo ok. Bila sem tudi na 3 D in starejši sinko je bil full navdušen, edino spola mu nismo povedali, ker zaenkrat veva samo midva.

Imena še vedno nimamo fiksno dogovorjenega. Fantek mogoče Vito, punčka Dora.

Kakšna imena imate izbrane ve (seveda katere ne skrivate do konca)?

Ima katera tudi te brezvezne izcedke (prozorne)? Meni skoraj vedno ko grem na wc potem priteče prozorni brez vonja izcedek tako, da imam včasih kar mokre spodnje hlače. Sem bila zarad tega že enkrat na pregledu pa je vse ok in baje normalno. 

Še nekaj, vidim, da se ve včasih pogovarjate kaj kuhate. Ima katera kako idejo kaj naj naredim za kosila za sinkov 4. rojstni dan? Smo povabili najprej na kosilo starše potem pa pridejo še Anžetovi mali prijatelji.

Danes sem označila vprašanja barvno, da boste lažje videle user posted image .

Toliko za danes. Lepo se imejte

Darja

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
13.1.2010 9:50:09   
Jessy
Hehehe, Darja, vidim, da si bila pozabljena z naše strani!!! Verjetno še iz časa, ko se nisem tako aktivno tu oglašala, kajti jaz bi ti sigurno kaj napisala. user posted image user posted image user posted image
Ja, tudi jaz imam izcedek, da so včasih kar mokre hlačke, zato sem si zdaj namontirala ta tanke vložke, ker si ne mislim po 4x na dan menjavati hlačk. Po moje je to čisto normalno, dokler se kaj ne obarva.
Za kosilo...hmmm...tudi jaz študiram, kaj bom skuhala, ker jutri praznujem, na kosilo pa sem povabila v nedeljo. Novoletno kosilo mi je bilo sicer zelo všeč, pa ne bom ponavljala istega še tokrat. Torej, takrat sem skuhala domačo govejo juhco z jajčnimi vlivanci in spekla svinjsko pečenko. Za prilogo sem na sopari skuhala cvetačine cvetove in jih potem pomočila v testo iz jajca, smetane za kuhanje in moke, ter ocvrla (za vsakega po 1 velik cvet ali 2 manjša), ter naredila porove štruklje po tem receptu (za vsakego po 4 rezine), pa seveda za eno pest idrijskih žlikrofov. Ja, pa solato tudi. Moram rečt, da so bili vsi povabljenci strašno navdušeni in sem požela ogromno pohval. Tudi sama sem bila zadovoljna.

Za v nedeljo pa planiram juho iz cvetače in brokolija (čebulo zarumeniš in daš tenstat cvetačo in brokoli za cca 10 min, posoliš, dodaš česen, nato zaliješ z vodo in še malce pokuhaš in na koncu vmešaš še sladko smetano ter po potrebi popraš). Potem pa planiram sledeče recepte: pisana mesna rolada, tudi ta recept me mika za prilogo njoki s pršutom, pa ta tudi francoski krompir. Najbrž bom naredila kar francoski krompir in žlikrofe, morda njoke. Se še odločam. Seveda potem še nekaj solate iz mešanih vrst radiča.

Za otroke je pa že malce težje narediti kaj pametnega, da gre v promet. Morda kakšne obložene kruhke ali mini pice. Ne vem, kaj sploh jedo. Če gledam po moji hčeri, potem je težko postreči.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 13.1.2010 9:51:52 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
13.1.2010 10:01:13   
3Sonček3
Dobro jutro

plamen user posted image za pregled, je zelo lepo brat da ni blo nobenga kreganja pa razočaranja. Se je G lepo potrudil/a user posted image .
ursa_p čudovite kužke imaš in si jih imela. Sm se skor kr mal user posted image tko je lepo in napisano in "narisano" user posted image user posted image user posted image
Glede delovne dobe sm js mal drgač slišala, ampak nebom nč pametna kr nism zihr. Kar bo pa bo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
13.1.2010 10:12:47   
srečica
Jessy hvala za odgovor. Za otročke mi ni problem, jih bom spekla perutničke, pa medaljončke, to jim ponavadi tekne. Naš sonček tudi full slabo je, je zelo izbirčen ampak to mu pa gre. Za 5-6 otročkov ne bo tak problem.

Jaz pa sem o kosilu razmišljala o goveji  in gobovi juhi o polnjenih piščančjih zrezkih (šunka, sir, paprika) ali puranjih zrezkih v pivskem testu in mesno rolado (polnjeno pečenko), prilaga njoki s sirom in smetano in pražen krompir, pa zelena solata in testeninska pa mogoče še solata iz ajdove kaše.

Heheheh sem nesramna sem vam zdaj verjetno kar naredila še večji apetit. Saj ne bom več obljubim.user posted image

Pozdravčke

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 10:18:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
13.1.2010 11:23:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Dober dan..
ma kaj berem, da nekatere hočejo prehitevat??? Joj, neee.. Še malo ptrpite. Da ne berem, za nazaj.. a so se kaj javile? Je stanje zdaj boljše?

So se javile, stanje nespremenjeno. Počivat morjo vse tak da bo njihovo javljanje bolj redko, če sploh še.
Sej, 19. ali 20.01. bomo po mojih izračunih vse napolnile 30 tednov, kar pa je kar kul. Pol pa še 4 tedne počakat in ni problem, če rodimo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
13.1.2010 11:31:05   
3Sonček3
Js sm mela pa učerej nore krče u trebuhu in še drisko sm fasala na koncu in sm se kr mal ustrašla, tut celo noč nism spala, sm se zbujala na pou ure da sm se prevrnla na drug bok pa wc... tut zdej me neki napenja, ampak upam da je to samo polno črevo (vn negre pa nč user posted image ), al pa da je kej povezano s prehladom.
Zgaga me tut peče na polno. Me je kr sram k skos samo neki jamram user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
13.1.2010 11:39:51   
zoey
Dan!
Uhec še boli, pa ne vem, a bi šla k dr. al ne, ker samo da stopim čez vrata, že piše antibiotike, pa če jih rabim al pa ne user posted image In se mi jih res ne zoba. Sem pa danes spala že 20 minut več, ni user posted image , da ne pridem drug teden na spanje do 8h user posted image
Srečica in Jessy - nič bat, da bi me kaj razdražile s svojimi jedilniki, ker ne jem mesa user posted image Tko da sem pečenke in zrezke al karkol je že bilo kar preskočila user posted image Sem pa danes že spekla mafinčke, mmmm. Zdaj se bo pa treba potrudit, da bodo zdržali do ju3, za skupno kavico user posted image Bo Rožca povedala, kolk mi je trebuh zrastel user posted image Se mi zdi, da je 2 dni kar nekako mirovalo vzhajanje, zdaj pa spet vidno raste. Me včasih preseneti širina, ko se hočem kje mimo zbasat ...
Za danes nobenih posebnih planov, mogoče greva na CSD, si grem preventivno mal mast z las sprat user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
13.1.2010 11:44:19   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Js sm mela pa učerej nore krče u trebuhu in še drisko sm fasala na koncu in sm se kr mal ustrašla, tut celo noč nism spala, sm se zbujala na pou ure da sm se prevrnla na drug bok pa wc... tut zdej me neki napenja, ampak upam da je to samo polno črevo (vn negre pa nč user posted image ), al pa da je kej povezano s prehladom.
Zgaga me tut peče na polno. Me je kr sram k skos samo neki jamram user posted image .

Bogica user posted image Mene je tud enkrat tko čudno zvilo, da je bilo ajoj, ampak je bilo potem vse ok.Sem se pa kar malo ustrašila. Se mi je prej mal prebava na splošno sfentala, ampak sem jo potem poštimala in se kaj takega ni več ponovilo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
13.1.2010 11:44:49   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Dan!
Uhec še boli, pa ne vem, a bi šla k dr. al ne, ker samo da stopim čez vrata, že piše antibiotike, pa če jih rabim al pa ne user posted image

Pa mu reci, da ne maraš nobenih tablet. Moji sestri so dali kaplce za oči da si jih je kapala v uho pa je pomagalo. Omeni tut kej tazga. Js moji zdravnici vedno rečem, če je že treba zdravila, če bi se dalo sirup dobit, kr tableti mi res ne grejo. Če pa negre se pač sprjaznm tut s tableti. Probej res sama kej predlagat, pri moji zdravnici je to vedno dobrodošlo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
13.1.2010 11:45:34   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Bogica user posted image Mene je tud enkrat tko čudno zvilo, da je bilo ajoj, ampak je bilo potem vse ok.Sem se pa kar malo ustrašila. Se mi je prej mal prebava na splošno sfentala, ampak sem jo potem poštimala in se kaj takega ni več ponovilo.

Sm šla pol na polkilometrski sprehodek ob desetih zvečer pa je blo mal bolš, tko da sm lahko zaspala user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.1.2010 12:19:52   
lenčy
heyuser posted image
tudi mene je že ene dvakrat zvilouser posted image

no medva pridno hodiva v materinsko šolo, danes bova šla mogoče še na socialno papirje zrihtat. naj omenim, da so tudi nam rekl, da dude naj par tednov ne uporabljamo, da ne bi zamešal sesanje med dudo in bradavičko, tko nekakouser posted image pa otroka naj bi imeli ves čas v rokah, da te otroček spozna. najbolj me je presenetl to, da naj po otroka pridemo brez lupince, ta naj ostane v avtu. sj je vse kul ampak medva bova verjetn diplomirala, ko bova malega v avtu v lupinco dajala... verjetn je bolj enostavno, če se to nardi v sobi, se vam ne zdi?

zdj grem pa na čajčka, se malemu brcaču že kolca po njemuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.1.2010 12:26:15   
3Sonček3
Zakaj pa naj nebi prišli v P z lupinico? To je pa tut meni hecno, seveda je lažje ga v P namonterat notr pa pol sm lepo u avtu prvežš user posted image . Js nebom to nč omenjala, bo user posted image kr uletu z lupinico po naju user posted image .

Danes je tut mene zagrablo da bi šla na CSD po tele papirje pa to. Ampak js mam do PDP-ja še 72 dni. A se da to tko nrdit kukr js mislm. Danes (72 dni prej) grem po papirje, jih odnesem domou, use lepo v miru ispolnm in pol čez 14 dni odnesem nazaj? Mi bojo sploh dali danes papirje? Al bojo kej komplicirali.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.1.2010 12:32:22   
lenčy
njih moti to, da ga maš čimveč v naročju. kolk je to lepo, k ga očki nesejo iz porodnišnice v naročju.... sj je lepo, samo eni ravno nismo izkušeni na vseh področjih... ne se bat, sj ne bo nč narobe s tem, ker pri nama bo istouser posted image

na socialni boš lhk tud danes papirje izpolnila, zakaj pa ne? nama je že takrat v decebru rekla, da jih lhk že takrat. medva bova šla danes zato, ker delajo do 17h, moj pa nima zmeri čas, tko da morva to izkoristit... tko da ti kr v akcijouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.1.2010 12:40:43   
lucika
3soncek3, saj si lahko papirje tudi kr sprintaš sama. nam je rožca lepo vse linke dala na koncu seznama. jaz sem si, nesla kr direkt in je bilo ok...

danes sem dobila posteljnino. je lepa, res. kaj mislite, je treba to obrobo tudi oprat? in kojterček? al se lahko da to samo luftat in potem oprano posteljnino gor?
te nove stvari me je kr groza v pralni stroj tiščat.
uf, enkrat me čaka še pranje vozička, mi tudi ne diši preveč... poleti je to bilo fino, smo ga kar zunaj na parni čistilec oprali, pa na soncu posušili... zdaj je pa zima in brrrr, pa to ne bo šlo...

jaz samo planiram, kaj vse moram, dejansko pa itak nisem še nič naredila. razen cote sortirala in pleničke kupila. ja, pa tetra oprala in speglala...
ampak danes pa res začnem, greva po omare:))))

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
13.1.2010 13:05:40   
Anonimen
lucika, jst tud samo bolj govorim kolk bom prala, pa kaj moram še narest, pa nič od tega še nisemm...no ene 3 dekice sem oprala to je pa vseuser posted image .
Dans sem šla mal na ogled otroških odejic in sem bila v odeja škofja loka-sem misla da so na glavo padli, ko sem vidla ceno za eno odejico 130x80= 38€!!! Tanajboljš ja, pol pa gledam na recinkotu je pa odejica 10€...pa zihr ni take razlike v kvaliteti med njimauser posted image .
Ta dekica je od podjetja Nadja, za katerega sem zasledila, da imajo tovarniško prodajalno v domžalah, tako da se bom tja zapeljala, ker nimam tako daleč do tja, bom videla, če imajo tudi kakšne lepe prevlekice.

Midva morava še vse papirje porihtat. 20.1. imam pregled in bom baje takrat vse papirje dobila za na CSD, potem pa akcijauser posted image .

Sploh se ne morem odločit a naj spreminjam stalni naslov, a naj si že zdaj dam zamenjat priimek al šele pol za poroko...verjetno se mi ne splača ker je potem polno enega sranja...je treba osebno novo, pa študentsko novo, pa vozniško novo...skratka ne da se mi še to letat pred rokom okoluser posted image .

Dans ponoči sem ful slabo spala in sem temu primerno tudi zmatrana zdle, tako da bi šla jst najrajši en mal nazaj spatuser posted image -če bom lahko seveda.

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
13.1.2010 13:05:56   
mammamia
Dobro jutro!
Vem da je že daleč jutro ampak ponoči nisem spala, ker me je tako napenjalouser posted image , da sem si morala janežev čaj skuhati, ker me je vse bolelo. Imam pa drisko že od sobote-inekolog meni da od železovega sirupa, ampak ker se po strogi dieti ni nič umirilo-še vedno vse tekoče, pa čeprav jem samo prepečenec in riž, moram v laboratorij na pregled za kakšne bakterije. Moja zdravnica dela šele popoldan ,tako da me bo najbrž jutri poslala. Upam da ni nič in da je res samo od železa...Ali je mogoče katera imela takšen pregled?
Naslednji pregled imam 3. 2. 2010!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?