|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
12.1.2010 18:35:14   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Jst tudi ne. Verjetn bom kr zadnji dan pakirala. Morm pa še prej kupit kompletek iz P.

Zdej pa ??? Kako boste oblekle dojenčka za domov??

Odvisno od vremena, drgač pa bodi z dolgimi rokavčki pa kakšno jopco tanko čez pa kakšne žabice pa pajacek un tadebel. kr v avtu bo vroče mi mamo pa skor eno uro do doma iz P tko da ga nebom preveč oblačla da nebo jok ko bo prevroče.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
12.1.2010 18:50:18   
vekybel
Jz bom našega pubeca oblekla v bele podložene hlače, ki sem jih že kupila in zgoraj pa bom še kupila če najdem kako srajčko bodi, tako da bo mali pravi gospodič user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
12.1.2010 18:51:32   
Jessy
Čaj naj bi bil kamilični. Daješ ga lahko že takoj.

Oblačila za iz porodnišnice: Zaenkrat menim, da bo takrat prijetno toplo, da bomo odrasli hodili naokrog v velurju, zato menim, da bo otrok imel dovolj dvoje rokave + zgornje oblačilo (kakšen velur, jopica ali vetrovka). Jaz bom imela pripravljeno 1 mako majčko, 1 bodi, pajacek za pripenjat na ramenih (brez rokavov), čez pa toplejši kompletek, ki ga moram še kupiti (hlače + jopa), na glavi pa debelejša kapa. Na nogice bom nataknila pletene copatke ali pa tiste iz telegrama, ki so zelo fajn.
Zagotovo bom imela pripravljeno še kako dekico, če bi se slučajno pokazala potreba po tem.

Neja je šla iz porodnišnice v začetku avgusta. Zunaj je padal dež, zato so mi babice svetovale, da naj jo bolj oblečem. Oblečeno je imela: mako majčko, pajacek brez rokavov, copatke, pletena jopica in pletena kapica.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
12.1.2010 18:55:51   
lenčy
oblačila iz porodnišnice: se strinjam z Jessy, js ga bom oblekla isto

hvala za nasvete pri blazincah in pri pleničkah. začela bom s pamperskami, pa z muellerjevo znamko pol bomo pa še vidl...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
12.1.2010 19:06:03   
zoey
O, ste bile pridne user posted image
Za iz P sem kupila podloženega pliškota, spodaj bom pa samo body z dolgimi rokavi, pa mogoče še tanke žabice, al pa samo zokne. Ni glih daleč do avta, v avtu bo pa ata zakuru, pa bo user posted image
Pleničke imam jaz 12 kom pralnih, mogoče bom tudi kaj s tetra kombinirala, pa kupila sem en paket v Muellerju, samo neke bolj eko varianta, se mi zdi da so Moltex user posted image Ne da se mi vstat, pa it pogledat user posted image Večina frendic uporablja Muellerjeve, pa so zadovoljne. Ena pa Pamperske, pa je mali vsak dan posračkan do sredi hrbta, ampak ji je to kar normalno ... Mal je treba sprobat po moje. Pa verjetno je odvisno, s kakim pospeškom user posted image kaka user posted image
Je pa 1 prjatlca zdaj z 9-mesečnim user posted image v Ameriki in je mal drugačna prehrana tam (meni je v A obupna hrana, tudi če si sam kuhaš je vse umetno user posted image ) in mali baje tako smrdljivo sračka, da mora potem nagec laufat, da se mu malo rita razsmradi user posted image
Mlekomati mi še ne puščajo, imam pa blazinice od Tosame, pa 1 mi je dala Muellerjeve se mi zdi, ker so ji ostale. Pa naročila sem 8 komadov pralnih, ker sem že glih naročala, pa sem še to vrgla v košarico. Ena frendica je pa kar gazice uporabljala, pa jih prala ... po moje je sam fajn, da se dajo na modrc nalimat, da se ne premikajo user posted image Čez 3 mesece bomo že vse obvladale, a ne user posted image
Jessy - hura za G in bolniško. Tale z montiranjem keten in bušijem bi bla kar huda ... Sem pa imela jaz enako vrednost železa, pa mi ni nič dal ... eh, moj G je itak (ne)vreden svojga dnarja user posted image   Bom kako suho slivo pa marelico več pojedla, pa bo user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
12.1.2010 19:44:56   
Anonimen
Mene tudi zagrabi panika vsake toliko časa, ko pomislim koliko imam še za postorit. Sicer sva ravno zadnjič dobila voziček in lupinico, cunjice ki sem jih dobila na tone sem presortirala na tiste začetne oprati jih še moram. Ko smo že ravno pri pranju...nekje sem zasledila, da se dobro opere s kisom...a katera to prakticira in na kakšen način. A kis daš tam ko gre v normalnih primerih mehčalec a kako? Jaz sicer že pri vseh cunjah uporabljam pralno kroglo in čisto mičkeno (za en pljunek tekočega praška)+ mehčalec, za bebiko pa moraš brez mehčalca.
Potem sem šla zadnjič nabavit osnovne stvari za nego dojenčka (hladilno mazilo, fiziološko raztopino, vatko, krpice, kremo za bradavice, za vsak slučaj nastavke za bradavice...)

Prsne blazinice nisem vedela katere bi bile najboljše, ker imajo na forumu nekatere tako različna mnenja, potem pa sem kar chicotove v mullerju vzela-pomoje nisem mogla dost zgrešituser posted image .

Posteljnina za user posted image : Sem še v fazi nakupa. Nekje sem zasledila prešito odejico 135x100 za 10€, me pa zanima, kje bi se dalo dobiti kakšno luštno posteljnino (samo prevleka za kovterček in pa obroba za posteljico) po delih, ker rjuhice imam, povšterčka ne sme imeti...skratka iščem samo obrobo in pa preoblačilce za odejico. Najbolj všeč so mi seveda aljaževe, samo so tolk drage da glava peče, od Galeba so tudi super, me pa zanima v kolikor ima katera izkušnje, če se pri obeh da naročiti po delih posteljnino, ker povsod ponujajo samo te kompleteuser posted image

Oblačila za dojenčka: Mene skrbi da ga nebi premalo ali preveč oblekla. A bo dovolj, če mu oblečem bodi na preklop, za vsak slučaj bom imela s sabo eno mako majčko, potem pa ali tak topel pajacek ki se na ramenih zapenja ali pa (tega sem dobila res ogromno) posebej hlače in posebej puloverček (plišast), pa čez še kakšno jopico+ tople volnene copatke pa kapico.
A kapica je nujno da je tetra a je lahko navadna bombažna...ali lahko dam tetra spodaj in potem čez eno bombažno, ker kapic sem dobila ogromno in vse so tooolk luštne.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
12.1.2010 19:53:56   
Anonimen
Pri nam bo pa ata kupil komplet za iz P. Bo imel to čast, čeprav zadnjo besedo bom tak jst imela.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa mika, da bi kupila kako lepo oblekco, pa body, žabice in lep jopček.No bomo videli, če bodo imeli kaj pametnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
12.1.2010 19:55:39   
Anonimen
Kaj danes bo spet štrajk ???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
12.1.2010 20:05:02   
zoey

Ja Sara, morš kaj napisat, ne nas samo kregat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
12.1.2010 20:05:59   
zoey
Sanip - poročilo prosim user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
12.1.2010 20:15:35   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24
...nekje sem zasledila, da se dobro opere s kisom...a katera to prakticira in na kakšen način. A kis daš tam ko gre v normalnih primerih mehčalec a kako? Jaz sicer že pri vseh cunjah uporabljam pralno kroglo in čisto mičkeno (za en pljunek tekočega praška)+ mehčalec, za bebiko pa moraš brez mehčalca.

Nosečka, preden se lotiš pranja s kisom, se prepričaj, da imaš nerjaveči boben, ker drugače si boš pokvarila stroj in ti bo začel rjaveti. Jaz kis (alkoholni= večkrat uporabljam v pomivalnem stroju in je super, v pralnega pa ne upam dati, ker mislim, da nimam nerjavečega bobna.
Za oblačit bo zagotovo treba po 2 dolga rokava, saj bo takrat še mrzlo, potem pa še nekaj toplejšega za povrhu. Glede na to, da sem jo jaz morala avgusta imeti v 1 dolgem rokavu, ko je bilo nekaj nad 20°C (je stalno nekaj padal dež), bo v marcu zagotovo treba imeti po 2 rokava. Sicer ti pa to povedo tudi v porodnišnici, ko te učijo previjanja in nege.

Zoey, meni je dal želrezo, za kar sem mu kar hvaležna, saj se mi je v enem tednu kar 2x vrtelo. Sicer mu tega nisem povedala, ker pol bi znal še kaj komplicirat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
12.1.2010 20:34:07   
plamen
Evo mene na raportuuser posted image

Naš mali mož je danes pokazal svoj obrazek, mava slikico k za osebnouser posted image sam ne veva po komu ima tolk velik nos??user posted image
Težki smo 1500 in veliki 43. Obseg glavice imamo za 3 tedne večji - to bo po tatu, k bo velik mu noben klobuk ne bo pravuser posted image . Moda so se že spustila in tudi obrnjen je že.
Spet mava cel kup slikic in 2 filmčka in se je 1x tako lepo nasmehniluser posted image .
Naslednji pregled imam 10.2.
Komaj čakam soboto, da greva po nakupih. Bodoča sobica je prazna in bomo počasi začeli z delom. Ve ste tolk pridne imate že skoraj vse pripravljenouser posted image , jaz pa kar počasi lezem naprej z nabavljanjem in pripravljanjem. Za P še nimam nič pripravljeno, bomo videli koliko bo velik. Bom dve varianti pripravila, pa bo user posted image prinesel tistega, ki bo najbolj primerenuser posted image .
Še 13x v službouser posted image potem pa dopust. Jupi! Sicer mi hitro mineva, ker imam kar dela, bi me stranke še kar izkoristile preden grem. Pa saj je luštno, dokler je počutje tako kot je. Bo pa doma tudi luštno, imam že zdaj rezervacije za user posted image , pa tudi me se bomo še kaj dobile, a?

urša_p - spet zelo, zelo lepe slikice!!! user posted image Matic!

Sem prebrala, da je bil pester vikend in  vsem, ki ste ali imate še kakšne težavice en user posted image in cel roj user posted image user posted image user posted image za srečo, da imamo vse marčevke 2010 donošenčke!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
12.1.2010 21:19:44   
Anonimen

Ja Sara, morš kaj napisat, ne nas samo kregat

Sej bi, če bi nas več bilo gor. Tko pa ni ničuser posted image user posted image
Kaj pa naš cilj, da pridemo na 3.del?? Nič, nič ne bo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
12.1.2010 21:31:56   
Jessy
Koliko postov je pa treba, da pridemo na 3. del?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
12.1.2010 21:32:41   
Anonimen
o bo, bo...tistih cca. 50 strani bomo pa do marca že spisale...je pa tko, en dan več drug dan manj...jst naprimer sem bolj med tednom prisotna, čez vikend sem pa bolj malo za računalnikom, ker sem več z mojimuser posted image , ko sva oba frej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
12.1.2010 21:35:36   
vekybel
......jz mislim da je potrebno 200 strani da se preide na 3 del......

Punce povejte kako se kej počutite?
Mene bolijo kolki in trebuh me počasi ovira user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
12.1.2010 21:37:17   
Anonimen
Punce povejte kako se kej počutite?
Mene bolijo kolki in trebuh me počasi ovira

Ma super, ampak če bi mogla bit še 3 mesece noseča bi dala odpoveduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
12.1.2010 21:38:33   
Anonimen

58 strani

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
12.1.2010 21:38:54   
ursa_p
Zivjo!

Po porodu ... seveda bomo ostale marcevke skupaj. Do sedaj je bilo vedno tako, da smo tiste, ki smo imele npr. februarja rok, ostale tudi na februarskih malckih ... jaz na primer sem rodila 30. januarja, pa tudi pomislila nisem, da bi se selila k januarkam. user posted image

3soncek3 ... dobivala bos starsevski dodatek ... lunka, a si prepricana, da ti ne tece delovna doba? Ce sem pred 4. leti prav razumela, bi mi tekla, ce bi ga dobila. user posted image

Pikapolonca ... zdej bi te pa prov rada videla, ko tako jamras glede trebuha, itd. Sej ves, da ga se pred kratkim skoraj nisi imela ... hehehe.

Jassika in zvezdici ... zdrzita se malo!!!

Maja.gal ... tudi zate drzim pesti!

Plenicke ... bomo uporabljali Muellerjeve, tako kot pri Galu. Je pa vse odvisno tudi od velikosti otroka. Gal je bil tezak 2560g in je prislo cez, ne glede na to katere plenice smo imeli gor. Za rojstvo sem namrec dobila skoraj cisto vse vrste plenic. Pa kot je ze Jessy pisala ... takoj previt, pa je malo bolje. Drugace je pa tudi nam pomagalo siroko povijanje ... je bilo vsaj na plenicah, ne pa na oblekah.
DM-jeve pa so res slabse, kot so bile leta nazaj, tako da jih ne mislim kupovat - vcasih so bile konkurencne muellerjevim. Vcasih so imeli v Muellerju tudi bio plenice - razgradljive.
Tudi lumpijeve so super, ampak so precej drazje od Muellerjevih.

Malinov caj ... ga priporocam tudi jaz. Skodovat itak ne more!

Prva oblacila ... hmmm, ce se jaz prav spomnim, smo otrocke na zacetku oblacili v 2 mako majcki (tako v porodnisnici kot tudi doma) ... a je zdej kej drugace???

Srecanje ... a se bomo kej dobile? Ljubljancanke se dobimo v torek ob 17-ih. user posted image Pride se katera od vas?
Kaj pa marcevke ... bo spet kak klepet ob tortici???

Plamen ... hvala za pohvale! user posted image

Brcanje ... pri nas se vedno akcija cez cel dan, pa ce se ponoci zbudim, se tudi skoz premika. V glavnem ni nic pri miru. Se najhuje je v sluzbi, ko me vse boli od user posted image "raztegovanja".

Jaz imam zaenkrat pripravljene samo cunje, drugega pa se nic. Nismo nic kozmetike se kupovali, nic plenic, posteljica se ni sestavljena, previjalni tudi manjka zgornji del, pa atosedeza tudi se nimamo opranega. Se mi se ne da vsega tega pripravljat, ker se bo samo prah nabiral.

Otrok in pes ... joj, sem ze 100x pisala. Pri nas smo vse spremembe uvedli ze pol leta pred prihodom Gala. Kar se tice cuvanja, sva bila sicer prepricana, da ne bo krize, pa se je vseeno pokazalo, da ga ena precej cuva in smo imeli na racun tega prvi mesec ogromno obiskov, da se je navadila, da ga lahko vsak pride pogledat, popestvat, ona pa ga lahko zraven cuva (seveda so se morali vsi najprej posvetiti psom, potem sele otroku!). Res je bilo neverjetno in to ravno od psicke, od katere sva najmanj pricakovala. Je bila pri vsakem obisku ves cas zraven in gledala kaj se dogaja. Rencanja ali cesa podobnega pri nas ne toleriramo in tega NI - ze od malega! Sicer pa imajo in so imele vse najine kuze vstop po celem stanovanju in nisva nic komplicirala. Ce so ga sle v posteljo gledat, naj ga pa grejo. V glavnem nismo imeli nobenih omejitev (razen da ne smejo na kavc, kar smo uvedli, kot sem rekla ze pol leta prej) in tudi nobenih problemov s sprejetjem Gala. Sicer mislim, da sem ze 1x pokazala fotke, ampak jih bom se enkrat. Mi je bilo tako fino, ko sem prisla iz porodnisnice. So me bile tako vesele, potem pa se sinkota. user posted image user posted image user posted image user posted image

Takole so si ogledovale to NOVO CUDO ... hehehe:
user posted image

Tole je moja Linci, cisto vzhicena od navdusenja (ona ga je od vseh tudi najbolje sprejela - sta se lahko igrala tudi po ure in ure skupaj - no, tudi druga bokserka ga je sprejela skoraj enako).
user posted image

Je glava od enega psa vecja od celega Gala:
user posted image

user posted image

Matic jim je ze iz porodnisnice nosil poravljene plenicke in jih pustil na tleh, da so jo prevohale. Vsak dan vsaj 1.
Ko prides domov ... eni pravijo, da ce je pes bolj ljubosumne narave, je fino, da najprej v hiso prineses otroka, psa pa ZA TEM. Da otrok ni tujec, ki je prisel v hiso, ampak je ze v hisi (kot "omara"). Ampak pes ne sme videt, da si otroka not prinesel. Najbolje je, da gre en s psom na sprehod, drug pa otrocka noter prinese in ga postavi na kavc in se dela, kot da ni nic. No, nase niso (bile) nic ljubosumne, tako da tega protokola nismo izvajali. Najprej sem jih sla jaz pozdravit in ko so se umirile in sle na prostor, je Matic prinesel Gala v lupinici in ga meni nic tabi nic postavil na tla in se umaknil. Tako sva cakala njihov odziv. In ko so videle, da se v lupinici nekaj dogaja, so sibale tja in gledala kaksno cudo je zdaj to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdejsnjega otrocka bosta na sprejemu cakala le dva kuzka.user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
12.1.2010 21:39:52   
Anonimen

še 58 strani

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
12.1.2010 22:05:44   
Jessy
Ursa_p, nore fotke!!! Dobro ste to izpeljali!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
12.1.2010 22:30:40   
Tjasa27
Oj!

nosecka24 jz sem pri galebu naročila samo posteljnino in obrobe, ne pa tudi kovtra in povštra. Se da, samo morš poklicat pa vprašat, pa tetica te pol nazaj pokliče k prej vpraša pri dobaviteljih.

Ursa_p zakaj naj bi se pa pil malinov čaj? Sem zasledila to pri ljubljanskih nosečkah, k sem šla nazaj brat, sem vidla da so punce to pile čist na koncu, pa sem pozabila že zakaj user posted image

Drugače sem pa malo razočarana nad baby centrom, sva tam naročila lupinico in so rekli, da bo sredi januarja najkasneje. No in pol jih dons kličem in so rekli da bo šele februarja in da ne vejo kdaj. Halo???? Že na voziček čakam celo večnost, a zdej bom pa še na lupinico???' So čist neresni user posted image

Oblekce iz porodnišnice a kombinezončka pa ne boste imele? Jz ga bom dobila na posodo in ga bom imela za vsak slučaj pripravljenga, ker sem na začetku marca in ne vem točno kakšno bo.

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.1.2010 8:05:44   
rožca26
Dobro jutro!

A sem že spet prva???? Ja lepo to - ve še spite (no, nekatere), jest bi pa spala, pa ne moram. Sej veste zaradi našega lumpa user posted image user posted image user posted image  Je dons tečen k driska.

Ampak, da bomo lažje začele z dnevom:

user posted image
Upam, da se vas bo kej prijela, ker jest sem še vedno vsa zlepljena user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 13.1.2010 8:06:35 >

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.1.2010 8:14:39   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silmarillion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image          PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  medvedekpu, 31 let      (1. user posted image )             user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )             user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )             user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )    user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )         user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 89 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 26
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 21
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 43

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.1.2010 8:14:55   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen
zvezdici

petek, 15.10.2010

rožca26
medvedekpu

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v
balka

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

ponedeljek, 25.01.2010

maja.gal

torek, 26.01.2010

TejkaPK

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

četrtek, 28.01.2010

rožca26
7lina7

petek, 29.01.2010

lunka1

sobota, 30.01.2010?

soni

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

sreda, 03.02.2010

lenčy
strumf
sandrica23

torek, 09.02.2010

zoey

sreda, 10.02.2010

Tjasa27
plamen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.