Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!! no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo nč jest bom pa tkole napisala hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete... joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super. včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu. totalen podpis tanci res lepo napisano Se strinjam
|