nia5
|
Dan Moja vleče že eno uro, mi je že ob pol desetih tečnarila da bi šla spat . Sem pa spet celo noč prespala pri njej , ma ta velika postelja ima prednosti in slabosti, me kr zmanjka, pol pa sem cela polomljena, ker ni moj pojšter, pa čudne poze...., malički pa je valda fajn Sesil no vsaj ena pozitivna stvar se je izcimila iz tega hudega, da je le mimo Čmrlika zadnjič so mi v Qlandiji v Interšparu rekli da jih sploh nimajo, pa en kolega je iskal po celem Mb (točno kje ne vem) in je našel le malega Nodija Suzy85 upam da ni kaj hudega s kolkom, joj jaz še našo tudi moram peljat na pregled oči , me kr stiska. Biogaia - jaz sem jih uporabljala, ko je bila še dojenček, ampak spet razmišljam o nakupu, zaradi zaprtja, ki ga je imela, bom še videla, so pa drugače vredu te kapljice Jana81 za škornje, sramota da tako nabijejo ceno, pol pa tako..., pa pozdravi se Martina28 za Tjašo, boli te k... kaj govorijo drugi, madona, kot da ti že ni dovolj hudo, ko ti otrok zboli, mater so eni primitivni, naj se čimprej pozdravi bogica. Špelin@ za nočno dretje, se mi zdi, da je najhuje ko nekaj sanjajo in čist padejo ven, vsaj našo takrat zelo težko umirim in potolažim.
< Sporočilo je popravil nia5 -- 12.1.2010 11:54:37 >