Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:15:05
|
|
|
|
ly117
|
Tasa kaj ti je miška zaštekala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:15:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem jaz moram pa še v šoping it.......da bom lepa... ..aja..pa še poštrihat se moram,če že frizera ne najdem ..tak me mikak kak vijoličen pramen,pa nimam poguma ..jaz Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:15:25
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem jaz moram pa še v šoping it.......da bom lepa... ..aja..pa še poštrihat se moram,če že frizera ne najdem ..tak me mikak kak vijoličen pramen,pa nimam poguma ..jaz v citiju jih v pritličju delajo...no mislim lahko si daš vstavit pramen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... ja saj se za sebe rihtaš ne za nas..... ..nikol ne veš kje ti kdo prekriža poti
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.1.2010 22:16:01 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:16:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz moram pa še v šoping it.......da bom lepa... ..aja..pa še poštrihat se moram,če že frizera ne najdem ..tak me mikak kak vijoličen pramen,pa nimam poguma ..jaz če pa sem ti napisla kam idi. Rok je ful fajni..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:16:03
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam pa predlog...ste za to da gremo pol po večerji na ribičijo plesat? jas ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:16:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:16:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:16:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem Jaz pa nisem dobila nobenega vabila. ..ma ziher si
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:16:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kaj ti je miška zaštekala. ne, smejala sem se kak ste se jezle ker vabila niste dobile Saj jaz ga tud nisem, sem si ga sama napisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:17:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:17:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa nisem dobila vabila tak da ne vem zakaj se gre...zato pa sprašujem adijožici................kokice
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:17:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem Jaz pa nisem dobila nobenega vabila. ..ma ziher si Ne pa nisem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:17:44
|
|
|
|
doris04
|
kaj je v petek gala večerja v habakuku al kaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:17:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala. ja pa pičica...kaj to pomeni da se moram še jat al kaj? kateri lahko pridem?? Jaz se sama nea znam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:17:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj je v petek gala večerja v habakuku al kaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa nisem dobila vabila tak da ne vem zakaj se gre...zato pa sprašujem adijožici................kokice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:22
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kaj ti je miška zaštekala. ne, smejala sem se kak ste se jezle ker vabila niste dobile Saj jaz ga tud nisem, sem si ga sama napisala kaj ti si na čokoladnem dans
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čaki zaj...kaj ni štanga moja ti jo prepuščam...nisem tako pogumna
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:24
|
|
|
|
matcar
|
Meni Ribičija tudi ne diši,ker je prevelika gužva vedno.Bi pa šla v Stand up na Tržaški,ko je.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa nisem dobila vabila tak da ne vem zakaj se gre...zato pa sprašujem adijožici................kokice
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar čaki zaj...kaj ni štanga moja Pa saj si jo lahko delita. jaz bi tudi...................
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:18:58
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala. ja pa pičica...kaj to pomeni da se moram še jat al kaj? kateri lahko pridem?? Jaz se sama nea znam pridi k meni...jas to rada delam...čist res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:19:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam pa predlog...ste za to da gremo pol po večerji na ribičijo plesat? nisem za to idejo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:19:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem Jaz pa nisem dobila nobenega vabila. ..ma ziher si Ne pa nisem. Hanza,če pa ga nobena ni!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?