Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:24:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 stara moja če te jas z bokom zahaklam...ne vem kje pristaneš
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:25:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 v citiju jih v pritličju delajo...no mislim lahko si daš vstavit pramen ma tja ni mrtva več ne grem...... te tak neboš mela izbire če boš šla al ne...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:25:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala. ja pa pičica...kaj to pomeni da se moram še jat al kaj? kateri lahko pridem?? Jaz se sama nea znam pridi k meni...jas to rada delam...čist res kaj kar v četrtek usput
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:25:36
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala. ja pa pičica...kaj to pomeni da se moram še jat al kaj? kateri lahko pridem?? Jaz se sama nea znam pridi k meni...jas to rada delam...čist res še lahko jaz? valda..mene cela žlahta ponuca zato...se zmenijo pol pa jih 4 al pa5 na obisk farbam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:18
|
|
|
|
matcar
|
Babe,spet smo med zadnjih 5!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m samo je zičič v petek na ribičiji in je vstopnina. Pa ne gre se tolk z vstopnino, gre se da je Zečič in da bo polno v nulo. Do zdaj je še stalno blo ko je bil on, pa čeprav se ne kadi več noter. bravo...vsaj ena je pogruntala...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 v citiju jih v pritličju delajo...no mislim lahko si daš vstavit pramen ma tja ni mrtva več ne grem...... ups nisem vedla...ena znanka hodi tja...te sem pa misla da ti je to mogoče blizu ma ..sem enkrat pri M bila tam...pa mi niti pramenov ni znav naredit
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:40
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 nad jelso jas bla doma...zato ribe papala več nikoli ne me zanima kdo je na čokoladnem al pa Bandidosu, ja na refošku no se mi lušta pa se mi ne da boce uničit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,spet smo med zadnjih 5!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:26:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m samo je zičič v petek na ribičiji in je vstopnina. Pa ne gre se tolk z vstopnino, gre se da je Zečič in da bo polno v nulo. Do zdaj je še stalno blo ko je bil on, pa čeprav se ne kadi več noter. bravo...vsaj ena je pogruntala... Te pa me sploh ne dobite tja!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:27:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,spet smo med zadnjih 5! igen !!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:27:51
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem k šišeku v petek. Pa daj si ga,magari samo z barvnim želejem,ko se spere ven. jaz se bom tudi v petek pobarvala. ja pa pičica...kaj to pomeni da se moram še jat al kaj? kateri lahko pridem?? Jaz se sama nea znam pridi k meni...jas to rada delam...čist res kaj kar v četrtek usput jaz tebe pofarbam...ti pa malo pol uspavaš ko sem jas v mejkapu pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:27:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:28:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj se te ona heca?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:28:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 valda..mene cela žlahta ponuca zato...se zmenijo pol pa jih 4 al pa5 na obisk farbam no pol pa se zmenimo za četrtek zjutraj.....pridev as taso v salon Doris
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:28:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj se te ona heca? Nikul!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:28:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle maš majn dela če jas do tebe pridem pa nerabiš liji potovalko za coj delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:28:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m samo je zičič v petek na ribičiji in je vstopnina. Pa ne gre se tolk z vstopnino, gre se da je Zečič in da bo polno v nulo. Do zdaj je še stalno blo ko je bil on, pa čeprav se ne kadi več noter. bravo...vsaj ena je pogruntala... Te pa me sploh ne dobite tja! ti bom jaz raje eno zapela pa boš misla da si na ribičiji ok? SAmo veš kaj. Kaj ga zdaj neke jeb*** jaz sem misla v trenerki prit. Saj pa te nazdravim lahko v trenerki. Ve pa zdaj govorite še o nekih drugih gostilnah No, te pa bom jaz takrat domu šla..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:29:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? aja. ups pozabila. Mater ej mam spomin kot zlata ribica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:30:04
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? čakte zaj...samo farbam...nič druga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:30:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m samo je zičič v petek na ribičiji in je vstopnina. Pa ne gre se tolk z vstopnino, gre se da je Zečič in da bo polno v nulo. Do zdaj je še stalno blo ko je bil on, pa čeprav se ne kadi več noter. bravo...vsaj ena je pogruntala... Te pa me sploh ne dobite tja! ti bom jaz raje eno zapela pa boš misla da si na ribičiji ok? SAmo veš kaj. Kaj ga zdaj neke jeb*** jaz sem misla v trenerki prit. Saj pa te nazdravim lahko v trenerki. Ve pa zdaj govorite še o nekih drugih gostilnah No, te pa bom jaz takrat domu šla.. Jaz nisem nič rekla,sem samo predlog dala za Stand Up,ker me pač firbec mantra.Pa itak se ga bomo prej vlile tam,pa nikam ne bomo mogle več.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:30:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle maš majn dela če jas do tebe pridem pa nerabiš liji potovalko za coj delat ti si naša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:30:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? aja. ups pozabila. Mater ej mam spomin kot zlata ribica. Kera rabi zaj Bilobil pa to?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:31:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 valda..mene cela žlahta ponuca zato...se zmenijo pol pa jih 4 al pa5 na obisk farbam no pol pa se zmenimo za četrtek zjutraj.....pridev as taso v salon Doris samo pridita...mam peseka na dieti...tak da bo v petek te vajine kostike glodo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?