Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana.... pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa tebi se pa danes samo smeje, kot sari*. Samo res.Ki te je danes? pa še moje ime si je nadela...frača
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vprašaj jana....kuza pazi z jepkom miga, stane, jeze, tacko da kuža laja...itd...jan jo zna ja
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! uči se uči, da boš pametna punca in neboš na stara leta v šolo hodla, ak kot jaz oktobra Ja, poslušaj starejše.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana.... jas se od dans naprej ne tuširam da bom izjema, noge mam pa kosmate ko medvedka
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:09:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! adijo živci...kje vse nas najdejo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:10:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:10:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! adijo živci...kje vse nas najdejo Ja,če pa smo najboljša družba!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:10:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem Jaz pa nisem dobila nobenega vabila.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:10:30
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem a ti si celo vabilo dobla...kikla pa to...opa mati...pa rezervne štufe mej zravn da neboš cela rastrgana domu pol šla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:11:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! uči se uči, da boš pametna punca in neboš na stara leta v šolo hodla, ak kot jaz oktobra pa to je zakon....na stara leta hodit v šolo....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:11:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... Ne vem,lahko pa ga ti dol vdariš! Da bomo vidle,če si se vredi obrila,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:11:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem jaz pa nisem dobila vabila tak da ne vem zakaj se gre...zato pa sprašujem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:11:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! adijo živci...kje vse nas najdejo Ja,če pa smo najboljša družba! DEFINITIVNO.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:12:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana.... pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun ja ki...vsepopvsod kjer mora bit ....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! adijo živci...kje vse nas najdejo ja kaj znajt se je treba..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:12:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... Ne vem,lahko pa ga ti dol vdariš! Da bomo vidle,če si se vredi obrila,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:12:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... Ne vem,lahko pa ga ti dol vdariš! Da bomo vidle,če si se vredi obrila,pa to... a ne, ne...dečki so dečki...itak bomo same babe.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:13:09
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... Ne vem,lahko pa ga ti dol vdariš! Da bomo vidle,če si se vredi obrila,pa to... čaki zaj...kaj ni štanga moja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:13:46
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:14:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun tvoje noge, Pa kiklo gor. Jaz sem na vabilu dobila napisano da moram imet kiklo in nove škornje gor. Te pa ne vem jaz moram pa še v šoping it.......da bom lepa... ..aja..pa še poštrihat se moram,če že frizera ne najdem ..tak me mikak kak vijoličen pramen,pa nimam poguma ..jaz
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:14:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... Ne vem,lahko pa ga ti dol vdariš! Da bomo vidle,če si se vredi obrila,pa to... čaki zaj...kaj ni štanga moja Pa saj si jo lahko delita.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:14:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tumpa! Ki le? Po glavi ziher ne! ti bom dala tumpa... ...kaj bomo pa delale da se moram brit . A bojo kaki slači fantje al kako... Ne vem,lahko pa ga ti dol vdariš! Da bomo vidle,če si se vredi obrila,pa to... čaki zaj...kaj ni štanga moja Očitno ne.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:14:45
|
|
|
|
botrca
|
Imam pa predlog...ste za to da gremo pol po večerji na ribičijo plesat?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?