![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 11:53:14
|
|
|
|
Hanuši
|
Naty-Taya za vašega korenjaka. Pri nas smo še daleč od tega, da bi se sam dvignil, na kolenih smo pa že kake 14 dni. Enih 20 s zdrži, premakne eno koleno, potem pa bum na trebušček. tecka, saj to je tisto, ker sem zadnji mesec in pol pridno 4x na teden hodila v klet v telovadnico, gonila sobno kolo, delala trebušnjake, ob steni vozila smuk. Imava tisto multi fitnes napravo v 1 in sem delala vaje za stegenske mišice, tako, da je bila moja kondicijska forma kar zadovoljiva. No ampak moj sonček je zdrav, ta velika princeska pa tut max. uživa in to je bistvo. Vse za naše zakladke. No sedaj pa, ko dam zvečer Bineta spat, tudi jaz smučam , sem čist v Ski Challenge padla, po smučanju si pa tudi privoščim savno. Ne v Schladmingu, ampak tudi doma v Kamniku ni slaba in prav paše
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 12.1.2010 11:55:26 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 12:04:23
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska ja pa pozabila sem povedat, da sva danes najini princeski kupila avtosedež joj kok sem vesela....sej tamala je bila tud zlo navdušena, ko je lahko gledala pokončno, kako švigajo mimo drevesa, avti, ... [/quote Katerega ste pa kupili? Mi smo danes stestirali Romer Safefix plus in skoraj 100% bomo tega tudi vzeli. Samo ga ne bom kupila pri nas, ampak ga bom naročila iz tujine. No mi imamo Maxi cosi-Tobi in mi je zelo všeč
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 13:09:19
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši pridna si bila pri hujšanju!Super!Ko bi jaz imela kako napravo doma .
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 13:14:06
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hanuši pridna si bila pri hujšanju!Super!Ko bi jaz imela kako napravo doma . bačko nič ne pomaga. Jaz sem imela sedaj voljo, zaradi smučanja, drugače imava pa kar dobro opremljeno telovadnico že en 3,5 let, pa nisem bila pogosti obiskovalec . Ko sva pa opremljala sem bila pa pametna, da bom vsak drugi dan dol . Moram pa pohvalit lubija, on je pa vsaj 2x na teden Mene še vedno drži tisto, če plačam bom pa tudi šla.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 13:36:08
|
|
|
|
lino
|
mmmmmmmm, jst bi tut mela kako napravo doma, pa bi morda mela kako varianto, za hujšanje, tk itak nikamr ne morem sama in potem tut kg ne gredo nič dol...no morda kak kg mal dol in potem spet gor...sem kr tam nekje pri 53 kg, moram jih pa na 48 spravit in pa trebušček bi moral zginit-pa kr noče... Mala_princeska full je lepa slikica!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 13:46:10
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino ...sem kr tam nekje pri 53 kg, moram jih pa na 48 spravit in pa trebušček bi moral zginit-pa kr noče... lino, kok si pa velika? Po slikcah sodeč nisi majhna. 48???? a ni to mal tumač. Moj meni vedno pravi, da obline so sexy, da kosti ga ne zanimajo . No to je bilo malo za hec
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 14:15:42
|
|
|
|
lenika
|
LIno ne glede na to koliko si velika ne more biti 53kg preveč.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 14:28:30
|
|
|
|
manna
|
živjo vidim da ste pri kilogramih...pa sm si ravno mislila it vzet kaj sladkega. Zdaj mi pa ne bo teknilo! Lino, kolikor se te spomnim s fotografije (ko si nam kazala tamaučka v slingu) nimaš viška prav nič.. Mala princeska, kako vam pa to funkcionira z bombažnimi plenicami - a Manco nič ne moti ko je polulana - mokra ? Ponoči pride verjetno vse fajn napito od lulanja do jutra? Se ne spoznam na te zadeve, zato vprašam. Naty -taja, uuuf še malo pa bo treba laufat za njemu!! Mi smo še daaaaaleč od tega. Naša se še kadar sedi, takoj zvrne. Test z rozino - a je mišljeno da otrok prime rozino samo s kazalcem in palcem? Naša pokrije celo rozino z dlanjo in potem stisne dlan v pest, da prime rozino. Najbrž to ni pravi način, a? Je pa fuuul prisrčna ko zdaj že prav dobro pomaha "papa" kadar ji rečemo. Saj nima pojma kaj dela, ampak je takoooo lepo videt ko dvigne rokico (vedno desno) in pomiga v zapestju z njo! Cuker je, res.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 14:52:56
|
|
|
|
Hanuši
|
manna mislim, da je to mišljeno, da naj bi prijeli s kazalcem in palcem, ker s celo rokico že kar nekaj časa dobro grabijo. Pa nič se sekirat, ker pri Hani ni bilo nobenih testov, pa nič se nismo trudili s takimi poizkusi. Slej ko prej vsi osvojijo ta prijem. V tem testu je tudi, da naj bi že držali žlico in jo nesli k ustom. No naša Hana je prvič držala pribor v vrtcu, pri 2,5 letih, pa ji danes nič ne manjka. Je pa drugače to luštna igrica za zamotit se v teh turobnih dneh, samo forsirat pa ni treba
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 15:17:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mala princeska lahko pošlješ samo ti nič ne obljubim kako bo pri nas!Lahko pa bi ti prišla na Ig k meni na kavo?Kaj praviš? Hvala za povabilo, samo a želiš da naj se izgubim sredi Iga? Sem bolj ziheraš kar se vožnje tiče in če ne vem kam točno moram iti sem čist zgubljena in kr malo panična včasih IZVIRNO SPOROČILO: manna Mala princeska, kako vam pa to funkcionira z bombažnimi plenicami - a Manco nič ne moti ko je polulana - mokra ? Ponoči pride verjetno vse fajn napito od lulanja do jutra? Se ne spoznam na te zadeve, zato vprašam. Funkcionira , malo kombiniram s pleničkami za enkratno uporabo pa je, zvečer če jo povijam v bambuske gledam da jo čimkasneje previjem, mi je že spala po celo noč v pralni plenički.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 15:30:28
|
|
|
|
bačko
|
Mala princeska potem pa se bomo slišale in bomo videli kako bo.Velja? Hanuši jaz sem zdaj v ene tednu shujšala za 3,5 kg.Sem si zadala en cilj in se ga bom držala in pika. si pa vseeno pridna pa čeprav si samo zaradi smučanja shujšala.Moje so tudi bolj všeč obilne oziroma take da so za prijet in ne kosti. No mi gremo popoldne v laboratorij da bo Lora dala kri da bomo videli kako kaj železo.Upam da je kaj bolje.Me je kar malo strah!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 15:35:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mala princeska potem pa se bomo slišale in bomo videli kako bo.Velja? Hanuši jaz sem zdaj v ene tednu shujšala za 3,5 kg.Sem si zadala en cilj in se ga bom držala in pika. si pa vseeno pridna pa čeprav si samo zaradi smučanja shujšala.Moje so tudi bolj všeč obilne oziroma take da so za prijet in ne kosti. No mi gremo popoldne v laboratorij da bo Lora dala kri da bomo videli kako kaj železo.Upam da je kaj bolje.Me je kar malo strah! Bačko Velja. za Loro.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 15:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
halo! spet jaz na brzino . sem spreletela da sem malo slikice vidla in so vsi sladki malčki. moja pikica tudi že pride vsepovsod, sicer kobaca še čisto ne ampak se pa obrača in vlači po ritki. na kolena se tudi že postavi ampak jo še kar hitro na trebušček vrže. je pa začela se dvigovat s em da pride samo še do kolen po tem pa ji zmanjka moči. jemo pa še zmeraj tako tako. pa še ena slikica: imam jih pa še nekaj na FB če katera želi me lahko doda(Andreja Fridman)
< Sporočilo je popravil deja777 -- 12.1.2010 15:50:07 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 16:32:21
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hanuši jaz sem zdaj v ene tednu shujšala za 3,5 kg. way to go bačko pa za Loro in kri
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 19:17:30
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna tecka, a vaš čmrlek gre že tako zgodaj spančkat - ob 18h? Ja, ponavadi se ob 18h začnemo rihtat in do 18.30 že spi. Ko se kopamo kakšno minuto kasneje, ampak zaradi suhe kože se itak kopamo samo 1x tedensko. Kar paše, ampak je pa hudo zjutraj, ko je treba vstati ob 5 - 6h. Bo bolje marca, ko bomo spet premaknili uro IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz pa sem včeraj probala nekaj pri Lori in je uspelo.Ležala je na igralni površini.Že nekaj časa se dviguje z glavo gor kot bi delala trebušnjake.In sem jo včeraj prijela za nogice in se je sama iz ležečega položajo dvignila v sedeči položaj.No seveda zato ke sem ji nogice držala.Če ji ne bi držala nog se ne bi mogla čisto vsesti.Tudi brez pomoči kar lepo že dvigne trup. Naš Srečko se mora pa kar vsedat. Se postavi na vse štiri in potem se vsede na bok. Največkrat desnega. Se mora pa še vedno opirati vsaj na eno rokico. IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši tecka, saj to je tisto, ker sem zadnji mesec in pol pridno 4x na teden hodila v klet v telovadnico, gonila sobno kolo, delala trebušnjake, ob steni vozila smuk. Imava tisto multi fitnes napravo v 1 in sem delala vaje za stegenske mišice, tako, da je bila moja kondicijska forma kar zadovoljiva. Hanuši, oprosti Lino: tudi jaz mislim, da ti ni treba nič shujšati. Jaz bom srečna že, če prilezem do 70 kg (itm 25 pa dosežem pri 68 kg, vendar o taki kilaži lahko samo sanjam...) IZVIRNO SPOROČILO: manna Test z rozino - a je mišljeno da otrok prime rozino samo s kazalcem in palcem? Naša pokrije celo rozino z dlanjo in potem stisne dlan v pest, da prime rozino. Najbrž to ni pravi način, a? No, ampak tudi to je že uspeh. Jaz pri Srečku opažam šele zadnja 2 tedna, da se zanima bolj za drobne stvari in prijemlje npr. manjše gumbe na okrasnih blazinah.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 19:34:56
|
|
|
|
kalanteja
|
pozdravljene se nisem že dolgo oglasila, naša lubica ima slabo kri 113, in morama jesti legofer, a še katera druga? nimam veliko časa, pišem diplomo pa za strelsko društvo imam veliko obveznosti tudi mene lahko dodate na FB (Simona Pogladič), tam imam kar nekaj slikc, tudi od avtosedeža recaro, ki sva ga kupila..... Lepo mi bodite......
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 20:53:09
|
|
|
|
manna
|
Hanuši, ja sej naša že prime žlico in jo nese k ustom, ampak to nardi z vsako stvarjo! Tudi stekleničko si drži v rokah kadar pije, ampak največkrat nič ne spije, ampak samo gloda cucelj. Res jo morajo srbet dlesni, prav vsako svar takoj takoj v usta! Še mojo brado grize, če se ji približa.. tecka, fino imata potem vidva večer zase, ko Srečko že spi. Pri nas je spanje ob 20h. bačko super za hujšanje! Jaz se pa nič ne tehtam sploh..ampak kavbojke ne grejo gor Še dobro da ne grem nikamor da bi se mogla zrihtat ker nimam prav nič za oblečt, samo trenirke...kaj čmo. deja777, pozdravljena po dolgem času! Fletna je tvoja pupika! Kako pa je bratec?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 20:54:36
|
|
|
|
10ka
|
Mala_princeska - kakšna lepotica je tale vaša racmanka . hanuši - evo, se prebrala tvoj post. si me tolk motivirala, da grem zdajle med Hausom na eliptik namesto zlagat perilo pred TV. Seveda bom tudi eliptik gonila pred TV-jem sem pogledala malo seznam naših sončkov in ugotovila, da so v prvih 6 mesecih povprečno zrasli za 15-20 cm. poskušam namreč ugotoviti, kakšno številko bo katja nosila poleti. na razporodajah ima namreč chico tako luškane in poceni bodije s kratkimi rokavi... predvidevam sicer, da moja punčka v naslednjih 6 mesecih ne bo zrasla še za dodatnih 20 cm, saj bi to pomenilo, da bi prerasla svojo starejšo sestrico . po moje ji bom kar bodije št 80 kupila, pa še kakšnega večjega.
< Sporočilo je popravil 10ka -- 12.1.2010 20:59:52 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 21:01:03
|
|
|
|
mk8
|
Helou! No pa sem končno prišla malo do računalnika. Moj lubi se je odloču, da bo zdej končo diplomo končal in tako jaz vedno "zvisim" in ne morem na RR . Morem vas zdaj malo za nazaj prebrat...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 21:01:31
|
|
|
|
Hanuši
|
10ka.pazi!!!!! Chicco ima extremno majhne bodije. Vso konfekcijo ima večjo, ker imajo dolžino, recimo 80 merjeno brez glavice, ampak bodyji so pa za 1 št sigurno manjši. Vzemi enega katerega nosi s seboj za primerjavo. Ponavadi so stranke kupovale za 2 št. večje.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 21:03:06
|
|
|
|
*alina*
|
Kalanteja, pri nas imamo Legofer že od rojstva. Drugi teden bodo prvič vzeli kri, pa bomo videli kaj bo... Bačko, bravo...kar 3.5 kg v enem tednu Men jih je uspelo od oktobra spravit dol 6 kg, tako da se borim še z zadnjimi (vsaj) 4 kg. Naty-Taja, uffff tudi pri nas bo pomoje minilo še kar nekaj časa predno se bo takole dvignila. Deja777, sem poslala zahtevo za prijateljstvo na FB, tako da me lahko sprejmeš, če si za Jaz sem pa V.M.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 21:04:55
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Test z rozino - a je mišljeno da otrok prime rozino samo s kazalcem in palcem? Naša pokrije celo rozino z dlanjo in potem stisne dlan v pest, da prime rozino. Najbrž to ni pravi način, a? Naša tud tako dela. mi je blo pa prov dobr prebrat ta predlog od Tečke (če se ne motim), sva mogle z Veroniko it takoj sprobat Je pa fuuul prisrčna ko zdaj že prav dobro pomaha "papa" kadar ji rečemo. Saj nima pojma kaj dela, ampak je takoooo lepo videt ko dvigne rokico (vedno desno) in pomiga v zapestju z njo! Cuker je, res. Veronike je pa tok smešna pri tem "papa". Vsakič ko kdo odhaja, ji kažemo pa pa in mahamo, ampak ona začne mahat šele takrat, ko se vrata za odhajajočim že zaprejo. In potem v prazno maha
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 21:11:39
|
|
|
|
mk8
|
A sta vse prijavljene na FB? Sem bila včasih, pa me je tok okupiralo, da sem samo za računalnikom ždela, non stop na FB-ju.. Sem se raje odjavila. Mogoče se spet prijavim. Kile so pri meni v mirujočem stanju, se pravi tolk, kolkr sem jih imala pred nosečnostjo. Pa ne bi mela nič proti, če bi šla kakšnih 5 kil dol.. Moram pa zdaj za faks - fitnes vaje napisat in izvest 3-mesečni program program in je lahko to moj cilj - shujšati 5 kil Punce, eno vprašanje... Za ta fitnes bom mogla narest eno raziskovalno nalogo. In bom verjetno naredila na temo TELESNA AKTIVNOST PO PORODU. Pa me zanima, če bi mi ve pomagale in izpolnile moj vprašalnik, ko ga bom napisala?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.1.2010 21:14:59
|
|
|
|
mk8
|
Mala _princeska vaša Manca je pa reva cortika! Bačko za Loro, upam da bo kri OK!!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.