|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
11.1.2010 9:09:16   
bačko
Tale meni osebno prav smešna in hkrati lepa:
user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
11.1.2010 10:16:22   
manna
Dobro jutro
najprej ČESTITKE za nazaj in za naprej, ne mi zamert ker pozabljam te datume user posted image , vsem želim da bi vam sončki še naprej pridno rasli in vam lepšali vsak dan!
bačko kako ste fletni, sicer so slikce ful majhne tako da ni videt dobro kakšno toaleto je imela gospodična, vsekakor pa zgleda zelo dobre volje!! user posted image
lino glede sank, mi jih nimamo, menda pa se dobi take lesene klasične, samo da imajo sedež. Po mojem so super za majhne otročke kot so naši.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
11.1.2010 13:31:03   
princ_princeska
Bačko....kakšna nasmejana je tale tvoja pupa...user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
11.1.2010 14:30:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

Bačko....kakšna nasmejana je tale tvoja pupa...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiuser posted image user posted image user posted image bačko, pa prav fletno kapico ima na glavi.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
11.1.2010 15:56:54   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Lino oprostiiiiiiiiii oprostiiiiiiiiii nisem nameravala, sem očitno nekaj zamešalaaaaa - sorrrrrrrrryyyyyyy and hugs for youuuuuuser posted image user posted image user posted image

hihihi, nč se sekirat mala_princeska, si me full nasmejalauser posted image
Podoben je pa Maksi mojemu očetu v oči in nosek (ima namreč plave oči, kot jih je imel moj oče in jih nima nihče v naši družini) spodnji del obrazka pa je podoben mojemu dragemu (svojemu atiju) in pa Maretu, sploh po slikicah od Mareta...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
11.1.2010 16:00:14   
lino
Bačko full je luškana vaša sončica!!!!user posted image user posted image user posted image

VSEM, KI DANES PRAZNUJETE ŽELIM VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

Manna točno take sanke sem mislila, s tem sedežem, ampak nisem čist ziher, če jih bom kupile, ker sicer imamo 3 sanke doma (vsak ima svoje, razen Maksi) in bom verjetno kr Mareta za sedež uporabila, pa sploh, ko sneg zapade in ga že ni večuser posted image

Nič, moram končat, ker Maksi nima več potrpljenja z mano.

Imejte se lepo in čawči!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
11.1.2010 16:28:49   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Bačko full je luškana vaša sončica!!!!user posted image user posted image user posted image

VSEM, KI DANES PRAZNUJETE ŽELIM VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

Manna točno take sanke sem mislila, s tem sedežem, ampak nisem čist ziher, če jih bom kupile, ker sicer imamo 3 sanke doma (vsak ima svoje, razen Maksi) in bom verjetno kr Mareta za sedež uporabila, pa sploh, ko sneg zapade in ga že ni večuser posted image

Nič, moram končat, ker Maksi nima več potrpljenja z mano.

Imejte se lepo in čawči!!!

Mene pa zanima kje se lahko kupijo take sanke?
Mi jih povsod iščemo.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
11.1.2010 17:25:20   
Hanuši
bačko, iiiii kaka pupica, dobrovoljček. user posted image user posted image user posted image

sanke, a to mislite tisti polkrožni leseni sedež. Ker tega mi imamo, samo je Bine še premali, bi moral bit še spredaj zaprt. Imajo jih pa v BC in pa suhorobarji. tkole izgledajo

user posted image

Mi smo imeli pri Hani tak voziček, da je šel sedalni del komplet iz ogrodja in smo takrat kar tisti sedež na sanke s pajki pritrdili

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 11.1.2010 17:28:35 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
11.1.2010 18:13:38   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Mi smo naročili to zaščito za stopnice (http://www.geuther.de/index.php/en/products/safety-fittings/stair-gates), saj je pri nas tudi zelo zoprno, ker je treba zaščito na eni strani montirat v steno na drugi pa na ograjo in to je edina zaščita, ki nam omogoča to.

Janci, kje boste pa naročili?

Bačko, vaša Lora je pa izrezana mamica, kajne?

Punce, moj delovnik je v glavnem končan (samo še popravljanje dude in hranjenje ob 21huser posted image ) in prav s težkim srcem sem se odločila, da je pa res že čas, da začnem spet hodit na aerobiko. Ker če ne grem ta teden, ima naš drug teden spet popoldansko izmeno in spet ne bo nič...do jeseni. Se mi res ne da in kupila bom komplet obiskov, ne mesečne karte, ampak kar se mora, se mora. Da izpolnim vsaj eno novoletno obljubo. Pa po koncu dojenja kile kar vzhajajo...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
11.1.2010 18:38:44   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Punce, moj delovnik je v glavnem končan (samo še popravljanje dude in hranjenje ob 21huser posted image )

No jaz pa moram rečt, da je pa kar pestro, sedaj, ko sva sama, ker kot zanalašč, so bo Bine pol ure igral, a, ko se grem jaz tuširat bo pa začel vreščati, obvezno, ko kuham se zgodba ponovi

No samo sem ravno danes prijateljici rekla, da se imava pa tako lepo na izi. Uživam tako kot takrat, ko je bila Hana mala. Pa ne me narobe razumet, samo ni nobenih urnikov, kosil ob uri, nobenih razmišljanj kateri dan je danes in na kateri krožek mora potem Hana it... Res sva samo midva, ob max. crkljanju, brez ure in tistih drobnih skrbi tam nekje zadaj.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
11.1.2010 18:42:52   
Janci F

Mi smo naročili to zaščito za stopnice (http://www.geuther.de/index.php/en/products/safety-fittings/stair-gates), saj je pri nas tudi zelo zoprno, ker je treba zaščito na eni strani montirat v steno na drugi pa na ograjo in to je edina zaščita, ki nam omogoča to.

Janci, kje boste pa naročili?

Bačko, vaša Lora je pa izrezana mamica, kajne?

Punce, moj delovnik je v glavnem končan (samo še popravljanje dude in hranjenje ob 21huser posted image ) in prav s težkim srcem sem se odločila, da je pa res že čas, da začnem spet hodit na aerobiko. Ker če ne grem ta teden, ima naš drug teden spet popoldansko izmeno in spet ne bo nič...do jeseni. Se mi res ne da in kupila bom komplet obiskov, ne mesečne karte, ampak kar se mora, se mora. Da izpolnim vsaj eno novoletno obljubo. Pa po koncu dojenja kile kar vzhajajo...

Naročili smo jo pri Rutarju, ker imajo kao krajši rok dobave, kot v BC.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
11.1.2010 20:45:26   
fragola
bačko se vidi da je Lora pravi dobrovoljčekuser posted image , lepi ste bili in seveda tudi konfetki niso bili slabi user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
11.1.2010 20:45:37   
tecka

Vso srečo....Jaz v Rutarju kupim samo še tisto, kar lahko primem in fizično nesem do blagajne. So naju pošteno nateg... z dobavo postelje. Pa da ne omenim odnosa... Če bi bilo po moje, bi za vsako zamudo ONI poklicali in se opravičili, ker ni dobavljeno, ne pa da se potem krivdo valijo kar nakupca ker je kao narobe razumel datum dostave. Mater, še zdaj ne morem pozabit tiste gliste od trgovca...
Vsaka šola pa nekaj stane in od tega nakupa naprej zahtevam v vsaki trgovini, da mi na predračun napišejo fiksni datum dostave. Verjemite, da pri ponujanju blaga obljubljajo nekaj, ko je pa treba napisat, si pa vsak vzame še kakšen teden rezerve...Uf, še dobro, da je naša gradnja pri koncu.

No, na aerobiki sem...preživelauser posted image user posted image V tako zamaščenem stanju nisem še bila, tudi če imam samo 1kg več kot pred nosečnostjo. Na sredi intenzivne vadbe, sem morala prekinit, ker nisem mogla več. Pa niti zašvicala nisem - niti toliko moči nisem imela....Čisto sem razočarana sama nad sabo. Včasih sem hodila po dve uri naenkrat.
Hanuši, če imaš slučajno toliko kondicije kot jaz, bodi kar vesela, da si ostala doma. Bi te že po enem dnevu vse bolelouser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
11.1.2010 20:47:04   
manna
tecka, a vaš čmrlek gre že tako zgodaj spančkat - ob 18h? Z aerobiko si mi pa nardila slabo vest user posted image Če po pravici povem meni aerobika nikol ni bla všeč, ker nekako nisem taprava oseba za sinhrono skakanje in plesanje...veliko rajši grem sama tečt in delam trebušnjake in počepe. Pa me ena kolegica vabi naj hodim z njo na aerobiko, ampak sm rekla da ne. Apetit imam pa prav nor, pol ure po kosilu meni že nekaj manjka, grozno. Glede na to koliko pojem, se čudim da nisem še širša!
Hanuši, jaz če sem sama in se grem tuširat, dam Manco v lupinico in jo imam zraven v kopalnici na tleh. In potem ona debelo gleda kaj počnem.

Pa to ni res kjer film vrtijo že stotič - Zadnji udarec. Po mojem sem ga gledala že n-tič, moj zna pa že na pamet cel scenarij. Obup je ta program. Najboljš da grem kar spat, itak mi manjka spanec, ker se zadnje dni spet ful zbujamo ponoči (beri: do 6x na noč).

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
11.1.2010 20:59:59   
bjondi
bačko-user posted image  kok ste lušni,pa kako se lepo zobeki vidijo...kdo pa je tortico delal-zgleda kot da je za okras ko je tako lepauser posted image ...

fragola-user posted image za konfetke

Današnji dan je bil pa pri nas adijo pamet user posted image ...madona smo podrli rekord v dnevnem nespanju in dnevnem drenclanju...pa ravno včeraj seh totela pohvalit naše junijske sončke kako se vsi vedno nasmejani na fotkah user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
11.1.2010 21:02:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: manna

lino, tvoj tamauček pa tudi ful velik zgleda! Si pa nista kaj dosti podobna.

manna nista si podobna - imata samo mamico isto-enako, a ne Linouser posted image

Sej imata tudi atiija istega-koker vem[sm=smiley36.gif]user posted image je pa res, da je ta starejši izrezan ati, ta mali Maksi pa je zgornji del (oči in nos full podoben mojemu očetu in seveda meni (hihi), spodnji del pa je podoben mojemu dragemu, se mu pa full dopade, ker so vsi za starejšega pravili, da je isti ata (pa res sta čist glih, še na slikah jih zamenjajo) in končno je eden še men podobenuser posted image

Sicer pa hvala za pohvale!!!!!

Kako pa kaj vaši sončki gledajo sneg...a ga katera že vozi s sankami, jst bi kupila une s sedežkom...

Ampak se jaz tudi opravičujem linopa ne zameri,ker sem preko postov razbrala tako kot naša mala_princeska user posted image ...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
11.1.2010 21:37:02   
princ_princeska

Vso srečo....Jaz v Rutarju kupim samo še tisto, kar lahko primem in fizično nesem do blagajne. So naju pošteno nateg... z dobavo postelje. Pa da ne omenim odnosa... Če bi bilo po moje, bi za vsako zamudo ONI poklicali in se opravičili, ker ni dobavljeno, ne pa da se potem krivdo valijo kar nakupca ker je kao narobe razumel datum dostave. Mater, še zdaj ne morem pozabit tiste gliste od trgovca...
Vsaka šola pa nekaj stane in od tega nakupa naprej zahtevam v vsaki trgovini, da mi na predračun napišejo fiksni datum dostave. Verjemite, da pri ponujanju blaga obljubljajo nekaj, ko je pa treba napisat, si pa vsak vzame še kakšen teden rezerve...Uf, še dobro, da je naša gradnja pri koncu.

no tudi pri meni je bila ista pesem, pa da o kvaliteti ne govorim, skratka popolnoma se strinjam s tabo tečka..., da v Rutarju kupim samo še tisto, kar lahko primem in fizično nesem do blagajne.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
11.1.2010 21:40:15   
princ_princeska
ja pa pozabila sem povedat, da sva danes najini princeski kupila avtosedežuser posted image user posted image user posted image joj kok sem vesela....sej tamala je bila tud zlo navdušena, ko je lahko gledala pokončno, kako švigajo mimo drevesa, avti, ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2118
11.1.2010 22:04:05   
Janci F

Mene je tudi grozno strah, kdaj bo dobava te ograjice.
In so mi tudi obljubili, da me takoj ko bodo imeli dodatne informacije poklicali, pa še vedno nič. Tako, da jih bom jutri zagotovo jaz klicala.
Upam,  da mi ne bodo pobrali vseh živcev. Do sedaj nisem še kaj dosti pri njih kupovala, sem pa slišala že za izredno veliko pritožb čez njih.
Ko sem jaz iskala to ograjico, sem ugotovila da jih oni tudi prodajajo, zato smo šli takoj tja. Ko smo jo prinesli domov sem pa ugotovila, da smo kupili napačno - verjetno smo se s prodajalko narobe razumeli in nisem bila tako pozorna.
Tako, da smo potem to nesli nazaj in sedaj čakamo na pravo.

Sem pa gledala tudi pri njih avto sedeže in lahko rečem, da so fuuul dražji kot drugje. Vsaj tisti, ki sem jih jaz gledala.
Najbolj mi je bilo pa butasto, ko je prodajalka kritizirala Romer, kukr da niso ne vem kaj sedeži in da so itak varnostni testi plačani. In to samo zaradi tega, ker Romerja tam ne prodajajo.

Kr neki.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
11.1.2010 22:05:26   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

ja pa pozabila sem povedat, da sva danes najini princeski kupila avtosedežuser posted image user posted image user posted image joj kok sem vesela....sej tamala je bila tud zlo navdušena, ko je lahko gledala pokončno, kako švigajo mimo drevesa, avti, ...user posted image
[/quote

Katerega ste pa kupili?
Mi smo danes stestirali Romer Safefix plus in skoraj 100% bomo tega tudi vzeli. Samo ga ne bom kupila pri nas, ampak ga bom naročila iz tujine.

Neposredna povezava do sporočila: 2120
11.1.2010 22:49:47   
lenika
Tudi mi imamo z Rutarjem zelo slabe izkušnje. Jaz sem tudi sedaj iz aerobike. Hodim že 3 mesece 2x tedensko.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
11.1.2010 23:01:22   
Naty*Taja
Hoj punce. Vas ne folgam, ko ste tako pridne pri pisanju! user posted image
Tole s sanmi - Lino, če imaš že toliko sani, je možno dobiti tudi samo tisti sedež - vidla sem ga v BC pa po moje v kaki Pikapolonici..

Za seznamček naših RD: moj je 18.5.1978

Evo da še našege malega malo pokažemo, ko shrani.si spet dela:

Takole že čisto sam sedim od 5,8 m:
user posted image

V stajici pa se oprimem stranice in se počasi čisto sam dvignem na nogice:
user posted image

Smo mogli že vsa dna spustiti nižje. V postlci in v stajci. Kam se mu mudi vragecu našemu?! user posted image Je kr živčen, ko ne more za večjimadvema laufat. Postavimo se tudi že na vse štiri, potem pa štrbunknemo nazaj na bušija.
user posted image

Je pa problem nastal pri hranjenju - odklanja vso hrano - kr zaprta usta ima in se hoče samo dojit...user posted image Sej podhranjen ni pri svojih 10 kg, sam bi mi pasalo že kak obrok joške spustit pa mu kako kašo dat. Je že vse lepo jedel, potem pa sva bila v bolnici (so mi ga vzeli in pripravili - beri vstavili kanal in ga preoblekli) in je bilo konec  vsega. Samo da se carta pri meni pa je vse ok. Cuker moj!

Čestitke vsem za že doseženih 7 m...še malo pa bodo prvo svečko pihali! Jebelacesta, kako hitro teče!!user posted image

Se še kej pišemo...
Zdej pa lahko nočko!

MONTIGNAC

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
12.1.2010 7:07:35   
bačko
Jutro!
Hanuši se strinjam z tvojo izjavo gleda uživanja z user posted image .Nobenega hitenja vse je tako počasi.Jaz ko pomislim da bo treba v službo me kar mine.Tako lepo mi je doma z Loro in tudi potem z Žano.
Tecka ja Lora je zelo pobna meni.Je ista tako kot sem bila jaz majhna.user posted image Glede Rutarja tudi jaz slišim samo slabe stvari.Jaz še nisem nič kupila tam.
Bjondi torte nam dela od sodelavke sestra in sem z njimi najbolj zadovoljna.user posted image user posted image
Janci glede otroških stvari ti odsvetujem da tam kupuješ.Mi smo hoteli voziček kupiti.Ne kupuj tam stvari za otroka.Raje kje drugje kupi.
Naty -Taja vaš mali pa je res super.Kako se že drži v pojsteljici.Ja super.Bravo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa sem včeraj probala nekaj pri Lori in je uspelo.Ležala je na igralni površini.Že nekaj časa se dviguje z glavo gor kot bi delala trebušnjake.In sem jo včeraj prijela za nogice in se je sama iz ležečega položajo dvignila v sedeči položaj.No seveda zato ke sem ji nogice držala.Če ji ne bi držala nog se ne bi mogla čisto vsesti.Tudi brez pomoči kar lepo že dvigne trup.Malo ji še manjka in se bo čisto sama vsedla.Bom na FB dala posnetek in vam bom link poslala.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
12.1.2010 9:52:48   
Mala_princeska
Jutroooo.....končno se je ponoči naša miška samo 1 x zbudila, je na hitro pozizala in hop nazaj v posteljico, kjer je spala do jutra.  Saj bo počasi se stanje normaliziralo.

Nina je dobila komplet smučarsko opremo: čelado, palice, očala, smučke z vezmi, pancarje.....je ati reku, da bo na blagajni zamižal, pa je blo tko da za dve sezoni mir, ker so pancarji nastavljivi, vezi pa tud. Tko da bo z atijem smučarska akcija Sva jih kupila, ker je "mula" menda brez palic se v vrtcu po klancu dol brez problema spustila s sposojeno opremo in je veselje dobila.

Pa včeraj so Spar v Žabji vasi čist izropali, ker je bil Mercator v Mercator centru zaprt zaradi prenove.

Manca pa ob Baby Annabelli - govorečem dojenčku gruli pa s fantki iz Abrick kock se igra(takimi, ki jih ne more pogoltnit) jst pa kapučinček in zajtrk....

user posted image user posted image user posted image za vse že 7. mesečnike, pa vse napredke.

Bačko a ti na ZS pošljem telefonsko za petkovo srečanje, če si še interesentka ? user posted image user posted image Pa te obvestim, kdaj se dobiva v Supernovi s kolegico.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
12.1.2010 10:11:21   
bačko
Mala princeska lahko pošlješ samo ti nič ne obljubim kako bo pri nas!Lahko pa bi ti prišla na Ig k meni na kavo?Kaj praviš?user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.