Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Naročili smo jo pri Rutarju, ker imajo kao krajši rok dobave, kot v BC. Vso srečo....Jaz v Rutarju kupim samo še tisto, kar lahko primem in fizično nesem do blagajne. So naju pošteno nateg... z dobavo postelje. Pa da ne omenim odnosa... Če bi bilo po moje, bi za vsako zamudo ONI poklicali in se opravičili, ker ni dobavljeno, ne pa da se potem krivdo valijo kar nakupca ker je kao narobe razumel datum dostave. Mater, še zdaj ne morem pozabit tiste gliste od trgovca... Vsaka šola pa nekaj stane in od tega nakupa naprej zahtevam v vsaki trgovini, da mi na predračun napišejo fiksni datum dostave. Verjemite, da pri ponujanju blaga obljubljajo nekaj, ko je pa treba napisat, si pa vsak vzame še kakšen teden rezerve...Uf, še dobro, da je naša gradnja pri koncu. Mene je tudi grozno strah, kdaj bo dobava te ograjice. In so mi tudi obljubili, da me takoj ko bodo imeli dodatne informacije poklicali, pa še vedno nič. Tako, da jih bom jutri zagotovo jaz klicala. Upam, da mi ne bodo pobrali vseh živcev. Do sedaj nisem še kaj dosti pri njih kupovala, sem pa slišala že za izredno veliko pritožb čez njih. Ko sem jaz iskala to ograjico, sem ugotovila da jih oni tudi prodajajo, zato smo šli takoj tja. Ko smo jo prinesli domov sem pa ugotovila, da smo kupili napačno - verjetno smo se s prodajalko narobe razumeli in nisem bila tako pozorna. Tako, da smo potem to nesli nazaj in sedaj čakamo na pravo. Sem pa gledala tudi pri njih avto sedeže in lahko rečem, da so fuuul dražji kot drugje. Vsaj tisti, ki sem jih jaz gledala. Najbolj mi je bilo pa butasto, ko je prodajalka kritizirala Romer, kukr da niso ne vem kaj sedeži in da so itak varnostni testi plačani. In to samo zaradi tega, ker Romerja tam ne prodajajo. Kr neki.
|