|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
12.1.2010 11:53:14   
Hanuši
Naty-Taya user posted image  za vašega korenjaka. Pri nas smo še daleč od tega, da bi se sam dvignil, na kolenih smo pa že kake 14 dni. Enih 20 s zdrži, premakne eno koleno, potem pa bum na trebušček.

tecka, saj to je tisto, ker sem zadnji mesec in pol pridno 4x na teden hodila v klet v telovadnico, gonila sobno kolo, delala trebušnjake, ob steni vozila smuk. Imava tisto multi fitnes napravo v 1 in sem delala vaje za stegenske mišice, tako, da je bila moja kondicijska forma kar zadovoljiva.

No ampak moj sonček je zdrav, ta velika princeska pa tut max. uživa in to je bistvo. Vse za naše zakladke.

No sedaj pa, ko dam zvečer Bineta spat, tudi jaz smučam user posted image , sem čist v Ski Challenge padla, po smučanju si pa tudi privoščim savno. Ne v Schladmingu, ampak tudi doma v Kamniku ni slaba in prav pašeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 12.1.2010 11:55:26 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
12.1.2010 12:04:23   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

ja pa pozabila sem povedat, da sva danes najini princeski kupila avtosedežuser posted image user posted image user posted image joj kok sem vesela....sej tamala je bila tud zlo navdušena, ko je lahko gledala pokončno, kako švigajo mimo drevesa, avti, ...user posted image
[/quote

Katerega ste pa kupili?
Mi smo danes stestirali Romer Safefix plus in skoraj 100% bomo tega tudi vzeli. Samo ga ne bom kupila pri nas, ampak ga bom naročila iz tujine.

No mi imamo Maxi cosi-Tobi in mi je zelo všečuser posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
12.1.2010 12:11:40   
Mala_princeska
Naj vam pokažem našo manekenko na uradni strani Plenic Racman:

http://www.pleniceracman.com/si/fotografije/fotografije-g184.shtml

Naša lepotička je na zadnji slikici.

Sem pa ravno zdajle gledala še tale link za pleničke za večkratno uporabo in sem že prebrala hvalo za pleničko vse v enem:
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=141&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

In seveda bom spet razmišljala, ker jih moram dokupit(pralne ničke )

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
12.1.2010 13:09:19   
bačko
Hanuši pridna si bila pri hujšanju!Super!Ko bi jaz imela kako napravo doma .user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
12.1.2010 13:14:06   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Hanuši pridna si bila pri hujšanju!Super!Ko bi jaz imela kako napravo doma .user posted image

bačko nič ne pomaga. Jaz sem imela sedaj voljo, zaradi smučanja, drugače imava pa kar dobro opremljeno telovadnico že en 3,5 let, pa nisem bila pogosti obiskovalecuser posted image . Ko sva pa opremljala sem bila pa pametna, da bom vsak drugi dan doluser posted image . Moram pa pohvalit lubija, on je pa vsaj 2x na teden

Mene še vedno drži tisto, če plačam bom pa tudi šla.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
12.1.2010 13:36:08   
lino
mmmmmmmm, jst bi tut mela kako napravo doma, pa bi morda mela kako varianto, za hujšanje, tk itak nikamr ne morem sama in potem tut kg ne gredo nič dol...no morda kak kg mal dol in potem spet gor...sem kr tam nekje pri 53 kg, moram jih pa na 48 spravit in pa trebušček bi moral zginit-pa kr noče...user posted image

Mala_princeska full je lepa slikica!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.1.2010 13:46:10   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lino

...sem kr tam nekje pri 53 kg, moram jih pa na 48 spravit in pa trebušček bi moral zginit-pa kr noče...user posted image

lino, kok si pa velika? Po slikcah sodeč nisi majhna. 48???? a ni to mal tumač.

Moj meni vedno pravi, da obline so sexy, da kosti ga ne zanimajouser posted image user posted image user posted image . No to je bilo malo za hec

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.1.2010 14:15:42   
lenika
LIno ne glede na to koliko si velika ne more biti 53kg preveč.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
12.1.2010 14:28:30   
manna
živjo
vidim da ste pri kilogramih...pa sm si ravno mislila it vzet kaj sladkega. Zdaj mi pa ne bo teknilo!
Lino
, kolikor se te spomnim s fotografije (ko si nam kazala tamaučka v slingu) nimaš viška prav nič..
Mala princeska, kako vam pa to funkcionira z bombažnimi plenicami - a Manco nič ne moti ko je polulana - mokra ? Ponoči pride verjetno vse fajn napito od lulanja do jutra? Se ne spoznam na te zadeve, zato vprašam.
Naty -taja, uuuf še malo pa bo treba laufat za njemu!! user posted image user posted image Mi smo še daaaaaleč od tega. Naša se še kadar sedi, takoj zvrne.

Test z rozino - a je mišljeno da otrok prime rozino samo s kazalcem in palcem? Naša pokrije celo rozino z dlanjo in potem stisne dlan v pest, da prime rozino. Najbrž to ni pravi način, a?

Je pa fuuul prisrčna ko zdaj že prav dobro pomaha "papa" kadar ji rečemo. Saj nima pojma kaj dela, ampak je takoooo lepo videt ko dvigne rokico (vedno desno) in pomiga v zapestju z njo! Cuker je, res.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
12.1.2010 14:52:56   
Hanuši
manna mislim, da je to mišljeno, da naj bi prijeli s kazalcem in palcem, ker s celo rokico že kar nekaj časa dobro grabijo. Pa nič se sekirat, ker pri Hani ni bilo nobenih testov, pa nič se nismo trudili s takimi poizkusi. Slej ko prej vsi osvojijo ta prijem.

V tem testu je tudi, da naj bi že držali žlico in jo nesli k ustom. No naša Hana je prvič držala pribor v vrtcu, pri 2,5 letih, pa ji danes nič ne manjka.

Je pa drugače to luštna igrica za zamotit se v teh turobnih dneh, samo forsirat pa ni treba

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
12.1.2010 15:17:46   
Mala_princeska

Mala princeska lahko pošlješ samo ti nič ne obljubim kako bo pri nas!Lahko pa bi ti prišla na Ig k meni na kavo?Kaj praviš?user posted image

Hvala za povabilo, samo a želiš da naj se izgubim sredi Iga? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bolj ziheraš kar se vožnje tiče in če ne vem kam točno moram iti sem čist zgubljena in kr malo panična včasih user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Mala princeska, kako vam pa to funkcionira z bombažnimi plenicami - a Manco nič ne moti ko je polulana - mokra ? Ponoči pride verjetno vse fajn napito od lulanja do jutra? Se ne spoznam na te zadeve, zato vprašam.

Funkcionira user posted image , malo kombiniram s pleničkami za enkratno uporabo pa je, zvečer če jo povijam v bambuske gledam da jo čimkasneje previjem, mi je že spala po celo noč v pralni plenički.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
12.1.2010 15:30:28   
bačko
Mala princeska potem pa se bomo slišale in bomo videli kako bo.Velja?
Hanuši jaz sem zdaj v ene tednu shujšala za 3,5 kg.Sem si zadala en cilj in se ga bom držala in pika. si pa vseeno pridna pa čeprav si samo zaradi smučanja shujšala.Moje so tudi bolj všeč obilne oziroma take da so za prijet in ne kosti.user posted image
No mi gremo popoldne v laboratorij da bo Lora dala kri da bomo videli kako kaj železo.Upam da je kaj bolje.Me je kar malo strah!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
12.1.2010 15:35:12   
Mala_princeska

Mala princeska potem pa se bomo slišale in bomo videli kako bo.Velja?
Hanuši jaz sem zdaj v ene tednu shujšala za 3,5 kg.Sem si zadala en cilj in se ga bom držala in pika. si pa vseeno pridna pa čeprav si samo zaradi smučanja shujšala.Moje so tudi bolj všeč obilne oziroma take da so za prijet in ne kosti.user posted image
No mi gremo popoldne v laboratorij da bo Lora dala kri da bomo videli kako kaj železo.Upam da je kaj bolje.Me je kar malo strah!

Bačko Velja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Loro.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
12.1.2010 15:49:25   
Anonimen
halo!

spet jaz na brzinouser posted image . sem spreletela da sem malo slikice vidla in so vsi sladki malčki.
moja pikica tudi že pride vsepovsod, sicer kobaca še čisto ne ampak se pa obrača in vlači po ritki. na kolena se tudi že postavi ampak jo še kar hitro na trebušček vrže. je pa začela se dvigovat s em da pride samo še do kolen po tem pa ji zmanjka moči.
jemo pa še zmeraj tako tako.

pa še ena slikica:

user posted image

imam jih pa še nekaj na FB če katera želi me lahko doda(Andreja Fridman)

< Sporočilo je popravil deja777 -- 12.1.2010 15:50:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2139
12.1.2010 16:32:21   
Hanuši

Hanuši jaz sem zdaj v ene tednu shujšala za 3,5 kg.

user posted image user posted image way to go bačkouser posted image user posted image

pa user posted image user posted image user posted image  za Loro in kri

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
12.1.2010 19:17:30   
tecka

tecka, a vaš čmrlek gre že tako zgodaj spančkat - ob 18h?

Ja, ponavadi se ob 18h začnemo rihtat in do 18.30 že spi. Ko se kopamo kakšno minuto kasneje, ampak zaradi suhe kože se itak kopamo samo 1x tedensko. Kar paše, ampak je pa hudo zjutraj, ko je treba vstati ob 5 - 6h. Bo bolje marca, ko bomo spet premaknili urouser posted image
Jaz pa sem včeraj probala nekaj pri Lori in je uspelo.Ležala je na igralni površini.Že nekaj časa se dviguje z glavo gor kot bi delala trebušnjake.In sem jo včeraj prijela za nogice in se je sama iz ležečega položajo dvignila v sedeči položaj.No seveda zato ke sem ji nogice držala.Če ji ne bi držala nog se ne bi mogla čisto vsesti.Tudi brez pomoči kar lepo že dvigne trup.

Naš Srečko se mora pa kar vsedat. Se postavi na vse štiri in potem se vsede na bok. Največkrat desnega. Se mora pa še vedno opirati vsaj na eno rokico.
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
tecka, saj to je tisto, ker sem zadnji mesec in pol pridno 4x na teden hodila v klet v telovadnico, gonila sobno kolo, delala trebušnjake, ob steni vozila smuk. Imava tisto multi fitnes napravo v 1 in sem delala vaje za stegenske mišice, tako, da je bila moja kondicijska forma kar zadovoljiva.

Hanuši, oprostiuser posted image

Lino: tudi jaz mislim, da ti ni treba nič shujšati. Jaz bom srečna že, če prilezem do 70 kg (itm 25 pa dosežem pri 68 kg, vendar o taki kilaži lahko samo sanjam...)

Test z rozino - a je mišljeno da otrok prime rozino samo s kazalcem in palcem? Naša pokrije celo rozino z dlanjo in potem stisne dlan v pest, da prime rozino. Najbrž to ni pravi način, a?

No, ampak tudi to je že uspeh. Jaz pri Srečku opažam šele zadnja 2 tedna, da se zanima bolj za drobne stvari in prijemlje npr. manjše gumbe na okrasnih blazinah.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
12.1.2010 19:34:56   
kalanteja
pozdravljene

se nisem že dolgo oglasila, naša lubica ima slabo kri 113, in morama jesti legofer, a še katera druga?

nimam veliko časa, pišem diplomo pa za strelsko društvo imam veliko obveznosti

tudi mene lahko dodate na FB (Simona Pogladič), tam imam kar nekaj slikc, tudi od avtosedeža recaro, ki sva ga kupila.....

Lepo mi bodite......

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
12.1.2010 20:53:09   
manna
Hanuši, ja sej naša že prime žlico in jo nese k ustom, ampak to nardi z vsako stvarjo! user posted image Tudi stekleničko si drži v rokah kadar pije, ampak največkrat nič ne spije, ampak samo gloda cucelj. Res jo morajo srbet dlesni, prav vsako svar takoj takoj v usta! Še mojo brado grize, če se ji približa..
tecka, fino imata potem vidva večer zase, ko Srečko že spi. Pri nas je spanje ob 20h.
bačko super za hujšanje! Jaz se pa nič ne tehtam sploh..ampak kavbojke ne grejo gor user posted image Še dobro da ne grem nikamor da bi se mogla zrihtat ker nimam prav nič za oblečt, samo trenirke...kaj čmo.
deja777, pozdravljena po dolgem času! Fletna je tvoja pupika! Kako pa je bratec?

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
12.1.2010 20:54:36   
10ka
Mala_princeska - kakšna lepotica je tale vaša racmankauser posted image .

hanuši - evo, se prebrala tvoj post. si me tolk motivirala, da grem zdajle med Hausom na eliptik namesto zlagat perilo pred TV. Seveda bom tudi eliptik gonila pred TV-jemuser posted image

sem pogledala malo seznam naših sončkov in ugotovila, da so v prvih 6 mesecih povprečno zrasli za 15-20 cm. poskušam namreč ugotoviti, kakšno številko bo katja nosila poleti. na razporodajah ima namreč chico tako luškane in poceni bodije s kratkimi rokavi... predvidevam sicer, da moja punčka v naslednjih 6 mesecih ne bo zrasla še za dodatnih 20 cm, saj bi to pomenilo, da bi prerasla svojo starejšo sestricouser posted image . po moje ji bom kar bodije št 80 kupila, pa še kakšnega večjega.

< Sporočilo je popravil 10ka -- 12.1.2010 20:59:52 >

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2144
12.1.2010 21:01:03   
mk8
Helou!

No pa sem končno prišla malo do računalnika. Moj lubi se je odloču, da bo zdej končo diplomo končal in tako jaz vedno "zvisim" in ne morem na RR user posted image user posted image user posted image .

Morem vas zdaj malo za nazaj prebrat...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
12.1.2010 21:01:31   
Hanuši
10ka.pazi!!!!! Chicco ima extremno majhne bodije. Vso konfekcijo ima večjo, ker imajo dolžino, recimo 80 merjeno brez glavice, ampak bodyji so pa za 1 št sigurno manjši. Vzemi enega katerega nosi s seboj za primerjavo. Ponavadi so stranke kupovale za 2 št. večje.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
12.1.2010 21:03:06   
*alina*
Kalanteja, pri nas imamo Legofer že od rojstva. Drugi teden bodo prvič vzeli kri, pa bomo videli kaj bo...

Bačko, bravo...kar 3.5 kg v enem tednu user posted image user posted image user posted image Men jih je uspelo od oktobra spravit dol 6 kg, tako da se borim še z zadnjimi (vsaj) 4 kg.

Naty-Taja, uffff tudi pri nas bo pomoje minilo še kar nekaj časa predno se bo takole dvignila.

Deja777, sem poslala zahtevo za prijateljstvo na FB, tako da me lahko sprejmeš, če si zauser posted image Jaz sem pa V.M.user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
12.1.2010 21:04:55   
mk8

Naša tud tako dela. mi je blo pa prov dobr prebrat ta predlog od Tečke (če se ne motim), sva mogle z Veroniko it takoj sprobat user posted image user posted image

Je pa fuuul prisrčna ko zdaj že prav dobro pomaha "papa" kadar ji rečemo. Saj nima pojma kaj dela, ampak je takoooo lepo videt ko dvigne rokico (vedno desno) in pomiga v zapestju z njo! Cuker je, res.

Veronike je pa tok smešna pri tem "papa". Vsakič ko kdo odhaja, ji kažemo pa pa in mahamo, ampak ona začne mahat šele takrat, ko se vrata za odhajajočim že zaprejo. In potem v prazno maha user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
12.1.2010 21:11:39   
mk8
A sta vse prijavljene na FB? Sem bila včasih, pa me je tok okupiralo, da sem samo za računalnikom ždela, non stop na FB-ju.. Sem se raje odjavila. Mogoče se spet prijavim.

Kile so pri meni v mirujočem stanju, se pravi tolk, kolkr sem jih imala pred nosečnostjo. Pa ne bi mela nič proti, če bi šla kakšnih 5 kil dol.. Moram pa zdaj za faks - fitnes vaje napisat in izvest 3-mesečni program program in je lahko to moj cilj - shujšati 5 kil user posted image user posted image user posted image

Punce, eno vprašanje... Za ta fitnes bom mogla narest eno raziskovalno nalogo. In bom verjetno naredila na temo TELESNA AKTIVNOST PO PORODU. Pa me zanima, če bi mi ve pomagale in izpolnile moj vprašalnik, ko ga bom napisala?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
12.1.2010 21:14:59   
mk8
Mala _princeska vaša Manca je pa reva cortika!

Bačko user posted image user posted image user posted image  za Loro, upam da bo kri OK!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.